burda bi çok insan memorialin hastası ve herkes memnun ki devam ediyo. ne yani 40 yaşına gelmiş insanlar tecrübe ve fikirlerini paylaşmasın mı? burda kötüleme kampanyası yapılıyor da ben mi farkında değilim. deniz zarpandit bade herada erverdi ben beyaz herkes memorile gidiyo belki absynth kinder daha ismini hatırlayamadığım arkadaşlar yada memorialin taraftarı beyaza biri tek yumurta demiş kız nerdeyse bu ayki tedavisini erteleyecekti ki diğer doktor iki demiş devam kararı aldı iyiki de aldı iki yumurta da harika döllendi ve transfer edildi. şimdi bunlar yalan mı? bunları bu kız yaşamadı mı? ille kendin mi tecrübe edinmen lazım. sadece kendi tecrüben seni bağlarsa o zaman bizim bu forumlarda işimiz ne niye geliyoruz buraları okuyoruz ki? herkesin süzgeci var süzer süzmez onun bilceği iş. bu kadar garipsenen nedir?
günaydın arkadaşlar
eylülde42 yaşıma gireceğim sizler oldukça deneyimlisiniz aylardır sizii takip ediyorum ben ocak ayında nihayet tüp e karar verdim ısrarla tüp düşünmüyordum ama 19 aydır bebek sahibi olamdım sebesizler gurubundayım galiba bana önerilerinzi ne olur yaşadığınız ben yaş gurubu hanımlarda başarı oranı nedir siizn fikirlerinize ihtiyacım var :kedi:
ben insanları anlamak istiyorum ama anlayamıyorum. neden insanlar sadece kendilerine fokuslanırlar. neden bu kadar kendilerine hayran olurlar. neden kimselere saygıları olmaz. ve neden bi an da bulundukları durumda olmayıp karşılarındakinin durumuna geçtiklerinde de o karşılarındakine batırdıkları çuvaldızı bu kez kendilerine batıramazlar ve hiçbir zaman benim da ayranım ekşi demezler. herkes kendi tecrübesini tercihini yaşar kardeşim. kimse kimseye düşüncesini dikte ettiremez. gel bakiyim sen 18 yıl uğraş didin bu yollarda sürün ondan sonra konuş. ben niye konuşmuyorum. bende ilk denememde negatif oldığım merkezde ikinci denememi yapıp pozitif sonuca ulaştım . bu maharet mi kardeşimm. üçü de yapsaydım dördü mü yapcaktım aynı yerde. benim paramı sen mi veriyosun. kime ne hocam benim tercihimden. kime ne senin tercihinden. sen kendini şanslı say otur oturduğun yerde. dua et allahım tüm isteyenlere ver diye. yok memorialin başarısıymış yok halenin yok semranın başarısıymış. insanlar neyi tölere edip etmeyeceğini sana sormuyo. o bayıldığın merkez de amme hizmeti vermiyo para alıyo kardeşim hemde euro alıyo euro . TL değil anlıyo musun? öyle kolay değil o işler. ver ilacı ver iğneyi git gel uğraş biz neler gördük bu işler öyle iki sayfa okumaklar iki tecrübeyle bitmiyo. allah insanlara akıl fikir versin başka bişi demiyorum. sanki biz burda keriziz o da bizi uyandırdı. allah razı olsun,,,
beyaz
sen çok iyisin.kalma konusunda benim de aklımdan geçmişti.ama benim evim çok küçük.durun güldüreyim sizi.hani buradan yel esse oradan duyarsın misali.ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.:roflol:)2 odam var.biri y .odası diğeri de hem oturma,hem yemek,hem misafir...herşey işte...gönlüm zengin,ferah ama ne yaparsın gönül de ancak birine veriliyor!!yüreğimde ise her sevgiye sevgiliye,dostluğa yer var.
zarpandit beyaz çok güzel yazmış. yücel karamana gidersen eminim ofis histeroskopi yapıp bakalım bu kadar kaliteli yumurtanın tutunamama nedeni neymiş diyecektir. semra hn falan da diyebilir bunu. badenur da histeroskopi + laparoskopi için birkaç doktorla görüşüp yücel bey e yaptırmıştı. bence de bu son tedavin olacaksa eğer aklında tüh şunu da yaptırsaydım buna da gitseydi kalmamalı. hemen klasik ilaçlarla başlanacak klasik bir tedaviden önce 1-2 doktorla görüş mümkünse öyle karar ver derim.
erverdi sen hale hanımı kötüleyen bi yazı mı yazdın? aman ona gitmeyin mi dedin? memorial kötü mü dedin? hale hanımın hastaları neden döküldü ben anlamadım?
bu sorunun yada yorumunun karşılığını sana deniz bulut yazmış sen hala bunu sorgulayacağına Semra hanıma sorarsın eğer bu süreçteysen bakalım siz böyle birşey dediniz mi diye. Bu paragrafın muhatabı Semra hanımdır. bu forum değil. kimse kimseye yalancı uydurma diyemez. eğer Semra hanım yada adı belli herhangi bir doktor dediyse de demeyecek. dememesi gerektiğini bu şekilde öğrenecek. Memorialin patronu ben olsam gider sen nasıl böyle birşey söylersin diye Semra hanıma sorarım. Beyaz da bunu uydurmuyo sanırım. Eğer etki altında kalmak istemiyorsan buralara takılmazsın. ve ister doktoro ister çöpçü herkes hata yapabilir hatasından ders alıp bunu bidaha yapmaması önemli. kimse allah değil.Tecrübesini anlatmak farklı aman ha Semra Hanımla Güvenç Beye gidin demek farklı.
