- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Kindersms çok şükür iyiym canım pazartesi ilk randevum o zaman anlıycaz aslında herşey yolundamı :)
DenizVerdi canım sabah yürüyüşe filan gittim temiz hava iyi geldi azaldı ara ara bulantım oldu
yakın yerde İSMEK var senin gideceğin kurs varya burda da varmış haftada 1 gün cumartesileri acaba yazılsammı gitsemmi diye düşünüyorum cumartesileri sabah 9 dan akşam 4 e kadarmış.
Sende ziyarete gitmişsin evet canım herşeyin başı sağlık Hastana Allah acil şifalar versin.
Vanilyacim, tedavin hayirli, ugurlu ve bebisli olsun canim. Yumoslarin da gayet iyi sayidalar, guzel guzel ayni olculerde buyusunler lutfen. IMSI yapilacagini yazmissin, CGH'yi sormus muydun? Onunla iligili bir sey soylediler mi? Hangi igneye ve kac doz basladiniz ogrenebilr miyim lutfen, benimkide az doz ile yapilacagi icin asagi yukari benzer olur diye dusunuyorum. Lutfen her gun bir adet folik asit al, en uygun goruleni Folbiol. Umarim Cuma gunu'de guzel haberlerle gelirsin.:1hug:
bulantın olunca tuzlu kraker yiyebilirsin..dr lar öneriyor.
ne şanslısın hem o kurs var hem de yakınmış.ama istiyorsan eğer, acele etmelisin.kontenjan doluyor.hemen.evet.benim gideceğim yer de öyle.aynı saatlerde.ama benimkisi c.tesi_pazar.
bütün hastalara şifa olsun.dua ettim sağlık diledim.öptüm geldim.
şimdi ben kaçayım.akşam oluyor.benim aç kurt paydos edecek 1 saat sonra.acele etsem iyi olur.delikafadulden
Sabah yazdim ama maalesef kaybolmus, simdi bir daha yaziyorum.
CGH ye Semra hanim, Turkiye'de ilk uygulayan benim ama artik bilinen genetik problemleri olanlar disinda cok uygulamak istemiyorum cunku test sonuclari yaniltici olabiliyor(embriyo daha genetik olarak cok instable oluyor bu yuzden bir gunku sonuc bir gunku sonuca uymayabilip saglikli ile sagliksizi secme konusunda yaniltici olabiliyor) dedi.
benim ilaclar menogon 150 unite + 5 gun x 2 adet klomen 50 mg
Ilk IVF te bana 300 unite gonal F vermislerdi, bu sefer boyle, tabii klomenin unite karsiligindan emin degilim sonucta bildigim kadariyla o da yumurta buyutucu baska bir hormon.
Kindersms çok şükür iyiym canım pazartesi ilk randevum o zaman anlıycaz aslında herşey yolundamı :)
DenizVerdi canım sabah yürüyüşe filan gittim temiz hava iyi geldi azaldı ara ara bulantım oldu
yakın yerde İSMEK var senin gideceğin kurs varya burda da varmış haftada 1 gün cumartesileri acaba yazılsammı gitsemmi diye düşünüyorum cumartesileri sabah 9 dan akşam 4 e kadarmış.
Sende ziyarete gitmişsin evet canım herşeyin başı sağlık Hastana Allah acil şifalar versin.
baharnaz bak yine bulantıların oluyormuş, daha ne belirti istiyorsun ki? bebek geliyor işte :dance:pazartesi pıtpıtları görünce de rahatlaycaksın inşallah. en başta çöpten adam gibi olan çizgilerin ay ay nasıl bir insana dönüştüğünü izlemek de çok heyecan verici. inşallah sen de göreceksin opuyorumnanaktan
denizverdi zıplamalar bitti gibi bu iskemle hayatımı kurtardı. yoksa doktorumun birşey olmaz demesine aldırmayıp mecburen doktora kontrole gidecektim kasık ağrısından ölüyordum. düşeceğim korkusunun yanında birşey olacak endişesi de gelmişti.
Menogon mu?çokkk iyi...ben de etkili oluyordu.Gonal F ten korkarım hep..Menogon deyince hep olacakmış gibi gelir bana.inşallah sana uğurlu gelir.:ecrin_bebek:
vanilya tedavin hayırlı olsun. bana da aynı ilaçalr verilmişti. 2 yumurtaya. ne ilginç senin de aynı. klomen rahim duvarımı inceltmişti.Sabah yazdim ama maalesef kaybolmus, simdi bir daha yaziyorum.
