38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

2 tane iyi böylece yeterli miktarda e vitamini de almış oluyorsun. küsüm ama hala cevap veriyorum bak!

temizlik bitti çok şükür.okulda çarşamba bitiyor eee şimdi ben boş boş ne yapacam boş duramam ki ben köyüme gitmek istiyorum tüpte yaptırmak istiyorum keşke iki tane ben olsaydım

temizlik bitti çok şükür.okulda çarşamba bitiyor eee şimdi ben boş boş ne yapacam boş duramam ki ben köyüme gitmek istiyorum tüpte yaptırmak istiyorum keşke iki tane ben olsaydım

köyüne git inşallah sigara içmemeye devam ediyorsan vücudun biraz daha tenizlensin ağustosta yaptır demiyeceğim ay nasıl olsa dinlemeyeceksin!

Waters'cim, umarim Allah soyletmistir Vanilya hamile diye...Tup sonucum limitte pozitif cikti ama sonra maalesef katlanarak artmadi, yukseldi yukseldi kendiliginden gitti sonra. Simdi mucize bekliyorum :CüvCüv:

Waters'cim, umarim Allah soyletmistir Vanilya hamile diye...Tup sonucum limitte pozitif cikti ama sonra maalesef katlanarak artmadi, yukseldi yukseldi kendiliginden gitti sonra. Simdi mucize bekliyorum :CüvCüv:

Ben topic'e uzun zaman bakamadım ama senin değerinin arttığı dönemde kalmışım. Allah söyletmiş olsun inşallah katlanan değerlerin haberlerini en kısa zamanda verirsin.

Haklısın elimizde olmuyor ben yapmadım mı yaptım ama insanı çok mutsuz ediyor hayattan koparıyor sanki o ruh hali o nedenle son aylarda toparlamıştım kendimi. Sen de haklısın elkinden geldiğince olayları irdele gerekeni yap ama serin dur demem hırpalanmamak adına. Konunu kendin takip etmekte çok haklısın rahimin durumuna bir bakılsın o noktada bir soru işareti kalmaması adına iyi olur. Güzel sonuçlar alacağına inanıyorum.

Alabama'cım senin de iyi gittiğine sevindim. Ben kendimi dinlendirerek yapıyorum dikkat ediyorum. Benim yapım bu her şey ile birebir ilgilenmem, beni değil de çevremi rahatsız edebiliyor bazen ama can çıkar huy çıkmaz misali..aslında bana yardım edecek kimse yok ev işlerinde annem yapamaz kilolu ve rahatsızlıkları var bazen bana yemeklerimi yapar. Kadın aldığım zamanda üstünden yapıp uydurup gidiyorlar en iyisi mi diyorum yavaş yavaş ama kendim yapayım olduğu kadar yapıyorum. Ama taşıdığım emanetin, kıymetin farkındayım ve ona çok dikkat ediyorum. Eğilmelerime , uzanmalarıma son derece dikkat ediyorum doktorumla konuşarak bu işler için uygun pozisyonları bebeğe zarar vermeyecek hareketleri öğrendim .

İşyerinde son zamanlarda yoğun günler geçirdim. Haftaya Salı-Çarşamba 2 gün bir seminer organizasyonumuz var onunla ilgileniyorum onu da atlatırsam biraz daha rahatlayacağım.

Yağmursesi, evet çok ağır kimyasalları koklamaya maruz kalma önemli olan hijyen ve temizlik koku değil. Ben Amway kullanıyorum onlar konsantre seyreltip kullanıyorsun. Badenur sanırım pahalı demişti evet ama az kullanıyorsun uzun vadede elin aza alışırsa tasarruflu ama illa Amway olacak diye bir şey yok. Başka markalarda olabilir , ben kokusuz temizliğe çok alıştım tavsiye ederim.

Tüp denemesine başlamadan sigara içememe süren uzamış olsun yani köye gideceksen git temiz hava ve doğal gıdalarla kanını temizle ama gözünü seveyim sigara içme. Daha sonra tüpe başlarsın.

Erverdi'cim evet bugün bak ikinci kere uğradım. Senle ilgili haberlere göz atamadığımdan bir şey yazamadım umarım her şey yolundadır. Topiğin en pozitif bakışlı katılımcısı sensin..

