hülyacım sen kasıklarda batma olmasından bahsediyorsun değil mi baharnaz ın göbeğindeymiş. benim de kalkarken otururken yatakta dönerken kasıklarıma bi sancı girip çıkıyor batma şeklinde ay bunu mu kastediyorsunuz ben de kendimde belirti mi diye arar oldum((
aaaa evet aynen aynen kalkış yaptığımda çok saol canım içimi rahatlattın gerçekten
yok cuma tahlil günü. ay işallah batma iyiye işarettir. ümitlendim bak:)Evet Beyaz o batmadan bahsediyorum canım.Benim geçen mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim o ay da belirgin bir şekilde o batma olmuştu.Daha sonra tutunamadı ve o kasıklarımdaki batma yavaş yavaş kaybolmuştu canım.Hadi inşallah senden de pozitifi alıcaz canım.Tahlil günün perşembe mi senin şimdi?
Evet Beyaz o batmadan bahsediyorum canım.Benim geçen mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim o ay da belirgin bir şekilde o batma olmuştu.Daha sonra tutunamadı ve o kasıklarımdaki batma yavaş yavaş kaybolmuştu canım.Hadi inşallah senden de pozitifi alıcaz canım.Tahlil günün perşembe mi senin şimdi?
Merye'cim.endişelenme .uyuyordur bebeğin.bir arkadaşımın 5inci aya kadar oynamamıştı kızı.korkmuşlardı.ama bişeyciği yoktu.uyuyormuş tembel..önemli bişey olsa dr un söylemez mi hiç?çok hareket etmeye başladığnda da hiç durmuyor rahatsız ediyor diyeceksin inşallah buradanyerimseniben
ense ölçümü çok normal. ikili test sonucunda iyi çıkacak inşallah. valla millet bebeğini oynarken gördüğünü söylüyordu ben 20. haftaya kadar falan hiç görmedim. daha çok küçük zaten az hareket eder ve uyuyordur. merak etme. dr da deli mi ne niye hareket etsin istedi ki? geri kalan herşeyi normalse normaldir.
3
zarpandits5 hayat 40 dan sonra başlar inanın bana dostlar diye değiştirdim sloganımı :)))kaydirigubbakcemile5
klava:hayat kırkından sonra başlarsa eğer ne bu ilk denemede yoruldum numaraları.hıı.sende numara var ama bende numara yok.yalnız erverdi...yerimsenibenkaç kere denedin?kaç kere yenildin?kaç kere yere serildin.biz ölelim o zaman.değil mi Deniz?açsınlar bir çukur gömsünler beni. klava: klava:
evet arkadaşım bugün ilk günü yarın 2.günün haydi hayırlısı...merhaba arkadaşlar;
bu topic uzun zamandır takip ettiğim ama yaş olarak topiğe uymadığım için yazamadığım bir topic...sanki 38 altı yaş grubu yazarsa topiğin özelliği kalmayacakmış gibi geldiğinden yazamamıştım bir türlü...şimdi önemli bir cevaba ihtiyacım var...bu topictede çok tecrübeli arkadaşlar olduğu için doğru cevabı alacağımı biliyorum...
doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi..benim bu akşam üzerine doğru hafif hafif kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?hastaneyi aradım ama ulaşamadım bir türlü..
evet arkadaşım bugün ilk günü yarın 2.günün haydi hayırlısı...
hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.klava:hayat kırkından sonra başlarsa eğer ne bu ilk denemede yoruldum numaraları.hıı.sende numara var ama bende numara yok.yalnız erverdi...yerimsenibenkaç kere denedin?kaç kere yenildin?kaç kere yere serildin.biz ölelim o zaman.değil mi Deniz?açsınlar bir çukur gömsünler beni. klava: klava:
hayır canım bugün sayılmıyor. ben ayın 7 sinde akşam üzeri 15 gibi regli oldum ama tam sökülme olmadı. azar azar geldi. doktor o günü saymadı ve 9 unda başladı tedaviye sen bugünü hiç saymaçok teşekkür ederim..ne yapacağımı şaşırmıştım ..
çok zor süreçlerden geçmişsin. 21. hafta da neden aldırmak zorunda kaldın arkadaşım allah tez zamanda sana evladını verir işallahhhh...hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.
hayır canım bugün sayılmıyor. ben ayın 7 sinde akşam üzeri 15 gibi regli oldum ama tam sökülme olmadı. azar azar geldi. doktor o günü saymadı ve 9 unda başladı tedaviye sen bugünü hiç sayma
çok zor bir karardı bizim için ama mecburduk çünkü iskelet anomalisi vardı bebekte ve bütün uzun kemikleri farklı boyuttaymış. drum bunun 100000 de bir görülebileceğini söyledi ve bir şimşek düştü oda size denk geldi dedi ve bir hafta bekledikten sonra o zor kararı verebildik. amniosentezdede bir problem yoktu 46 kromozom ama rabbim böylesini uygun görmüş bize işte canım böyle.. şimdi ağlıyorum ve kızımı çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok ne yazıkki...çok zor süreçlerden geçmişsin. 21. hafta da neden aldırmak zorunda kaldın arkadaşım allah tez zamanda sana evladını verir işallahhhh...
merhaba arkadaşlar;
bu topic uzun zamandır takip ettiğim ama yaş olarak topiğe uymadığım için yazamadığım bir topic...sanki 38 altı yaş grubu yazarsa topiğin özelliği kalmayacakmış gibi geldiğinden yazamamıştım bir türlü...şimdi önemli bir cevaba ihtiyacım var...bu topictede çok tecrübeli arkadaşlar olduğu için doğru cevabı alacağımı biliyorum...
doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi..benim bu akşam üzerine doğru hafif hafif kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?hastaneyi aradım ama ulaşamadım bir türlü..
hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?