38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım bir dokun bin ah işit derler.öyle oldu.serpile yazdım sen dökülmüşsün arkadaş.dilerim acıların son bulur.müjdeni sevincini paylaşırız buradan.o arkadaşını da kınıyorum.kendisi bıkıncaya kadar doymuş çocuklarına da ondan öyle konuşmuş.empati empati diyoruz ama aslında öyle birşey yok.herkes kendi.kimse kimsenin yerine koyamaz kendini.sen seni yaşarsın o kendini.

hoşbuldum erverdi..opuyorumnanaktan cevabın içi teşekkür ederim,durumum değişik hal almaya başladı yarın ya doktoruma gidicem yada telefonla bilgi almaya çalışıcam,başka türlüsü içimi rahat ettirmeyecek...
uzun zamandır bu topiği takip ettiğim için senide yakından tanıyorum aslında...yaşım 31 benide bu yaşla kabul ediyorsunuz madem bende burada sizlerle yazışmaktan mutluluk duyarım..hepinizi tanıdığım için benim size adapte olmam sizin bana olmanızdan daha kolay olucak...

teşekkürler cans;bende erkenden balkona bayrağımızı astım.evde tadilat vardı.kızkardeşim vardı.sadece onun gençliğini kutladım.kaydirigubbakcemile3
şehitlerin anılması duygu yüklü olmuştur.sizin de bir eğitmen olarak kutlu olsun bu bayramınız.turkbayragi

benimki senin ki gibi olmuştu akşam üzeri başlamıştı tedavim 3.günüm başladı canım

baharnaz sen araştırmışsındır ben de turşuyu çok seviyorum ama benim evdeki turşu zehir gibi mübarek bir zararı olur mu bu dönemde ne dersin?

canım ben tarnsferden sonra 4. gün galiba çiğ köfte yedim dün yine yedim yine 4 -5-6 günlerde de sütlü kahve içmiştim sırf süt içmiş olmak için ve yemeklerimi baharatlı yaparım genelde sadece karabibere dikkat ederim. .
şu anki yediğim turşu acı değil ama bilmiiyorum i yinede çok acı yeme herşeyin fazlası zarar.
Birde 2 gün önce topicte maydonoz ve naneninde iyi olmadığını okudum o günde bol maydonozlu kısır yemiştim ama :)) neyse dedim bu ikisinide yememeye dikkat edicem

aman dr ne dediğini bilmeden birşey demiş seni de endişelendirmiş. benimkini şu an sık sık zıp zıp hissediyorum ama son cumartesi dr a gittiğimizde elleriyle yüzünü kapatmış (bu aylar en sevdikleri pozisyon) yatıyordu. dr yüzünü görebilmek için dürtü durdu zor açtı bizimki. bazı bebek çok hareketli olurmuş bazısı az hepsi normalmiş. hem daha çok erken. çok değişecek o.

şu an bulantıya iyi geliyorsa ye turşunu. ama ilerleyen zamanlarda dikkatli ol. çok tuzlu olduğu için vücudun su tutabilir ödem yapabilir bir de tansiyonunu çıkarabilir ki hamilelikte tehlikeli. kontollü yemeye çalış. bulantın geçince de azalt hatta bırak.

başlayıp kesildiği için kararsızım yoksa bana görede akşam başlanan regli 1.gün sayılmıyor..2 gündr başlayıp kesiliyor

canım kafan karıştı bak benim diyeceğim kesin. hem bahçeci ye sordumdu hem memorial a. o gün 5 den sonra sökülür de şiddetli gelmeye başlarsa o günü değil ertesi günü 1. gün sayıyorlar. yani saat 5 den önce gün içinde şiddetli bir şekilde gelmeye başlaması gerekiyormuş 1. gün sayılması için

deniz bulut sen bu topiğin neredeyse doktoru gibisin,engin bilgilere sahipsin...lütfen şu durumuma da yorum getirebilirmisin?
benim kanamam aslında dün başladı azbirşey oldu ve kesildi..bugün öğlen tekrar başladı (başladı dediysem çok az birşey kan geldi) ve şuan lekenme şeklinde devam ediyor..estrofem ve progesteron kullanıyorum acaba progesteron mu kanamamı kesiyor diye düşünmeye başladım...bu konuda da fikir beyan edebilimisin rica etsem

Herkese Gunaydinlara.s.

Baharnaz, gozunaydin canim, degerin cok guzel katlanmis, darisi digerlerine... Artik her hafta, birseyler degisecek, bir cok farkli kontroller baslayacak. Aslinda gebeligi elde edene kadar bir surec sonra da gebeligi elde ettikten sonra baska bir uzun surec basliyor. Alllah, saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bu kadar tursu yemek istiyorsun, sanirim senin de oglun olacak.yerimseniben Bir yerde "benim de kimyasal mi" diye sormussun, seninkinin bu degerle kimyasal gebelik olmasina imkan yok canim. Kimyasal da degerler cok dusuk cikiyor. Seninki normal degerli bir gebelik, aklina kotu seyler getirme lutfen. Tursu konusu da baslangicta iyi ama sanirim ilerleyen donemde bir kisitlama getirmen iyi olabilir. Saglikli diyet yapmis biri olarak aslinda tursunun cok saglikli bir yiyecek olmadigini buyuk ihtimalle biliyorsundur canim. Ama simdi cicegi burnunda hamile oldugun icin ve canin istedigi icin tamam!yerimseniben Sol kolumda ana kasta bir problem var, uc hafta fizyoterapiye gittim, tam anlamiyla gecmedi. Simdi de akapunktur ve pellet tedavisi goruyorum, agir bir seyler kaldirmiyorum, verilen egzersizleri yapiyorum.