Deniz canım genetik testler yapıldı hem eşime hem bana birşey çıkmadı.İlk tüp denememde pgt yapıldı benim embriyolara canım.5 embriyo pgt'ye alınmıştı 4'ü sağlam çıkmıştı sonra embriyolog o birinin de kromozom bozukluğundan değil yaşam ömrü bitmişti dedi.Ve bir dahaki tüp bebek için hiç gerek yok sizin yumurtalarınız yaşınıza göre çok kaliteli demişti.Benim oğlumunda tam olarak teşhisi konulmadığı için ona da kromozom anomolisi yapıldı ve hiçbirşey çıkmadı sonuçta.Bence rahimde bir sorun var ama ne onu çözemiyorum.Tatili de atlatayım birkaç infertilite dr'uyla görüşmek istiyorum bakalım.Benim ilk dr'um bilmiyorum adını duydunuz mu o da infertilite dr'u Hasan SERDAROĞLU var ona da gidebilirim.
Bu arada Çider üyesi değilim ama olabilirim tabi.

Benim pıhtıılaşma testlerim yapıldıki Alabamacığım.Ama yapılması için ben yalvardım dr'lara yine.Sonradan öğrendim ki erken dönemde ki düşüklerin birçoğunun sebebi buymuş.Benim arkadaşım hamile kalıyorum keseyi görüyorum yolk kesesi de oluşuyor ve sonra gelişimi duruyor kalp atışını alamıyoruz.İlk gebeliğim böyle olunca dr'um ikincisinde bu oğlum oluyor bebe aspirinine başlattı hemen daha 5.haftada.O zaman o iğneler yoktu.Yııl 2001 o zaman.Oğlumdan sonra ben korunurken hamile kalmışım oğlum da o zaman çok rahatsızlıkları vardı dr'a da geç gittim zaten kalp atışını alamadık 8.haftada kürtaj oldum.En son da 2008'de hamile kaldım aynı şekilde oldu.Biz bu arada şehir değiştirmiştik Dr'unda aklına gelmedi bizim de.Aslında dr'a hikayemi anlatıyorum onun düşünmesi lazımdı kan pıhtılaşmasını.Neyse hikayem bu.Hamile kalırsam ben de o iğnelerden ve coraspin kullanıcam.

Badenurcuğum kan pıhtılaşması testlerinin herhangi bir günü yok canım her zaman yaptırabilirsin çünkü onlar genetik testler.

güneş göründü hava açıyooorrrr
bizim de gönlümüzde güller açsın
kelekler boş yumurtalar kapı ardnda dursun
gününüz tekrar aydın olsuna.s.a.s.a.s.

günaydın genç bayanlar
hülya cığım ben anlamadım şimdi sende kanda pıhtılaşma var mı canım? eğer varsa sen doğal da hamile kalabildiğin için belki hergün 1 adaet coraspirin içip hemen hamile kaldığını anlar anlamaz da iğnelere başlaman gerekli. doktorunla konuştun mu bunu? 2008 de eğer kanda pıhtılaşma varsa iğnelere neden başlamadınız? tüplerinde iğne vermişler miydi? ay ne çok sordum ama eğer pıhtılaşma varsa en baştan buna dikkat etmen gerekir.çidere üye olman umut-bahçeci-memorial doktorlarıyla görüşürken birşey ödememen için iyi. hoş memoril hariç sağlık sigortası geçiyor(onda da sigortaya göre % 50 gibi indirim alıyorsun) ama aynı ay 3 doktora gitsen hepsinin birşey atması gerekir sigortaya zor olur yani. senin rahim girişin de dardı ve sanki histeroskopi yapıldı gibi hatırlıyorum. inşallah hala bir problem kalmamıştır.

selammmmmm
hülyacım tamamdır o zaman sen sorunu biliyosun tedavisi belli iş hayırlısıyla hamileliğin başlamasına kalıyor. Herşeyin bi zamanı var demekki sen o zamanı bekliyosun hayırlısıyla inşallah.

yağmurcum sen her gün çamaşır suyuyla muhatap oluyorum diyince ben de genel bişi sandım. okey zati kocaman kadınsın illaki biliyosun şeker. bu kokusuz ürünleri kullanma işini bende artık düşüneyim bari. nerden bulcaz bunları marketlerde satılıyo mu acep?

