babydeniz canım kimbilir benimkiside tesadüf birşey oldu eşim ısrarla kendisinde bir problem olmadığını düşününce bende ilk gittiğim devlet hastanede ısrarla kadının yapması gereken testleri isteyince asistanmıydı uzm drmuydu artık bilmiyorum söyledi listeyi verdi elime benimkiside böyle oldu eleştirdiğimden değil başka tedaviye ilk başlamayı düşünen arkadaşlar için söyledim canım. opuyorumnanaktan yani benimde bazen körü körüne inandığım ve drun her dediğine tamam dediğim anlar oldu sorgulamadan etmeden tamam diyorum
canım şimdi biraz daha iyiyim çok şükür : )
Erverdi şu turşukur hazır tozunu bilmiyorum ama reçelyap tozunu bir keresinde kullanmıştım evet uzun süre saklamıştı reçeli ama tadı doğal değildi canım ya o günden beri doğal yapmaya çalışıyorum herşeyi. Erverdi canım perdeleride yıkadın ohh miss gibi ev oldu. Ne güzel kokuyordur
Ben 1 ayı geçti temizlik yapmıyorum aslında yapıcaktım pozitif sonucu alınca hatta konserveyede devam edicektim başka bir topicte bir arkadaş temizlik filan yapmayın diye yazınca etkilendim galiba yapmıyorum :))
ama eşimde yardım ederse konserve yapsam birazcık kafam rahatlar o zaman belki Geçen hafta temizliği yapmıştı şimdide konserve olayına girerse isyan edip kaçabilir :))
bluestar saol canım duaların için kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz.
İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
aferin canım. bak zarpandit taaaa seullerden geliyor. ne var bir merkezle görüşüp anlaşırsınız eğer toplama günü gelemeyecekse eşin sperm bırakır dondurulur. bu şekilde 1 değil 10 tüp de denenir. yeterki iste. hem inşallah bugün adet olmazsan testi ne zaman yapacaksın? bir bakmışsın hamilesindir boshayallersmile
gunaydın arkadaşlar :1hug: ......gunaydın erverdı ..sabanız hayır olsun ..
... zarpandıt henuz guzel ulkeme donmedım .. bayramdan sonra donecegım allah kısmet ederse ..
... denız, alabama ne guzel bebeklerınız kocaman olduallah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın..guzel gelısmelerı duyunca mutlu oluyor ınsan ..
.. altınyunus maaşallah yolun yarısına geldın ... her şeyın gonlunce olması dılegıyle ..
ısmını sayamadıgım tum arkadşlar hepınızı takıp edıyorum ..hayatın bıze de gulmesı dılegıyle
..benım azerbeycan maceram hızla devam edıyor .. bır o kadar yakın bır o kadar da uzagız aslında .. denız senın de anlattıgın gıbı burada her sey rusvetle donuyor .. butun devlet ışlerı parayla yurutuluyor .. cok sınır bozucu .. ya cok zengınler ya da cok fakır ..sokaklarda son model jeepler, arabalar ..yanısıra cok eskı kulustur arabalar var .. ortası yok yanıturk kanallarını seyredıp turk muzıklerını dınlıyorlar ..
herkese cok salamm
merhaba serpil..canlı canlı bi merhaba diyeyim dedim.şimdicik benim ki gelir kaçarım
Günaydın kızlarrr
bahar deniz hülya kinders erverdi limonkabuğu cans zarp hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.
çok şükür bugün kü halimize. zarpandit canım çok geçmiş olsun kimbilir nasıl korkmuşsunuzdur. allah yardım etsin kimseyi naçar bırakmasın canım.
serpoş toparlanmışsın aferim bravo sana kızların dediği gibi vazgeçmek yok. inşallah kocan haklı çıkarda hamişsindir.
deniz bulutçum(sitenin dr:)) birşey sormak istiyorum,akşam hayıt tohumuna başladım ne kadar kullanmıştın sen?birde soğan suyu kürünü yapmak istiyorum sen denemişmiydin,ikisi birden oluryormu acaba hayıt tohumu ve soğan suyu
zarpandit5 geçmiş olsun canım,allahtan birşeyiniz yok en azından ama bana öyle geliyor ki bu küresel ısınma ile birlikte bu tür felaketleri daha çok yaşayacağız gibi((
zarpandit canım öncelikle geçmiş olsun benim bir sonraki tedavimi sormuşsun. haziranda 6. denememi yaptırdığım için ancak ocakta gidebileceğim.../COLOR]
canım benim evet zarpandit i ne zor nic ya:1closedeyes: örnek alıcam canım henüz adet olmadım pzt muhtemelen olurum olunxa salı günü dr görüşceğim tahlillerimi yaptıracağım bir komşum bana eşler gebe olup olmadığını anlar demişti bende nasıl anlar ki diye sormuştum cevaplamamaıştı eşim bana serpoş sende çok değişklikler var sen hamilesin dedii şşaırdım bilmiyorum olursa şokkkkk sürpriz olmassa zaten bana tüp yolları görünüyor denizcim bende sorun bulamamışlardı şimdiki tahlilerimde bakalım ne çıkacak merak ediyorum inşallhh şu mübarek günlerde rabbim bzileri yormadan annelikle müjdelendirsin:Saruboceq::Saruboceq: hamilellerimizde korusn kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Herkese Guzel Bir Haftasonu dilerim.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?