38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaaazzz korkma canım allahın izniyle bir şeycik olmaz dualarım seninle merak etme ...öncelikle sakin ol tamammı canım. benim hamileliğimin 6.haftası damla damla kanamalarım olmuştu drum yatmam gerektiğini söylemişti ve bende uzun bir süre yatarak bu durumu düzeltmiştim merak etme canım bol şans diliyorum sana...

babydeniz canım kimbilir benimkiside tesadüf birşey oldu eşim ısrarla kendisinde bir problem olmadığını düşününce bende ilk gittiğim devlet hastanede ısrarla kadının yapması gereken testleri isteyince asistanmıydı uzm drmuydu artık bilmiyorum söyledi listeyi verdi elime benimkiside böyle oldu eleştirdiğimden değil başka tedaviye ilk başlamayı düşünen arkadaşlar için söyledim canım. opuyorumnanaktan yani benimde bazen körü körüne inandığım ve drun her dediğine tamam dediğim anlar oldu sorgulamadan etmeden tamam diyorum
canım şimdi biraz daha iyiyim çok şükür : )

Erverdi şu turşukur hazır tozunu bilmiyorum ama reçelyap tozunu bir keresinde kullanmıştım evet uzun süre saklamıştı reçeli ama tadı doğal değildi canım ya o günden beri doğal yapmaya çalışıyorum herşeyi. Erverdi canım perdeleride yıkadın ohh miss gibi ev oldu. Ne güzel kokuyordur
Ben 1 ayı geçti temizlik yapmıyorum aslında yapıcaktım pozitif sonucu alınca hatta konserveyede devam edicektim başka bir topicte bir arkadaş temizlik filan yapmayın diye yazınca etkilendim galiba yapmıyorum :))
ama eşimde yardım ederse konserve yapsam birazcık kafam rahatlar o zaman belki Geçen hafta temizliği yapmıştı şimdide konserve olayına girerse isyan edip kaçabilir :))

bluestar saol canım duaların için kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz.
İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

aman turşukuru çıkarttılar.bende bir deniyiiim demiştim.oldu işte.yoksa turşucumuyum ben...yoksa tabiii ki en güzeli doğalı.doğal olan suyunu komşuya yaptırıyorum.çok güzel oluyor.ben yıkıyorum parçalıyorum malzemeleri.o da sıcak su kaynattırıryor bana.o koyuyor tuzunu.yoksa ben koca bidona nerdeeee tuttururum...onlar köyde yaşamışlar.ilk geldikleirnde dev gibi oca koca bşdonlarda yapmışlardı.şaşırıp kalmıştım.ohaoldumsmile

reçeli de önceden beri kendim yapardım.sonra eşim sürekli (iş dolayından)getirmeye başlayınca artık onu da yapmaz oldum.
mis gibi mi?yok arkadaş nerdeee... makine eski.tarihiii bir makina.ne yumuşatıcıyı alıyor.ne deterjanı..dur güldüreyim seni.her tül yıkama bir facia...üstten deterjanı alıyor alttan köpükleir veriyor..bugün banyo derya denizdi.hahahahhaa.dur aklıma gelmişken çıkartıyım bir tane daha atayım.bir tül var.onu genelde eşime taktırıyorum.
mutfağa da bir bakayım

baharnazcım eleştiri olarak algılamadım zaten canım,hani insanın bazen basireti bağlanıyorya işte o bizimki diye düşünüyorum,tabiki bazı şeyler yaşana yaşana tecrübe ediliyor yoksa hani bir deyim vardır ya kılı kırk yarmak oysaki narmal hayatta herşeyi ince ayrıntısına kadar incelerim ama dedim ya tecrübeleniyoruz işte:)

slmm fıstıklarr sizi okumak ne kadar güzel ben sürekli okuyordum aslında hepinizin az buçuk hikayelerinizi biliyorum amam bu kadar tatlı olacağınızı tahmin etmemmeiştim hanii böyle uzun uuzn yazıyorsunuz ya .))))

canım benim evet zarpandit i ne zor nic ya:1closedeyes: örnek alıcam canım henüz adet olmadım pzt muhtemelen olurum olunxa salı günü dr görüşceğim tahlillerimi yaptıracağım bir komşum bana eşler gebe olup olmadığını anlar demişti bende nasıl anlar ki diye sormuştum cevaplamamaıştı eşim bana serpoş sende çok değişklikler var sen hamilesin dedii şşaırdım bilmiyorum olursa şokkkkk sürpriz olmassa zaten bana tüp yolları görünüyor denizcim bende sorun bulamamışlardı şimdiki tahlilerimde bakalım ne çıkacak merak ediyorum inşallhh şu mübarek günlerde rabbim bzileri yormadan annelikle müjdelendirsin:Saruboceq::Saruboceq: hamilellerimizde korusn kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hiç orta sınıf yokmu hayatım yanii şimidi bizim ülkemizde öyle oluyor sankii zenginler çoğaldıı birde fakirler beni fakirler gurubuna alabilirsin:1closedeyes::sinifsinif:

merhaba serpil..canlı canlı bi merhaba diyeyim dedim.şimdicik benim ki gelir kaçarım

canım benim bende çıkıcaktımm öyle yazayım kızlara dedim canım nasılsın o koca göbüşünü sevdsinler sen zaten güzel bir annne olacaksın zamanı gelişnce seni itiireceğiz şekert :içelim::içelim::içelim: göbüşünün şerefine

canım benim buradaki tatlı hatunlarla olup toparlanmamak mümkünmü :))) müthiş destek veriyorlar sağolsunlar kaydirigubbakcemile5 biz güçlü hatunlarız ne istdeğimiiz biliriz dermiş ama zaman zaman böyle iişler çıkışlar oluyor galiba bende çok oluyor şutarafagitti

deniz bulutçum(sitenin dr:)) birşey sormak istiyorum,akşam hayıt tohumuna başladım ne kadar kullanmıştın sen?birde soğan suyu kürünü yapmak istiyorum sen denemişmiydin,ikisi birden oluryormu acaba hayıt tohumu ve soğan suyu

tam çıkıyordum sorunu gördüm. soğan kürü yapmadım. denedim tadını sevmedim iğrenç geldi. tek tadına dayanamadığım şeydi. soğan çorbasını da denemiş içememiştim. benim rahimde problem yok kist yok dedim vazgeçtim. ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye aratırsan bulursun. adetliyken falan başlanıyordu galiba. hayıt her zaman içilebiliyor. ben 2-3 ay kadar kullandım. yanında buğday çimi tableti, multi vitamin, seven seas plus omega 3 içtim. bal polen arısütü karışımı yedim. eşime de solgarın çinkosunu ve ace selenyum plus verdim günde 2 şer tane.

Serpil, benim rumuzum degisti, artik bundan sonra bana Zarpdenizyerimseniben diyebilirsin, (isminde deniz olanlarin hamile kaldigi gorusu nedeniyle) umarim senin icin daha kolay olur. Zarpandit, Babil mitolojisindeki ay tanricasinin ismi-ay yukselirken ona tapilirmis, Elif Safak'in Araf isimli romanindaki baskarakterindeki isim ayrica, oradan aklimda kalmisti...
Ne oldu, esin gitmeden once sperm birakiyor mu, karar verdiniz mi?

Herkese Guzel Bir Haftasonu dilerim.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

tatlı uykulardaki güller
herkese günaydına.s.a.s.a.s.a.s.

zarpandit;bugün çok enerjiksin.maşallah

hihoyyythihoyyyt
Herkese Guzel Bir Haftasonu dilerim.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

günaydınnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…