38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım teşekkür ederim bunların hepsini bir klasörde topluyorum...

Erverdi canım yok test yapmaya gitmedim ara öğünümü yemeye gitmiştim. :))

ya yine espriler havada uçmuş ya niye yakalayamıyorum
şu popo ile ilgili lafın hoşuma gitti yeseler olur :)))

Beyaz ben pek anlama spermiyogram değerlerinden ben drun dediğine inanıyorım :)))
eşimde sayı, hareket ve yapı bozuk canım dr öyle demişti. sizlerin
hele serpilin bahsettiği sayılar bize çooookkkkk uzakkkk

canım kemal bey beni muayene tmişti bana senin doğal olur tüp değilde aşılma yapalım demişti ocak ayındaki sürecim iş hayatım ve sıcaklarda olsun istemiyorum zaten 4 ay kalmış şunun şursaında ttaile çıkıcaz öylece 1 ay biter 3 ay aklır o üç ayda görüşmelerimle hazırlıklarımla geçer diye düşünüyorum ekim bana pek uygun değil canım hem kafa oalark rahatlamış olucam hem maddii hem manevii malum bu tarz tedavilerde pskoloji önemli ben o döneme kendimiz hazır hissedeceğim artık gersi olur veya olmaz ne yapayım zaten çok ciddii yoruldum ben akannehir

Baharnaz, madem hastaneye gideceksin kanda yaptir o zaman idarar gerek yok. Her turlu sonuca insan kendini hazirladim desede sonuc ogrenildiginde oyle olmuyor, o anki tepkilerini simdiden olcmek inan cok zor. Hakkinda hayirlisi olsun, umarim bebegin seninledir.

Beyaz, meraktan olecek. Beyaz'in ben bu kadar 11. gune kadar bekleyecegini cok tahmin edemiyorum. Ben hep son zamanlarda evde idrarda yapmaya baslamistim, onceleri hep hastaneye gidip illaki kan testi veriyordum, kesin olsun diye...Sanirim zamanla dusuncelerim degisti.

Serpil, dur bakalim....Daha yolun cok basindasin, daha cok yorulacaksin. testler, igneler, ilaclar, yien testler, beklemeler, gun saymalar....Umarim ilk denemenizde bebegine kavusursunda, daha cok yorulmazsin. Bu deneme islemleri oyle bir duyguki, dusup dusup kalkiyor, yeniden baslamak istiyorsun. Ben kendi adima yenilgiyi cok kabul edemedim ama sona yaklastim gibime geliyor artik. Ne demisler : "Yenilen pehlivan gurese doymazmis"

Deniz, daha yakin bir ulkeye gelme durumumuz var, bakarsiniz gelirsiniz. Yada ben Istanbul'a doguma gelirim.

günaydın hanımlar nasılısnz valla benm baş ağrılarım çok şddetli devam ediyr bu aralar yine mide bulantılaım başladı ama eski şiddietinde değil başımla derdim var gibi drumu aradım pazartesi başka bir hast. nöbetçi imiş oraya gel dedi bakaırız dedi e allaha şükür bunu hallettim başka gittmeyi düşündüğüm dr ların randevusu dolu idi bende çok korkular var dün sağlık ocağna gittim kaydımı yaptım aylık kont.gidecem ordaki hemşire sakın cinsel ilişkide bulunmayın dedi ve günde mutlaka iki ceviz ye dedi ve 2/3 litre su iç dedi bebeğimin kallp atışlarını dinletti bana dinlemek çok hoş ben duyunca bi güldüm hemşire sen gülünce o da takla atladı dedi hareteine tepki veriyor dedi

ERVERDİ: 9 aylık koca top etsin biraz geç anladım ama anladım inş. canm ama kpss girince yaştan çok kaybedecen gibi ümiidni yıkmaaym ama

şu adet kanının rengi ve miktaır önemli seninki değişmemiş ilginç geldi benimki 30 dan sonra azalmaya başladı ve eskisi gibi hiç olmadı

DENZİ BULUT:canım benim başağrılarım çok korkunç ve göğüs ağrılarım yanmaları kaşınmaları sanki daha çok tüp ilaçları yaptı gibi ve de dğm kont.hapları inş.kocaman göğüslü olmam esim sağılacak inek memesi gibi duruyor diyor
deniz benimde düşükten sonra kanımın rengi çok değiti kahverengi kaldı bir türlü düzelmedi
canım sen alabama ve altınyuns yani hamileler ve yakında hamile olacak arksşlar günde iki ceviz yeyin mutlaka ben başta yiyemiyordum midemi bulandırıyordu ama başladım ama kesin sen biliyorsudur ama iyinede hatırlatyım dedim canım
ve şu korkulardan bahsediyorsun benmde çok korkudlarım var canm hegün ya kalbi durursa ben ya düşük yaparsam allah inş. hiçbiirimiz için olumsuz bir durumla karşılaştırmaz bizi inş.
birde şunu sorayım önden giden bebeğin durumu nasıl olur onun için daha iyi bir durum mu yoksa tersi mi benimki sanki önden giidiyor bu hafta kesin öğrenecem o anllattığın bebiğin sonucu nasıldı

