38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

valla süpersin alabama teşhisler mükemmel nerden buluyorsun bu lafları bilmem ki

heee evet ağzı var dili yok tam benim adam! klava:gördüğüm en sorumsuz üstüne de en vicdansız düşüncesiz adam ama çok şanslı bana 40 yaşımdayken rastladı 30 umda olsam şimdiye ohoooo.

ne yapalım topiğe bir eğlenceli bir de endişeli ve gergin anne lazım. hani yang ve ying, dişi ve erkek, gece ve gündüz, iyi ve kötü vs vs gibi. biz de birbirimizi tamamlıyoruz işte yerimseniben

günaydın güzeller
senin de gözünden bişi kaçmıyor vallahi. ya yüzde yüz kesemedim günde bi kaçının tadına bakmazsam olmuyo:gitme:
bittin sen kızım düştün gözümden yazıklar olsun sana verdiğim emeğe. bak bari şimdi bırak bak ben tüpe başladığım gün bıraktım.olmadı bari 13 temmuzda bırak. bırakmıyosan da zıkkımın dibini iç emi. ulan bi tarafında yumurta gelişmiyo ötekinde de bu zıkkım yüzünden gelişmicek. şapa oturacaksın. haa bunlar şaka diil söyliyim. içtiğin sigaranın paketi 500 liraya gelcek haberin olsun. tüp parası çöp.:mymeka:

günaydın güzeller
senin de gözünden bişi kaçmıyor vallahi. ya yüzde yüz kesemedim günde bi kaçının tadına bakmazsam olmuyo:gitme:

valla süpersin alabama teşhisler mükemmel nerden buluyorsun bu lafları bilmem ki

ay araya laf sokacağına sen sigaranla uğraş kaydirigubbakcemile bir de tüp yapacakmış. evet iç sigarayı yap tüpü paraları at sokağa alsanaalsanasmile ay şu kadına bulaşmayayım diyorum kendi kaşınıyoooo:dilcikar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

offf anam offff kız maşallah girmişsin gene.bi kaçtane içiyorum yahu. o kadardan bişi olmaz dedi sülo .bak sen de tüp e başladığın gün bırakmışsın sonuçta

valla çıkıyo öyle ben de bilmiyom. yazım kuvvetli anacım karşılıklı olsak açılana kadar dilimi yutarım hık mık olurum. heh heh.

hadi bakalım öyle olsun tamamlayak birbirimizi. belli sen adama aşıksın deli gibi seviyosun. en büyük aşklar nefretten çıkarmış. hayatta bu adamsız bi halt yapamassın sen. kabul et artık. sende bu çene varken adamı tahmin edemiyorum. itiraf et seviyorum de kurtulll.
:roflol::roflol::roflol:

offf anam offff kız maşallah girmişsin gene.bi kaçtane içiyorum yahu. o kadardan bişi olmaz dedi sülo .bak sen de tüp e başladığın gün bırakmışsın sonuçta

hah bulmuşsun sen kendine göre bir dr kandır kendini. :roflol:herkes alabama kadar şanslı olmayabilir hem onun çukulata kisti yok. normalinde tüpten aylar önce sigarayı bırakmak gerekli. neyse sende para çok demekki sokağa atacaksan bize ne :sm_confused:

ulan tereciye tere mi satıyosun. ben bu mereti 20 yıl içtim o bi kaç taneyi bilmiyoz sanki. hee 10 temmuzdan itibaren tek bitane içmeyeceksin ama tamam mı?

aaaa etmiyorum ulennnnn. yok aşk maşk geçti bitti çoktan! :umursamaz:hem benim yeni aşkım yolda ona aşık olcem ben :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…