38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım, muayene limitim var daha 2-3 kere daha kurtarır... olabilir cerrahi bana yakın zaten... ya da süleyman tosuna gideceğim zaten o yazar mı acaba ? ya da hale hanıma rahim filmini götürdüğümde yazmasını istesem ters karşılarmı acaba? amannnnnnn yoruyor bunlar çok... :umursamaz:

2-3 kere kaldıysa girme canım cerrahiye. onu da yaptırırsın acelesi yok nasılsa. bence ya süleyman tosun a gidince söyle o yazsın ya da hale hn kontrolde isteyince yazar. bekle yani boşuna hakkını bitirme.

acelesi yok dediğin gibi... önce şu yaptırdıklarıma bir bakalım ne çıkacak... sonra karşımda dağ gibi histeroskopi var... bunu hiç düşünmek istemiyorum...

DENıZcim sende varmı tatil planları???? ben bu sene erken gidince hiç gitmemiş gibi hissediyorum kendimi... şimdilerde birde naturel çiftlikler moda... ablamlar şu an fethiyede öyle bir çiftlikteler... mööö sesleriyle huzur buluyorlarmış... herşey organik... sabah yeğenim tavuklardan yumurta toplamış... en güzel yanı psikolojik danışmanlık hizmetleri için danışmanlar varmış... aile danışmanlığı, çocuk vs. bu yönüyle ilginç... tam rehabilitasyon gibi... börtü böcekle iç içe...

Badenurcuğum u pıhtılaşmayla ilgili yapılan testler çok fazla aslında.Ama dr'lar daha fazla görülenleri falan yaptırıyorlar.Ben Cerrahpaş tıp fakültesine sormuştum yapıyoruz dediler.Ama onların yapması için en az 3 düşüğün olması gerekiyormuş benim 3 düşüğüm var zaten dedim.Ama gittiğimzde sadece 2 tanesinin yapıldığını öğrendik.Yalnız genetik testlerden başka protein s,protein c,homosistein,fibrinojen,D-dimer'e falan bakılıyor.Gerçi onlarda sorun yoksa bile genetik testlerini yine yaptırabilirsin.Yapılan iki genetik test için Cerrahpaşa'da bizden fark istedi.Bir de benim 8 ay devamlı coraspin kullandığım halde D-dimer yüksek çıkmıştı.
Sonra ilk tüp denememi yaptığım Florans'da tromboz paneli olarak yapılıyor dedi dr onda da 3 genetik test vardı.250 TL aldılar onların hastasıyız diye.Ama benim hala eksik testlerim kanımın pıhtıaşmaya meyli var o kesin de tam teşhisi yok.Ama bazen genetik testlerinin hepsi normal olup da hamilelikte pıhtılaşmaya eğilim gözükebiliyormuş.Ben de o yüzden bıraktım peşini.D-dimer de gösteriyor zaten durumu.Bu arada bu testleri yaptırmak için belli gün yok.Adetin hangi günü olursa olsun farketmiyor daha önce de yazmıştım ama.

saol canımcım inşallah aynen tarif ettiğin gibi geçer. :)

süper herşeyin hayırlısı olsun canım gönlünce sorunsuz gitsin süreç ve en doğru kararları vermene yardımcı olsun tüm testler. pıhtılaşma için yardımcı olamayacağım daha bilgili arkadaşlar yol gösterir heralde. inşallah hist de de hiçbirsorun çıkmaz açıp kaparlar inşallah.
alabama hülya iyi tatiller ikinize de şimdiden. tatını çıkarın iyice dinlenin. boshayallersmile
saol denizcim teşekkürler sen gitmicen mi tatile bu yaz? çok geç kalma derim gitceksen. hani sıcaklara fazla kalma yani.

Hülyacım canım hani bu kadar uğraşıp hamile kalırsam, sırf bu yüzden kaybedermiyim endişesi oluştu yerli yersiz içimde... böyle bir nedenle kaybetmenin acısı daha ağır çünkü... KK'da da birçok kişi bu yüzden bebeğini kaybetmiş... sonra düşünüyorum sonu bilinmeyen bir yoldayım, belki de sadece yaptıracağımla kalacağım, belki hiç hamilelik oluşmayacak... ve bunların hepsi ciddi maliyetler tabii.. bu konuda karışığım açıkcası... baksana birde testler normal çıkıpta sonradan eğilim gösterebiliyormuş... peki ne yapmalı ? oylamaya sunuyorum yaptırmalı mı? yaptırmamalı mı? kafamçokkarıştı

peki neden coraspin kullandığın halde Ddimer yinede yüksek çıkmış bunun bir açıklaması varmı?

merye ne alemdesin haberler nasıl hangi tarihi bekliyosun test yapmak için. arada gel haber ver. bi meraba diyip kaybolma.

alabamacım, birde Zarpandit vardı, oda yok oldu... türkiyede kendi milletinin arasına karışınca, bizi bilgisayarın içinde unuttu.......... kaydirigubbakcemile3

Badenurcuğum bence genetik testlerini değil de o baştan bahsettiğim normal kan testlerini yaptır bir fikir verir zaten.Benim D-dimerin yüksek çıkması coraspin benim için yeterli değil işte kan sulandırıcı iğne de kullanmam gerekiyor hamile kalınca.

saol denizcim teşekkürler sen gitmicen mi tatile bu yaz? çok geç kalma derim gitceksen. hani sıcaklara fazla kalma yani.