Onun makinası, bunun makinası gibi inandırıcı gelmeyen birşey ayrı.
Birde şöyle düşün Hale gitmeye karar vermiş biriysen yada gidiyorsan kafanda bir acaba oluşmazmıydı ? Birazda tarafsız siz düşünün bakalım. Şahsen ben devam ettiğim dönemde böyle bir yazı okusam kafamda soru işaretleri uçuşurdu biliniyor ki bu süreç sancılı ve etkilenmeye açık bir süreç.
ben agrasif değilim burda 2200 sayfa yazı yazılmış boru değil. sen de okumadan kimseyi tanımadan hikayesini bilmeden damdan düşer gibi gelip YAZIK COK YAZIK yazamassın anlıyomusun. o zaman ben agresif de olurum her kötü şeyin alayı da olurum. yok ben 8 aylık hamileyim yok ben şuyum yok ben buyum bunları olunca yazdıklarını yazmayı yazıklar olsun demeyi kendine hak mı buluyosun. yada sen agresifsin sen insanları etkiliyosun diye suçluyosun. eğer ben hale hanım olsaydım elbette bana gelen hastaları etkilediğini düşündüğüm insana saldırırdım. ki millet üstüne basa basa hale hanımı herkesin sevdiğini söylüyo ve onunla bu derdi paylaşmaktan mutlu olduğunu dile getiriyo ama tabi yine yanlış anlamış biri çok rahat gidip iki cümle okuyup hale hanıma şunu da söyleyebilir hale hanım hale hanım doktorluk elden gidiyo şu şu forumda şu şu nikli kadınlar sizi çekiştiriyo. ama malesefki öyle bi durum söz konusunu değil buna hale hanım inanıp böyle birşey olduğunu düşünebilir çok rahat. önce okuyun insanları tanıyın fikir sahibi olun sonra yorum yapın. ama yapıcı yorum yapın. öyle gelip yazıklar olsu falan yok cahil yok fikirsiz vs gibi ipe sapa gelmez yorumlar olmuyo. oldurmaya çalışırsanda olmuyo gelir biri cevabını verir. bi kez yazdım bi kez daha yazıyorum bizler memorialin memnun müşterileriyiz ve hastalarıyız. senin söylediğin gibi bir durum yok.Niye 18 yıl ? Kimin ne çektiği problemin şiddeti yıllarla mı kıyaslanır oldu. Kiminin 18 yıl çocuğu olmaz sadece lafta ister iplemez, kimi 1 yılda dağılır. Kime göre neye göre ? Kriter ne ?
Aynı şeyde bahsediyoruz ama siz biraz agresifsiniz galiba millet para veriyor, emek veriyor, umut veriyor. Biri gelip ısrarla o umutları dinamitliyor ne güzel ya.
Enteresan ki, emek verenleri umut verenleri üzmeyin bu şekil fikir beyan etmeyin demek kabahat, umut kıranlar kabahatsiz.
Tecrübesini anlatmak farklı aman ha Semra Hanımla Güvenç Beye gidin demek farklı.
Onun makinası, bunun makinası gibi inandırıcı gelmeyen birşey ayrı.
Birde şöyle düşün Hale gitmeye karar vermiş biriysen yada gidiyorsan kafanda bir acaba oluşmazmıydı ? Birazda tarafsız siz düşünün bakalım. Şahsen ben devam ettiğim dönemde böyle bir yazı okusam kafamda soru işaretleri uçuşurdu biliniyor ki bu süreç sancılı ve etkilenmeye açık bir süreç.
Alabama, şu YAZIKLAR OLSUN'u nerede yazmışım bir göstersene ?
Ya anlatamıyorum, ya anlamıyorsun ya anlamamakta direniyorsun. Aynı mahalleye yabancı geldi taşlayın hesabı.
Tekrar ediyorum, bir sürü insan o makinası kötü denilen dr. un hastası ve onda tedavi oluyor. Bende soruyorum basit bir şekilde öyle bir şey mümkün mü ? Azıcık düşünen biri buna hayır mümkün mü der.
Bu mümkün değilse bu tarz konuşma o insanları üzmez mi ? Peki neyin savunmasındasın bir anlatsan.
Sen diyorsun ki burada biri yazar biz direk doğru kabul ederiz, diğerinlerinin umudu kırılsın iplemeyiz.
Bir düşünsen ben hamile kalmışım bana ne demiyorum, bu zorlu yolu bildiğim için birilerinin umudu kırılmasın diyorum. Sen ne diyorsun karşılığında efelenmek dışında ?????????????????
AAAA bu topiğin dayısı da senmişsin galiba çok korktum. Aman ha yazmayayım...... Makina kötüyü ben çıkardım galiba . Sen iyi değilsin biraz sakinleş tekrar oku dayıcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?