hayırlısı olsun. evet son bir deneme yapmadan bırakma. eşine zamanı gelince söylersin. zaten maddi kısmı ayrı da onların işi bir hastaneye gelip sperm vermek. gerisi bize kalıyor.Deniz'cim evet düşünüyorum. Hani sen de demiştin ya, bu sefer eski doktoruna gitme, başka bir hastane seç diye. Bu sefer öyle yapacağım. Son bir deneme o da büyük bir ihtimalle Memorial olacak. Gerek burada edindiğim bilgiler gerekse dışarıdan aldığım bilgiler hep bu yönde. Bir arkadaşımın arkadaşı, 2 kez tüp bebek denedi, benimle yaşıt. En son Memorial'de denedi ve şimdi iki kız bebişi var.
Bir daha da olmazsa daha da denemem herhalde. Sanırım 3-5 aya kadar başlarım. Bu arada daha eşimin bu süre içerisinde karar verdiğimden de haberi yok. Sanki adam gerekmiyor gibi :) Bakalım be Deniz'cim hayırlısı. En azından ileride denemedim demem.
kaç kilo aldın? benim 5 di ama son 2 haftadır oturuyorum ve tek ayak tartıya çıkamadığım için bilemiyorum daha aldım mı.evet patikler göbiş epey ilerledi beni zorluyo epey :) daha ne kadar büyücek bilemiyorum ama idare ediyorum çok ağırlaştım vucudumu ayaklarım taşımıyo o kadar diyim sana.
zarpdeniz seni sordum arkamdan hemen gelmişsin hoşgeldinnn
hoşgeldin özlemiştik a.s.Merhaba Arkadaslara.s.:1hug:
Ben tatilden dondum, simdide tatil ve yol yorgunlugunu yasiyorum. Ama bir-iki gune toparlarim.
Gecmise donuk bir okuyayim, tekar yazarim.
Ozledim sizleri...:1hug:
baharcım;ben o hazır az tuzlu zeytinlerin tadını hiç bilmiyorum.alternatif olabilir diye yazmıştım.tabiii sen listene uy.
denizcim;sağol.demek pek lezzet yokmuş tuzsuz olanlarda.bende önünden geçerken nasıl ki acaba derdim.bu arada bugün senin kontrolün yokmuydu?
güller herkese hayırşlı cumalar.tam da cuma saati.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Zarpdeniz,;yok daha kurs başlamadı.ekim de..
deniz bulut hamileliğin boyunca sadece 5 kilomu aldın
ben tedavideki başlangıç kilomdan bugüne 3 kiloyu şimdiden aldım bile
Bugunku kontrolde endometriumu Hale hanim dunden bile daha dusuk olctu moralmen coktum, ne yapabiliriz diye sordum. Estrofem verdi hem de gunde 3 tane, ve patch i forte a cikardi. Semra hanim 2 gundur yok, biraz endiseleniyorum ama hersey olacagina varir ne yapalim.
Yumurtalar saglikla toplansin ve dollensinler endo toparlamazsa dondururuz herhalde bilemiyorum ki...
Kafamdan surekli hadi benim guzel endometriumum kalinlas soyle pofidik pofidik ol bak bebekler gelecek yumusacik yatsinlar diyorum, insallah beni duyar :)
Absynth arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Bakalım nasıl haberler alıcaz dr'dan.
Senin de inşallah doğal yoldan gelir bebeğin.Benim de 4 tane doğal gebeliğim var bubu da doğal istiyorum ama yaş da ilerleyince insan telaşa kapılıveriyor işte.Sen ovulasyon testi de kullanıyorsun herhalde değil mi?
Zarp deniz hoşgelmişsin canım.Tatil nasıldı hiç bahsetmemişsin.Gerçi iyidir mutlaka.Türkiye'ye gelmene de az kalmış hadi hayırlısı.Adetin bu ay 24.gün mü 26.gün mü oldun.Dönüş tarihinde sorun yok umarım.
Vanilya canım endometrium kalınlığını bence de hiç kafana takma.Estrofem onu istenen seviyeye getirir mutlaka.Olmazsa da dondurursunuz.Sayı iyiydi zaten.
alabama sen de uzun zamandır ortada yoktun.İyice ağırlaşmışsın.Oğlanın odasını hazırladığın iyi olmuş.Son günler de daha zor oluyor çünkü.Benim son haftalarda ayaklarım çok şişmişti.Ayakta fazla kalamıyordum.Ayak parmak aralarım pişik olmuştu eşim hep pudralıyordu ben eğilemediğim için.
Beni sormuşsun.Daha dr'a gitmedim.Ayın 29'unda çarşamba gününe randevuyu aldım.Hayırlısı bakalım.
Masallah masallah Deniz'cim,doktora gidip geldik hoplaya zıplaya. herşey yolunda. ölçümler gayet iyi. ben bir kilosundan birşey anlıyorum.1900 olmuşbenimki sadece normal dedi sonra üst sınırlarda normal dedi. 4 hafta daha böyle geçerse rahatlarız artık erken doğsa da o kadar sorun olmaz dedi. ay inşallah 4 değil 8-9 hafta sağlıkla geçsin de vaktinde doğsun.
tam kurban bayramı bitimi 22 kasım gibi 39. hafta başlamış oluyor o zamana kadar dayanırsa dr alır herhalde. iş bayramda dr falan yokken gelmesin. ya da sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?