38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım gülüm ben sen bunu düşün diye yazmadım.sadece bir alternatifti benim deediğim.umarım bırakıp gitmemişindir.git kafanı dinle.içindeki beni dinle.canım arkadaşım.her halükarda yanındayız.

Son düzenleme:
Selam kızlar
önce denizbulut tatlım güzel haberini aldım inan ki çok sevindim geliyor bizim bebek hadi maşallah
</p>
sağol demiş miydim canım? badenur ile konuşmaktan unuttum mu hatırlamıyorum. inşallah darısı hepinizin başına. hpimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

DENİZcim...sana burada gecikmiş tebriğim var.canım....nihayet bu günü de gördük.kucağında da gör emi.al bunlar senin.mutluluk çiçelkeri olsun.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sağol canım. inşallah rabbim size de gösterecek bu günleri

</p>
sağol demiş miydim canım? badenur ile konuşmaktan unuttum mu hatırlamıyorum. inşallah darısı hepinizin başına. hpimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

olsun tatlım artık alınmam gücenmem kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan inşallah allah bizede nasip eder guclubacismile güçlü olmayız başarcazz guclubacismile olumunekankayizsmile

hoşçakalın arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin

nereye yahu veda gibi oldu? erverdiyi yanlış anlamadın umarım. kimsenin niyeti kötü değil burada. erverdi biraz erken son çareyi söylemiş olabilir. ben de hep son çare rahim sağlamsa yumurta bitmişse donör öneririm. şükür hep son çareler var işte. ama buralara kadar da deneyeceğin çarelerin var. allah dermensız dert vermesin. sen azıcık dinlenip kafanı topla canım. kendine iyi bak

erverdiiisende burdasın nasılsın tatlımmm a.s.
bende kolamı aldım bilgisayarın başına geçtim biraz takılıp gidicem
yarın kandil arkadaşlar bol bol dua edelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olsun tatlım artık alınmam gücenmem kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan inşallah allah bizede nasip eder guclubacismile güçlü olmayız başarcazz guclubacismile olumunekankayizsmile

aman alınmayalım birbirimize. kaç kişiyiz şunun şurası. birine kızdık mı en fazla bir süre onunla konuşmayız. inşallah yağmur da geri döner de benimle konuşmaz

erverdiiisende burdasın nasılsın tatlımmm a.s.
bende kolamı aldım bilgisayarın başına geçtim biraz takılıp gidicem
yarın kandil arkadaşlar bol bol dua edelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

burdayım canım burdayım.uyuttum kociyi.burdayım.iyiyim canım.afiyet olsun sana.bende belki bir dondurma yerim birazdan.tatilde fazla yedim galiba bu ara pek canım istemiyor.dualarımız karşılıklı.hatta ben her an hastalanabilirim yani adet...sonra yarın okuyamam.kalkarım belki birazdan okurum.inşallah.zaten her z:çok üzgünüm:aman kandile denk gelir benim

ah badenur cum nolursun şu andaki duygu yoğunluğundan çok üzgün olduğundan böyle düşünmüş olabilirsin ama inanki erverdi bunların hepsini hesaplamıştır gerçekten ben düşüncelerimi çok kolay aktaran biri değilim bazılarının doğuştan yeteneği vardır kalemi güzeldir senin gibi, ben yazamam aktaramam ama gerçekten birbirimizin yüzünü görmeden sesini duymadan burda bi kardeşlik bağıyla amacımız için savaşıyoruz hepimiz biriz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

erken uyumuş valla eşin
benimki tv karşıında
dondurmaaaaaa süper fikirrr :icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

kindersçim denizcim..arkadaşımızın kafası şimdi çok karışık.birçok soru ve ünlem işareti var aklında.güçlenip yine yanımızda olacaktır.tabiii bizler de onun yanında.ben şimdi çıkıyorum.zman çok kıymetli.kimbilir belki dua kapısı aralanmıştır.bizde sebeplenelim.iyi geceler şimdilik.belli dönerim sonra.hepimiz için hayırlısını dileyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

valla eşim geldi bilgisayara bakıp
topiği görünce gene bebek peşindemisin diyee pes diyor bana akşamın kaçı ben dostlarımlayım ne yapayımm kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

QUOTE=erverdi;14139681]kindersçim denizcim..arkadaşımızın kafası şimdi çok karışık.birçok soru ve ünlem işareti var aklında.güçlenip yine yanımızda olacaktır.tabiii bizler de onun yanında.ben şimdi çıkıyorum.zman çok kıymetli.kimbilir belki dua kapısı aralanmıştır.bizde sebeplenelim.iyi geceler şimdilik.belli dönerim sonra.hepimiz için hayırlısını dileyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.[/QUOTE]

tamam canım dualarını bol bol et acaba bendemi etsem ki CADIARZU ne duruyorum ki bilmiyorumkismile :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:başladım bileee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

badenur canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorumm allah sabır ve şifa versin içinden geleni söyle kimseden çekinme bence ve drların geçekten kimseyi düşündüklerine inanmıyurm paralarından başka çok değerli olanlarda vardı ama azdırlar allah onlara denk getirsin

denizbulut çok sevindirici bir haber allah heppimizin bebşlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

umarım hanımlar iyisiniz benim belim bazen çok kötü tutuluyor ve kuyruk sokumu kemiğim arada kötü ağrıyor.

bugün pek bakamadm kim ne yazmış diye heppinize kucak dolusu sevgiler

merhaba patikler;canım yaa dün gece yarım gözle uykulu bakıyordum.sana yazmıştım aslında.sonra bir arkadaş sana yaınca bende kaçırmışım dedim geriye döndüm okudum şifa diledim aslında kaçırmamışımda yazanı karıştırmışım.

kızının pilot olayı da komik oldu.sonradan da aklıma gelmedi değil haa.yer siliyordum.içimden geçmişti yaaa yoksa pilot bölge seçilir ya diyeacaba öyle olmasın diye aklımdan geçmişti.yazmadan edemedim.

pilot olmazsa olmasın hayırlı evlat olsun dayerimseniben

a.s. Günaydınnnn herkese a.s. a.s.

erkenci erverdi günaydınn a.s. a.s.

patikler günaydınnn tatlım valla ben erverdiyi okuyunca pilot olcak diye anladım pilot okul güzelmiş :1hug: :1hug: a.s.

denizbulut her şey yolunda artık isim araştırmaya başladınmı a.s. :1hug: :1hug:

badenur günün güzel olsunn :1hug: a.s.

zarpanditt ne oldun sen ya umarım başladın tedaviye ve olumlu sonuç alırsın :1hug:a.s.

merye cim hamilelik belirtisi sanırım hepsi bel ağrısı normaldir sanırım hamile kalsamda bende desem a.s.a.s.
asdn bol harfli arkadaşım yanlış yazdım ama bu kadarını hatırladım aşılaman inşallah tutar aşılamadan sonra yatak istirahati veriyorlar mıydı a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…