36 yaşında hiç evlenmemiş bekar erkek

Saygısız kendinlemi karıştırıp yorum yaptın 45 yaşındayım senin kadar çocugum var gözlem ve son derece sosyal bu konularda fikri yorumu alan birisiyim
13 yaşında mı doğum yaptınız, üzüldüm adınıza.
Ne anlatmaya çalıştığınızı nokta virgül kullanmadığınız için anlayamadım. Türkiyedeki 35 yaş üstü evli olmayan erkeklerin tamamının sorunlu olduğuna dair veriyi nereden edindiniz?

Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Biz evlendiğimizde eşim 35 yaşındaydı. Geç evlenme sebebi, işe geç başlaması ve evlenmeden ev ve düğün masrafları için para biriktirmek istemiş olması. Çok şükür düğün esnasinda ve sonrasinda maddi zorluk yaşamadık onun sayesinde. Yani kişilikle alakalı. Bir insanın kişiliği kaliteliyse yaşın büyük ya da küçük olması etkilemez. Hamd olsun kişiliğinde hiçbir problem yok.

Back
X