38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tamam saol canım sen şimdi annecine döktürürsün bende anneme dün gel diyorum annem en erken martta gelebilirim diyor akannehir ben o zamana kadar naparım benim nazlarımı kim çekecek :)

Çapa'da bakmıyorlar zaten.Ben muayanehanesine Nişantaşına gidicem zaten.Sabahtan Çapada işimizi halleder öğleden sonra da Nişantaşına geçeriz diye düşünüyorum.Nette biraz araştırdım.e2 yüksekliği çatlamayan yumurtadan oluşan kist varlığından bahsediyor.Zaten ben geçen ay da ovulasyon testinde çift çizgiyi görememiştim.Lh yeteri kadar yükselmedi bence.Buğday çimine başlıycam yine o calsiyum d glucarate'yi beraber sipariş edicem.

Hanımlar merhaba,
Baharnaz gözünaydın, allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına da alasın inşallah. Sen şimdi kendine dikkat et canım. Eczanede ölçtüreceksen hep aynı yer olmasına dikkat et canım. Arkadaşım içinde böyle bir durum olmuştu ve o zaman klasik tansiyon aletlerini özellikle tavsiye etmişlerdi.
Hulya merhaba, sende niyetlendin bakıyorum, hayırlısı olsun, kolaylıklar dilerim.
Hereda, her ne kadar tanımıyorsam da senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı çabalayan, isteyen herkese olsun.

selamlar herkese opuyorumnanaktan

teşekkürler deniz bulutcum takip etmeye çalışcam. bu arada eşleriniz için evicap v.b kullanan oldumu?

benimki 2-2,5 ay kadar günde 2 tane ace selenyum (evicap a eşit e vitmini alınıyor böylece ama bununla başka vitamin içilmiyor) ve solgarın çinkosunu (solgar zinc picolinate kullandı). o sıkılıp bırakmıştı ki ben hamile kalmıştım zaten.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin denizcim
çok teşekkürler. tecrübeleriniz o kadar önemli ki benim için anlatamam. mesela ilk doktorum sperm hareketi düşük olmasına rağmen hiç birşey vermemişti. peki sen folik harici extra birşey aldınmı?kaydirigubbakcemile3

erkeklere sayı azlığında falan mutlaka çinko öneriyorlar. kürlerin hepsine inanmam ama keçiboynuzu gerçekten işe yarıyormuş. seninki çok huysuzlanmazsa deneyebilirsiniz. ben fsh yüksek diye hayıt tohumu ve buğday çimi (başka faydaları da var normal zamanda da alınabilir) e2 yüksek diye calcium d glucarate (sadece 1 ay) ve multi vitamin kullandım. bir de hamile gibi yediğime içtiğime dikkat ettim. kafein çok azaltım. et ve süt ürünleri azalttım. mümkün olduğunca sebze ve myve ağırlıklı beslenmeye geyret ettim. tabii hamur işleri de kaçtı arada.

patikler;çiçeklerim ofise geldi mi?a.s.

yediğin içtiğin senin olsun.hele arad biraz anlat.gittiğin yerleri..farklılıkları.

Canımmm çiçeklerin geleli çok oldu. Her gün su veriyorum merak etme.
Vaktim olduğunda ah neler anlatacağım....

İnşallah canım. Mini mini patikler öreriz inşallah.

İyi tatiller, güzel güzel dinlen ve de moral depola e mi;? (Bu arada ben cevap yazana kadar sen dönmüş bile olabilirsin..)

Daha kocamla konuşmadım ama.. Sanki tek başına oluyor bu işler bilmiyorumkismile

Canımmm nasılsın, çok sevindim seni tekrar burada gördüğüme. Ne güzel şeyler paylaştık buradan be Karamel'im. Keşke yine hep olsaydın. N'olur Herada'cığıma da selam söyle. Çok ama çok tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Eğer yanlış hatırlamıyorsam nasıl da vazgeçmiş üzereydi. Ama allahtan umut kesilmiyor işte. Allah inşallah senin gibi yüreği güzel olan bir insana da bunu tattırır. Herşey gönlünce olsun arkadaşım. Sağlıkla kal...olumunekankayizsmile

Baharnaz canım, bebişin kalp atışını duymuşsun. Ne güzel. Bir adım daha ilerlemiş oldun. Çok sevindim canım.kaydirigubbakcemile5

absinth canım saol darısı başına hepiniz için dua ediyorum. Bu arada sen kurs işini naptın?

