38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba Erverdi'ciiimma.s.,
Nasılsın bakalım?

iyiym amirim iyiym.sağol.sofra kaldı takıldım buraya.mıknatıs etkisi var bende buranın.arada bir iki bardak tabak götürüyorum geliyorum.ama az sonra çıkarım.sabahın bu verimli saatlerini kaçırmıyayım.bir soru bir sorudur değil mi?yerimseniben

sana hayırlı işler.al bu çiçekleri ofisindeki masana koy.arda uğradıkça koklarsın..yorgunluğunu alır.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım bende goggelden bakayım dedim bu e2 neymiş anlamdım :)))) yanii aman vallhii kafayı yiyeceğiz o hormon bu hormon saalllaa gitsin:roflol::roflol::roflol::roflol:

tüp tedavisinde erverdinin dediği doğru ama normalde adet 2.-3. günü ölçülen e2 nin 70 den küçük olması iyi. 80 de sınırda az yüksek. mümkün olduğunca 25-50 arası falan olmalıymış. yaşla kalite bozuluyor e2 de 100 leri falan geçiyor. hamile kalmak zorlaşıyor işte

canım şunu anladım e2 yumurta kalitesiyle alaklı bir hormon yani benim yumurtalrım biraz kalitesiz değilmi:roflol::roflol: ee ne yapalım şu bal çöerk tarçın deneyim ama onunda tatdı iğrenç ocak ayında tüp düşünüyoruz ocak ayına kadar araştırmalrımı bitiririm yani bu sıcaklarda tüp vs vs çok zor ocak en güzel ay diye düşünüyorum en azından hem iş olarak hem serin güzel bir hava malum ant cehennnem gibi sıcak

bal polen arısütü-buğday çimi- vştaminler vs. daha detaylı aşaştırırsın. başka sorunun var mı peki e2 dışında

Benim yaş 37 ilk deneme Dr Nur Dokuzeylül öncelikle pozitif enerji almam gerektiğinden drumdan Nur hnmı seçtim

Sağ ol canım, çok teşekkürler :)

Teşekküüüüüüüüürrrrrr mis gibi kokuyorlar........

ben de memorial de semra kahraman da tedavi gördüm .çokta memnun kaldım. kavgaya sebep olan tedavi sürecimi anlatmıştım aslında:)

Evet haklısın canım, öptüm. Teşekkürler,

Serpil, arkadaslarin cogu bilgiyi yazmis, ben daha yeni isten geldim simdi siradan okuyorum sizleri... E2 taze siklusla yapilan bir tup bebekte 50'yi asmamali, 50 ve 50'den dusuk olmali ama dondurulmuslaral yapilan tedavide E2'nin yuksek olmasi sorun yaratmiyor. Bence de arkadaslarin dedigi gibi, ilk olacagin reglin 2.yada 3.gunu gidip hem folikullerine bakilsin hem de bu hormonlarinin degerlerini tazele derim, elinde somut bilgiler olsun. Bal, polen, corekotu, tarcin karisimi yumurtanin kalitesini artiyor, onu yapip sabah aksam bir tatli kasigi yersen iyi olur. Polen'in ve balin mumkunse iyisini almaya calis ve buzdolabinda beklet, malum orasi cok sicak...Sana daha once ben sorular sormustum, onlar tamam mi?

Baharnaz, Erverdi co-culture'e anlatmis. Bize de ilk defa yapilacak. Rahimin icn tabakasindan bir doku alinip bu dokular lab. ortaminda cogaltilarak, embriyolarimiz bunlarla birlikte buyuyecek insallah. Eskiden cok kullaniliyormus ama simdilerde cok kullanilan bir yontem degil ama bizim cok denememiz oldugu icin bir de bunu deneyelim bakarsin tutar? Kan pihtilasmasi olup olmadigini ogrenmek icin de kan vermen gerekiyor. testlerin isimleri :

Faktor V Leiden Mutasyonu
Faktor II Gen Mutasyonu
Faktor XIII
MTHFR Mutasyonu( C677 T) Bendeki bu
MTHFR 1298

Tiroid degerlerine de baktirmak faydali

Bir de CD56 ( Naturel Killer) Dogal oldurucu hucreler, bu testte faydali hem genel anlamda sagligin acisindan hem de eger bunyen spermleri yabanci bir madde gibi algilayip hemen oldurmeye calisiyorsa bilinmesinde fayda var.

Transferden sonra Fragmin canim, kan sulandirici ignenin ismi, o yuzden de konusmalar arasinda hep ignenin adi soyleniyor, ignelerin arkasi kesilmiyor yani..

Erverdi'nin dedigi gibi bir kac tedavi sonrasi daha fazla bilgiye sahip oluyorsun.

Fakat ben bazen cok bilmek mi iyi yada kuzu kuzu doktora inanip, O ne dese yapmak mi iyi ona tam daha karar vermis degilim.

Beyaz, bu testler senin de aklinin bir kosesinde kalsin.

Beyaz, Baharnaz, Serpil ve tedaviye baslayacak arkadaslar, bu tedavi ile ilgili her testi her bilgiyi lutfen bir dosyada saklayin. Ikinci bir bebek icin ihtiyac olabilir yada geri donup bilgilere bakmak istediginizde hepsi birarada olsun. Olaki doktor filan degistirmeye kalkarsaniz, koltugunuzun altina bu dosyayla ve hikayenizle birlikte gidersiniz.

