valla süpersin alabama teşhisler mükemmel nerden buluyorsun bu lafları bilmem kihadi len ben canlandırdım topiği ben bu topiğin en eğlenceli annesiyim bi kere pöhhh. yaa tabi sen yap recimi sinirlerin bozulsun oda anca iki saat yapıyosundur ay napsam da şu recimi bozsam diye düşünürken ilk gözüne çarpan kocan tabiiki biz bile nerdeyse her bi haltı senin herife bağlıcaz dur şuna sarıyım da bi paket mukulatayı götürmem için herif sebep olsun. sonra da ben onu kebap yaparım. ayyyy senden korkulur valla :))) eminim herifin ağzı var dili yoktur.CADIARZU
hadi len ben canlandırdım topiği ben bu topiğin en eğlenceli annesiyim bi kere pöhhh. yaa tabi sen yap recimi sinirlerin bozulsun oda anca iki saat yapıyosundur ay napsam da şu recimi bozsam diye düşünürken ilk gözüne çarpan kocan tabiiki biz bile nerdeyse her bi haltı senin herife bağlıcaz dur şuna sarıyım da bi paket mukulatayı götürmem için herif sebep olsun. sonra da ben onu kebap yaparım. ayyyy senden korkulur valla :))) eminim herifin ağzı var dili yoktur.CADIARZU
bittin sen kızım düştün gözümden yazıklar olsun sana verdiğim emeğe. bak bari şimdi bırak bak ben tüpe başladığım gün bıraktım.olmadı bari 13 temmuzda bırak. bırakmıyosan da zıkkımın dibini iç emi. ulan bi tarafında yumurta gelişmiyo ötekinde de bu zıkkım yüzünden gelişmicek. şapa oturacaksın. haa bunlar şaka diil söyliyim. içtiğin sigaranın paketi 500 liraya gelcek haberin olsun. tüp parası çöp.:mymeka:günaydın güzeller
senin de gözünden bişi kaçmıyor vallahi. ya yüzde yüz kesemedim günde bi kaçının tadına bakmazsam olmuyo:gitme:
günaydın güzeller
senin de gözünden bişi kaçmıyor vallahi. ya yüzde yüz kesemedim günde bi kaçının tadına bakmazsam olmuyo:gitme:
valla süpersin alabama teşhisler mükemmel nerden buluyorsun bu lafları bilmem ki
bittin sen kızım düştün gözümden yazıklar olsun sana verdiğim emeğe. bak bari şimdi bırak bak ben tüpe başladığım gün bıraktım.olmadı bari 13 temmuzda bırak. bırakmıyosan da zıkkımın dibini iç emi. ulan bi tarafında yumurta gelişmiyo ötekinde de bu zıkkım yüzünden gelişmicek. şapa oturacaksın. haa bunlar şaka diil söyliyim. içtiğin sigaranın paketi 500 liraya gelcek haberin olsun. tüp parası çöp.:mymeka:
offf anam offff kız maşallah girmişsin gene.bi kaçtane içiyorum yahu. o kadardan bişi olmaz dedi sülo .bak sen de tüp e başladığın gün bırakmışsın sonuçtabittin sen kızım düştün gözümden yazıklar olsun sana verdiğim emeğe. bak bari şimdi bırak bak ben tüpe başladığım gün bıraktım.olmadı bari 13 temmuzda bırak. bırakmıyosan da zıkkımın dibini iç emi. ulan bi tarafında yumurta gelişmiyo ötekinde de bu zıkkım yüzünden gelişmicek. şapa oturacaksın. haa bunlar şaka diil söyliyim. içtiğin sigaranın paketi 500 liraya gelcek haberin olsun. tüp parası çöp.:mymeka:
aaa ne münasebet topiğin canlanma sebebi benim bi kerem bir gece gelemdim diye hiç yazan olmamıştıdelikafadulden şişko sen nie olasın kisempatiksalakcinni
valla süpersin alabama teşhisler mükemmel nerden buluyorsun bu lafları bilmem ki
hadi bakalım öyle olsun tamamlayak birbirimizi. belli sen adama aşıksın deli gibi seviyosun. en büyük aşklar nefretten çıkarmış. hayatta bu adamsız bi halt yapamassın sen. kabul et artık. sende bu çene varken adamı tahmin edemiyorum. itiraf et seviyorum de kurtulll.heee evet ağzı var dili yok tam benim adam!klava:gördüğüm en sorumsuz üstüne de en vicdansız düşüncesiz adam ama çok şanslı bana 40 yaşımdayken rastladı 30 umda olsam şimdiye ohoooo.
ne yapalım topiğe bir eğlenceli bir de endişeli ve gergin anne lazım. hani yang ve ying, dişi ve erkek, gece ve gündüz, iyi ve kötü vs vs gibi. biz de birbirimizi tamamlıyoruz işte yerimseniben
offf anam offff kız maşallah girmişsin gene.bi kaçtane içiyorum yahu. o kadardan bişi olmaz dedi sülo .bak sen de tüp e başladığın gün bırakmışsın sonuçta
demek ben kaçırdım peki öyle olsun sen hiç kendi diline bakma.hadii yaaa herkesi sen kaçırdın zatenlmaz:
valla çıkıyo öyle ben de bilmiyom. yazım kuvvetli anacım karşılıklı olsak açılana kadar dilimi yutarım hık mık olurum. heh heh.
hadi bakalım öyle olsun tamamlayak birbirimizi. belli sen adama aşıksın deli gibi seviyosun. en büyük aşklar nefretten çıkarmış. hayatta bu adamsız bi halt yapamassın sen. kabul et artık. sende bu çene varken adamı tahmin edemiyorum. itiraf et seviyorum de kurtulll.
:roflol::roflol::roflol:
demek ben kaçırdım peki öyle olsun sen hiç kendi diline bakma.
ben de kendimi topikten silmezsem ne olayım
hoşlakalın bile demedi demeyin hoşçakalın
hadi iddaaaya girek deniz bire on veriyorum gitmez :roflol::gitme:zemuszemus:dance:
ulan tereciye tere mi satıyosun. ben bu mereti 20 yıl içtim o bi kaç taneyi bilmiyoz sanki. hee 10 temmuzdan itibaren tek bitane içmeyeceksin ama tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?