36 yaşında hiç evlenmemiş bekar erkek

Ayse-1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
87
66
38
Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)

Onunda bir insan evladi olabilecegini dusunurum. Evlenmenin yasi kime gore neye gore? Ne kadar on yargili insanlar olduk ya. Erken evlendin yok sen bizden degilsin gec evlendin acaba neyi var ki? bosandin aaa cok ayip, omur boyu bosanmayana ayni insanla omur gecer mi!
Allah herkese akil fikir vermis ki kullanalim onun bunun lafina bakmayalim diye.

Son düzenleme:
36 yaşında bir erkek için de kadın içinde hiç evlenmemiş olması için gayet normal bir yaş.
Kızın ailesi neden istememiş? Nişan bozulduktan sonra ilişkisi olmuş mu? Anlatılanlar tek taraflı mı? Bu gibi şeylere odaklanın.
Hayir hiç ilişkisi olmamış aradan uzun yıllar geçmiş zaten... Sevdiği nişanlı kızı başkasına vermiş ailesi ayrılma sebepleri buymuş ve bir daha kimseyle ilişki yaşamamış anlattığına göre 36 yasinda bekâr hiç evlenmemiş birisi de karsisina çıkınca ister istemez insan çekinir kafasında soru isaretleri olur...

Evet sorunlu oluyorlar.
Eğer sorunsuz istiyorsan bin kişiyle yatmış, yüzüyle sevgili olmuş, onuylada evlenmiş birisini bulmalısın.
Aksi halde hayatında biri olmamış ise o sorunlu demektir.
Bak mesela forumda yaşadıkları ilişkilerden yada evliliklerden psikopata bağlamış kafayı sıyırmış hayata küsmüş hiç kimse gördün mü? Yok göremezsin.
Zaten bu BDV de derdi olan sorunlu olan tipler hep yalnızlardır!

Ben olsam iyice araştirirdim. Benim ablam da bekar (28 yas) karşısına bu tarz erkekler cikiyor 37-45 arasi evlenmemiş erkekler. Biz mutlaka bir arastiriyoruz. Parasizlik yuzunden evlenmediyse evimi arabami alayim dediyse gayet normal. Ya da ailesinde çözmesi gereken şeyler varsa. Onun disinda bizim gorduklerimiz hep gencligini orda burda harcamis istedigi kadinla gününü gün etmiş tiplerdi. Herkes bu tarz bir erkekle anlaşamaz. Neden bekar kaldigini iyi arastirin. Cogunlugun aksine normal bir yaş degil ilk evlilik için.

Burda yorumlayanlar pembe gözlük takmışlar ve bu konuda deneyim sahibi olmadıklarını duşunuyorum yüzde yüz sorunlu oluyorlar kompleksli olmalarından tut egoist narsist veya tam tersi ezik ve en önemlisi bağlanma ve guven sorunu yaşıyorlar çevremde bu şekilde çok erkek ve bayan var malesef çevre baskısı red edilme veya fazla yaşanmışlıkları oldugundan bahsettiğim şekilde zor insanlara donuşmuş oluyorlar

Burda yorumlayanlar pembe gözlük takmışlar ve bu konuda deneyim sahibi olmadıklarını duşunuyorum yüzde yüz sorunlu oluyorlar kompleksli olmalarından tut egoist narsist veya tam tersi ezik ve en önemlisi bağlanma ve guven sorunu yaşıyorlar çevremde bu şekilde çok erkek ve bayan var malesef çevre baskısı red edilme veya fazla yaşanmışlıkları oldugundan bahsettiğim şekilde zor insanlara donuşmuş oluyorlar
Bu kadar acik yazmak istemedim ama bizim denk geldiklerimiz %90 bu tiplerdi. Yani sıkıntısız erkeklerin pek cogu 25-32 yas arasinda yuvasini kurmus oluyor.

İşte bunun bir benzerini başka forumlarda vs. kadınlar için söylüyorlar,sonra ''neden erkekler böyle düşünüyor'' diyoruz.
Neyse yazacak çok şey var da boş polemikten ban yemek istemiyorum.

Nişanlısını unutamamıştır, ya da işkoliktşr işini seviyordur önceliği odur, ya da birçok kişi girmiştir hayatına fakat kimseye gönlü ısınmamıştır... Yaş ilerleyince kimseyi begenmemeye başlıyor insan. Çünkü herşeyi sorguluyor ve hata yapma alıyım öyle bir lüksüm yok diyerek ilişkiden ve evlilikten kaçabiliyorlar.

Yani yaşla ilgili niye sorun olsun ki.

İşte bunun bir benzerini başka forumlarda vs. kadınlar için söylüyorlar,sonra ''neden erkekler böyle düşünüyor'' diyoruz.
Neyse yazacak çok şey var da boş polemikten ban yemek istemiyorum.
Dikkatli okursanız kadın ve erkek diyerek yazmışım bu durumun cinsiyetle ilgisi yok kadın da aynı erkekte aynı davranısı gösteriyor

36 yaş geç değil ama kadınla aralarında 9 yaş olması düşündürücü. Hayata farklı yerlerden bakarlar.

Esimle evlendigimizde 34 yasindaydi. Benden once 4 yil surmus ama evlilige tasinmamis ciddi bir iliskisi de olmus. Simdilik gayet normal gorunuyor gozume :)))

Evlilik yasi gittikce artiyor. Ben olsam sorun etmezdim

Eski nişanlısına takılı kalmış olması veya unutamamış olması sorun olabilir sadece. Bunun dışında zaten işti,güçtü derken evlilik yaşı bayağı ilerledi. Üstelik denk gelmeyebiliyor ille de bir sorun olduğundan da değil yani..

geçmişi seni ilgilendirmez neden evlenmediği de ilgilendirmez seni ilgilendiren şey ben bu adamı beğeniyor muyum hoşlanıyor muyum olmalı. bu varsa arkadasca takıl tanı sonra sevgili olur ya da olmazsın ya bısmıllah hemen evlılık dusunme asamasına gecmıssın. bebek bıle once emekler sonra yurur her seyın bı sırası var.

Back
X