Denizverdi ben de daha heyecan filan yok, son reglim 26 gunde oldu, bir onceki 24 gunde oldu. Simdi ucak biletimi almam lazim, gun ayarlayamiyorum, cok zor.... Normalde hep 28 gunde olurdum, biraz havalara yordum ama bu ay bakalim kac gunde olacagim. Yavas yavas hazirlanmaya baslamam gerekiyor, ben sanirim 6 Ekimturkbayragi filan gibi Istanbul'da olacagim, direk co-culture olacak tabii. Bu arada doktorumla maillestim, co-culture mutlaka 21. gunden once olmasi gerekiyormus, 21.gunu gecirmemem gerekiyormus, bu bilgiyi ogrenmem cok iyi oldu. O zaman belki elimi tutacak birine ihtiyacim olabilir.vereliniortak
Erverdi canım makinan eskide olsa önemli değil köpük vermesi bulunduğu zemindeki dengesizliğinden olabilir bir öneri canım olsun bu kkokuyu eve veriyordur Tarihi marihi iş görüyor ya . Ben elektronik eşyalarım beni bırakana kadar ben onları bırakmam öyle bir huyum var.
Erverdi kaçamak yapar gibi dimi bende eskiden öyle yapıyordum sonra baktım olcağı yok hepten oturuyorum hiç kalkmıyorum :) seninki o durum gözgöze gelmek çok komik oluyor sanki gizli birşey yapıyormuşsun gibi yakalanmışsın gibi
Baharnaz ve Denizverdi, belki kablosuz dizustu bilgisayari sizin icin uygun olabilir. Hatta mutfakta dursun cogu zaman....zamanimizin cogunu mutfakta gecirdigimizi dusunecek olursak, hele bir de acik mutfaksa daha da super! Elim tencerede gozum pencerede misali sizinkide bilgisayarda olur.delikafadulden delikafadulden
Baharnaz, Dr. Yucel Bey'i gormek istiyorum ama gelir gelmez co-culture yapilacak ve ben ailemin yanina Ege'ye ucacagim, ondan sonraki regl baslangiciyla tekrar Istanbul'a gelecegim, o zaman da tedavi baslayacak. Belki tedavi icin geldigimde gorurum diyecegim ama simdiye kadar bana hep cok iyi endon var denildi, tabii ortada canli bir bebek hala yok...:sinifsinif:
Zarpandit canım benim içinde 1 dilim yiyebilirsin aklinialirimsmile ama istanbula geldiğinde sana kocaman pizza ısmarlatırım bakk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooooooooooo hocam...1 dilime koca bir pizza!! insaf yani....şaka şaka.
benim yumurta da omlet değildi hocam.bişeyli yumurta idi.söylemiyim şimdi kokar mokar.bişey olmasın hamilelere.
Baharnaz ve Denizverdi, belki kablosuz dizustu bilgisayari sizin icin uygun olabilir. Hatta mutfakta dursun cogu zaman....zamanimizin cogunu mutfakta gecirdigimizi dusunecek olursak, hele bir de acik mutfaksa daha da super! Elim tencerede gozum pencerede misali sizinkide bilgisayarda olur.delikafadulden delikafadulden
Baharnaz, Dr. Yucel Bey'i gormek istiyorum ama gelir gelmez co-culture yapilacak ve ben ailemin yanina Ege'ye ucacagim, ondan sonraki regl baslangiciyla tekrar Istanbul'a gelecegim, o zaman da tedavi baslayacak. Belki tedavi icin geldigimde gorurum diyecegim ama simdiye kadar bana hep cok iyi endon var denildi, tabii ortada canli bir bebek hala yok...:sinifsinif:
Denizverdi, sagol canim, oyle diyecegini hissediyordum zaten.kaydirigubbakcemile5 6 Ekim Carsamba gunu ama tam netlesmedi, yazarim tekrar. Siz hangi yakadasiniz, zor olmasin sonraCADIARZU
Baharnaz, tamam anlastik.kaydirigubbakcemile5
ooooooooooo hocam...1 dilime koca bir pizza!! insaf yani....şaka şaka
benim yumurta da omlet değildi hocam.bişeyli yumurta idi.söylemiyim şimdi kokar mokar.bişey olmasın hamilelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?