38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

:roflol::roflol:

erverdi canım ya senden gelen fıkralar süper canım ya

en az fıkra kadar senin dişlerinin mısırda kaldığını düşünmek beni daha çok güldürdü :)))

merye uzaklara yeşile bak mümkünse kalabalığı arkanda bırak varsa öyle yerlere yürüyüşe git canım
benimde önerim bu :) inşallah başağrın en kısa zamanda geçer canım

evet yaa öyleymiş.tv den izliyorum.kargı köyüne kadar yakınlaşmış öyle dedi.bayağı uğraş veriyorlarmış.inşallah yazdığım şu saatlerde sönmüştür.

demek bibili bebek olmuş artık ha..hadi yaa.yaa Deniz ne günlerden nereye.......Allah izin verdi mi oluyor işte..kucağında da gör inşallah.biz de geliriz görmeye haaa..testin de iyi çıkar inşallah..

gerçekten sıcak canım uzanıp film izledim. geçici süreliğine yarınki tahlili unuttum :)

aferin sana helal sana.yarın da sana vakit hiç geçmez.çünkü geç veriyorlar.3 gibi alırsın sonucunu.erken git erken ver.inşallah kurs dönüşü müjdeyi alırım.yine de hayırlısı ne ise o olsun.

Aç Maymun

Adamin biri evcil maymunu ile bi bara gitmis. Bi içki ismarlamis, o sirada da maymun paso ortalikda dolasip eline ne geçirirse agizina atiyomus. Son olarak bilardo masasindaki bi topu mideye indirince barmen bagirmaya baslamis.
-"Yaw naapio bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da
-"Yaw o yer paso,parasi neyse veririm." demis. Parayi verip çikmislar.A radan bi hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmis. Yine bi içki ismarlamis. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmis. Barmende bi yandan seyrediyomus. Maymun önce erigi dötüne sokmus sonra çikarip aazina atmis. Barmen adama dönüp
-"Bu ne yapti simdi" demis. Adam:
-"Senin su bilardo topu olayindan sonra herseyi ölçüp de yiyor."

kızlar ilk defa kopyalamayı öğrendim.öncekileri hep kendim yazıyordum.

iki kahkakaha bir pirzola edermiş.bendensiniz yaniyerimseniben

sen de varsan eğerHOŞGELDİN BLUESTARa.s.
Çevre ile ilgili yaşadıklarını bende zamanında çok yaşadım.yok mu daha ?daha ne bekliyorsun?daha yok mu bişey?fabrikası çalışmıyor gibi....ooo...böyle şeyler işte.hatta biri birşey soracak diye.olası kişileri ,uzaktan gördümmü yolumu değiştirirdim.ben onlardan kaçtım.onlar da galiba ben çok hızlıydım bir daha yakalayamadılar.elimi eteğimi çektim diyebilirim neredeyse çevreden.kendimi okumaya geliştirmeye verdim.tabiii tedavilere de.artık kimse sormuyor.benim de sadece bir merhabam var.artık istediğime söylüyorum.istemediğme söylemiyorum.aslında en iyisi hiç söylememek gibi.çünkü sonrasında dediğin gibi soruların arkası gelmiyor.bitirdik dedin mi yakanı bırakırlar.

büyük bir sınav vermişsin anne olma yolunda.inşallah şimdiden sonra son denemen olur.yavruna kavuşursun

bizi tanımaya çalışman güzel..öyle damdan düşer gibi değil.tekrar hoşgeldin aramıza.a.s.

Canım benim çok geçmiş olsun. Hepsi gelip geçecek canım merak etme. Ben de hamileliğimde 2. ve 4. ay arasında müthiş bulantılar çektim. Belli başlı bazı gıdalar vardı ki sofrada gördüğüm anda çıkarıyordum. Her bünyede farklı tepkiler gösteriyor bu hamilelik. Senin de geçecek merak etme. Ama baş ağrını mutlaka bilgin birileriyle görüş. Ne kadar erken davranırsan o kadar iyi olur. Çok öpüyorum.

Hoş geldin canım. Bayağı üzüntülü günler geçirmişsin. Allah seni inşallah bebek sevinciyle ödüllendirir. Herşeyin hayırlısı inşallah. Sevgiler,

patikler uğramışsın.!!.iyimisin.bana iyi geceler sana tatlı yazılar.gözlerim kapanıyo.umarım iyisin.hoşçakal.boshayallersmile

Hanımlar merhaba,

Haberleri alayım diye giriyorum siteye. opuyorumnanaktan
Bluestar hoşgeldin, çok badire atlatmışsın, inşallah bebişle son bulur maceran.
Meryecim, hay allah ya, bırakmadı şu sıkıntılar seni. Bebişin sağlıklı büyüsün yeter ki, inşallah atlatırsın bunları da.
Alabama, laptop geçirmişsin eline, çok güldüm. Çin-min okumaya da yarasa hiç yoktan iyidir :)
Deniz, testin varmış, kolaylıklar dilerim. İyi haberlerini alırız inşallah.
Erverdi güzel fıkra patlatmışsın yine :) Güldürdün vallahi :)
Zarpandit, yakın ülke lafları geçmiş. Ne güzel, yaklaş yaklaş doğumda ziyaretine gelelim :)
Baharnaz, beyaz takipteyim. Bunaltmayım diye çok sormuyorum. Hayırlı haberlerinizi yolunu gözlüyorum.
patikler, senin böbrek kontrollerin ne oldu? yazdıysan da atladım arkadaşım herhalde, iyisindir umarım.

Benim bu aralar cinlerim tepemde arkadaşlar fena halde. Hiç benimseyemedim işimi, hergün sinir küpü halinde geliyorum eve. Sırf para için işte, dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama çok barınamayacağım galiba. Zaten bu halde çocuk mocuk da yapılmaz. asabi olur bebişte :)

Adetim hayatımda ilk defa gecikmişti (10 gün), en sonunda tam kan testine gideceğim zaman oldu ama normalde 6 gün sürer bir günde bitti. İnanılmaz bir halsizlik ve uyku halim var. Sinir stres de bir yandan...

Ay herşeyin hayırlısı vallahi...
Herkesi öperim, iyi bakın kendinize...

ne diyeyim arkadaşlar hepiniz süpersiniz.... bayıldım vallazemuszemus. hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. ben öğretmenim ve tatilim bitti salı toplantım var sınavlar derken bayram ve hoppp iş başladı! hoş bu yıl tatilimi evimde kocişimle geçirdim bol bol yayıldık,yüzdük ve kitap okuduk... bende Beyaz ve baharnazın sonuçlarını heyecanla bekliyorum inşallah yarın güzel haberlerle gelir baharnaz :Saruboceq: birgün gelecek ve her şey yoluna girecek bende buna inanıyor ve bu sayede ümitleniyorum...
erverdi arkadaşım fıkralar süperdi teşekkürler...
merye arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
gündüz çok fazla takılamıyorum ama akşamları ara sıra nette dolaşıp kafa dağıtmak iyi geliyor.
şimdilik iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…