38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam arkadaslar bugun yumurtalarim toplandi sadece iki tane pazar gunu transfer olacagim hersey yolunda giderse ,sizinde basiniza geldimi bilmiyorum agrim nerdeyse hic yok hersey cok yolunda gitti ama kalkacagim zaman hemsire dogum tarihimi sordu cevap icin agzimi actim ama ses yok nefesim kesildi uc defa cevap vermeye calistim olmadi sonra anlamadigim bir sekilde aglama kirizine girdim,aglamaktan icim disima cikti insaallah hayirli haber alirimda bu yasadiklarim guzel bir ani olarak hayatimda kalir RABBIM bana ve butun isteyenlere yavrularini gonderir insaallah

vanilyacım cumartesi opu olsa en erken salı transfer olur ki o zamana kadar bu bantla kalınlaşır. tahminim en az 9 mm falan olur daha 5 gün var. limiti geçmişsin zaten doktorlar da daha kalınlaşmasını bekliyorlardır. için rahat olsun.

absynth sağol ayakta ağrı yok. dün kontrole gittim. ödem inmiş alçı gevşemiş alçıyı yeniledi. 2 hafta sonra çıkacak. şimdilik herşey iyi. sen nasılsın iş bittiğine göre bu ay doğal çalışmalara devam herhelde?

Sağol deniz, iyiyim bende. Şansına biraz havalar serinledi, sıcakta hem hamilelik, hem de alçı iyice zorlardı. Allah kolaylık versin.
Geçen ay sinir-stres derken çalışmaları göz göre göre kaçırdık. Zaten biraz da o yüzden tepem atmıştı, sözde ofis işi. Bütün düzenim altüst oldu.
Dün benim kırmızılar göründü, pek sevindim. Aşılamadan sonra epey aksama oldu adetlerde, kimi çok geç geldi, kimi erken geldi... Ama dün erken olmasına rağmen sevindim, çalışmalar da erken olacak bu durumda :) Bu ay yine preseed kullanacağım, pek beğenmiştim onu. Eşimde 2 aydır keçiboynuzu kürü, vitamin filan kullandı. Bakalım kısmet...

Alabama, gözün aydın, güzel haberlerle dönmüşsün, sevindim. Selamlar.

baharnaz sen de dr kontrolün olduğuna göre şu ticker lardan yapsana bebek kaç haftalık takip edelim

merye altınyunus nasıl gidiyor?

:) evet yapsam iyi olcak hem beni motive eder, daha iyi olur korkularımı hafifletir.
Ssende sabah ezanında uyananlardansın hımm canım ne güzel kitap okuyorsun ben namaz kılıp tv izliyorum eğer uyumazsam. Kalbinden geçir DenizVerdi, baharnaz uyanın diye :)) ben uyanırım DenizVerdiyi bilmiyorum.

vanilya rahat olmalısın zaten endometrıumun kalınlaşması için ilaç kullanıyormuşsun canım ve şuanda arkadaşların dediği gibi kalınlığın iyi ve 5 günlük süreçtede kalınlaşır sadece sen pozitif düşün nolur bu çok önemli!!!!! ( olumsuz hiç bir düşüncen olmasın ve sürekli dua et)

absinth tansiyon aletimi aldım evde ölçüyorum çok yüksek değildi ama bugün okulda hemşire arkadaş şu kulaktan dinlenenlerle ölçtü yine sınırda çıktı 13 8 Nur hn bana 14 9 olduğu an hastaneye gidiceksin demişti 5 saat sonra evde ki cihazla ölçtüm 12 7 bilmiyorumkismile kafam karışıyor Neyseki bugün diyetisyenime gittim ve listemi verdi o şekilde beslenirsem herşey tansiyon ve şeker yolunda gider inşallah. Bulantılarım aynen devam ediyor 2 gündür poşet taşıyacak kadar bir hal aldım yani

Sende inşallah bu ay güzel haberler verirsin canım

edanur inşallah herşey yolunda gider güzel döllenirler hayırlısıyla transferin olur ve güzel haberler verirsin canım.

