- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Badenur sanırım rahim filmi (HSG) çektirmekten çekiniyor galiba ben geçen yıl çektirmiştim hafif bir adet başlangıç sancısı var okadar bu sancıda 1 sn lik (masaya yatman işlemin olması ve kalkman 10 dk filan sürüyor) bende gitmeden burayı okumuştum korkmuştum ama değilmiş uyutularak çektirenler bile varmış korktukları için bence korkma arkadaşım muayeneden daha kolay
Kızlar ben de en son 2008 Aralık ayında rahim filmi çektirdim.Film çekilirken dediğiniz gibi hiç doğru düzgün acı falan hissetmiyorsun.Benimki de öyle olmuştu.Sonra kanllarda ve rahimde de bir sorun yok dedi dr ben de çok rahatlamış olarak eve döndüm hatta bir sürü de planlar yaptım kafamda moralim de iyi olunca.Eve bir geldik çekimden 2-3 saat sonra bir sancı başladı bende korkunç ki anlatamam.kıvrandım durdum.O verilen ilacı dağılması sırasında olabiliyormuş.Sonra daha önce rahim filmi çekilen arkadaşları aramıştım.Bizim de oldu falan dediler ama benim ilk çekildiğinde ki o yıllar da daha 1998 felan yani.Hiç sancım falan olmadı.Gayet rahattım.
Canım, 15.ve 16.günler için çalışma verdi , ama biz her ihtimale karşılık 14. günde çalıştık. Normalde biliyorsun ovulasyon testi kullandığında 12.gün, 13.gün filan çalışmak gerekiyor. Herhalde bu ay klomen kullandığım için böyle biraz geç oldu. Çatlatma iğnemi ise 14.gün sabahına verdi.
doğru söylüyorsun aslında bizim amacımızda hiçbirşey yapmamak ama bakalım dayanabilcek miyiz? saol tavsiyeler için. bide tekne ile çıkılıyomuş eğer varsa biz iki günfalan mutlaka çıkarız günübirlik. bakıcaz artık çok sıkılırsak çıkar yola başka biyerlere geçeriz :))
hadi bakalım inşallah erken hissederim mal mal anlamamazlık etmem :))
canım gittim geldim. çok şükür oğlumuz 207 gr olmuş herşey yolunda. oynamıyo kerata oynuyo da pek nazlı. ama onu görünce kalbini attığını görünce rahatladım şimdi 17+4 olmuşuz. 20 haftada birdaha ayrıntılıya gircez. orda çoook ekstra birşey görmezsek yola devam. as yaptırmıyacağım.
erverdiyi soran kızlar tatile gitti. gidişi ani oldu. tam neresiydi hatırlamıyorum ama apar topar gitti.
Badenur sanırım rahim filmi (HSG) çektirmekten çekiniyor galiba ben geçen yıl çektirmiştim hafif bir adet başlangıç sancısı var okadar bu sancıda 1 sn lik (masaya yatman işlemin olması ve kalkman 10 dk filan sürüyor) bende gitmeden burayı okumuştum korkmuştum ama değilmiş uyutularak çektirenler bile varmış korktukları için bence korkma arkadaşım muayeneden daha kolay
Kızlar ben de en son 2008 Aralık ayında rahim filmi çektirdim.Film çekilirken dediğiniz gibi hiç doğru düzgün acı falan hissetmiyorsun.Benimki de öyle olmuştu.Sonra kanllarda ve rahimde de bir sorun yok dedi dr ben de çok rahatlamış olarak eve döndüm hatta bir sürü de planlar yaptım kafamda moralim de iyi olunca.Eve bir geldik çekimden 2-3 saat sonra bir sancı başladı bende korkunç ki anlatamam.kıvrandım durdum.O verilen ilacı dağılması sırasında olabiliyormuş.Sonra daha önce rahim filmi çekilen arkadaşları aramıştım.Bizim de oldu falan dediler ama benim ilk çekildiğinde ki o yıllar da daha 1998 felan yani.Hiç sancım falan olmadı.Gayet rahattım.
