38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese günaydın.
okuyorum ama pek yazamıyorum.
badenur, yaşadıklarına üzüldüm arkadaşım.ben de onca denemeden ve düşükden sonra kendi kendime homozigot taşıyıcı olduğumu öğrendim.bırak gebelikte düşük yapmayı ani inme,beyin kanaması, kalp krizi riski taşıyorum.doğal gebe kalsam bile daha öğrenemeden düşükle sonuçlanırmış.
ne diyeyim ki acın şu an yeni.ama son denemen hariç önceki doktorları şikayet etsen bile bizim zamanımızda yoktu kanallarda birşey diyeceklerdir.ultrason görüntün varsa elinde onlar ispat olabilir.

Günaydın kızlarrrrr.....

Aaa valla bu da iyi bir fikir ha. Ne de olsa havayollarında çalışıyorum dur kızımı pilot yapayım ben :)

Canım nasılsın? İşler yoğun mu hala?

hoşçakalın arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin

Hakkımız helal olsun ama ben seni gitti kabul etmiyorum, sensiz eksik olur burası Badenur'cum. Çok samimiyetle söylüyorum...

absynth valla çok hata yapmışım düzelttim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy bende pişman oldum bu nicki yazdığıma. Türkçe birşey bulaymışım keşke sempatiksalakcinni İlk başlarda ben bile zorlanıyordum kaydirigubbakcemile3

Fazla istirahat vermedi, 30dk. orada yatırdılar sadece, bugünde evde dinlen dediler ama ben abarttım tabi, evde karpuz misaliyim sürekli sırnaşık şey

olsun olsun sen yan gel yat dinlen bizim kuzene de aşılama yapılmış kız 3 gündür yatıyo valla bahane arıyodu sanırım yatmak içinde zemuszemus henüz 25 yaşında daha aşılama ile başladılar daha çook uzun zamanı var yani akannehir benim gibi yaşlanmadı yanii akannehir

patiklerim inşallah 2 haftaya kadar bitiricem kafam düşücek birazdan olumunekankayizsmile bende tatile gitmek istiyorum biraz güneşlenmek yüzmek serseri mayın gibi gezmek deniz kenarında bira veya kahve içmekkk oooooohhhhh bilmiyorumkismile mafoldumben
sen izne ayrıldın mı ?
alabama tatilde sanırım ahhhh ne güzell

İnşallah tutar canım, gençmiş hakkaten daha. Bende karta kaçtım artık, son virajdayım sempatiksalakcinni

kinder,abcdef desem olurmu yeni gelen arkadaş.sizleri açık görüyorum.keyifler nasıl?

Erverdi senden ne haber? sen nasıl istersen öyle de. yerimseniben Kendim ettim kendim buldum sırnaşık şey

kinder,abcdef desem olurmu yeni gelen arkadaş.sizleri açık görüyorum.keyifler nasıl?

valla bende tutturamadım erverdi artık bol harfli şeker diyelim onabuyrunnnnnnnnn
keyifler yoğun akıcı bi durumdayım birazdan kaybolurum

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: DUALARIM SİZLERLE opuyorumnanaktan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

TATLIM SENDEN UMUTLUYUM BEN İNŞALLAH SENİNDE TUTACAK BUNCA ZORLUĞU GEÇTİKTEN SONRA BUDA OLUCAK İNŞALLAH kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hastaneden geldim şimdi.bahçesinde bir ağaç vardı.buraya çizim yapılabiliyormu keşke çizebilseydim görüntüsünü...pek bilgim yok bu konuda.öyle bir meyil vermiş ki...gezinirken biraz tuhaf geldi.sanki kendine yol aramış gibibir buçuk mt kadar uzamış,sonra boynunu yamultmuş sonra bulmuş ki daha ilerisindede göğe uzanmıştı.

