- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Merhaba Erverdi'ciiimma.s.,
Nasılsın bakalım?
canım bende goggelden bakayım dedim bu e2 neymiş anlamdım :)))) yanii aman vallhii kafayı yiyeceğiz o hormon bu hormon saalllaa gitsin:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın serpil;e2 yumurtaların doluluk oranı yani kalitesi ile ilgili bize bilgi fikir veren bir test.
açıklayıcı olsun diye şöyle anlatıyim.dr.lar her bir yumurtaya en az 100 gibi bir değer veriyor.diyelim 3 yumurtan mı var.bu değerin 300 den fazla olmasını bekliyorlar.ne kadar fazla ise o kadar iyi..ama tam bir kriter değil.ben ve burada tedavi gören baı arkadaşlarımızın 1000lerin üzerinde çıkmasına rağmen yine de sonuç alamamıştık.inşallah senin olumlu olur.mutluluğunu paylaşırız burada.kaydirigubbakcemile2
tüp tedavisinde erverdinin dediği doğru ama normalde adet 2.-3. günü ölçülen e2 nin 70 den küçük olması iyi. 80 de sınırda az yüksek. mümkün olduğunca 25-50 arası falan olmalıymış. yaşla kalite bozuluyor e2 de 100 leri falan geçiyor. hamile kalmak zorlaşıyor işte
bal polen arısütü-buğday çimi- vştaminler vs. daha detaylı aşaştırırsın. başka sorunun var mı peki e2 dışındacanım şunu anladım e2 yumurta kalitesiyle alaklı bir hormon yani benim yumurtalrım biraz kalitesiz değilmi:roflol::roflol: ee ne yapalım şu bal çöerk tarçın deneyim ama onunda tatdı iğrenç ocak ayında tüp düşünüyoruz ocak ayına kadar araştırmalrımı bitiririm yani bu sıcaklarda tüp vs vs çok zor ocak en güzel ay diye düşünüyorum en azından hem iş olarak hem serin güzel bir hava malum ant cehennnem gibi sıcak
bal polen arısütü-buğday çimi- vştaminler vs. daha detaylı aşaştırırsın. başka sorunun var mı peki e2 dışında
ben de memorial de semra kahraman da tedavi gördüm .çokta memnun kaldım. kavgaya sebep olan tedavi sürecimi anlatmıştım aslında:)Beyaz san bir soru sormuştum canım. Bir sayfa öncesine bi bakar mısın?
Benim yaş 37 ilk deneme Dr Nur Dokuzeylül öncelikle pozitif enerji almam gerektiğinden drumdan Nur hnmı seçtim
iyiym amirim iyiym.sağol.sofra kaldı takıldım buraya.mıknatıs etkisi var bende buranın.arada bir iki bardak tabak götürüyorum geliyorum.ama az sonra çıkarım.sabahın bu verimli saatlerini kaçırmıyayım.bir soru bir sorudur değil mi?yerimseniben
sana hayırlı işler.al bu çiçekleri ofisindeki masana koy.arda uğradıkça koklarsın..yorgunluğunu alır.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ben de memorial de semra kahraman da tedavi gördüm .çokta memnun kaldım. kavgaya sebep olan tedavi sürecimi anlatmıştım aslında:)
günaydın canım yorumladığın için tşk e2 nekiyüksek olması neyi ifade edr canım merak ettim ben 3 ay hayıt tohumu kullandım bu değerlerim eski yeni tahlillerim tahlilerimi yaptıracğım ama tatilden sonra düşünüyorum hayıt tohumu beni bayağı rahatlatmıştı canım bakalım ne olacak
Zarpandit co-cultur işlemi nasıl oluyor canım birde kan pıhtılaşman olduğunu nerden biliyorsun? Çoğunuz biliyor pıhtılaşmanız olup olmadığını ben niye bilmiyorum. trasnferden sonra fragmin nedir canım
dedim ya sen Ana Britannica gibisin :))) bilmediğim ne çok şey konuşuyorsunuz opuyorumnanaktan
günaydın güllera.s.a.s.a.s.
olur neden olmasin benim sigortam memorialde limitsiz ben ilk muayeneme gittigimde biz karar vermistik zaten, seni ve oglusunu da bekleriz canimm.ancaak bu tarih meselesini bilemiyorumm.gercekten bayrama mi denk geliyor yahu bayram ayin kaci oluyo ki?
Serpil, arkadaslarin cogu bilgiyi yazmis, ben daha yeni isten geldim simdi siradan okuyorum sizleri... E2 taze siklusla yapilan bir tup bebekte 50'yi asmamali, 50 ve 50'den dusuk olmali ama dondurulmuslaral yapilan tedavide E2'nin yuksek olmasi sorun yaratmiyor. Bence de arkadaslarin dedigi gibi, ilk olacagin reglin 2.yada 3.gunu gidip hem folikullerine bakilsin hem de bu hormonlarinin degerlerini tazele derim, elinde somut bilgiler olsun. Bal, polen, corekotu, tarcin karisimi yumurtanin kalitesini artiyor, onu yapip sabah aksam bir tatli kasigi yersen iyi olur. Polen'in ve balin mumkunse iyisini almaya calis ve buzdolabinda beklet, malum orasi cok sicak...Sana daha once ben sorular sormustum, onlar tamam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?