38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yer ve zaman belli olsun ben gelirim myen. nerelerdesin bakim sen?

İyiyim canım, kızım da iyi.. İlk karnesini aldı, çok mutluydu. Sen nasılsın? Senin kız da iyidir umarım. Özlettin valla kendini. Çok öpüyorumcanım benim.
canım tebrikler nice güzel günlerini görmek nasip olsun canım. kızçenin başarılarının devamını dileriz öp bizim için kızını.

tüh ümitlerimiz çöp mü oldu. hayırlısı canım benim inşallah bu sondur önümüzde ki ay mutlu haberi alman nasip olur.

tamam şekerimm aldın gönlümü. ne güzel haber tatile çıkmışsın harika. inşallah süper moraller dolar öyle gelir paşa paşa başlarsın tedavine. çok sevindim mutluluğuna.. iyi tatillerrrrr.

Deniz Bulut'cum, evet kullandığım konsantre ürünler pahalı ama hakkı ile kullanınca çok ekonomik bizim bir arkadaş Amway'e üye oldu ticaretini yapmak için değil kendi ihtiyaçlarımızı almak için dolayısıyla alış fiyatından alıyorum ürünleri %23 -%30 satış fiyatından düşük. Elde yıkama deterjanı ve bulaşık makinası tabletleri ile tüm temizlik ürünlerini kullanıyorum ellerimde kuruma çatlama vb şeyler olmuyor. Bu sabah vileda kovasının yarısına kadar su koyup bir pompa LO.C ürününden içine sıktım hem köpürdü hemde sonuç çok iyi koku yok , kendine özgü hafif bir kokusu var. Eğer o arkadaş bir yerlere giderse ben üye olup kendi ürünlerimi almaya devam etmeyi düşünüyorum.

İyiyim canım, kızım da iyi.. İlk karnesini aldı, çok mutluydu. Sen nasılsın? Senin kız da iyidir umarım. Özlettin valla kendini. Çok öpüyorumcanım benim.

İlkokul 1.'i bitirdi demek çok güzel bundan sonra da sınıflarını iyi notlarla inşallah. Benim kız da iyi 5 yaşını Mayıs'ta bitirdi bu sene hazırlığa gidecek zaten kızım 3.5 yaşından beri tam zamanlı yuvaya gidiyordu şimdi anaokulu değiştirdik orada hazırlığı da bitirecek ondan sonra bizim burda iyi bir devlet ilkokulu var oraya kısmetse devam edecek.

Ben de sizleri özledim..aklımdasınız hep işlerimi bayağı yoluna koydum şimdi bundan sonra olanlar çok yormaz, iş yerinde de bu haftaki seminer organizasyonumu atlatayım ondan sonra çok yorucu günler yok gibi.

Badenur'cum, kendini sıkmadan devam, rahim filmi falan da çektireceksin daha bilinçli devam ediyorsun çok iyi..üzmeden oldu mu? moral hem kendin hem de bu olayın olması için çok önemli biliyorsun.

Kindersms demek piknik teklifinde bulundun , yeni okudum öyle bir olgu oluşursa katılmak ve hepinizi şahsen tanımayı çok isterim..

Herkese iyi pazarlar..çalışanlar için çok değerli bir tatil günü..herkes tadını çıkarsın.

HERKESE İYİ PAZARLAR ARKADAŞLAR...
bugün eşimin işi çıktı, hiç biryere kaçamadık... o nedenle pazar günü olduğunu hissetmiyorum...

WATERSS'cim hazırlık dönemi en tatlı dönem... benimde yeğenim bu yıl hazırlığı bitirdi... dönem içinde çok güzel etkinlikleri oldu... hepsine katılmaya çalıştım... insan çok farklı duygular yaşıyor... elime doğan bir miniğin ilk defa büyüdüğünü farkettim... en son satranç turnuvasında madalya aldı... sokakta bile madalyası ile geziyor...
Sende bu yıl herşeyi tadında yaşarsın inşallah... belki biraz zor olacak, yeni bebeğin gelişi işlerini artıracak, zamanını daraltacak ama kızının tüm güzelliklerini beraber yaşamaya çalışmalısın...

ALABAMA canım, tatil konusunda neresi netleşti şimdi? ben kaçırdım galiba o kısmı? Kızılbük koyuna da gitme durumunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam... Gabakların hemen arkası, Ağaç evler, mutlaka tesisi gezin ... çok güzel... arada ördekler falan dolaşıyor.. orada kalırken eşim bir sabah erkenden ördeklere ekmek atmıştı, ondan sonra her sabah aynı saatte kapıya gelip ailece vak vak vakkkk ... taki ekmeklerini alana kadar... ama hiç sapmıyordu saateleri, illede o saatte geliyorlardı... birkaç şey verince yiyip gidiyorlar, bir daha da gün içinde asla yüzümüze bakmıyorlardı... :roflol:

WATERSS cim, şimdi regl günlerimdeyim, birkaç güne kadar rahim filmini çektirmiş olacağım, en son PATİKLER çektirdi, korkma diyor ama biraz gerginim... bakalım ne çıkacak, üzülmemeye çalışacağım... söz... boshayallersmile

