canım seni çook iyi anlıyorum.sen de burdaki arkadaşların tavsiyelerini uygula bence.. önce sütünün yetip yetmediğini kontrol et.yukarda bi arkadaşım öyle söylemişti.. Gazını çıkartmaya çalış.ağlarsa emecem diye , sol koluna koy sırtını sıvazla .o zaman 10 dk falan meme istemeden durabiliyo..hem bu arada gazı da çıkmış olur inşallah.. Gece çayına başladım ben dün ve hemen faydasını da gördüm gibi.. Günde 30 ml vericem.15 sabah 15 akşam olmak üzere.. Meme ucunun yarasına da kakao yağı sür demişlerdi bana. çatlaklara birebir. Bide lansinoh diye bi krem var alabilirsen onu al sür.çok iyi geliyo.. şimdiye kadar mama vermediysen bence hiç başlama.çünkü bi kutu alınınca bitirmek zorunda hissediyorsun kendini. :s en azından bende öyle oluyo..
bebişine de allah sağlık sıhhat versinn.. Benimkiyle arasıında 8 gün varmış :) allah bağışlasınn...
Bu arada bebişim ağlıyoooo.. Uyudu diye bırakmıştım gene uyumamışş kandırık yapmışş
Sen de dene yazılanları. Bakalım sende işe yarayacak mı..sonra durumdan haberdar et oldu mu?..görüşürüz