ZARPANDİT:allah şifa versin co cültürü bilmem ama inş.hakkında hayırılısı olsun canım ve şu izlerede takılma ve senin popun benim göğös gibi değildir inş.. şu kuzu kuzu inanmak bana daha iyi gibi geliyor ama asla dr lardan emin olamadığız için araştırmak en iyisi
hey bende bebişimle konuşuyorum ve çok hoş oluyor canım inş. sende konuşursun tadını bakarsın

SERPİL:hayıt bana da çok iyi gelmişti ama beyazın dediği gibi senin hayıtla işin yok gibi beyaz sana akılcı şeyler söylemiş bence çok geç kalma ve ocağa erteleme yani bence ben 38 adamlar 40 tan sonra başarı şansı düşülk diyor bana hergittiğim aşılama ile uğraşmaalım dedi sizin için zaman kaybı demişlerdi gerçekten dr.seni yeteri kadar aydınlatmamış yuh onlara bence hemen bvbaşla kendimi tüpe alıştırmalıyım diye 5 ay geçecek yazık değil mi o aylara şu tip ilaçların etkisine gelince gelince gerçekten çok ollumsuz sonuçlar etkiler yaratabiliyorlar bende kocaman göğsler ve kocaman bir göbek kaldı onlardan dolaya3 kilo aldım hamileliktende 1,5 kilo aldım kiyafetlerim bana olmuyor
ama senin şu çaanakkale ilacın bana çok sıcak geldi almak isterdim ena zından adet kanımın rengi kırmıza ya dönmesi çok hoşuma gidrdi artık kırmızı yok bende düşükten beri

BAHARNAZ VE BEYAZ:sakın aşk yapmayın bana herkes onu tavsiye ediyor bir arksş dr 6 ay yapmayın demiş bu düşüğü tetikliyormuş dun hemşirede söyledi bu kadar emek veriyorsunuz bari burdan darbe yemeyin dedi
idrar testi daha geç belli eder pıhtılşama tesit dr yaptırayımmı dedim ben yap demem deidi o en az birkaç düşkt olayından sonra bakılmalı dedi ve 1500 lira imş masrafı gerçi param olsaydı yapardım aspirin alayım mı dedim ona bile alma deidi fazla alınınca vücuttan demir eksiklği yapıyor demişti
BEYAZ: serpile yazdıklarını çok beğendim ben bunları ona yakın şeyleri yazmayı düşünmştim ama cesaret edemedim ama doğru yu söyldin zaten o da sana hak vermş
inş. yarın çok güzel bir ssonuçla bizi bilgilendirirsin baharnaz daha sonrada sen beyaz allh en güzelini naip etsin sizlere heppimize allah korusun ve esirgesin canlar

PATİKLER nasılsın canım ben hamşlğin tadını ancak eşime naz yaparak çıkarıyorum yoksa hergün başağrı neredeyse 1 haftadır baş ağrısı çekiyorum ve çok üşüme titreme geliyr yeni yeni midem bulantıları tekrar nüksetti az ama can sıkıcı kusma istedğim var ama kusamıyorum koku hassassiyetim çok azldı allah göndüne göe versin canım

