bebek bebek bebek diyelimde olsun:)
ayy banyoyu temizliyoruz kocişle öldümm çamaşır suyundan size de bakmadan edemiyorum bi ora bi burazemuszemus
Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.ıyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.
inşallah hayatım inşallah. ister ümitlen ister ümitlenme keyfin nasıl isterse. kader de varsa d..mek neye yarar üzülmek.keleğin günahını ne alcan. al anasını satim ya onu mu düşüncen. kimdir ulan kelek bırak şu keleği ne halt yerse yesin. sen kapıları kapa başka kapıya gitsin şerefssiz.
he doğru çözdüm işi ben .... ..... amin darısı sana olsun :)) eyvallah sana da buluyum mu hamiş gacı resmi ? haa o kaşıntı o yüzden oluyo büyüdüğü için aklıma gelmemişti niye diye. hadi bakalım az kaldı o zaman inşallah göreceğiz allahın izniyle. e bizde büyük ihtimal karıştırcaz yine nerden baksan bi ay var patiklerin dediği gibi. hayırlısı bakalım. ben çok kilo aldımoturduğum yerden kalkarken popom ağrıyo ya.
hayatım bence görüşmelisin. ben ikinci tüpe başlamadan iki doktorla gereksiz yere belki bi dünya para vererek gittim görüştüm. görüşmenin bi zararı olmaz. bu düşüklerin sebebi bulunmuş muydu hülya ? belki yazmışsındır hatırlayamadık kusura bakma canım?
Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.İyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.
Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.İyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.
Alabamacığım ben de kan pıhtılaşması var.Sadece oğluma hamileyken bebe aspirini kullandım.Diğerlerinde onu tüm dr'lar atladı.Ben son düşükten sonra kendim araştırıp buldum bu işi.
geçenlerde bir araştırma yazısı okumuştum... kısırlığın artma nedenlerinden birini de bu tür temizleyicilere bağlıyordu... özellikle yoğun kokular yayan bu temizliyicilerin üreme sistemi üzerinde olumsuz etkiler yaptığı yazıyordu....
amin canım hepimizi laelaelaelaelaebundan sonraki hayatında allah hep gülürsün seniiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
Stock Photography: Download Free Stock Photos & Royalty Free Images burası resim satın alınan bir site biz matbaa ve ajansız ya burdan bazen müşteriler için resim satın alıyoruz. ordan arattım ama satın almadım tabi normal resimleri değil illustrations ı tıkladım çizgisel olsun diye arat bi dünya çıkıyo. çek masanın üstüne kullan. ben de 73 ü geçtim. 68 dim galiba. ama ben hep 62 ydim. son dönem bu aşılama iki tüp falan 67-68 e geldim. bide hamile kalınca şişko oldum. evet artık dikkat ediyorum. ilk üç ay önüme geleni süpürdüm. artık dikkat ediyorum. muyum acaba tam emin değilim. :çok üzgünüm:nerden buldun bu resmi ki? ben bebişimden memnunum şu an ama arada değiştirebilirim de. kaç kilo aldın ki? ben zati şişkoydum 72,5 idim. şimdi 74-74,5 arasıyım. fazla da almamak lazımmış. hem bize zor. hem bebeğe iyi değil.
ya ben de az çok duymuştum ama bu deneli zararı olabileceğini düşünmemiştim. ama ben hergün çamaşır suyuyla haşır neşirim taşları çamaşır suyuyla silmezsem rahat edemiyorum napcaz?
amin canım hepimizi laelaelaelaelae
Stock Photography: Download Free Stock Photos & Royalty Free Images burası resim satın alınan bir site biz matbaa ve ajansız ya burdan bazen müşteriler için resim satın alıyoruz. ordan arattım ama satın almadım tabi normal resimleri değil illustrations ı tıkladım çizgisel olsun diye arat bi dünya çıkıyo. çek masanın üstüne kullan. ben de 73 ü geçtim. 68 dim galiba. ama ben hep 62 ydim. son dönem bu aşılama iki tüp falan 67-68 e geldim. bide hamile kalınca şişko oldum. evet artık dikkat ediyorum. ilk üç ay önüme geleni süpürdüm. artık dikkat ediyorum. muyum acaba tam emin değilim. :çok üzgünüm:
çok sakıncalı uzaklaş çamaşır suyundan hem de hergün ne gerek var. bize hava mı atıyosun ev işi yapıyorum diye bu gezegenin en zararlı şeyi deterjan oh maşallah sen sigara içtiğin yetmiyodu zor ayırdık bide şimdi seni çamaşır suyundan ayırmaya çalışcaz.ya ben de az çok duymuştum ama bu deneli zararı olabileceğini düşünmemiştim. ama ben hergün çamaşır suyuyla haşır neşirim taşları çamaşır suyuyla silmezsem rahat edemiyorum napcaz?
165 ohaaaaa dimi ?boyun kaçtı şekerim????
çok sakıncalı uzaklaş çamaşır suyundan hem de hergün ne gerek var. bize hava mı atıyosun ev işi yapıyorum diye bu gezegenin en zararlı şeyi deterjan oh maşallah sen sigara içtiğin yetmiyodu zor ayırdık bide şimdi seni çamaşır suyundan ayırmaya çalışcaz.
165 ohaaaaa dimi ?
arkadaşlar inşallah sizin dediğiniz gibi olsun... bu kelek değilde bebek olsun... ben keleğin günahını almış olayım... ama ümitlenmek istemiyorum, gerçekten karnım çok ağrıyor, sanki birden boşalacak gibi geliyor...
bebek bebek bebek diyelimde olsun:)
ayy banyoyu temizliyoruz kocişle öldümm çamaşır suyundan size de bakmadan edemiyorum bi ora bi burazemuszemus
geçenlerde bir araştırma yazısı okumuştum... kısırlığın artma nedenlerinden birini de bu tür temizleyicilere bağlıyordu... özellikle yoğun kokular yayan bu temizliyicilerin üreme sistemi üzerinde olumsuz etkiler yaptığı yazıyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?