38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

En cicegi burnunda Baharnaz anne gunaydin! Gel diyecegim ama hemen oyle atlanip gelinecek bir mesafe yok ama senin yerine de bir dilim yerim nasil ama? Evet senin icin yenilebilecek gruptan ama sana margarita daha uygun, sosis salam filan olmasin...:CüvCüv:

Denizverdi, hakikaten Baharnaz makine ile ilgili iyi demis. Hala is gordugune gore iyice bozulana kadar kullanabilirsin sonra zaten mecbur alinacak. Yeni makinelerin her seyi dokunmatik, ne kadar saglikli olduklari konusunda endiselerim var, bakalim gorecegiz.:uhm:

Serpil, benim bildigim kendini ruyada ciplak gorunce biri senin gunahini alacak demek ama ozellikle meme yi bilmiyorum.delikafadulden

Erverdi kaçamak yapar gibi dimi bende eskiden öyle yapıyordum sonra baktım olcağı yok hepten oturuyorum hiç kalkmıyorum :) seninki o durum gözgöze gelmek çok komik oluyor sanki gizli birşey yapıyormuşsun gibi yakalanmışsın gibi

6 ekim hangi güne geliyor acaba?7 ekimde babamın yanında olacağım.birtakım filmleri var da.uygun olursam,herhangi bir mani olmazsa Allah kısmet ederse tabiii elinizi tutmaya gelebilirim hocam.:1hug:

Zarpandit canım benim içinde 1 dilim yiyebilirsin aklinialirimsmile ama istanbula geldiğinde sana kocaman pizza ısmarlatırım bakk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Baharnaz ve Denizverdi, belki kablosuz dizustu bilgisayari sizin icin uygun olabilir. Hatta mutfakta dursun cogu zaman....zamanimizin cogunu mutfakta gecirdigimizi dusunecek olursak, hele bir de acik mutfaksa daha da super! Elim tencerede gozum pencerede misali sizinkide bilgisayarda olur.delikafadulden delikafadulden

Baharnaz, Dr. Yucel Bey'i gormek istiyorum ama gelir gelmez co-culture yapilacak ve ben ailemin yanina Ege'ye ucacagim, ondan sonraki regl baslangiciyla tekrar Istanbul'a gelecegim, o zaman da tedavi baslayacak. Belki tedavi icin geldigimde gorurum diyecegim ama simdiye kadar bana hep cok iyi endon var denildi, tabii ortada canli bir bebek hala yok...:sinifsinif:

canım;bizde o yüzden değiştirmiyoruz zaten.şimdikiler en fazla 5 6 sene gidiyor.benimki 18 yıl oldu bu sene.biraz sulu çıkarıyor onu da ben sıkıyorum.eh tülle de her zaman yıkanmıyor idare ediyoruz işte..kalmadı şimdi artık böyle uzun süre iş gören makine..hatta diyorum bozulsa idare edeceğini bilsem bir iki sene daha yeniden yaptırayım.çünkü şimdiki eski banyo da duruyor.eh..eski diyede önemsemiyorum.yeniyi de koymaya yerim yok.bakalım ne olacak.bilmiyorumkismile

Denizverdi, sagol canim, oyle diyecegini hissediyordum zaten.kaydirigubbakcemile5 6 Ekim Carsamba gunu ama tam netlesmedi, yazarim tekrar. Siz hangi yakadasiniz, zor olmasin sonraCADIARZU

Baharnaz, tamam anlastik.kaydirigubbakcemile5

evet... aynen öyle...hani ne yardan geçerim ne serden hesabı..yakalanınca diyor ki
__niye öyle yapıyorsun??

:roflol:komik oluyo....bu arada eşin doğru söylüyor.yapsın sana şöyle rahat bir yatak.ooohhh gel keyfim gel.tam dediğim olur işte.3 dönüm bostan yan gel yat osman.....şimdi ettiğin kayif kardır.bir dünyaya gelsin.seni dört döndürecek.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ya canım yinede imkanın varsa görün derim nolcakki.

Mutfağım küçük canım birde tedavide olduğumdan beri mutfakta vakit harcamıyorum ki :))
Ama şu lafın çok güzeldi elim tencerede gözüm pencerede tuttum başka lafı hatırlattı bana.

işçiler gitti galiba bahar..biz kaldık.ben de 1 çay içimlik daha burdayım.sonra bana da evde işbaşı...

Zarpandit canım benim içinde 1 dilim yiyebilirsin aklinialirimsmile ama istanbula geldiğinde sana kocaman pizza ısmarlatırım bakk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooooooooooo hocam...1 dilime koca bir pizza!! insaf yani....şaka şaka.

benim yumurta da omlet değildi hocam.bişeyli yumurta idi.söylemiyim şimdi kokar mokar.bişey olmasın hamilelere.

ooooooooooo hocam...1 dilime koca bir pizza!! insaf yani....şaka şaka.

benim yumurta da omlet değildi hocam.bişeyli yumurta idi.söylemiyim şimdi kokar mokar.bişey olmasın hamilelere.

pardon pardon.yanlış anlaşılmış.bahar sana insaf yaaa...hadi neyse neyse..o gelene kadar bir de sonucu belli olana kadar senin göbiş te çıkar ortaya...zarpandit ısmarlasın sana pizzayı.

yok hocam yok.mutfakta olmaz. yanar yemekler sonra..ben sütün başında beklerken taşırmıştım.düşün artık.bir anlık dışarı bakmanın sevdasına.sen sütün başında dur.sonra taşır.olmaz,bana kesinlikle mutfağa olmaz.
ama yalan yok.bir hayalim vardı bu sene için.şimdi transferim olacaktı ya.o 12 günü beklerken eşime aldıracaktım bir kasa......(sevdiğim bir yaz meyvesi)cır cır olana kadar yiyecektim.y odasında yatağımda uzanırken..umudumun sefasını sürecektim.haaa. bir de hamile kalsaydım.o zaman laptop isterdim bak.o da alırdı.eminim o zaman beni pamuklardan indirmezdi.haaa şimdi de pamuklardayım.ama bu pamuklar biraz yamuk:roflol::roflol:

saat 9 oldu daha benim sofram duruyor. kızlar hoşçakalın.işler kaldı.bana işbaşı.çok işim var çoook.

Denizverdi, sagol canim, oyle diyecegini hissediyordum zaten.kaydirigubbakcemile5 6 Ekim Carsamba gunu ama tam netlesmedi, yazarim tekrar. Siz hangi yakadasiniz, zor olmasin sonraCADIARZU

Baharnaz, tamam anlastik.kaydirigubbakcemile5

küçük bir mola vermiştim.sabah atladığım olmuş mu diye bakınıyordum.güller sabah benim için çok keyif vericiydi opuyorumnanaktan

bak... varmış.ben istiyeyim yeter ki ,zarpandit;bütün yakalar yakın olur bana.Avrupa yakasındayım ben..

bir de serpilin rüyasını es geçmişim.sofra kurarken...canım hiçbir bilgim yok o konuda.bence sen gece üstün açık yatmış olabilirsin.ikizler de üşümüştür.rüyan sana hatırlatmak istemiştir.

tamam bu mola yeter bana.yine işlere.

ooooooooooo hocam...1 dilime koca bir pizza!! insaf yani....şaka şaka

kaydirigubbakcemile3 e napalım erverdi koca pizzayı yalnız yiycek değilim canım isteyen olursa paylaşırım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…