YAĞMUR, canım sen kafana hiç birşeyi takma, her sözden etkilenme, tedavine araştırmalarına odaklan, yeni tedavi öncesi sadece yapman gerekenleri düşün, bizlere buradan güzel haberler ver... hepimizin isteği bu... üzme kendini boşu boşuna... hayatta üzülecek, o kadar çok şeyle karşılaşıyoruzki, burda güle oynaya birbirimize faydalı olalım yeter...

herkese iyi pazarlar
erverdi, öğlenden sonra başlayan bulantı, uyku ve aşırı halzilik dışında iyiyim.aslında şikayet etmemem lazım.doktorumun kafasının etini yemiştim niye bulantım yok diye? 8. haftadan sonra güzel güzel bulantı yaşıyorum.:bbo:yerimseniben
deniz, kontrolüm perşembe günüydü herşey yolunda bin şükür.2 hafta sonra ense ölçümü ve 2'li test var.doktora amniyo yaptırayım isterseniz dedim.testlerin normal çıkarsa seni üzmem dedi.
anlamadığım hiçbirşey yiyemediğim halde doktrun tartısında 2.2 kg almış gözüküyorum.halbuki evdeki tartıya göre 500-600 gr almış gibiyim.herhalde üstümde kot,kemer,spor ayakkabı vs etkiledi kiloyu.yoksa 63-64 kg arasıyım.
alabama, bende kan pıhtılaşması var.tedavide ilk lucrinimle beraber gün aşırı kan sulandırıcı kullanmaya başladım.transferden beri de her akşam bebe aspirini ve fraxparine 0,6 lık iğne vuruluyorum.hem heterozigot hem de homozigot taşıyıcıyım.doktorum önce ki ikiz gebelik kaybını buna bağladı.öncekinde çoookkk çömezdim.aşılamayla hamile kalmıştım.8. ve 18. haftalar önemliymiş.senin dediğin gibi bebeğin beslenme şekli değişiyor.direkt olarak plasentadan beslenmeye başlıyormuş.
hep sağlıkla kucaklayacağımı hayal ediyorum.bu durum beni tırsıttırsa da kötü düşünmemeye çalışıyorum.
hepimiz sağlıkla kucaklayacağız.bu kadar emekler, dualar karşılıksız kalmaz diye umuyorum.a.s

Son düzenleme:
GÜNAYDIN MİLLET :)))))
aman maşallah. inşalllah ense ölçümü 2 li test de iyi çıkacak için rahatlayacak. bu durumda eğer garanti olsun aklıma birşey takılmasın dersen amniosentez yaptırırsın. sen kaç yaşındasın? 40 üstü yumurtaların genetiği daha hızlı bozuluyormuş amniosentez bu yaşlarda biraz daha gerekli. ama onda da korkacak birşey yok düşük olcak diye korktum bak sağlıkla devam ediyoruz. benim de bir sonucu almam kaldı. inşallah bu sefer hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.

Allah'ım hayırlısı ile inşallah kendi yavrunun da gününü gösterir sana arkadaşım, yeğenlerde çok seviliyormuş benim yok bilmiyorum ama öyle derler. Bakalım dediklerine kulak vereceğim bu senesini zor da olsa kaçırmamaya çalışacağım. Ben de de şöyle bir duygu gelişti son aylarda ve devam ediyor, doğum yaklaştıkça kızıma daha çok düştüm sanki onunla pek çok şey yapmak istiyorum sanki sonra ona zaman ayırmakda zorlanacağım da ondan herhalde.

Korkma arkadaşım bu filmi çektirmek gerekli, rahim ne durumdaymış görelim. Hamile kalmanın 1/3'ü gibi önemli bir paya sahip bu organımız. Üzülme bir şey çıksa bile çözümü var öyle değil mi ? ben gerçi bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Yapışıklık varsa o anda açıyorlar diye biliyorum.

günaydın kızlar herkese iyi haftalar...
biz cuma sabahı yola çıkıyoruz inşallah. artık dönüş 11 inde dönmüş oluruz kısmetse. önce izmire gitcez orda arkadaşlarda bi akşam kalcaz. ordan ekincik koyuna gidicez. butik otel pansiyon gibi bir yer ayarlamış eşim sessiz sakin bi hafta orda kalcaz. eğer çok sıkılırsak nasılsa araba var başka biryere geçeriz. ama amacım sadece yatmak kitap okumak ve bol bol denize girmek.

waters canım az kaldı vay be maşallah takvimine baktım da bi tuhaf oldum. zaman akıp gidiyor. allah hayırlısıyla bi avazda kurtaracak. ablası ona bakcak sen hiç merak etme. senin gibi bir anne eminim her ikisini birden en güzel şekilde idare edecektir.

yağmur sen de mi gittin. şaka yapıyosun sanmıştım. bence bade çok haklı. biz burda arkadaşız elbet ama asıl sebebimiz farklı aynen badenin dediği gibi . bence abartma. kendini burdan mahrum etme.

altınyunus canım inşallah test sonuçlarında iyii çıkacak. biliyosun ben amniyo yaptırmadım. gerçi yarın kontrole gideceğim. banu hanımla son kez konuşcam. ve sanırım yaptırmadan devam edeceğim. aynen kaygılanmamaya çalışıyorum ama hamile olupta kaygılanmamak mümkün değilmiş bunu öğrendim. insan ille gidip hareket ettiğini herşeyin sağlıklı olduğunu görmek istiyormuş. inşallah hepimiz sonuna kadar sağlıklı güzel hamilelikler geçireceğiz.

