canım gözünaydın,

inşallah bu güzel haberinin devamını hamilelik sevinci olarak bizlerle paylaşırsın.
benim üçüncü tüp denemem sırasında doktor, içlerinden iki tane yumurtan kaliteli görünüyor, onlara güveniyorum demişti... ben de hemen doktora "hani bunlar toplanmadan kalitesi hakkında kesin birşey söyleyemeyiz diyordunuz, şimdi nasıl böyle bir kanıya vardınız" diye sormuştum... doktorda, o iki yumurtanın diğerlerine göre içleri daha dolu dolu duruyor, o nedenle onların kaliteli olacağını düşünüyorum ama kesin değil tabii demişti... gerçektende iki tanesi kaliteli çıkmıştı, birde gün aşırı kanda E2 ölçümü yapılıyordu, artış çok güzel olmasına rağmen benim kaliteli sayım hep az çıkıyordu. hep sormak istedim içimde kaldı, kaliteli olması E2 yükselmesi ile doğru orantılı ise neden kaliteli yumurtam az oldu hep??? hala bunun cevabını bulabilmiş değilim.
gözünaydın canım inan ve tadını çıkar...

inşallah değerinde olması gerektiği şekilde katlanacak merak etme.. 9 ay sağlıklı bir hamilelik diliyorum arakadaşım sana..
sen de kendine çok iyi bak canım, mutlu, huzurlu, güzel bir tatil olsun... iyi yolculuklar