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tedaviye başlayan ve tedavi sonucunu bekleyen tüm arkadaşlarımın mutlu sona ulaşması benimde dileğim... Umarım her şey gönüllerince olumlu gelişir bebekleri sağlıklı olur ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar... Bende 34 yaşında evlendim ve şuan 40 yaşındayım 2006 dan bu yana savaş vermekteyim çocuk sahibi olabilmek için. 3 aşılama 6 tüp bebek tedavisi ve sonuç şuan koskoca bir SIFIR Aslında çok şanssız denemelerden sonra 3. tedavimde hamile kaldım ve bir kızım olacaktı ama sonlandırıldı çünkü bebeğim iskelet anomalisine sahipti. Doktorum ya doğumdan sonra ölür yada karnında dedi ne yapacağımı bilemedim o an ölmek kızımla beraber olmak istedim ama olmadı. Şimdi yaşasaydı 1,5 yaşında olacaktı. Yılmadım onun üstüne devam ettim ama henüz başarıya ulaşamadım. Benimde yumurta sayım az bu yüzden çok canım sıkılıyor. Gerçi son denememde kendiliğinden 6 yumurtam oluşmuştu ve ikisi döllendi ve transfer sonrası tutunamadılar... Ama drum ve embriyoloğum kendiliğindende bu işi başarabileceğimizi düşünüyorlar ama biz beceremiyoruz galibaaa... Çevremdeki insanların bana sürekli olarak ne yaptın tamammı devammı demesinden sıkıldım, hamile olan birinin en son bana haber verilmesindende... Ne saçma düşünceler benim nazar değdireceğimi filan düşünüyorlar herhalde ama ben tedaviye başladımmı ne yaptın ?nasıl gidiyor ?kaç yumurtan var ?dr ne dedi? transferin ne zaman? gibi sorularla herşeyimi öğrenmek ve meraklarını gidermek istiyorlar. Allah nasip ederse ocakta başlamak istiyorum yine ama kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Biraz başınızı şişirdim galiba ama buradaki diyaloglarınız çok hoşuma gitti iki gündür geçmiş msjları okuyorum ve sizleri tanımaya çalışıyorum... Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.. BENDE VARIMMM:::puyorumnanaktan

Bluestar, hosgeldin!, Oncelikle cok gecmis olsun. Anne olma istegi, o kadar kuvvetliki hepimiz duse kalka devam ediyoruz iste. En guzel tarafi hala "Umudumuzun" olmasi... yasimiz itibariyle yumurtamiz olsa bile her gecen gun gebe kalma sansimiz azaliyor. Size madem kendiliginizden gebe kalabilirsiniz demisler, burada preseed kullanarak ve gebelik takipleri yaparak hamile kalan arkadaslarimiz var. En azindan kendinize tanidiginiz sure Ocak ayina kadar belki ozel gunleri iyi degerlendirebilirsiniz. Hepimize bol sanslar.a.s.

Ayy Meryecim, basagrisi, titreme ve bulantilarin seni birakmadi canim yaaa, cokk gecmis olsun. Umarim yakinda gecerler. Gorusecegin doktorla ve kendi doktorunla bu konu hakkinda lutfen detayli bilgi al canim. Ayni zamanda hem burada hem de CIDER'deki doktorlara mail yazarak durumunu anlatip bir de onlardan gorus alabilirsin. Bebegin saglikla buyusun de, biraz daha dayan diyecegim.:CüvCüv:

arkadaşlar kara verdim bu ay testlerimi yeniliyor ve dr umla görüşme yapıyorum bu e2 canımı sıktı öüpüyorum hepinizi pek havamda değilim iyi hissedince gelirim

hoşgeldin canm allh gönlüne göre versin caım ve evet bazen insanlar çok can sıkkıcı olabiliyor haklısın bende hiçbir şeye tahammül edemeyecek durumda oluyordum artık hiç çoçuklar a bakmak istemiyordum

Erverdi, ders nasil gecti? Simdi acikmisindir, iyiki sabah corba yapmistin.cokacimcoook Ben de ustune bir tatli gonderiyorum.:icecream:

zarpandit;geldim hocam.yeni geldim.kurs çıkışı eşim için alışveriş yaptım.inan ki şimdi şu an çorbamı içiyorum.tabiii yazarken içmiş oldum.ben zaten sıcak ta pek yemek yemem.hafif şeyler..domates peynir üstüne de zeytinyağ gezdirdim..tamam.(çorbayı kendime yapmıştım zaten.o pek sevmez bugünkü çorbayı...ona başka birşey...)

kursa gidince çok kızdım yaa.hem sabah erkenden aradım kurs saatini sordum ona göre evden çıkacaktım.11 buçuk dediler.bir gittim sınav oluyorlar.çok kızdım.hoca da kızdı.niye ona sormamışlar diye.hocamız çok iyi sağolsun.öğrenelim diye canla başla uğraşıuor.hocamız bize erkenden 1 saat daha ders veriyor.sınavı geçelim diye.haftaya son kurs.sonraki hafta.ne yapacağım bilmem.eyvahedigeldismile

hoışgeldin bende ocak ayında olucam demekki topiğimizde 2 ocak ayı adayı varhihoyyyt

zarpandit sen beni daha çok korkkuttun kız anatoliaya e mail attım dr la ptesi görüşecem çiderdeki dr la nasıl e mail yazacam cider yazınca googgle den e mail adresine ulaşabileckmiyim
allah razı olusn canım darısıı başına aşkım kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…