Alabama maşallah canım 30.hafta ne güzel İnşallah gelen haftalarıda sağlıkla tamamlarsın canım. Mobilya kurmak, cicileri hazırlmak güzel heyecanlar. Eşinle beraber kursa gitmeyi düşünmek çok akıllıca.
Bende vakti gelince ( inşallah gelir) kurs alsam iyi olur bebeklere yedirme konusunda paniğimdir

herkese merhaba
vanilya ve edanur tedavide sanırım.bol şanslar arkadaşlar.
deniz, ben iyiyim.haftaya kontrolüm var.sanırım şeker yüklemesi yapılacak.tek sıkıntım akşam olunca göbekten yaptığım kan sulandırıcı iğne.artık yer kalmadı.sanırım bacaktan yapmaya başlayacağım.

denizcim.isterim istemezmiyim hiç.ama diyorum ya nefsim peşimi bırakmıyor diye..ben 5 vakit kılmıyorum.içimden geldiğince.sürekli başlayınca bir türlü arkası gelmiyor.ama arada esiyor rüzgarlar.sabah vaktinin tadı başkadır.sabah daha az dünya düşüncesiyle kılabiliyorsun.bir de eğer hoca da çok içten okuyorsa,özellikle de sadece sabah ezanında söylenen birşey var.türkçesi;ey müminler kalkın namaza,namaz uykudan hayırlıdır diye...aaah...ah.hepimizin hayır duası kabul olsun.:Saruboceq:

kitap okumakta ibadet sayılır haaa..ilim öğreniyorsun.ilk emir ilk ayet neydi...OKU!!
:1hug:

vanilya;ne güzel çok sayıda folikülün var.güzel de gelişiyorlar.rahim kalınlığını kendine sorun etme.emin ellerdesin.herhangibir şüpheleri olsa inan iptal ederlerdi.bak..bana dünyanın tahlili yapıldı.tamam.benim yumurta azdı ama benim başka sebepten ertelendi.ertelendimi erteleniyor yani.ne güzel...gelişimleri iyi.opu gününü de vermişler.hem bugün daha perşembe.iki gün daha var. kalınlaşır o kalınlaşır..

klomen acaba tüp ilaçlarıyla birlikte alınınca mı rahmi inceltiyormuş?ben uzun evliliğim boyunca rahat10 kere kullanmışımdır.genelde 2 yumurta oluşuyor.burada birinde okumuştum.3 oluşmuş.ama hiç incelmeden söz edilmemişti bana.belki bundan olabilir..

opu... ah opu...gel beni bul.bak... ne kadar güzel ilerlemişsin bu yolda...hiç yarıda bırakılırmı vanilya:1no2:

alabama işlerinde kolaylıklar.... oğlunun cicileir de hayırlı olsun.güle güle iyi günlerde kullanırsın.

tedavin hayırlı olsun edanur;benim olmadı hiç öyle.sanırım aldığın narkozun etkisindendir.geçmiş olsun.

deniz ,doğrusun.transfere daha var. tabii ki.elbette o zaman kadar kalınlaşır..inşallah..

15 gün daha evdesin ha...geçer geçer sayılı gün geçer.bak benim bile 2 ayım geçmiş.geçen düşündüm de ben de diyorum niye Zarpdeniz bana ocakta başlarsın gibi yazıyor.meğer 6 ayım o zaman bitiyormuş.canım benim:1hug:
şimdi bi yandan düriyenin güğümlerinin müziğnde omuzları oynattırıyorum bir yandan yazıyorum

ızlar ben kaçtım.koci aradı.baybaaaayyy

abcdef;bu ay preesitli denemler varmış.hayırlısı olsun.inşallah başka tedaviye gerek kalmaz.:Saruboceq:

bahar;bulantılar çoğalmış.demek poşetle geziyorsun.bulandıkça artık hamilelikten kesinlikle şüphen olmaz.tansiyonunu bence o saldırdığın turşular çıkarmış olabilir..dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…