38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben de hamilesin ondan diyeceğim :lepi: aman şişkinlik falan hiçbirşeyi takma bu dönem. erverdinin dediği gibi gaz da olabilir. o kadar çok ilaç yüklüyorlar ki onların yan etkisi olabilir. sabret canım şurada test gününe ne kaldı.

başağrısı bu aylarda normal. bende hafifi olmuştu. çok şiddetli olursa 1 tane parol iç. ben de memorial dan biri yazıyor hatta erkek diye düşündüm. zaten sırf cevap yazmak için yeni üye olmuştu. ama dayanamayıp cevap yazdım. bence bize cevap vereceklerine ultrasonlarını düzeltsinler. insanlar oraya hem dünya paralarını hem umutlarını bağlıyorlar.

bu arada ben cumartesi kontrl vardı drum izne çıkmış diğer drlara randevu bulamadım bir hafta uzasa birşey olurmu birşey kaçırıı mıyım

12. hafta kontrolü önemli ense kalınlığını ölçüp 2 li test yapacaklar. burada okudum biri 13. hafta gitmiş bebek haftasına göre önden gidiyormuş o nedenle ense kalınlığı ölçülememiş 16. haftadaki 3 lü teste kalmış. ama 2 li testin güvenirliliği daha fazla. bence mutlaka bir doktordan randevu ayarlasınlar.

Erverdi, yorumun icin tesekkur ederim. Evet, dogru hatirliyorsun bende de kan pihtilasmasi var ve transfer sonrasi fragmin kullanilacak, bu onceden konusulmustu zaten, yakinda benim de bir cok yerde igne izleri ve agrilari olacak sanirim. Tek yarasinda agri ve izler sorun degil. Ko-kulture biz evet dedik, daha once hic yapilmadi, belli mi olur belki bize faydasi olur, her cift birbirinden ayri sorunlara sahip, bir de ilk kez denenecegi icin insan daha fazla umutlu oluyor cunku yeni bir sey denecek. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.opuyorumnanaktan

sırnaşık şey sırnaşık şey Ben de bunu Temel'li olanini okumustum, harika!

Deniz, tesekkurler. Bu sefer transfer sonrasi kani sulandirmak icin Fragmin yapilacak.Evet kismetimizde varsa olur, dogru soyluyorsun. Umarim vardir.:Saruboceq:

Baharnaz, insallah hamilesindir, neyseki safak az kaldi. Kan testini nerede yaptiracaksin, yine hastaneye mi yoksa yakinlardaki bir lab'demi? Aldigin hormonlardan bu tur tepkilerinin olmasi normal, ustune gazin verdigi siskinlik.... rahat kiyafetler giy. Hakkinda hayirlisi olsun.opuyorumnanaktan

Merye, kadinlari anlamak...sırnaşık şey sırnaşık şey

Bence baska bir doktor bul ve ona git, hic ihmal etme. Kendi doktorunlada belki telefonda bilgi alis-verisinde bulunabilirsiniz. Bir de baska sikintilardan da bahsediyorsun, oncelikle gecmis olsun, onlari bence her gun not al ve gittiginde doktora danis neler yapabilirsin, ne tur ilac alabilirsin.kaydirigubbakcemile5

Gunaydin Arkadaslara.s.

Herkese guzel bir gun dilerim.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Serpil, Estradiol'un biraz yuksek gorunuyor. Bu konuyu doktorunla mutlaka konus lutfen. Bol sanslar.

günaydın canım yorumladığın için tşk e2 neki yüksek olması neyi ifade edr canım merak ettim ben 3 ay hayıt tohumu kullandım bu değerlerim eski yeni tahlillerim tahlilerimi yaptıracğım ama tatilden sonra düşünüyorum hayıt tohumu beni bayağı rahatlatmıştı canım bakalım ne olacak

günaydın güzeller nasılsınız umarım hepiniz dünden daha iyiisnizdir tedavide olan arkadşlara bol şans diliyorum kocaman çiçekler hepinize hoş çiçeklere çiçek gerekmez ama yinede ben sabah çiçeklerimni gönderiyim sitedima.s.a.s.a.s.a.s.

Günaydın Zarpandit ne enerjiyle uyanmışsın maşallah

Serpil günaydın çiçeklere teşekürler senin testlerine yorum yapamıyorum çünkü fazla bilgim yok canım

Deniz Bulut sende mi :)) bakalım hayırlısı inşallah canım pazara az kaldı sabahları daha iyiyim şişkinliğim halsizliğim o kadar olmuyor ya öğlenleri yediğim iğne beni böyle yapıyor

Günaydın Zarpandit ne enerjiyle uyanmışsın maşallah

Serpil günaydın çiçeklere teşekürler senin testlerine yorum yapamıyorum çünkü fazla bilgim yok canım

canım bende goggelden bakayım dedim bu e2 neymiş anlamdım :)))) yanii aman vallhii kafayı yiyeceğiz o hormon bu hormon saalllaa gitsin:roflol::roflol::roflol::roflol:

İnşallah hamileyimdir canım. Nerde yaptıracağıma karar vermedim yakın bir lab yok ama gittiğim devlet hastanesi var belki orası olur şimdi bu saatlerde çok iyiyim hiçbir şikayetim yok ilginç

Zarpandit co-cultur işlemi nasıl oluyor canım birde kan pıhtılaşman olduğunu nerden biliyorsun? Çoğunuz biliyor pıhtılaşmanız olup olmadığını ben niye bilmiyorum. trasnferden sonra fragmin nedir canım
dedim ya sen Ana Britannica gibisin :))) bilmediğim ne çok şey konuşuyorsunuz opuyorumnanaktan

Deniz, tesekkurler. Bu sefer transfer sonrasi kani sulandirmak icin Fragmin yapilacak.Evet kismetimizde varsa olur, dogru soyluyorsun. Umarim vardir.:Saruboceq:

zarpandit;eğer bana tüp için izin çıksaydı ilk iğnelerimi başladığım gün başlanacaktı pıhtılaşma iğnelerine.sen transfer sonrası demişsin.aklında bulunsun.sen de söyleyebilirsin dr una..belki daha sağlam olur tedavin.:Saruboceq:

günaydın serpil;e2 yumurtaların doluluk oranı yani kalitesi ile ilgili bize bilgi fikir veren bir test.
açıklayıcı olsun diye şöyle anlatıyim.dr.lar her bir yumurtaya en az 100 gibi bir değer veriyor.diyelim 3 yumurtan mı var.bu değerin 300 den fazla olmasını bekliyorlar.ne kadar fazla ise o kadar iyi..ama tam bir kriter değil.ben ve burada tedavi gören baı arkadaşlarımızın 1000lerin üzerinde çıkmasına rağmen yine de sonuç alamamıştık.inşallah senin olumlu olur.mutluluğunu paylaşırız burada.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…