Denizverdi ben de daha heyecan filan yok, son reglim 26 gunde oldu, bir onceki 24 gunde oldu. Simdi ucak biletimi almam lazim, gun ayarlayamiyorum, cok zor.... Normalde hep 28 gunde olurdum, biraz havalara yordum ama bu ay bakalim kac gunde olacagim. Yavas yavas hazirlanmaya baslamam gerekiyor, ben sanirim 6 Ekimturkbayragi filan gibi Istanbul'da olacagim, direk co-culture olacak tabii. Bu arada doktorumla maillestim, co-culture mutlaka 21. gunden once olmasi gerekiyormus, 21.gunu gecirmemem gerekiyormus, bu bilgiyi ogrenmem cok iyi oldu. O zaman belki elimi tutacak birine ihtiyacim olabilir.vereliniortak
Denizverdi, yakin olsaydik simdi sana caya gelirdim, benim icin de ogle yemegi olurdu. Kendimi kendi kendime nasil davet ettirdim ama...cokacimcoookdelikafadulden
yakın olsaydık zaten ben teklif ederdim.ama olsun.sen şimdi benim yuvarlak masanın etrafında hayal et kendini.masadakileri söylemiyim şimdi.ayıp olmasın..artık Allah ne verdiyse diyelim.ben ince belli küçük çay bardağında içerim.senn bardak nasıl olsun.kimisi fincanda ya da kupa bardakta içiyor...hadi söyleee...hem nasıl içersin açık mı demli mi orta mı..
serpil sen de gerl sıkış kenara..delikafadulden
Ben de bugun yemek olarak pizza yapacagim, bir taraftan malzemeleri hazirliyorum, diger taraftan da sizi canli yayinda buldugum icin kacirmak ta istemiyorum.delikafadulden
kızlar benim koci yok lavoboya kalkıyor,hop ben buraya.yok el yıkamaya hop ben buraya.şimdi giyinmeye gitti.arada yakalanıyorum.sonra ikimizde gülüyoruz:roflol:
kızlar benim koci yok lavoboya kalkıyor,hop ben buraya.yok el yıkamaya hop ben buraya.şimdi giyinmeye gitti.arada yakalanıyorum.sonra ikimizde gülüyoruz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?