Beyaz, az kaldi degil mi? Insallah senden de guzel haberi alacagiz. Bu donemler hem umudun hem de umutsuzlugun cok yasandigi bir donem, lutfen olumlu dusunmeye calis ve dua et.:Saruboceq:

Bluestar, yasadiklarin zor hakikaten... Allah bir daha gostermesin. Umarim bu tedavinde basarili olursunuz. Siz hangi merkeze gidiyorsunuz? Daha once tum testler, tetkikler yapildi mi? Deneme sayisi yuksek olunca -bizde oldugu gibi- genelde bu asamaya kadar hersey yapilmis oluyor. Bu denemenizde tedavinizde ileri tekniklerin uygulanacagindan emin olun, ondan sonrasi Allah'in takdirine kaliyor.

Limon Kabugu, Hosgeldin! Biz de 30'lu yaslarda gosteriyoruz zaten, hic endisen olmasin!yerimseniben Umarim hayirli ve saglikli bir tedavi olur. Aktif kanamanin basladigi gunu, doktorlar birinci gun sayiyorlar. Simdi tam anlamiyla basladi mi?

Erverdi, beni sormussun canim, sagol. Dun bizim Japonyadan misafirimiz vardi, ondan onceki gunde Zafer Bayrami resepsiyonuna katildik, siteye cok zaman ayiramadim canim. Daginikligi duzelttin mi? Benim de yapacagim cok sey var, bugun tum ilaclarin,kremlerin son kullanim tarihlerini kontrol edip, buyuk bir temizlik yaptim. Zaman icerisinde ne cok sey birikiyor. Herkese tavsiye ederim.yerimseniben

Merye, demek bir de kizimiz oluyor, insallah saglikla gelsin. Ayyy kiz bebeklerin kiyafetleri inanilmaz suslu!

Deniz Bulut, seninki uslu bir erkek bebek olacak demekki. Sanirm kontrollere daha az gitmeye basladin degil mi?

Hulya, Alabama, Cans, Absynth,Kinders, Waterss,Patikler, opuyorumnanaktan

Baharnaz, aklima geldi yazmayi unuttum. Lutfen cig-kofte yeme! Bebegini dusun. Kavhe de icme canim, normal sut ic. Kafein direk plesentadan gecip bebege ulasiyormus. Artik bundan sonra hamilelik diyeti basliyor.yerimseniben

Bluestar, arkadasinin soyledigi soz inanilir gibi degil! Ben bu tarz insanlarla gorusmelerimi minumuma indiriyorum. O kendinden ve cocuklarindan bikmis! Seni ve duygularini anlayacak ve dinleyecek pozisyonda oldugunu hic sanmiyorum. Bizi ancak bizim pozisyonumuzda olan kisiler gercek anlamda anliyor, bu yazismalarda oldugu gibi... Bir sonraki denemeni cok az sayida kisi ile paylasmanda fayda olabilir, ben son zamanlarda site arkadaslarim disinda, beni gercekten anlayan 1 yada en fazla iki kisi ile paylasmaya basladim. Cunku sonra ne oldu, yine mi olmadi, vah vah tuh tuh laflari ile de muattap olmak istemiyorum. O yuzden seni anliyorum, burada olan herkes seni cok iyi anliyor.kaydirigubbakcemile5

günaydın güller.a.s.
hava nasıl da değişti..hamileler daha bir dikkat.tam grip havası.

evet zarpandit.tam da düşüncelerime yaşadıklarıma tercüman olmuşsun.son tedavimi karşı komşumla çok yakından paylaşıyordum.sonuna kadar.ama bilmiyordum ki evin önündeki parkta oturan herkesle paylaştığını.sonra öğrendiğimde çok kızmıştım.ben de aynen senin gibi istemiyordum.bana arkamdan vah vah tüh tüh denmesini.çünkü beni zayıf bir kişilik olarak görmelerini değil güçlü olduğumu görmelerini isterim..bana acımalarını değil.komşum belki çok ta kötü niyetli değildi ama(eminim mahalledkilerinde duasını almak istemiştir) benim iznim olmadan benim özelimi başkalarına söylemişti.artık sağlık sorunlarımı onunla paylaşmıyorum.sorduğunda geçiştiriyorum.biraz da el eteği çektim.minimuma indirdim.tabiii o buna bir anlam veremiyor.ne yapabilirim ki?kimsenin kapasitesini değiştiremem.mahallenin de.bunu onlar yapmalılar.öğrenmeliler..

şimdi gideyim çayımı demliyeyim.koci de kalktı.şimdi diyecek .yine mi tıkır tıkır.

günaydın canım günaydın hanımlar;
dün hafif bir kahve lekelenmem oldu. nur hanım ı aradım. önemli değil dedi. coraspirini kesebilisin dedi. bunun hamilelik belirtisi olup olmadığını sordum bu belirleyici değil dedi...
ve 10. gün test yapabilirsin gebelik olup olmadığı belli olur dedi yarın yap dedi. bugün öğlen gibi test yaptırmayı düşünüyorummm...
LÜTFEN AMA LÜTFEN BENİM İÇİN DULARINIZI ESİRGEMEYİN NOLURR...HAMİLELER ÖZELLİKLE SİZDEN:)

Selam Zarpandit

Kolun için yapılan tedavin inşallah sonuç verir.Kastaki ağrının sebebi neden kaynaklanıyor sen araştırmışındır gerçi ama. Pellet tedavisi nedir bunuda hiç duymadım canım.

Yememem gerekenleri not alıyorum dikkat edicem opuyorumnanaktan

Aradabir yapılan bu temizlik insanı rahatlatıyorda dolaplarda, çekmecelerde yer açılıyor hem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…