38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bluestar saol canım hayırlısıyla sağlıkla kalp atışlarını duyarız inşallah
Darısı senin başına canım sende en kısa zamanda bu bekleyişleri bu heyecanları yaşarsın inşallah

Benim günde bikaç kez olan göbek bölgeme giren kramplarım normal mi ? ayakta iken yada ayağa kalktığımda yürürken filan oluyor kısa süreli saniyelik dakikalık

Benim günde bikaç kez olan göbek bölgeme giren kramplarım normal mi ? ayakta iken yada ayağa kalktığımda yürürken filan oluyor kısa süreli saniyelik dakikalık
benim hamileliğimde de olurdu önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü yavaş yavaş rahim genişlemeye başlıyor ya ondan olabilir kanımcaCADIARZU

baharnaz sana daha önce transfer sonrası çok yatıp yatmadığını sormuştum? zaten ilk iki gün içinde tutunuyormuş embriyolar acaba tutunabilmesi için özel bir şeyler yaptınmı merak ettim?

o kramplar normal canım.O sancı gibi girip çıkan ağrı bande de oluyor.Rahimin hamileliğe hazırlanması sırasında oluyor benim özellikle ani kalkış yaptığımda bariz oluyordu canım.

Bluestar sen de tekrar hoşgeldin canım.Sen kış aylarında da bir ara uğramıştın seninle yazıştığımı falan hatırlıyorum ama inşallah karıştırmıyorumdur.Hani sen de ovulasyon testi kullanıyordun o aralar.

canımsın ya senin şu anlatım ifadene bayılıyorum yok anacım ipe sıkı sarıldım nasip artık bu yaz benim için ağır bir yazdı 5 miltyar param çalındı errek kardeşi evlendirdim ev daya döşe vsv vs artı 25 kişi yatılı misafir ağırladık anlayacağın bu yaz göçtüm istesemde tüp düşünemzdim maddi ve manevi yani arabamı satmak zorunda kaldım artık kısmet ocak ayı yani anacak nefes alabilirim hem beyin hem mani nmani olarak ötesi şuan zor o döneme olursa olur olmassada vallhii yoruldum bırakacağım gitsin anam sıkıldım ben harbiden :))))))

o kramplar normal canım.O sancı gibi girip çıkan ağrı bande de oluyor.Rahimin hamileliğe hazırlanması sırasında oluyor benim özellikle ani kalkış yaptığımda bariz oluyordu canım.

aaaa evet aynen aynen kalkış yaptığımda çok saol canım içimi rahatlattın gerçekten

canım çok haklsın sağolsun denizn bilgileri çok önemli bir yol gösterdi bana vallhii sağolun var olun canlarım

baharnaz sana daha önce transfer sonrası çok yatıp yatmadığını sormuştum? zaten ilk iki gün içinde tutunuyormuş embriyolar acaba tutunabilmesi için özel bir şeyler yaptınmı merak ettim?

Canım aslında bu tedaviye başlamadan aylar önce başlamıştım kafamda geçen yıl soğan kürü ardından 4 ay incir kürü uyguladım
sonra diyetisyenle sağlıklı kilo verip sağlıklı beslenmeye başladım bunlarında bunun bir parçası olduğunu düşünüyorum Tüp bebek tedavisi öncesi yaptırdığım bütün değerlerimin çok iyi olduğunu ve diyetisyenimi bırakmamam gerektiğini söyledi bana şuanki drum
tedaviye başlamamla birlikte sabahları organik kayısı kompostosu içmeye başladım her sabah 3 kaşık filan genelde 6 öğün beslendim hamur işinden uzak durmaya çalıştım transfer sonrası
ilk 1 gün zorunlu ihtiyaç dışında hiç kalkmadım 3-4 gün pek hareket etmedim sonra yemğimi filan yapmaya başladım ama ne yukarı ne aşağı uzandım genelde dinlendim gün içinde 1-2 kezde ayağımın altına yastık koyup dinlendim kalkıp dolaşıp işlerimi yapıp yarım saat dinlenip tekrar kalktım zaten hergün iğne yaptırmaya hastaneye gittim taksiye binip ve aynı kayısı kompostosu gibi hergün bir avuç kabak çekirdeği tükettim en az 2 lt su

su çok önemli değilmi?

bak busecim burda çok güzel bilgiler var ve arakadşla deneyimli

evet serpilcim ne güzel valla deneyimlilerden bilgi almak çok hoş

evet geçen hafta bende de kramplar oldu yumurtlama ve çalışmalardan sonra ikiye bükülüyodum bıçak gibi ara ara hatta üşüttüm dedim ama bilmiyorumkismile

serpil suyun tam önemi nedir bilmiyorum ama diyet sürecindeykende 2,5 lt hergün tükettim artı yeşil çay tarçınlı erik çayı çok tükettim sonra tedavim başlamadan 1 ay önce diyetsiyenime söyledim bütün bitki çaylarını bıraktırdı. mutlaka etkileri oluyordur bir bildiği vardır

ben böyle inanırım .)))

bluestar ben çıkıyorum sorun olursa yine elimden geldiğince cevaplarım
İlk gün ayrıca transferden sonra hastaneden ayrılmadık fazla hareket etmeyelim diye orda hastanenin konuk evinde kaldım ertesi gün öğleden sonra kalktım ve eve geçtim

ense ölçümü çok normal. ikili test sonucunda iyi çıkacak inşallah. valla millet bebeğini oynarken gördüğünü söylüyordu ben 20. haftaya kadar falan hiç görmedim. daha çok küçük zaten az hareket eder ve uyuyordur. merak etme. dr da deli mi ne niye hareket etsin istedi ki? geri kalan herşeyi normalse normaldir.

Deniz Bulut şimdi de 3 hafta sonraki randevuyu bekliyorum canım bu daha uzun 12 günden uzun sabırla ve dua ile bekliycem Allahım bana sabır versin Sağlıkla gelsin geçsin bu zamanlar

genelde 2 hafta sonraya çağırıyorlar ama memorial garanti olsun gel git yapma diye 3 hafta sonraya çağırdı herhalde. değerin çok güzel. belirtilerin de mevcut. inşallah sonuna kadar böyle gidecek. bekleme kısmına da alışacaksın. ben alışamamıştım ama sen çok stresli değilsin. iyi geçirirsin diye umuyorum. kaydirigubbakcemile3

hülyacım sen kasıklarda batma olmasından bahsediyorsun değil mi baharnaz ın göbeğindeymiş. benim de kalkarken otururken yatakta dönerken kasıklarıma bi sancı girip çıkıyor batma şeklinde ay bunu mu kastediyorsunuz ben de kendimde belirti mi diye arar oldum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…