38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bahar ne habersiniz?ışığınız yanıyor...deniz;daha iyimisin.zıplamalar azaldı mı.?
bahar;bulanıyormusun yine?

ben de bugün hasta ziyaretine gittim.herşeyin başı sağlık.gerisi yalan...

Kindersms çok şükür iyiym canım pazartesi ilk randevum o zaman anlıycaz aslında herşey yolundamı :)

DenizVerdi canım sabah yürüyüşe filan gittim temiz hava iyi geldi azaldı ara ara bulantım oldu
yakın yerde İSMEK var senin gideceğin kurs varya burda da varmış haftada 1 gün cumartesileri acaba yazılsammı gitsemmi diye düşünüyorum cumartesileri sabah 9 dan akşam 4 e kadarmış.

Sende ziyarete gitmişsin evet canım herşeyin başı sağlık Hastana Allah acil şifalar versin.

bulantın olunca tuzlu kraker yiyebilirsin..dr lar öneriyor.

ne şanslısın hem o kurs var hem de yakınmış.ama istiyorsan eğer, acele etmelisin.kontenjan doluyor.hemen.evet.benim gideceğim yer de öyle.aynı saatlerde.ama benimkisi c.tesi_pazar.
bütün hastalara şifa olsun.dua ettim sağlık diledim.öptüm geldim.

şimdi ben kaçayım.akşam oluyor.benim aç kurt paydos edecek 1 saat sonra.acele etsem iyi olur.delikafadulden

Sabah yazdim ama maalesef kaybolmus, simdi bir daha yaziyorum.

CGH ye Semra hanim, Turkiye'de ilk uygulayan benim ama artik bilinen genetik problemleri olanlar disinda cok uygulamak istemiyorum cunku test sonuclari yaniltici olabiliyor(embriyo daha genetik olarak cok instable oluyor bu yuzden bir gunku sonuc bir gunku sonuca uymayabilip saglikli ile sagliksizi secme konusunda yaniltici olabiliyor) dedi.

benim ilaclar menogon 150 unite + 5 gun x 2 adet klomen 50 mg

Ilk IVF te bana 300 unite gonal F vermislerdi, bu sefer boyle, tabii klomenin unite karsiligindan emin degilim sonucta bildigim kadariyla o da yumurta buyutucu baska bir hormon.

Yürüme mesafesinde o zaman kaçırmayım :))
Duların kabul olsun canım.
Benim yemek yapasım bugünlerde hiç gelmiyor öyle tembel oldum ki :kedi:
neyseki benim kurt heyecandan açlığı filan hiç önemsemiyor

Menogon mu?çokkk iyi...ben de etkili oluyordu.Gonal F ten korkarım hep..Menogon deyince hep olacakmış gibi gelir bana.inşallah sana uğurlu gelir.:ecrin_bebek:

baharnaz bak yine bulantıların oluyormuş, daha ne belirti istiyorsun ki? bebek geliyor işte :dance:pazartesi pıtpıtları görünce de rahatlaycaksın inşallah. en başta çöpten adam gibi olan çizgilerin ay ay nasıl bir insana dönüştüğünü izlemek de çok heyecan verici. inşallah sen de göreceksin opuyorumnanaktan

denizverdi zıplamalar bitti gibi bu iskemle hayatımı kurtardı. yoksa doktorumun birşey olmaz demesine aldırmayıp mecburen doktora kontrole gidecektim kasık ağrısından ölüyordum. düşeceğim korkusunun yanında birşey olacak endişesi de gelmişti.

ayy bende heyecanlandım şimdi opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

seninde rahatlamana sevindim canım.

Menogon mu?çokkk iyi...ben de etkili oluyordu.Gonal F ten korkarım hep..Menogon deyince hep olacakmış gibi gelir bana.inşallah sana uğurlu gelir.:ecrin_bebek:

Denizverdicim insallah ugurlu gelir dedigin gibi, ama bir can yakiyor ki bu igne, gonal F te hic yanmamisti. Herhalde ve zaten eminim ki cok ise yariyor ondan :) Dun gobekten yapmistim aksam yuzustu donmusum uykumdan uyandirdi agrisi. Bugun sacma bir enjektor bulamama durumu oldu, efendim 2 ayri enjektorle bu ilaci kullanmak gerekiyor ve ben maalesef insulin enjektor ucu hicbir eczanede bulamadim. Bu sebeple gittim bir hastaneye kalcadan yaptirdim ignemi acisi daha az oldu.
Bu isin bir de insallah transferi olacagi icin progesteron ignesi de olacak, onun icin kalcayi temkinli kullanmak istiyorum ne de olsa uzerine oturmak gittikce zorlasiyor sonralari...
Bir garip soktayim sanki, tekrar tedaviye basladigima inanamiyorum, birdenbire oldu sanki !!!
siirdeki gibi,
hersey birdenbire kiz birdenbire oglan birdenbire (insallllllaaaaah :)

vanilya tedavin hayırlı olsun. bana da aynı ilaçalr verilmişti. 2 yumurtaya. ne ilginç senin de aynı. klomen rahim duvarımı inceltmişti.

vanilya tedavin hayırlı olsun. bana da aynı ilaçalr verilmişti. 2 yumurtaya. ne ilginç senin de aynı. klomen rahim duvarımı inceltmişti.