eşimin işi var o öyle 1 hafta bile gelemez bu yaz (ay niye evliysem)
ben bir süre 1 hafta gibi yazlığa gideyim mi diye düşündüm ama haftaya büyük olasılık teras tamiri-boya-parke işleri var 10 gün-15 gün sürer. sonra benim ayrıntılı ultrason zamanı zaten temmuz bitmiş oluyor. peşinden inşallah karnım büyümüş olacak havalar da çok sıcak olacak. ay hiç bilmiyorum yani.
zaten uzun izin almak istemiyorum senelik izni doğum sonrası kullanayım diye. doktorum rapor yazabileceğini söyledi ama raporlu da şehir dışına çıkılmaz. ay memurluk zor görüyorsun kendi işin gibisi yok (benimkini saymıyorum keşke memur olsaydı)
kısaca hiç denize girmeden nasıl geçecek bu yaz bilmem :çok üzgünüm:

ne diyeyim şu amniodan da iyi sonuç alayım bebiş iyi olsun da varsın 1-2 yaz tatile gitmeyeyim napalım :sm_confused:

canım başta belirtiğin testleri not aldım zaten... çok sağolasın... olumunekankayizsmile

aynen dediğin gibi... bu sene yaz da bebeğin... deniz güneşte bebeğin... 7 yıldızlı tatil köyü de bebeğin... o seninle hepsine değer...

ama şu tamir işleri falan... çok gerekli değilse öyle şeylerle kendini yorma... bırak dağınık kalsın...

tamir işi de çok gerekli canım. şimdiden çok sinirimi bozdu. benimki son dakikacıdır bense aşırı programlı. işi de ayarlamam gerek. 1 aydır kavga ediyoruz tamir işi için. biran önce başlasa da bitse ben benden geçtim.

rahat umursamaz erkek, tez canlı, planlı programlı kadın ....... evyah eyvahhhh ohaoldumsmile

bizde de badana boya olacak ama ben hiç istemiyorum... her türlü ustadan nefret ediyorum... Çok üzgünüm çoook

rahat umursamaz erkek, tez canlı, planlı programlı kadın ....... evyah eyvahhhh ohaoldumsmile

bizde de badana boya olacak ama ben hiç istemiyorum... her türlü ustadan nefret ediyorum... Çok üzgünüm çoook

çok kirli değilse boşver. bizde teras aktı terasın derzleri değişeek havuza yapılan derz konulacak salon boyanacak bir de merdiven altı vardı bir ora parkesiz parke yapılıp üst kat parke ilalanacak. eski çetyatlar verilip 2 berjer kaplanacak 1 tane çekyat alınacak. bir de o merdiven aralığına kapı yapılacak. daha ıvır zıvır da var ama asıl bunlar. bir başlasa bitse oh diyeceğim.

merye ne alemdesin haberler nasıl hangi tarihi bekliyosun test yapmak için. arada gel haber ver. bi meraba diyip kaybolma.

merhaba canım cuma ya tatile çıkıyorsun e bir güzel dinlen valla o kadar yüzesim varki böyle suya bi atacam kendimi inş canım iyice dinlenmiş olarak çıkarsın

alabamacım, birde Zarpandit vardı, oda yok oldu... türkiyede kendi milletinin arasına karışınca, bizi bilgisayarın içinde unuttu.......... kaydirigubbakcemile3

hey burdayım güzel hanımllar ben işyerinde giremiyorum ancak eve gelince bir ara evdeydim ondan sık girmiştim şimdi artık arada girebiliyorum ama genelde bakıyorum ne var ne yok nasıl durumlar diye ama siz çok kaynattığınız için size yetişmekte biraz zorlanıyourm

sen nasılcın canım cidden planlı programlı kadın ve son dakkacı erkek işimiz zor ben de malesef biraz senin ayarındayız anlıyoruz durumu ama ne yapalım zamanla -bir erkek evlendikten en az 8 yıl sonra kadının yolunda gitmeye başlarmış size daha ne kadar var canım bana daha ço var ya sabır cek aslında zıt kutupların aşkı daha güzel olurmuş derler artık bilmiyom

biz 4 senedir birlikteyiz canım ama anlaşmak için 10 sene de geçse ümit yok gibitest tarihini yazmamışsın.erverdi bugün yoktu. dün de galiba. ben de merak ettim. seyahat falan diyordu ama demeden gitmez herhalde

deniz, ben 36 yaşındayım.doktorum sanırım yaşımın çok ileri olmadığını düşündü.kaydirigubbakcemile3
alabama, ekincik de 2 günden sonrası kafa dinleyecek olsanda sıkıyor ona göre.patika yolu takip edince limanda çok güzel tesis var.acık tuzlu ama manzara açısından görmeye değer.kumu ve plajı da güzel ekinciğin.ama biz iki aile gittiğimiz halde 2. gün sıkılıp akyaka'ya geçmiştik.sakar geçidinden inerken orası.kısa süreliğine de olsa bi görün derim akyaka'yı.

biz 4 senedir birlikteyiz canım ama anlaşmak için 10 sene de geçse ümit yok gibitest tarihini yazmamışsın.erverdi bugün yoktu. dün de galiba. ben de merak ettim. seyahat falan diyordu ama demeden gitmez herhalde

bebek doğduktan sonra mutluluktan yana yeni bir sayfa açılabilir hiç belli olmaz... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…