38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi ben de daha heyecan filan yok, son reglim 26 gunde oldu, bir onceki 24 gunde oldu. Simdi ucak biletimi almam lazim, gun ayarlayamiyorum, cok zor.... Normalde hep 28 gunde olurdum, biraz havalara yordum ama bu ay bakalim kac gunde olacagim. Yavas yavas hazirlanmaya baslamam gerekiyor, ben sanirim 6 Ekimturkbayragi filan gibi Istanbul'da olacagim, direk co-culture olacak tabii. Bu arada doktorumla maillestim, co-culture mutlaka 21. gunden once olmasi gerekiyormus, 21.gunu gecirmemem gerekiyormus, bu bilgiyi ogrenmem cok iyi oldu. O zaman belki elimi tutacak birine ihtiyacim olabilir.vereliniortak

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

Denizverdi, kolum masallah daha iyi. Size bahsettigim Pellet tedavisi, fizyoterapiden daha iyi geldi sanirim. Cunku son fizyoterapiden sonra hala kolum agriyordu ama simdi agri yok, aman aman... Bir de agir bir sey kaldirmiyorum, dikkat ediyorum.:lepi:

Denizverdi, umarim degerler hep dengede kalir, bu bence cok iyiye isaret!:lepi: Aslina bakarsan Ocak ayina da fazla bir sey kalmadi, bakarsin bize surpriz bir haber verir doktorun.:Saruboceq:

Denizverdi, yakin olsaydik simdi sana caya gelirdim, benim icin de ogle yemegi olurdu. Kendimi kendi kendime nasil davet ettirdim ama...cokacimcoookdelikafadulden

yakın olsaydık zaten ben teklif ederdim.ama olsun.sen şimdi benim yuvarlak masanın etrafında hayal et kendini.masadakileri söylemiyim şimdi.ayıp olmasın..artık Allah ne verdiyse diyelim.ben ince belli küçük çay bardağında içerim.senn bardak nasıl olsun.kimisi fincanda ya da kupa bardakta içiyor...hadi söyleee...hem nasıl içersin açık mı demli mi orta mı..

serpil sen de gerl sıkış kenara..delikafadulden

geldim geldim benimkide ince belli olsun bardağım

Denizverdi, harika! Benimki de canim kupada ve orta olsun, ben seker de koymuyorum, zahmetsiz misafir yani... Yumurta kiracagim dedigine gore omlet yapiyorsun, cocuklugumdan beri yumurtanin her turlusunu severim.cokacimcoook

Ben de bugun yemek olarak pizza yapacagim, bir taraftan malzemeleri hazirliyorum, diger taraftan da sizi canli yayinda buldugum icin kacirmak ta istemiyorum.delikafadulden

kızlar rüyamda bir sürü memem gördüm ama seçemiyorum rüyalarımı bu ara neki anam bu çeşit çeşit memme vardı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

meme neki acaba benimkiler küçük rüyamda boy boydu şöyle orta boy dolgun bişiyi bana verselerdi pek memnun olurdum benimkiler küçük ve fosss:roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydınnn Sultanlar

bu ne sohbet olmuş oku oku size yetişmeye çalıştım

Serpil teşekkür ederim canım şimdilik çok şükür iyiyim
Zarpandit nneee :jeyyarizzamı yapıyorsun off sempatiksalakcinni bayılırım karışık pizzzaya pizza benim için yenilebilir gruptamı?
Erverdi neeee :jeyyar: yumurtamı kırıcaksın ohhh miss gibi tereyağamı?

naniknaniknaniknanik şaka şaka canım çekmediki :)))

Erverdi canım makinan eskide olsa önemli değil köpük vermesi bulunduğu zemindeki dengesizliğinden olabilir bir öneri canım olsun bu kkokuyu eve veriyordur Tarihi marihi iş görüyor ya . Ben elektronik eşyalarım beni bırakana kadar ben onları bırakmam öyle bir huyum var.

kızlar benim koci yok lavoboya kalkıyor,hop ben buraya.yok el yıkamaya hop ben buraya.şimdi giyinmeye gitti.arada yakalanıyorum.sonra ikimizde gülüyoruz:roflol:

Zarpandit az kalmış canım gelişine hadi hayırlısı inşallah herşey çok güzel olcak önceden gelip Yücel Karamana muayene olmuycakmıydın benmi yanlış hatırlıyorum.

kızlar benim koci yok lavoboya kalkıyor,hop ben buraya.yok el yıkamaya hop ben buraya.şimdi giyinmeye gitti.arada yakalanıyorum.sonra ikimizde gülüyoruz:roflol:

Eşimde uyuyor sabah sabah naptığımı hatta bütün gün pc başında oturup naptığımı merak ediyor dün bana artık sana yatak gibi rahat bir koltuk yaptırayım sürekli oturmandan rahatsız oluyorum diyor iyide masa başında çalışan hamlie bir sürü bayan var dimi nolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…