CGH ye Semra hanim, Turkiye'de ilk uygulayan benim ama artik bilinen genetik problemleri olanlar disinda cok uygulamak istemiyorum cunku test sonuclari yaniltici olabiliyor(embriyo daha genetik olarak cok instable oluyor bu yuzden bir gunku sonuc bir gunku sonuca uymayabilip saglikli ile sagliksizi secme konusunda yaniltici olabiliyor) dedi.
benim ilaclar menogon 150 unite + 5 gun x 2 adet klomen 50 mg
Ilk IVF te bana 300 unite gonal F vermislerdi, bu sefer boyle, tabii klomenin unite karsiligindan emin degilim sonucta bildigim kadariyla o da yumurta buyutucu baska bir hormon.
vanilya tedavin hayırlı olsun. bana da aynı ilaçalr verilmişti. 2 yumurtaya. ne ilginç senin de aynı. klomen rahim duvarımı inceltmişti.
kinderms: canım benm nin cinsiyeti daha beli olmadı ve ben öğrenmek istemiyorum hatta ikili testin sonucunuda öğrenmek istemiyorum çok korkuyorum
deniz blt demek thy de çalışıyon ben hep ssk düşünmştüm ne garip e canım rahatlamana sevindim
ya deniz ben sanki ruhsal çöküntü yaşıyorum gibi artık hiç kendimi sevmiyorum kendimi beceriksiz iişe yaramaz şişko çirkin hissediyorum sanki gitiğim heryere kötü şeyler göütürüyorum gibi bir durumdayım ve çok çabuk ağlıyorum kendimi cidden çok beceriksiz bulmaya başledım bu niye oldu bilmiyorum bu durumun hamilelikle ilgisi varmı odan da emin değiilim ama bir tuhafım sence hamşlik yapar mı bunu
erverdi dua etmişsin allah kabul etsin bana biraz dua edermisin bu aralar çok ağlamklıyım sanki zor durumda kalsam kimse bana yardım etmez elini uzatmaz hissine kapılmışım kendimi çok çarasiz hissetmeye başlamışm inş.geçer hayatımın hiç bir devresinde böyle bir durum yaşamadım
vanilya tedavin in.ş iyi sonuçlar verecek ve sen isteiğine ulaşacaksın
baaharnaz demek sende ismek çi oldun sen dur hele sana aarada öyle yorgunluklar çökecek ki ne kursu kız yorma kendini bvence
beyaz. canım çoktandır görünmüyrdun biraz ümitlerin toparlanmştır inş.kendine gelmişşsin inş.
Denizverdicim insallah ugurlu gelir dedigin gibi, ama bir can yakiyor ki bu igne, gonal F te hic yanmamisti. Herhalde ve zaten eminim ki cok ise yariyor ondan :) Dun gobekten yapmistim aksam yuzustu donmusum uykumdan uyandirdi agrisi. Bugun sacma bir enjektor bulamama durumu oldu, efendim 2 ayri enjektorle bu ilaci kullanmak gerekiyor ve ben maalesef insulin enjektor ucu hicbir eczanede bulamadim. Bu sebeple gittim bir hastaneye kalcadan yaptirdim ignemi acisi daha az oldu.
Bu isin bir de insallah transferi olacagi icin progesteron ignesi de olacak, onun icin kalcayi temkinli kullanmak istiyorum ne de olsa uzerine oturmak gittikce zorlasiyor sonralari...
Bir garip soktayim sanki, tekrar tedaviye basladigima inanamiyorum, birdenbire oldu sanki !!!
siirdeki gibi,
hersey birdenbire kiz birdenbire oglan birdenbire (insallllllaaaaah :)
kinderms: canım benm nin cinsiyeti daha beli olmadı ve ben öğrenmek istemiyorum hatta ikili testin sonucunuda öğrenmek istemiyorum çok korkuyorum
deniz blt demek thy de çalışıyon ben hep ssk düşünmştüm ne garip e canım rahatlamana sevindim
ya deniz ben sanki ruhsal çöküntü yaşıyorum gibi artık hiç kendimi sevmiyorum kendimi beceriksiz iişe yaramaz şişko çirkin hissediyorum sanki gitiğim heryere kötü şeyler göütürüyorum gibi bir durumdayım ve çok çabuk ağlıyorum kendimi cidden çok beceriksiz bulmaya başledım bu niye oldu bilmiyorum bu durumun hamilelikle ilgisi varmı odan da emin değiilim ama bir tuhafım sence hamşlik yapar mı bunu
erverdi dua etmişsin allah kabul etsin bana biraz dua edermisin bu aralar çok ağlamklıyım sanki zor durumda kalsam kimse bana yardım etmez elini uzatmaz hissine kapılmışım kendimi çok çarasiz hissetmeye başlamışm inş.geçer hayatımın hiç bir devresinde böyle bir durum yaşamadım
vanilya tedavin in.ş iyi sonuçlar verecek ve sen isteiğine ulaşacaksın
baaharnaz demek sende ismek çi oldun sen dur hele sana aarada öyle yorgunluklar çökecek ki ne kursu kız yorma kendini bvence
beyaz. canım çoktandır görünmüyrdun biraz ümitlerin toparlanmştır inş.kendine gelmişşsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?