Semra hanim az ve kaliteli embriyo yapmak istedigini soyleyip bu ilaclari verdi, yarin bakalim neler olmus diye gorecegiz.

Rahim duvarin kalinmiydi ki inceltmek istemislerdi?
Benim gecen sefer rahim duvari kalinligim iyiydi, herseyim yazili karsilastiririm simdi.

kinderms: canım benm nin cinsiyeti daha beli olmadı ve ben öğrenmek istemiyorum hatta ikili testin sonucunuda öğrenmek istemiyorum çok korkuyorum

deniz blt demek thy de çalışıyon ben hep ssk düşünmştüm ne garip e canım rahatlamana sevindim
ya deniz ben sanki ruhsal çöküntü yaşıyorum gibi artık hiç kendimi sevmiyorum kendimi beceriksiz iişe yaramaz şişko çirkin hissediyorum sanki gitiğim heryere kötü şeyler göütürüyorum gibi bir durumdayım ve çok çabuk ağlıyorum kendimi cidden çok beceriksiz bulmaya başledım bu niye oldu bilmiyorum bu durumun hamilelikle ilgisi varmı odan da emin değiilim ama bir tuhafım sence hamşlik yapar mı bunu

erverdi dua etmişsin allah kabul etsin bana biraz dua edermisin bu aralar çok ağlamklıyım sanki zor durumda kalsam kimse bana yardım etmez elini uzatmaz hissine kapılmışım kendimi çok çarasiz hissetmeye başlamışm inş.geçer hayatımın hiç bir devresinde böyle bir durum yaşamadım

vanilya tedavin in.ş iyi sonuçlar verecek ve sen isteiğine ulaşacaksın

baaharnaz demek sende ismek çi oldun sen dur hele sana aarada öyle yorgunluklar çökecek ki ne kursu kız yorma kendini bvence

beyaz. canım çoktandır görünmüyrdun biraz ümitlerin toparlanmştır inş.kendine gelmişşsin inş.

Cok tesekkurler, hamilelerin dualari kabul olurmus :)
Hic yasamadim ama anlattiklarini hamileligine bagliyorum. Benim reglden hemen once derin bir umutsuzluk duygusu olur, ama reglin 2. gunu itibariyle sanki gri perde kalkar ve hersey pembe gorunur.
Herhalde boyle bir sey ve cok yakinda gececek.

menogonu ben hep kalçadan vurulmuştum.hem subcutan hem de deri altına yapılabildiğini biliyorum.şimdiden boşu boşuna canını yakma derim.bu tedavi böyle işte. iğnelerin biri biter öbürü başlar.istersen hep kalçadan vurulabilirsin.menogonu kaç su kaç doz vermişti.suyunu az veriyorlar genelde etkili olsun diye.morarmaya da gelnce bişey olmaz.yeter ki bebeğin gelsin.geçer izlerin.pamukla kolonyayla bol bol ovarsın.yerleri acıyor doğru.hele aradan bir zaman bile geçtiğinde soğuk havalarda sızlıyorlar bile.(görüntü kısmı beni olumsuz sonuçta etkiler çok.yoksa tedavi sırasında hiç etkilemezsonrasında acırım kendime).
ne yapalım emek olmadan yemek omuyor.

haa.aklıma gelmişken;menogon bende bayılma hissi yapıyordu yan etki olarak.5 dk kadar bir fenalık gelirdi sonra geçerdi.sende de var mı yan etkisi?
küçük bir hatırlatma;
yakın yerde bir sağlık ocağı varsa ince uçlu enjektörlerini oradan da temin edebilirisin.iğneni de vurulabilirsin çalışma saatleri içinde.ı ücretsiz olarak faydalanabilirsin

lütfen o şiiri yazarmısın?

meryecim;hamilelikte olurmuş bunlar.duygu durum bozukluğu.hormonlar alt üst oluyor .genelde kimi der durup dururken ağlama geliyor tutamıyorsun yaşlar akıveriyor.,,duygusal da oluyormuşsun.

hem niye beceriksiz hissediyorsun kendini.sen çalışmıyormuydun?görüntün mü seni rahatsız eden?verdiği görüntü bozukluğundan dolayı senden özür diler bebeğin annesi.sen de doğunca affedersin onu....oh...ne güzel valla.hem bebeğim olsun hem karnım büyümesin.hem yemeğim olsun hem karnım doysun ama yemek bitmesin.(burada sana Zerrin Özer'in Hep Bana şarkısını gönderiyorum.)

