38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi, senin liste harika olmus, bir coguyla su an zaten ilgileniyorsun.

Deniz, gunaydin... Alabama ile ayni zamanlarda dogum yapma fikri harika...

Beyaz, daha cok erken senin icin, lutfen olumlu dusunmeye calis. Bazilarinda bu regl belirtileri hamileliklerinin ileri aylarinda bile yasaniyormus, hatta benim bir arkadasimin annesinin oyle olmus.

günaydın arkadşalrr hepinize güzel bir haftasonu diliyorum sabahkki dondurmalar harikaydıı:roflol::roflol:

baharnaz inşallhhh yarınki sonucun güzel olucak tüm kalbimle bunu temenni ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarın burda cevabını bekliyor olacağım

günaydın canım sen kasım da burada olacak mısın? artık ziyaretimize gelirsin resim falan beklemene gerek kalmaz opuyorumnanaktanerken gelmesin de bu bebişler inşallah.

canım benim eşiminde iki dünya tatlısı oğlu var küçüğü 12 yaşında eşim asker oda çok sık sık ilaç kullanır zaman zaman revire yatar ve ben birgün ana ne çok hastalnıyorsun sen dedim bir problemin var demiştim ısrarla test istedim bir müddet yaptırmadı sonra benden habersiz yaptırmış dr ona bir vitamin vermiş kullanmış valllhi bilmiyorum eşim devlet sıırrı saklar gibi herşeyi saklar sonra ben aşırı strese girince ve aşılamyı kafayı takınca mecburen test yapıldı canım 95 mşlyon sprm çıktı pekde anlamam testlerden fakat aşılma günü 85 milyon du dr normal demişti sorun yok demişti bende demekki yaşalnıyorum yumurta kalitem iyi değil diye diye diey 19 aydır anne olamadım tabii çokda düzenli beraberliğmde olmadı bunun en az 6 ayını çıksak 13 aydır anne olamadım canım

aaaaaaaaaaaaaa.çok şaşırdım.popo dolgulu korseler ha!!akannehirakannehirakannehirakannehir

yahu korseye para vereceklerine o parayı yiyeceğe verip popo yapslar ya.:roflol:

ay çok komik.tıpkı bi zaman anlattığım film gibi....önce kocayı tavlamak için uğraşır.neyse istediğine ulaşır.zamanı gelir.kadın başlar üzerindekileri çıkarmaya.saçlar perktur.gögüsler dolgu.bacak protez.kirpikler takma.:roflol:
popoyu duymamıştım..eh artık onudaçıkarınca geriye ne kalır bilmeme.hahahhaha.herhalde yaşlı halimiz.

günaydın canım sen kasım da burada olacak mısın? artık ziyaretimize gelirsin resim falan beklemene gerek kalmaz opuyorumnanaktanerken gelmesin de bu bebişler inşallah.

Deniz, insallah bebekler zamaninda gelirler. Umarim orada bulundugum zamana denk gelir, cok sevinirim. Evet, artik ayni hastanede dusundugunuze gore benim icin bir tasla iki kus olur, ikinizi de birden ayyy pardon dordunuzu de birden gormus olacagim. Cok heyecanliiiiiiiiii.kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: en sonunda adam bakıyormuş kaporta darmadağın

eşinin sayısı gayet normal. normalse neden saklamışki tuhaf şu adamlar. ileri hareketli ve mofoloji de normaldir herhalde. öyle her ilaç da sperm sayısını etkilemiyor. tansiyon ilaçları, antidepressanlar bozuyormuş. inşallah senin bebeğin de tüpe gerek kalmadan gelir. ben olsam ocağa kadar beklemezdim. ekim falan gibi yapardım. ama madem böyle bir süre koydun bu sürede hastanelerle git görüş bir karar ver derim. benim geçen sene 1. tüpümde aynı zamanda tüp yaptırıp negatif alan bir arkadaş (onun yaşı genç ama) antalya tüp bebek merkezi kemal özgür de ikizlerine hamile kalmış. benden 2-3 hafta ileri şu an. aklıma geldi orayla da görüş istersen.

Sonra eve cesitli boyutlarda utuler aliriz, senin fikradaki gibi kirisikliklari utulemek icinnnnnnnn.delikafadulden delikafadulden

deniz;resim? ne demek istedin.ben mi anlamadım.aklım kursta da şimdi.kafamçokkarıştı

tamam tamam.jeton geç düştü.

Son düzenleme:

aynı zamanda sen de bebişleri yüklenmiş olursun. ama biz senin bebekleri görmeye seul e (seul di değil mi?) gelemeyeceğiz. en azından bebişler büyüyene kadar. resimle idare ederiz artık ne yapalım

zarpandit;canlı mı oluyor şimdi.karşılıklı....eh...azıcık kalayım bari.kursu aradım.öne almamışlar saati.bir de acele etmiştim.öğlenliği de hazırladım.eşim benden önce evde olacak ta.cokacimcoookgelince kolaylık olur bana

baharın ışığı sönmüş.acaba test yapmaya mı gitti....yaptıysa ben merak ederim bugün..gelince öğrenirim artık.

günaydın serpil...numarasız ama.bi numara yok yani bende.
sayınız güzel çok güzel.önemli olan ileri hızlı hareketli bulunması.zaten 6 ayını da çıkarmışsın.e daha 1 yıllık taze evlisiniz yani.belli mi olur ocağa kadar belki kendi gelir.yerimseniben

oohhhhhh mis gibi çorba kokusu geliyor bayılıyorum şu yanan nane kokusuna
sabır sabır sabırr içimden sabır diyorum...evet kendimi sürekli hazırlıyorum iyi yada kötü ne tepki vereceğimide kestiremiyorum işin gerçeği

baharnaz belirtilerin neler canım?

Dün akşam regl sancılarım vardı gece midem ağrıdı sahurda zaten uyanıyorum bu sabah itibariyle hiçbirşeyim yok canım meraktan çatlıycam galiba sabır sabır diyorum
bugün hastanede en azından idrara baktırsammı acaba?

ben de senin adına çok heyecanlıyım. idrarda olsun bak ya. zaten 11. gün kesin çıkıyor kanda ne bu sabır böle

canım teşekkür ederim önce özeli okuduğum için ne olduğunu sormuştum sana şimdi oldu ilaçmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…