- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
günaydın;
karışmadan edemeyeceğim bamyayı atıklayınca limonlayıp yarım bardak su ile bi kaç dakka haşlayınca dolaba öyle koyuyuorum ben daha lezzetli oluyor.
bir de kırmızı biber yapıyorum hele o daha bir nefis oluyor.:)
bamya şu ara çok pahalı ben daha almadım.güzeller uğramışsınız
Serpil bencede bir test yaptırmanın vakti geldi canım kafamız rahatlar kimbilir şu mübarek günde belki güzel bir haber ne dersin hı
Erverdi canım çok güzel sözle açılışı yapmışsın romantik arkadaşım
Deniz Bulut sanada iyi pazarlar ben Bamyanın püf noktasının baş kısmının temizlenmesinde görüyorum o yüzden o ince işi sabırla gövdesine bıcak değdirmeden yapıyorum :) sende yaparsın canım istersen bir dene
Beyaz şu kırmızı biber tarifini birde senden alalım canım nasıl yapıyorsun
kırmızı biberleri güzelce yıkayıp tepsiye koyuyorsun ve fırına veriyorsun kabukları kabarıyor zaten çabucak. çıkarıp kabuklarını soyup içini temizliyorsun. biberleri ikiye bölerek temizlemek daha doğru. o şekilde poşetlere koyup dondurucuya koyuyorsun. yerken de onu çıkarıyorsun ve azcık yayla tavada kızartıyormuş gibi yapıyorsun ama asıl amaç ısıtmak. tavadan çıkarıp çok küçük olmayan parçalara ayırıyorsun . sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorsun üstüne döküyorsun ve en güzel tarafı da ya azcık sıvı yağ ya da tereyağla pul biberli naneli yağ yakıyorsun bunu da yoğurdun üstne yayorsun nefisss oluyor.
absinth çok şükür iyiyim ama bir huzursuzluğum var ( geçen gün yaşadığım çok yoğun sancılı günden beri) ilk randevuya kadar rahat olamıycam onu anlamış bulunuyorum canım
Sende ne kadar çok seyehat etmişsin canım buna beden dayanırmı. Dediğin gibi yap bebişten bikaç ay önce bırakki hem kafan hem vücudun dinlensin dimi ama Bende bamyanın tazesinde zeytinyağlısına, kurusunda ise etlisine bayılırım. :)
Sigara konusuna gelince arkadaşlar bana kızacaklar biliyorum günde 2-3 adet içiyorum ama öyle dibine kadar filan değil bikaç nefes alıp atıyorum belki şu randevudan sonra hepten bırakırım inşallah
Denizverdi, tum yakalarda olabilecegine sevindim.kaydirigubbakcemile3
Baharnaz, seni tursucu seni....Sen bu tursudan hic vazgecmeyeceksin.
Babydeniz, tesekkuler, eeh ne yapalim, bundan sonraki tedavimizde ugur getirsin diye rumuzlarimiza "deniz" ekledik! Seninki zaten denizli oldugu icin onceden sanslisin.:lepi:
Serpil, sanirim mevsim degisikligi ve sicaklardan olsa gerek regl duzenleri biraz sasmis durumda...Bugun nasil durumlar?
Herkese opucukleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
onu biliyorum da yapamıyorum :1no2:güzeller uğramışsınız
Serpil bencede bir test yaptırmanın vakti geldi canım kafamız rahatlar kimbilir şu mübarek günde belki güzel bir haber ne dersin hı
Erverdi canım çok güzel sözle açılışı yapmışsın romantik arkadaşım
Deniz Bulut sanada iyi pazarlar ben Bamyanın püf noktasının baş kısmının temizlenmesinde görüyorum o yüzden o ince işi sabırla gövdesine bıcak değdirmeden yapıyorum :) sende yaparsın canım istersen bir dene
Beyaz şu kırmızı biber tarifini birde senden alalım canım nasıl yapıyorsun
sadece erkekler değil çocukken ben de sebze sevmezdim :kedi:6 Ekim icin THY'ye yer ayirt etmeye calisiyordum, 13 Ekim'e kadar yer doluymus! Biraz once gelen maili okudum keyfim kacti tabii... 13 Ekim'de reglim icin cok gec olmus oluyor. Yarin bir kez de telefonla gorusecegim hic mi umut yok diye, bakalim.:sinifsinif:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragidersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
ayyhh çok yoruldum.bu kadar hareketten sonraakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?