merhaba patikler;canım yaa dün gece yarım gözle uykulu bakıyordum.sana yazmıştım aslında.sonra bir arkadaş sana yaınca bende kaçırmışım dedim geriye döndüm okudum şifa diledim aslında kaçırmamışımda yazanı karıştırmışım.
kızının pilot olayı da komik oldu.sonradan da aklıma gelmedi değil haa.yer siliyordum.içimden geçmişti yaaa yoksa pilot bölge seçilir ya diyeacaba öyle olmasın diye aklımdan geçmişti.yazmadan edemedim.
pilot olmazsa olmasın hayırlı evlat olsun dayerimseniben
a.s. Günaydınnnn herkese a.s. a.s.
erkenci erverdi günaydınn a.s. a.s.
patikler günaydınnn tatlım valla ben erverdiyi okuyunca pilot olcak diye anladım pilot okul güzelmiş :1hug: :1hug: a.s.
denizbulut her şey yolunda artık isim araştırmaya başladınmı a.s. :1hug: :1hug:
badenur günün güzel olsunn :1hug: a.s.
zarpanditt ne oldun sen ya umarım başladın tedaviye ve olumlu sonuç alırsın :1hug:a.s.
merye cim hamilelik belirtisi sanırım hepsi bel ağrısı normaldir sanırım hamile kalsamda bende desem a.s.a.s.
asdn bol harfli arkadaşım yanlış yazdım ama bu kadarını hatırladım aşılaman inşallah tutar aşılamadan sonra yatak istirahati veriyorlar mıydı a.s. a.s.
hoşçakalın arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin
absynth valla çok hata yapmışım düzelttim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy bende pişman oldum bu nicki yazdığıma. Türkçe birşey bulaymışım keşke sempatiksalakcinni İlk başlarda ben bile zorlanıyordum kaydirigubbakcemile3
Fazla istirahat vermedi, 30dk. orada yatırdılar sadece, bugünde evde dinlen dediler ama ben abarttım tabi, evde karpuz misaliyim sürekli sırnaşık şey
olsun olsun sen yan gel yat dinlen bizim kuzene de aşılama yapılmış kız 3 gündür yatıyo valla bahane arıyodu sanırım yatmak içinde zemuszemus henüz 25 yaşında daha aşılama ile başladılar daha çook uzun zamanı var yani akannehir benim gibi yaşlanmadı yanii akannehir
kinder,abcdef desem olurmu yeni gelen arkadaş.sizleri açık görüyorum.keyifler nasıl?
kinder,abcdef desem olurmu yeni gelen arkadaş.sizleri açık görüyorum.keyifler nasıl?
İnşallah tutar canım, gençmiş hakkaten daha. Bende karta kaçtım artık, son virajdayım sempatiksalakcinni
Erverdi senden ne haber? sen nasıl istersen öyle de. yerimseniben Kendim ettim kendim buldum sırnaşık şey
TATLIM SENDEN UMUTLUYUM BEN İNŞALLAH SENİNDE TUTACAK BUNCA ZORLUĞU GEÇTİKTEN SONRA BUDA OLUCAK İNŞALLAH kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Rahim filmi cektirdim, maalesef tek tup kapali
zaten yumurtalar sahane degildi, tek tuple ne yapabilirler bilmiyorum.
neredeyse 39 yasindayim, bir tup denemem var kabus gibiydi.
Simdi doktorum en iyisi tupe devam etmek diyor, bilemedim laporoskopi yapsam mi?
İnşallah tutar canım, gençmiş hakkaten daha. Bende karta kaçtım artık, son virajdayım sempatiksalakcinni
Erverdi senden ne haber? sen nasıl istersen öyle de. yerimseniben Kendim ettim kendim buldum sırnaşık şey
heyooo, teşekkür ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah söyletmiştir inşallah :Saruboceq:
Yalnız şunu itiraf edeyim, bebek mücadelesi kesinlikle daha zor bence. Allah isteyen, çabalayan herkesin gönlüne göre versin. :Saruboceq: Kolay değil...
hastaneden geldim şimdi.bahçesinde bir ağaç vardı.buraya çizim yapılabiliyormu keşke çizebilseydim görüntüsünü...pek bilgim yok bu konuda.öyle bir meyil vermiş ki...gezinirken biraz tuhaf geldi.sanki kendine yol aramış gibibir buçuk mt kadar uzamış,sonra boynunu yamultmuş sonra bulmuş ki daha ilerisindede göğe uzanmıştı.
ağacın da kamburu vardı.ama o yolunu bulmuştu.aramış...bulmuş...halaa ayakta....yolunu bulduğu boynu yeşillenmiş gölge yapmış.herşeye rağmen bir yol var.ben buna daha çok inandım.
etkisinden kurtulamadım da...neyse...
hayırlı kandiller.KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
KİNDER;akşam sebep oldun bana bak.iyi ki okumuşum kuranımı.bu sabah kırmızı kartı gördüm.olumunekankayizsmile
Simdi doktorum en iyisi tupe devam etmek diyor, bilemedim laporoskopi yapsam mi?
patiklerim inşallah 2 haftaya kadar bitiricem kafam düşücek birazdan olumunekankayizsmile bende tatile gitmek istiyorum biraz güneşlenmek yüzmek serseri mayın gibi gezmek deniz kenarında bira veya kahve içmekkk oooooohhhhh bilmiyorumkismile mafoldumben
sen izne ayrıldın mı ?
alabama tatilde sanırım ahhhh ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?