• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 yaşını geçmiş hiç flört etmemiş bir bayan

o bayan siz misiniz?:3:
olabilir canım neden olmasın ama bu benim için imkansız gibi bir şey erkekleri çok severim ve seksi.yani benim gözümde boşa geçen yıllar :37:

olabilir canım neden olmasın ama bu benim için imkansız gibi bir şey erkekleri çok severim ve seksi.yani benim gözümde boşa geçen yıllar :37:

ya şey evet o benim ama çok acayip değilmi . yani hiç bir erkekle oturup bir yerde çay içmedim buluşmadım, el elele tutuşmadım yaşım 36 , kimseye bunu açıklayamıyorum gerekirse yalan söylüyorum flörtüm oldu ama anlaşamadık gibi söyleyip geçiştiriyorum , yada hiç konuşmuyorum çünkü çok tuhaf bir durum. kimse bilmiyor bunu. dinimizde KISMETİ KAPALILIK diye bir şey yok diyorlar ama benim durumum ne o zaman . iş ile ev arasında bir hayatım var orda da erkekler var çoğu evli ama bekarlar da benimle ilgilenmiyor zaten bir sürü genç güzel kızlar varken bana kim bakar :(

normal degil.anormal .benim bir tanidigim var.kiz cok güzel cok hos birisi ama is dokunmaya el ele tutusmaya gelince yapamiyo.erkek arkadaslari cok cabuk birakiyo .bir türlü rahat birakamiyo kendini ..

gunubirlik iliskilere kizan siz degil miydiniz? seksi ve erkekleri seviyorsaniz, gunubirlik iliskilere de karsi olmamaniz lazim..

gunubirlik iliskilere kizan siz degil miydiniz? seksi ve erkekleri seviyorsaniz, gunubirlik iliskilere de karsi olmamaniz lazim..

onceki konuyu bilmeden yaziyorum ama nasil bir alaka var arada? seksi seven kadinin illa gunubirlik iliski mi yasamasi gerekiyor, hem sevip hem duzenli iliski kuramaz mi

böyle bi şey olabilir mi normal bi şey mi ? lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum .;)

muhafazakar düşüncede bir bayan mısın bilmiyorum ama öyleyse gayet normal bir şey.çünkü benimde sizden pek farkım yoktu bekarken. karşı cinsle yaşanılabilecek her şeyi evleneceğim insana saklamayı uygun gördüğüm için böyle şeylerden uzak durdum. hatta üniversitedeyken arkadaşlarım erkeklerle bırakın sohbet etmeyi konuşmadığım için bana rahibe gözüyle bakardı. kötü mü oldu,elbette hayır. sadece elimde olsaydı daha erken evlenmek isterdim, bu da nasip kısmet işi tabi.

gunubirlik iliskilere kizan siz degil miydiniz? Seksi ve erkekleri seviyorsaniz, gunubirlik iliskilere de karsi olmamaniz lazim..

seksi ve erkekleri seviyorum diye ondan ona mı yaşayacağım?bana seksi gelen bir erkeği aldım ve tadını çıkarıyorum.e bu da bana yetiyor fazlasıyla :17:zaten hep tekeşli oldum ve bunu savundum.belki çoğul kullanmam bunu düşünmenize sebep oldu ama "erkeği severim"demek daha da bir garip olacağı için erkekleri severim dedim.türkçenin azizliğine uğradım.
Konuya dönersek peki bu yaşa kadar bunu hiç sorun etmediniz mi?evlenmeliyim diye girişime girme ihtiyacı duymadınız mı?

Bir yerden başlamak lazım. Biraz bakımlı olmak kendini baştan yaratmakla olbilicek. aşılabilecek bir sorun sadece...

Benimde çok kısa flörtlerim oldu.. bazısından ben sıkıldım bazısı benden sıkıldı... sonuçta gerçek aşk yada sevgi değildi...