erverdicim sevindim gülmene güller açmana artık kelekler bizden uzak olsun. yahu dün burda şekilden şekile girdim kitap yazdım kitap, yapmadığım maymunluk kalmadı dikkat çekmek için sen gitmiş deniz cadısına bağlamışsın topigin canlanmasını kırdınnnn kalbimi gelll al gönlümüü

deniz sende bendenmişsin şişko anne. valla senin şu kocan olmasa şu dünyada kime sarcan bilemiyorum allah ayırmasın. herşeyin sebebi o dimi götür çukulataları sonra herife yükle sebep olanlar kebap olsun.

waters canım sen bilinçli ve akıllı kadınsın kendinede bebeğine de dikkat ediyosundur eminim. ama seni okurken ben yoruluyorum vallahi maşallah diyim ben sana aman nazar değmesin.

waters canım evet iyiki as yaptırdım yaptırmasam geri kalan zamanımda ona takacaktım. düşük tehlikesinden çok korktum ama geçti. inşallah 10-12 güne kadar olumlu sonucu alırsam tam rahatlayacağım. temizlik ürünlerinden bahsetmişsin aslında bulaşık makinesinde çamaşır makinesinde kullanılan deterjanlar da zararlıymış. bitkilerle falan tedavi eden uzmanlar hem herkes için hem infertilite için bunların da kullanılmamasından yana. zencefil, ambar,40 ambar gibi aktarlarda bulaşık makinası için deterjan ve parlatıcılar var. ben almıştım. fena temizlemiyor. ama fiyatı normalin 2 katı tabii. çamaşır makinası için de vardır ama o da oldukça pahalıdır herhalde. bir de bu uzmanlar parlatıcı yerine sirke koyun falan diyorlardı bilmiyorum aynı işi görür mü? ilaveten parfüm deodorant da zararlıymış. özellikle erkeklerde deodorant spermleri öldürüyormuş. gazetede haber de çıkmıştı böyle. ben tabii yok artık kokalım mı demiştim ama işte günümüzdeki tüm kimyasalları minimuma indirip yapabildiğimiz kadar organik beslenmek lazım. tabii ne yazık ki işin bir de maliyet kısmı var.

aaa tabii ki topiğin canlanmasının nedeni benim ne kırılıyorsun hem kızdırmayın bak giderim sonra çok ararsınız :))yok kızım kilolar valla benim adam yüzünden. ben huzurlu olamayınca rejim yapamıyorum. üzgün olup sinirlenince sinirimi birşeyden çıkarmam gerekiyordu. arada tam iç huzurumu yakalayıp rejim başlıyordum derken bir kavga hadii ben yine buzdolabının içindeyim. ne yapayım hep bebek diye dayandım. inşallah onu da kucağıma alınca bu çektiklerime değecek :)))

hadi len ben canlandırdım topiği ben bu topiğin en eğlenceli annesiyim bi kere pöhhh. yaa tabi sen yap recimi sinirlerin bozulsun oda anca iki saat yapıyosundur ay napsam da şu recimi bozsam diye düşünürken ilk gözüne çarpan kocan tabiiki biz bile nerdeyse her bi haltı senin herife bağlıcaz dur şuna sarıyım da bi paket mukulatayı götürmem için herif sebep olsun. sonra da ben onu kebap yaparım. ayyyy senden korkulur valla :))) eminim herifin ağzı var dili yoktur.CADIARZU

yağmur hatunu kaçtır milleti atlatıyosun hala tam cevabı alamadım gözümden kaçmadı diil. anlarsın ya içiyo musun içmiyo musun kodumun sigarasını içiyosan gözüme gözükme bittin sen

aaa ne münasebet topiğin canlanma sebebi benim bi kerem bir gece gelemdim diye hiç yazan olmamıştıdelikafadulden şişko sen nie olasın kisempatiksalakcinni

yağmur hatunu kaçtır milleti atlatıyosun hala tam cevabı alamadım gözümden kaçmadı diil. anlarsın ya içiyo musun içmiyo musun kodumun sigarasını içiyosan gözüme gözükme bittin sen
günaydın güzeller
senin de gözünden bişi kaçmıyor vallahi. ya yüzde yüz kesemedim günde bi kaçının tadına bakmazsam olmuyo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…