Baharnaz, Co-culture tedaviden onceki reglin 21.gunu yapiliyor, bunu yazmayi sanirim atladim.bilmiyorumkismile

Erverdi, Baharnaz ve Beyaz, Gonal F'in yan etkilerinden bashetmisiniz, acikcasi bana da Gonal F cok kullanildi simdiye kadar ama orada tam oalrak ne kullanilacak bilemiyorum, bir doktoruma mail gondereyim. Biriniz sitede bir yerde okudugunuzdan bahsetmisiniz, orada neyi onermisler. hatirliyor musunuz?bilmiyorumkismile

Patikler, sira sonra sana geliyor canim. Ben evet evde kolum icin egzersizlerimi yapiyorum, bir de gobegimi eritmeye calisiyorum.kaydirigubbakcemile2

Kindersms, surpriz cikolata nerdesin? Kesin yuzmeye gitmistir.
Absynth, guzelim bir ise basladin, yuzunu goremez olduk. Soyle patronuna sana daha az is versin ama maasini artirsin,:mymeka: bir kac ay sonra tedavi icin lazim olacak.

Vanilya, daglara gitti.:içelim:

Hulya, cok cokkk calisiyor.:hulya:

Deniz Bulut ve Alabama gobislerini oksuyor, bebeklerle konusuyor.:CüvCüv:

Merye, doktor buldun mu?

Zarpandit müth,işsin canım ya herşeyi çok güzel detaylarıyla anlatmışsın zaman ayırıp teşekkür ederim.

Ben gonal F kullandım 300 mg Beyazda sanırım ama dozu ne kadar dı bilmiyorum
Menogon gibi birşey olabilir belkide yumurtalık rezervine göre veriyorlardır ama dozu çok önemli bana çok doz verdiler mesela ben böyle düşünüyorum

Sen druna karar verdinmi maili kime göndericeksin?
Göbeğini bencede erit yoksa 3 katı göbek yapıyor bu ilaçlar ben ertimiştim ama şu tedavi sürecinde tekrar doldu boşluklar :))

alabama canım doğum tarihlerini aynı güne getirip memorial da doğuralım mı ? hem tanışmış da oluruz olumunekankayizsmile ben doktorun çalıştığı acıbadem ve amerikan 10000 civarı diye kafadan elemiştim. gayrettepe florence nightangale e sormuştum galiba sezeryen 3500 epidural olursa 400 mü ne ekleniyor demişti. sigortam limitli + dr ile yetiyordu. yeni doğan ilk masrafı da dahil demişti. orayı düşünüyordum. memorial 6000-7000 dir diyordum. bugün nihayet ulaştım. memorial da 3600 dedi. epidural de içindeymiş. onda da artı yeni doğan masrafı yokmuş . yalnız bu fiyatlar artabilir doğuma yakın arayın dediler. bu durumda yanyana odalarda doğursak mı yerimseniben tek sorun sezeryen tarihi tam bayram civarına kalıyor. yarın doktora gittiğimde soracağım. herşey normal gitmeye devam ederse 10 günlük bayram tatilinde nereye gidecekmiş beni kime bırakacakmış diye. bir yandan doğum falan diyorum ay bir yandan hala tuhaf bir şekilde korkuyorum herşeyden eyvahedigeldismile

olur neden olmasin benim sigortam memorialde limitsiz ben ilk muayeneme gittigimde biz karar vermistik zaten, seni ve oglusunu da bekleriz canimm.ancaak bu tarih meselesini bilemiyorumm.gercekten bayrama mi denk geliyor yahu bayram ayin kaci oluyo ki?

benim normal doğum 30 kasım. bayram 13 kasım cumartesi başlayıp 21 kasım pazar bitiyor. sezeryen 10 gün bazen 15 gün önce oluyor (ağustos hamilelerine bak 60 doğurandan 52 si me sezeryen 38. haftadan sonra yapılan yok gibi) kendi de acele edebilir tabii. o zaman tam bayramın göbeğine geliyor. çok can sıkıcı. yarın doktoruma soracağım tatile gidiyorsa yerine yedek kimi bırakıyor diye. inşallah gitmiyordur da 10 gün pek mümkün gözükmüyor.

canım ben arıpoleni ve bal kullanmaya başlayacağım eşim kend,i köyünden orjinal getirtecek ben bayramda 15 gün tatil yapıcam o zaman iyi besleneyim bari malum antlayda nem çok fazla beslenemiyoruz yani ben beslenemiyorum sıcaktan içimden birşey yemek gelmiyor tatil dönüşü testlerimi yaptırayım baklaım e2 ne olucak demekki tüp tedavisnde bu çok önemli bende sizlerin sayesinde bunu öğrenmiş oldum ve uygulamayı yapıp sizi bilgilendirecğim birde ben şimdi içeriğini bilmediğim bir karışım içiyorum eşimin bir tanıdğı tavsiye etmiş çanakkalede bu karışımı yapan bir adama yaptırdı içinde neler olduğunu bilmiyorum adamda zaten söylemiyor adet 2ci 3.ü4.cü günü 1 yemek kaşığı limonata gibi sıvı bişi bu onu 1 su bardağı herhengi bir içeceğe karıştırıp içiyorsun sonra adetin 8ci 9cu 10cu günü tekararlıyorsun topla 8 güne tekabül ediyor canım ben geçen ay içtim bu ay 26 28 günde adet olurken 22 günde adet oldum ve 6 gün bol kanamalı sürdü benim kanam oldukça az ve 3 günde biterdi bu karışımdanmı neden bilmiyorum bol kırmızlı erken adet gördüm bu karşımı tam 1,5 ay bekledim gelmesi için bakalım yani altarnatif tıpa inanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…