Patikler saol canım evet her aşamayı sağlıkla atlatırız inşallah.

ALABAMA;canım uğramışsın.hoşgelmişin.nasıl gidiyor.koca göbiş oldun mu?

KİNDER?bitmedimi daha tatil?

PATİİKLER;çok az uğruyon be amirim.

ZARPANDİT;hocam tatil nasıl gidiyor.gün hesaplama işi ne oldu?geldimi senin renkli misafirler

ABCDEF;ne oldu be ankaralı.işi de bıraktın.diğer sağlık durumun ne durumda?

BADES;hoşgelmişsina.s.

BAHAR; sen ne yaptın uyudun mu bugün?

SERPİL,bugün uğramışsın??hoşgeldina.s..daha iyimisin?

CANS;aşağıda gördüm seni...bitti mi Azerbaycan tatili.?sana da hoşgeldin diyeyim hocama.s.

DenizVerdi gündüz 1 saat uyudum canım kızlar eczaneye tansiyon aleti siparişini verdim
Omran MS3 modeli Koldan ölçen bakalım inşallah memnun kalırım
Bu arada bulantılar mahvediyor daha önce hep tuzlu çubuk kraker yiyordum işe yarıyordu şimdi tansiyonum çıkacak diye onuda yemiyorum bugün felakettim bulantı ve ööö... lerden

et ve süt b12 neden azalttın peki? ben de mi öle yapsam:uhm:

Patavatsız
Tavuk almak için marketin kasap reyonuna gidip iki küçük göğüs istiyorum. Onlar paketlenirken ben diğer alacaklarımı alıyorum. Geri döndüğümde paketlemeyi yapan eleman olanca sesiyle bağırıyor: "İki küçük göğüs sizin miydi?" Evet benim Allah'ın cezası, benim!

Denizverdi, fıkra mı gerçek mi? iyiymiş :)
Ben ne yapayım ya, boş gezenin boş kalfası şeklindeyim. Diğer sağlık sorunu dediğin malum hastalık sanırım. İyidir, hala uykuda :) Yalnız tatilde nahoş bir durum oldu, canım sıkıldı. İlk denize girdiğimde ben sanıyorum ki eskisi gibiyim hala, 10 mt yüzdüm yüzmedim kalbim filan sıkıştırdı, nefes nefese kaldım. Görseniz halimi boğuluyor sanırsınız. Allahtan annem vardı yanımda yoksa çok korkardım. Sonraki günler makarna eşliğinde yüzmeye devam ettim, allah onu icad edenden razı olsun :) Radyoterapinin cilveleri sanırım, azıcık kalp ve akciğer de etkiliyor ya. Merdiven çıkarken de zorlanıyorum zati ama buna da şükür, çok da umurumda değil valla :)

Baharnaz, kurs işine baktım, döndüm dolandım gözüme birşey kestiremedim. İğne oyasını da sırf oyadan çiçek motifleri yapmak için istiyordum zaten ama o kadarcığı için de kursa gitmeye değmez herhalde. Sanırım gitarla devam edeceğim yola :)

canım iyi geceler..çıkmadan iyi geceler diyeyim.gözlerim nasıl da kapanıyooo oor.
fıkra canım fıkra,yazdığım.bende bu sene denize girdiğmde hep el parmaklarım uyştu.korktum.nomalmiydi acaba bilmiyorum.sana da ne desem .dur..dur.seni güldüreyim seni.sonra da çıkayım.
her seferinde turşu içip motoru bozan kişiye dert yandığı arkadaşı ne der?
_MADEM BİLİYON ...TÜNÜN HUYUNU NİYE İÇİYON TURŞU SUYUNU.:roflol bu gerçek)

lütfen boşverme.herşeye rağmen boşverme.hayat güzel....hoşçakal derim ve çıkarım.görüşelim yerimseniben

ha ha süper bu, kullanırım bu lafı ben artık :))) çoook merciii :)
iyi geceler canım, tatlı rüyalar...

günaydın güllerhertkese günaydın.a.s.

hoşgörüden yana bir gün olsun bugün
klavyeye bişeyler oldukafamçokkarıştı

:)))))) Güne sayende gülerek günaydın a.s.

Absinth sağlıkla ilgili dr a git istersen canım umrumda değil dememelisin

Müzikle uğraşmanda güzel daha dinlendirici a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…