çok istiyorsan al bizim düz karınları ver göbişini.değiş tokuş yapalımyerimseniben

çok ta düz değil haaa...kandırdım seni.-tatlicadiarzu-

hadi bu saatte duamı göndereyim sana.innnnnşallah kısa zamanda geçer bu gel gitlerin..sonra da tüm isteyenlere bulaşır.

hem hamilelere daha fazla ilgi var.bence tadını çıkarmalısın.otobüste vesaitte sana yer verirler.yolda trafikte yol verirler.gördüğün herşeyi rahatlıkla tadabilirsin..iş te yaptırmazlar..bizim toplumumuz el üstünde tutar hamileyi.ya da ben öyle gördüm öyle bakıyorum.

kızlar sabah çiçekleriniz benden olsun.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kiminin ofisine kiminin kapısına.isteyenin yakasına.a.s.

Vanilya, tedavi detayi icin tesekkur ederim, bir sonrakileri de paylasirsan sevinirim. Ben hic menegon oyle su ve toz filan karistirmadim Denizverdi'nin bahsettigi gibi. Bakalim bana ne verecekler seninki gibi soft olacagi icin benzer olmasi yuksek gorunuyor. Igne yerleri ve acilari icin cok endiselenme canim, olsun ne yapalim biraz morluk ve aci olsun, yeterki bebisine kavus, sonrasini dusun lutfen. Ince uclu enjektor bulamama konusu uzucu olmus biraz ama simdi buldugun yerden bir cok sayida alip evde bulundurman bir sonraki icin kolaylik olabilir. Cok kolay gelsin.:1hug:

Merye, sanirim yasadigin bu duygusalliklar normal, genelde bazi kadinlarin bebek dogduktan sonra depresyona girdiklerini okumustum. Hormonlardan farkli duygular hissediyorsun, bebegin buyuyor, anne olmaya hazirlaniyorsun, kadinlar icin bir cok statu bir arada yakinda yani...Hem es, hem anne, hem calisan kadin...Esinden yardim iste bence ve yakin arkadaslarinla da durumunun paylas yada bizimle paylas. "Sikintilar paylasildikca azalir, sevincler paylasildikca cogalirmis."
Vucudundaki degisiklikler, kilo alman, karninin buyumesi, bunlar bebege ulasman icin olasi yasanilmasi beklenen seyler canim. Cirkinlestigini de hic sanmiyorum, bence daha da guzellesmisindir. Aldigin kilolarin bir cogu dogumla gidecek zaten, kalanlar icin de sonra caresine bakarsin. Lutfen kendini sev ve begen. Hatta aynanin karsisina gec guzel oldugunu ve kendini cok begendigini kendine soyle lutfen ve bunu her sabah tekrarlamayi unutma. Bu tur durumlarda alisveris bence en guzel ilaclardan birisi...Cik kendine cici birseyler al, guzel bir makyaj yap, kuafore gidip sacini her zamanki yaptirdigindan farkli bir sey yaptir, aksama da sanki bir misafir bekliyormus gibi normalden daha ozenli bir masa hazirla ve keyfine bak. Eminim kendini cok daha iyi hissedeceksin.kaydirigubbakcemile5

Baharnaz, yuruyuse baslaman iyi olmus, aferin sana. Bu aralar hic tursudan bahsetmiyorsun, geldi gecti mi? Umarim Pzt. guzel haberlelrle geleceksin.opuyorumnanaktan

Denizverdi, nicin Gonal F ve Menegon farkli? Sende nasil farketti aciklar misin lutfen?bilmiyorumkismile

Kinderss, yuzuyor musun? O semsiyenin altindaki sen misin yoksa?sengözlerimebaksanab

Beyaz, Hosgeldin! Daha cok bekleriz.sositososito

Patikler,Deniz bulut, Hulya, Absynth[/B],Alabama ,Limonkabugu,opuyorumnanaktan

Günaydınlarrr

DenizVerdi sabahın 3 ünde çiçekleri yollamış

ZarpDeniz de sabahın 5 inde kahveleri yollamış beni bu kadar erken uyandırmayın :))naniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…