badenur sanırım çektirmekten değil de sonrasından ya birşey çıkarsa diye ya illa histeroskopi derlerse diye korkuyor.
hülya ben 3 kere çektirdim hiç öyle bir ağrı olmadı. ama son seferinde sağ tüp spazm yaptı sıvı geçmedi sıvı verilirken kuvvetli adet sancısı gibi kasılma oldu. dayanılmayacak birşey değildi. sanırım senin ağrın benim tüpün spazm yapması istisnai şeyler. normalinde iyi bir yerde hiç ağrı olmuyor.
hülyacım ağustosda tam 39 oluyorum aslında hamile kaldığımda 38.5 dum.
evet badecim çok şükür görüştük oğlumla keyif yerinde öyllle sermiş yatıyo kerata :) uykucu.
canım duygularımı çok iyi dile getirmişsin... başta film çektirmekten korkuyordum ama o geçti... şimdi en büyük korkum ciddi birşey çıkması... tabii histeroskopide bunlardan biri... ama birde bu filmde önceki bu kadar emek, bu kadar hayal kırıklığı boşuna yaşanmış çıkarsa yıkılırım... şu an hep keşke daha önce birisi bana bunu çektir deseydi diyorum... diliyorumki, önceki doktorlarımın gerek görmediği gibi gereksiz yere çektirmiş olayım... yok süregelen bir ihmal varsa o zaman çok üzülürüm...
ERVERDİ, çektireceğim ... adetin 8-9-10. günü çektirmek için en uygun gün olduğu için bekliyorum...
9-10. güne kalma canım. adet 8 en iyisi. hatta 7 de olabilir. yoksa 3 gün ilişkide bulunmayın gibi şeyler okumuştum bu ayı boş geçirirsiniz ne olur ne olmaz. cuma git sen. inşallah nasılsa birşey çıkmayacak
canım gittim geldim. çok şükür oğlumuz 207 gr olmuş herşey yolunda. oynamıyo kerata oynuyo da pek nazlı. ama onu görünce kalbini attığını görünce rahatladım şimdi 17+4 olmuşuz. 20 haftada birdaha ayrıntılıya gircez. orda çoook ekstra birşey görmezsek yola devam. as yaptırmıyacağım.
erverdiyi soran kızlar tatile gitti. gidişi ani oldu. tam neresiydi hatırlamıyorum ama apar topar gitti.
canım 7. gün cuma , cumartesi eşim olur yanımda, o nedenle 8. gün olsun diyorum... yarın arar alırım randevuyu... echomarda yaptıracağım... filmi aynı gün alıyoruz değil mi? peki filmi yorumlayan bir rapor oluyor mu yanısıra ???
ultrason çekimlerini burdan yayınlayamaz mısın? biz de görsek ? olmaz mı? delikafadulden
DENİZ tabii senin bebeşinkinide delikafadulden
yaparsınız hadi çok heyecanlı olur delikafadulden
kasım anneleri kısmında hep yapıyorlar ama nasıl ben bilmiyorum. acaba resmini çekip onu mu yüklüyorlar? yoksa herkese scanner gerekir.
arkadaşlar tahlillerimi aldıktan sonra pastanede birşeyler atıştırdım, en fazla 40 yaşındadır dediğim bir anne ve iki kızı dikkatimi çekti... kızlar 13-14 yaşında gösteriyor... kızlar saçları, giyimleri ve takılarıyla annelerini örnek almışlar... sanki hepsi bir örnek... ama çok şekerlerdi... öyle özendimki... arkadaş gibilerdi... sohbet, şakalaşmalar... çok hoşuma giti... sonra üzüldüm dedimki... elimde tahlil sonuçları.. daha hamile kalıcam da ... 9 ay taşıyıp doğurucam da... besleyip büyütücem de... herşey çoookkkkkkk uzak geldi... hüzünlendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?