Alabama'cım sana güzel içine sinen bir tatil diliyorum bebeğinle ve eşinle. Tam benim istediğim gibi bir tatil bizi şu sırlalar ancak yazdığın gibi bir tatil paklar..deniz, kitap, müzik, dinlenme ve yemek..ohh..harika sağlıkla gidin sağlıkla gelin. Bakalım artık iksini bir bir düzene oturtmaya çalışacağım. Evet zaman çabuk geçiyor. Sen ve Deniz'de yol aldınız..yakında tekmeleri hissedersiniz. Darısı diğer arkadaşların başına, yazın bu sayfada yeni hamile haberleri almak dileğiyle...

sağol waterscım. inşallah iyi bi dinlenip geliriz. inşallah bende öyle umuyorum bu yaz bütün kızlardan mutlu haberler bekliyorum bende. ordan telefonla girip takip edeceğim. ah şu tekmeleri bi hissetsem valla öyle merak ediyorum ki nasıl bir duygu olduğunu hayırlısıyla inşallah.

Alabamacığım inşallah yakında hissedeceksin canım.benim de 4 ayımı doldurduğumda dr hissetmen lazım ama ilk gebeliklerde anne acemi olduğu için onu ayıramaz seyirme şeklinde o zaman hissetmiştim.Ama kuvvetli tekmeler için daha erken.
Demek cuma sabah çıkıyorsunuz.Biz de pazartesi çok eren saatte çıkıcaz hayırlısıyla.Burada da hep yağmur yağıyor hava da serin inşallah haftaya yağmur olmaz da tatilin tadını çıkarırız.

Bu arada Waterss arkadaşımız da aramıza katılmış tekrardan çok sevindim canım ya.

ya evet Hülyacım ya şu hava bi türlü kıvama gelmedi. inşallah bize çatmaz artık geçer bu sulu havalar. şu an güneşli ama bi açıyo bi kapıyo. size de iyi yolculuklar iyi tatiller gerçi bikaç gün daha burdayız yine yazışırız vedalaşırız gitmeden.

canım benim, senin şu yumuşak yumuşak güzel sözlerin bana çok iyi geliyor... inşallah dediğin gibi birşey çıkmaz... zaten ben bunu çektirmekte çok geç kalmışım aslında... keşke önceki doktorlarım bunu ihmal etmeselerdi.... çektirince paylaşacağım...
Canım kızına hissettiklerin, ona karşı sevginin, ilginin bölünme korkusu gibi... bu güne kadar o anne, babasını kimseyle paylaşmadı... acaba bu durumun onu üzmesinden endişeleniyorsun gibi.. ... sen çok bilinçli bir annesin.. bence dengeleri de çok iyi ayarlarsın...

ALABAMACIIMMMMM

HÜLYACIIIIMMMMM

bol güneşler, ferah, tertemiz denizler, pırıl pırıl kumsallar, güzel yemekler, cokacimcoook iyi eğlenceler hihoyyyt bol muhabbetler, aşk meşk Şeniz diliyorum size, tatiliniz huzurlu mutlu geçsiiinnn... koca bir yılın yorgunluğunu birkaç günde atıp gelin inşallahhh. şimdiden iyi yolculuklar... zemuszemus (haberleşemezsek, gözden kaçarsa diye şimdiden yazdım)

az önce kollarımı deldirip geldim ben de, İstanbul cerrahide kan kültürü ve kromozom analizi için kan verdim... intermed de özel sağlıktan yararlanarakta bir sürüüüü test... prolaktine de baktırdım... tam üçüncü günüm bugün... yarın bir kısmı çıkarmış, genetik olansa 3 hafta sonra ... sırf tahlillere tüp kadar para gidecek gibi... ben kan pıhtılaşması da yaptırmak istiyorum ama onun içinden çıkamadım bir türlü, neleri yaptırmalıyım? nerede? karar veremedim... yol gösterici aranıyor :uhm:

badenur senin sağlık sigortası kısıtlıydı ama dr muayenesi de kısıtlı değilse hani hakkın varsa orada aytun hn var. beni bu bebekte ilk muayene edip boş kese olabilir diyen. hem bahçecide hem cerrahide çalışıyor. kısaca tüpçü pıhtılaşma testlerini yazabilir. para vermişken muayene edip fazladan bilgi de verebilir ama tabii sigortanda limit varsa

alabama hülya iyi tatiller ikinize de şimdiden. tatını çıkarın iyice dinlenin. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…