ağacın da kamburu vardı.ama o yolunu bulmuştu.aramış...bulmuş...halaa ayakta....yolunu bulduğu boynu yeşillenmiş gölge yapmış.herşeye rağmen bir yol var.ben buna daha çok inandım.

etkisinden kurtulamadım da...neyse...
hayırlı kandiller.KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN

KıNDER;akşam sebep oldun bana bak.iyi ki okumuşum kuranımı.bu sabah kırmızı kartı gördüm.olumunekankayizsmile

TATLIM SENDEN UMUTLUYUM BEN İNŞALLAH SENİNDE TUTACAK BUNCA ZORLUĞU GEÇTİKTEN SONRA BUDA OLUCAK İNŞALLAH kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

heyooo, teşekkür ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah söyletmiştir inşallah :Saruboceq:
Yalnız şunu itiraf edeyim, bebek mücadelesi kesinlikle daha zor bence. Allah isteyen, çabalayan herkesin gönlüne göre versin. :Saruboceq: Kolay değil...

Rahim filmi cektirdim, maalesef tek tup kapali
zaten yumurtalar sahane degildi, tek tuple ne yapabilirler bilmiyorum.
neredeyse 39 yasindayim, bir tup denemem var kabus gibiydi.
Simdi doktorum en iyisi tupe devam etmek diyor, bilemedim laporoskopi yapsam mi?

hem o kamburu öyle bir şekildeydi ki etrafta kimse olmasa üzrine çıkıp oturmak geldi içimden.keşke gece olsaydı:kedi:

merhaba vanilya;olsun tek olsun.bir tanesi de işini görür.aynı görevi yapıyor merak etme.ben tedavi olduğum eski bir zamanda iki bayanın da tedavisi yapılmıştı.aynı gün aşılama olmuştuk.birinin tek tüpü alınmıştı.diğerinin tek tüpü kapalıydı.tabiii sonucu ne oldu bilmiyorum günlük hastane sohbeti işte..yani tedavine hiç üzülmeden sanki 2side varmış gibi devam edebilirsin.hayırlısıyla.
laporoskopiyi dr mu istedi...gerek yoksa incitme bedenini.sağlıklar......

sağol canım iyiyim abcdef.bu daha iyi kolay geldiyerimseniben.şafak kaç?

inşallah şu mübarek günde inşallah tutar canımm opuyorumnanaktan
bizde bu mücadeleyi başarıyla tamamlayalım inşallah opuyorumnanaktan :Saruboceq::Saruboceq:

iyiki sebep olmuşum tatlım
duaların kabul olsun inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

vanilya cım tüpün kapalı olması normal yoldan gebe kalmaya etken yoksa tüpte çok bakmıyorlar yumurtan varsa ve kalitesi iyiyse bebek gelir sen merak etme
önemli olan rahimde başka sorun olmasın tutunmayı etkileyecek şeyler varmı doktorun seni yönlendirir tüpe devam ettir istersen başka doktorada göster yumurta sayın nasıl dı senin?

Canım, kısmetse ayın 18'inde Karadeniz'e köye gideceğim. Ordu'ya. Oradan da arabayla Karadeniz turu yapacağız kısmetse. Valla iple çekiyorum, öyle yoğun çalıştım ki.... Sen ne zaman ayrılıyorsun tatile? Senin de ihtiyacın var çünkü...

laparoskopi ile her zaman açılma işi başarılı olamayabiliyor 1-2 doktorla daha görüş istersen. aynı zamanda her işlem yumurta kalitesini düşürebiliyormuş bunu da sor. bir de her ay genelde hangi taraftan yumurtan geliyor hangi taraf kapalı biliyor musun? mesela benim hemen her ay sağdan yumurtam gelişiyordu. tüp olduğum aylarda da sağdakiler daha güzel büyümüştü. yani mesela benim sağ taraf tıkalı olsa doğal şansım olmazdı. belki senin yumurtan da hep açık taraftan gelişiyordur. bir yumurta takibi yaptır bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…