Birine karşı fazla duygulandım :25: ama olmadı..

el ele gezmek ancak evleneceğim kişiye nasip olacak. :90:

Kocamı ve seksi çok severim deseydiniz daha güzel ve mantıklı olmaz mıydı acaba?
Evlisiniz ama erkekleri çok severim demenizde çok tuhaf geldi bana doğrusu.

bence kendinde bi değişiklik yapmalısın çevrendekilerin seni fark etmesi için ne bileyim saçında bi değişiklik yap,, makyaj stilini değiştir,, kıyafet olarak daha modern giyin ,, en önemlisi çok temiz ol ellerin yüzün vs... tertemiz ol mis gibi kok,, ve hiç bir zaman umutsuz olma allah hiç kimsenin kısmetini kapamaz,, kısmeti veren allahtır,,,

hani derler ya elimi sallasam ellisi diye bi tane olsun sonsuz olsun 49'u ona kurban olsun:16::16:

Kocamı ve seksi çok severim deseydiniz daha güzel ve mantıklı olmaz mıydı acaba?
Evlisiniz ama erkekleri çok severim demenizde çok tuhaf geldi bana doğrusu.

arkadaşlar konu sahibinin topiğini baltalıyosunuz neden konuları saptırıp bi yere takılıyosunuz anlamıyorum

İklim89
Pardon arkadaşım ama bazı şeyleride görmezden gelmek suç mu?
Madem arkadaş birşey yazmış dikkatimizi çeken şeyleri sormayalım mı yani?
Ayrıca kendisi uyarabilir sanıyorum rahatsız olduysa konu sahibi yada diğer arkadaş.
Siz neden rahatsız oldunuz?

çok garip.erkekleri severim lafımın hergün grup seks yaparım demek olmadığını çok iyi biliyorsunuz ama çarpıtmak çok hoşunuza gidiyor.konu sahibi dediğimi doğru anlamış ve yanıt vermiş.
yalnız yaşamak istemem illa hayatım bir erkek olmadır doğru.yalnız bu bu kadar garip karşılanırken.36 yaşına gelmiş birinin hiç kimseyle flört bile etmemiş olması normal kabuledilebiliyor ve onun üzerinde hiç durulmuyor.bu ilginç gelmiyor ama bir kadının erkekleri ve seksi severim demesi çok ilginç bulunuyor.ha öyleyse de bu kişi hergün biriyle yatmalıdır.bir evliliği yada beraberliği olamaz yani bu tatminini de o şekilde sağlıyor olamaz.

sevsev 74 bence doğru yoldasın.en azından Türkiye zihniyetinde.çünkü burada bir kadının karşı cinsi sevdiğini söylemesi seksi sevdiğini söylemesi çok yadırganır,o kişi taşlanır hatta damgalanır.ama 36 yıl eli erkek eli değmemiş birisi "bravo ,helal olsun erkek gibi kadın" sözleriyle alkışlanır.

İklim89
Pardon arkadaşım ama bazı şeyleride görmezden gelmek suç mu?
Madem arkadaş birşey yazmış dikkatimizi çeken şeyleri sormayalım mı yani?
Ayrıca kendisi uyarabilir sanıyorum rahatsız olduysa konu sahibi yada diğer arkadaş.
Siz neden rahatsız oldunuz?

akıllıbıdık8 konuyu izah etmiş zaten 2. kere sormanın anlamı ne konu sahibine derdini zaten anlatmış

çok garip.erkekleri severim lafımın hergün grup seks yaparım demek olmadığını çok iyi biliyorsunuz ama çarpıtmak çok hoşunuza gidiyor.konu sahibi dediğimi doğru anlamış ve yanıt vermiş.
yalnız yaşamak istemem illa hayatım bir erkek olmadır doğru.yalnız bu bu kadar garip karşılanırken.36 yaşına gelmiş birinin hiç kimseyle flört bile etmemiş olması normal kabuledilebiliyor ve onun üzerinde hiç durulmuyor.bu ilginç gelmiyor ama bir kadının erkekleri ve seksi severim demesi çok ilginç bulunuyor.ha öyleyse de bu kişi hergün biriyle yatmalıdır.bir evliliği yada beraberliği olamaz yani bu tatminini de o şekilde sağlıyor olamaz.

sevsev 74 bence doğru yoldasın.en azından Türkiye zihniyetinde.çünkü burada bir kadının karşı cinsi sevdiğini söylemesi seksi sevdiğini söylemesi çok yadırganır,o kişi taşlanır hatta damgalanır.ama 36 yıl eli erkek eli değmemiş birisi "bravo ,helal olsun erkek gibi kadın" sözleriyle alkışlanır.

Bence fazla Türk filmi ve dizi izlemekten. Herkes gazozuna ilaç atılacağını sanıyor sanırım. :)

@ sevsev74

Yaşadığınız çevre çok mu tutucu yada aileniz.

Peki sizi hiç biriyle tanıştırmak isteyen olmadı mı? Çünkü bir yaşı geçtikten sonra yakınlar birileriyle tanıştırmak, bu işi yapmak için can atarlar da.

Son düzenleme:
Back
X