38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Evet Beyaz o batmadan bahsediyorum canım.Benim geçen mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim o ay da belirgin bir şekilde o batma olmuştu.Daha sonra tutunamadı ve o kasıklarımdaki batma yavaş yavaş kaybolmuştu canım.Hadi inşallah senden de pozitifi alıcaz canım.Tahlil günün perşembe mi senin şimdi?

hülyacım sen kasıklarda batma olmasından bahsediyorsun değil mi baharnaz ın göbeğindeymiş. benim de kalkarken otururken yatakta dönerken kasıklarıma bi sancı girip çıkıyor batma şeklinde ay bunu mu kastediyorsunuz ben de kendimde belirti mi diye arar oldum ((

aaaa evet aynen aynen kalkış yaptığımda çok saol canım içimi rahatlattın gerçekten

yok cuma tahlil günü. ay işallah batma iyiye işarettir. ümitlendim bak:)

kafamçokkarıştı benimki kimyasal filan olabilirmi

Deniz Bulut stresliyim ama hep rahat olmaya çalışıyorum relax relax diyorum vaktimi doldurmaya çalışıyorum canım

Birde bize verilen formda etiler den randevu alın ilk vaginal ultrasonografi önemli diyorlar ama ben merkezdeki druma Nur hnma muayene olmak istiyorum bir farkı varmı sizce cihaz farkı filan ; ) muayene yine aynı muayene dimi tedavideki gibi ( yani )

merhaba canım ablama söyledim benimki soğuruncaya kadar hiç hareket etmedi öldüğünü bile düşünürdum dedi sıkma dedi zaten deniz hocamızda sağolsn ense kalınlığı normal dedi artık inş.ikili test iyi çıkar allahın izniyle dua edecez başka yolu yok benimki kesin kız galiba kızlar birde az harektli olurlarmş sağol canım

ense kalınlığını ölçmek için harekt etirmeye çalışırdu allah razı olsun iyi rahatlattın canım allahın izniyle büyütecez bu bebşleri kocaman hanımlar beyler olarak da görecz inş. allah razı olsun canım

baharnaz;kız senn şu turşu isteğin nekadar erken başladı bn uzun bir süre hiç birşey hisstmedim artık hamile değilim gibi hissetmeye başladlm hatta dr yazmıştım niye hiç mide bulatnım ve aşermem yok diye bunlar normal mi diye yazmştım herkeste olmayabilir demişti ama sonra bir başladıki eşimin kokusundan bile midem bulanıyordu açtığım her dolap kutu kaapı kapıları midmi bulandırıyordu özellikle kokuları

zarpandits5 hayat 40 dan sonra başlar inanın bana dostlar diye değiştirdim sloganımı :)))kaydirigubbakcemile5

klava:hayat kırkından sonra başlarsa eğer ne bu ilk denemede yoruldum numaraları.hıı.sende numara var ama bende numara yok.yalnız erverdi...yerimsenibenkaç kere denedin?kaç kere yenildin?kaç kere yere serildin.biz ölelim o zaman.değil mi Deniz?açsınlar bir çukur gömsünler beni.klava:klava:

merye çok şükür sevindim bak sonucun iyiymiş canım inşallah testinde güzel çıkar

ben sabahları sahurda bulanıyorum sonra geçiyor bulantımda turşu yemeği isteğimde garip birşey ama tatlı çukulata canavarı ben onları görmeye dayanamıyorum kötü oluyorum şimdilik turşuyu kontrollü yiyorum 3 günde 1 kavanoz bitti :))) her dakika yiyesim gelmiyor kaydirigubbakcemile3 dibinde az birşey kalmış yarına saklıyorum .)))

çok haklısın canım serpile iyi bir klava: lazım

baharnaz sen araştırmışsındır ben de turşuyu çok seviyorum ama benim evdeki turşu zehir gibi mübarek bir zararı olur mu bu dönemde ne dersin?

merhaba arkadaşlar;
bu topic uzun zamandır takip ettiğim ama yaş olarak topiğe uymadığım için yazamadığım bir topic...sanki 38 altı yaş grubu yazarsa topiğin özelliği kalmayacakmış gibi geldiğinden yazamamıştım bir türlü...şimdi önemli bir cevaba ihtiyacım var...bu topictede çok tecrübeli arkadaşlar olduğu için doğru cevabı alacağımı biliyorum...
doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi..benim bu akşam üzerine doğru hafif hafif kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?hastaneyi aradım ama ulaşamadım bir türlü..

evet arkadaşım bugün ilk günü yarın 2.günün haydi hayırlısı...

hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.

çok zor süreçlerden geçmişsin. 21. hafta da neden aldırmak zorunda kaldın arkadaşım allah tez zamanda sana evladını verir işallahhhh...

hayır canım bugün sayılmıyor. ben ayın 7 sinde akşam üzeri 15 gibi regli oldum ama tam sökülme olmadı. azar azar geldi. doktor o günü saymadı ve 9 unda başladı tedaviye sen bugünü hiç sayma

yine kafam karıştı..çünkü dünde böyle oldu..dün öğleden sonra başlar gibi oldu ve kesildi..kahverengi akıntım oldu ve o da kesildi..bugün öğleye doğru tekrar başladı öğlen kesildi..akşam üzerine doğru hafif hafif başladı şuan çok hafif kanama var...
ben ağustos başında laparoskopi ve histereskopi oldum doktorum estrofem ve progesteron verdi acaba bu ilaçlar yüzündenmi sökülemiyorum diye düşünmeye başladım...

çok zor süreçlerden geçmişsin. 21. hafta da neden aldırmak zorunda kaldın arkadaşım allah tez zamanda sana evladını verir işallahhhh...
çok zor bir karardı bizim için ama mecburduk çünkü iskelet anomalisi vardı bebekte ve bütün uzun kemikleri farklı boyuttaymış. drum bunun 100000 de bir görülebileceğini söyledi ve bir şimşek düştü oda size denk geldi dedi ve bir hafta bekledikten sonra o zor kararı verebildik. amniosentezdede bir problem yoktu 46 kromozom ama rabbim böylesini uygun görmüş bize işte canım böyle.. şimdi ağlıyorum ve kızımı çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok ne yazıkki...

hoşgeldin limon kabuğua.s.sen 38 ebakma.alt, üst, buyur gel.önemli olan beyinlerin anlaşması uyuşması.ortak noktada buluşmak.annelik yolunda....ismi 38 ama hepimiz 30 sayılırız.30 dan sonrasını saymayalım.daha güzel değil mi?

benim bildiğim canım.bana dr ların söylediği hangi gün kırmızıyı gördüysen o gün 1nci gün.ama akşama doğru olursan belki değişebilir.genelde saatini de soruyorlar..genel kanı ilk damla ilk gün.

canım çok zor süreçlerden geçmişsin çok üzüldüm..rabbim tekrarını yaşatmasın..o arkadaşın bana aynı şeyi söylemiş olsaydı senin kadar kibar olamazdım herade..böyle patavatsızlarla malesefki hayatımızın her alanında karşılabiliyoruz...
inancını yitirmemiş olman çok güzel seni tebrik ve takdir ediyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…