- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.
hoşbuldum erverdi..opuyorumnanaktan cevabın içi teşekkür ederim,durumum değişik hal almaya başladı yarın ya doktoruma gidicem yada telefonla bilgi almaya çalışıcam,başka türlüsü içimi rahat ettirmeyecek...hoşgeldin limon kabuğua.s.sen 38 ebakma.alt, üst, buyur gel.önemli olan beyinlerin anlaşması uyuşması.ortak noktada buluşmak.annelik yolunda....ismi 38 ama hepimiz 30 sayılırız.30 dan sonrasını saymayalım.daha güzel değil mi?
benim bildiğim canım.bana dr ların söylediği hangi gün kırmızıyı gördüysen o gün 1nci gün.ama akşama doğru olursan belki değişebilir.genelde saatini de soruyorlar..genel kanı ilk damla ilk gün.
merhaba arkadaşlar .
hepınızın 30 agustos zafer bayramanı kutluyorum turkbayragi.... sabah burada cok guzel bır toren yaptık .. azerbeycandakı şehıtlık meydanında askerı bır toren yapıldı . turkıyenın askerı ateşesı cok guzel bır konuşma yaptı ...Oradakı turk sehıtlerın ve azerı şehıtlerin yanyana yattıgı bır şehıtlık var ..azerı şehılerının mezarları basında kara kalemle yapılmıs resımlerı var .. ruslar tarafından sehıt edılmısler .. cogu sıvıl halk
akşam gulıstan sarayı dıye ısımlendırılen yerde resepsıyon ve yemek var .herkese bol salam..
merhaba arkadaşlar;
bu topic uzun zamandır takip ettiğim ama yaş olarak topiğe uymadığım için yazamadığım bir topic...sanki 38 altı yaş grubu yazarsa topiğin özelliği kalmayacakmış gibi geldiğinden yazamamıştım bir türlü...şimdi önemli bir cevaba ihtiyacım var...bu topictede çok tecrübeli arkadaşlar olduğu için doğru cevabı alacağımı biliyorum...
doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi..benim bu akşam üzerine doğru hafif hafif kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?hastaneyi aradım ama ulaşamadım bir türlü..
baharnaz sen araştırmışsındır ben de turşuyu çok seviyorum ama benim evdeki turşu zehir gibi mübarek bir zararı olur mu bu dönemde ne dersin?
benimki senin ki gibi olmuştu akşam üzeri başlamıştı tedavim 3.günüm başladı canım
merhaba canım ablama söyledim benimki soğuruncaya kadar hiç hareket etmedi öldüğünü bile düşünürdum dedi sıkma dedi zaten deniz hocamızda sağolsn ense kalınlığı normal dedi artık inş.ikili test iyi çıkar allahın izniyle dua edecez başka yolu yok benimki kesin kız galiba kızlar birde az harektli olurlarmş sağol canım
ense kalınlığını ölçmek için harekt etirmeye çalışırdu allah razı olsun iyi rahatlattın canım allahın izniyle büyütecez bu bebşleri kocaman hanımlar beyler olarak da görecz inş. allah razı olsun canım
şu an bulantıya iyi geliyorsa ye turşunu. ama ilerleyen zamanlarda dikkatli ol. çok tuzlu olduğu için vücudun su tutabilir ödem yapabilir bir de tansiyonunu çıkarabilir ki hamilelikte tehlikeli. kontollü yemeye çalış. bulantın geçince de azalt hatta bırak.merye çok şükür sevindim bak sonucun iyiymiş canım inşallah testinde güzel çıkar
ben sabahları sahurda bulanıyorum sonra geçiyor bulantımda turşu yemeği isteğimde garip birşey ama tatlı çukulata canavarı ben onları görmeye dayanamıyorum kötü oluyorum şimdilik turşuyu kontrollü yiyorum 3 günde 1 kavanoz bitti :))) her dakika yiyesim gelmiyor kaydirigubbakcemile3 dibinde az birşey kalmış yarına saklıyorum .)))
merhaba arkadaşlar;
bu topic uzun zamandır takip ettiğim ama yaş olarak topiğe uymadığım için yazamadığım bir topic...sanki 38 altı yaş grubu yazarsa topiğin özelliği kalmayacakmış gibi geldiğinden yazamamıştım bir türlü...şimdi önemli bir cevaba ihtiyacım var...bu topictede çok tecrübeli arkadaşlar olduğu için doğru cevabı alacağımı biliyorum...
doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi..benim bu akşam üzerine doğru hafif hafif kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?hastaneyi aradım ama ulaşamadım bir türlü..
başlayıp kesildiği için kararsızım yoksa bana görede akşam başlanan regli 1.gün sayılmıyor..2 gündr başlayıp kesiliyor
zarpandits5 hayat 40 dan sonra başlar inanın bana dostlar diye değiştirdim sloganımı :)))kaydirigubbakcemile5
Bluestar, arkadasinin soyledigi soz inanilir gibi degil! Ben bu tarz insanlarla gorusmelerimi minumuma indiriyorum. O kendinden ve cocuklarindan bikmis! Seni ve duygularini anlayacak ve dinleyecek pozisyonda oldugunu hic sanmiyorum. Bizi ancak bizim pozisyonumuzda olan kisiler gercek anlamda anliyor, bu yazismalarda oldugu gibi... Bir sonraki denemeni cok az sayida kisi ile paylasmanda fayda olabilir, ben son zamanlarda site arkadaslarim disinda, beni gercekten anlayan 1 yada en fazla iki kisi ile paylasmaya basladim. Cunku sonra ne oldu, yine mi olmadi, vah vah tuh tuh laflari ile de muattap olmak istemiyorum. O yuzden seni anliyorum, burada olan herkes seni cok iyi anliyor.kaydirigubbakcemile5
günaydın canım günaydın hanımlar;Herkese Gunaydinlara.s.
Baharnaz, gozunaydin canim, degerin cok guzel katlanmis, darisi digerlerine... Artik her hafta, birseyler degisecek, bir cok farkli kontroller baslayacak. Aslinda gebeligi elde edene kadar bir surec sonra da gebeligi elde ettikten sonra baska bir uzun surec basliyor. Alllah, saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bu kadar tursu yemek istiyorsun, sanirim senin de oglun olacak.yerimseniben Bir yerde "benim de kimyasal mi" diye sormussun, seninkinin bu degerle kimyasal gebelik olmasina imkan yok canim. Kimyasal da degerler cok dusuk cikiyor. Seninki normal degerli bir gebelik, aklina kotu seyler getirme lutfen. Tursu konusu da baslangicta iyi ama sanirim ilerleyen donemde bir kisitlama getirmen iyi olabilir. Saglikli diyet yapmis biri olarak aslinda tursunun cok saglikli bir yiyecek olmadigini buyuk ihtimalle biliyorsundur canim. Ama simdi cicegi burnunda hamile oldugun icin ve canin istedigi icin tamam!yerimseniben Sol kolumda ana kasta bir problem var, uc hafta fizyoterapiye gittim, tam anlamiyla gecmedi. Simdi de akapunktur ve pellet tedavisi goruyorum, agir bir seyler kaldirmiyorum, verilen egzersizleri yapiyorum.
Beyaz, az kaldi degil mi? Insallah senden de guzel haberi alacagiz. Bu donemler hem umudun hem de umutsuzlugun cok yasandigi bir donem, lutfen olumlu dusunmeye calis ve dua et.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?