aman resimden alıntı yapmayın çünkü silcem ben kalmasın orda kociş kızar bana sonra alıntı yaparsanız sizin bidaha tek tek silmeniz gerekmesin kızlarrrr.
Denizverdi, yeni cicilerinizi gule gule giyin ve mamalarinizi da afiyetle yiyin canim. Yok, TR'de duzeni kurulmus evimiz var ama oraya tasinmiyoruz. Ama biraz yaklasiyoruz, Birlesik Arap Emirliklerine tasiniyoruz. Onun icin su an binbirturlu organizasyonla ugrasiyoruz, bir yigin formaliteleri siraya koyduk ve tum bunlarin ben oraya gelmeden once bitmesi gerekiyor cunku buraya geri donmeyecegim, esim de biraz daha kalip donemi bitirip oyle gelecek. Cok calismam lazim cokkkkk...kaydirigubbakcemile2
Günaydın güzeller a.s.
siteye bir türlü giremedim sabah bende 30 dk yürüyüşümü yapıp geldim :)
DenizVerdi canım saol. Darısı senin başına. İnşallah beklediğin kapı çabuk açılır canım dua ediyorum opuyorumnanaktan
Ohh güzel güzel alışverişler yapılmış zaten alışverişe ya yalnız yada aynı alışveriş görüşünde arkadaşla çıkılır :)
Güle güle giyin ve yiyin canım :)
Zapdeniz canım bağışıklıkla ilgili testlerin adı o değil.Daha önce de hiç duymadım ANA neyin kısaltılmışı biliyor musun.Lupus antikoaglon ve antikordiyopolin falan (yanlış yazmış olabilirim tm okuyamıyorum çünkü) var benim testlerin içinde.
Az önce bir deniyeyim dedim hormon testim çıkmış.Fsh 9,68 e2 64,9 Lh 2,26 çıkmış.Değerler fena değil.Bakalım haftaya diğer testlerimi de tamamlıyayım da sonuca bakıcaz sonra.
Senin gelmene de bir ay kaldı değil mi zapdeniz.
DenizVerdi ilk defa duydum erken hareketlenenin erkek çocuğu olabileceğini şaşırdım
Etrafımdakiler yediğim ve yemediğim şeylerden halimden hep erkek diyorlar ama benim için sağlıklı olması tek önemli şey bu. Sağlıklı olması içinde elimden geldiğince zararlı herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.
ZarpDeniz aynı şehir içinde taşınmak bile ne kadar zor ülke değiştirmek kimbilir ne kadar zordur canım. Allah kolaylık versin.
teşekkürler Zarpdeniz;
hımmm.CADIARZUbak! görüyormusun kuru fasülye ile bu konuyu kaçırmışım.aklım nerelerdeydi kimbilir??:uhm:elbette bir sürü işiniz ,pek çok yoğunlukm vardır şimdi.kolaylıklar gelsin.
ne güzel. her çeşitten insan tanıyorsunuz,farklı kültürleri tanıyorsunuz.çok şanslısınız.inşallah şansınız devam eder de buradaki tedavinde sonuç alırsın.:Saruboceq::ecrin_bebek:
ALLAH ALLAH ben açık gördüm ama bibilinin gözlerini.akını bile gördüm.bana mı öyle geldi.öyle değilse bile
BAHAR;ben baktığımda gözleri açıktı.sen gördüğünde uyumuş olabilir(olsun):roflol:
ZARPANDİT hocam.canlı canlı mea.s.rhaba
Baharnaz, senin gonlunden hangisi geciyor, hep ne olmasini isterdin? Ben erkek cocuklari daha cok seviyorum, esim de kizlari sanirim, o yuzden ben bir erkek bir kiz rica ediyorum. Annem de bize hep ikiz olsun diye dua ediyor. Buzdalabinin uzerinde de A4 boyutunda ikiz erkek bebeklerin fotografi asili, gelip gidip seviyorum onlari...
Formaliteleri yerine getirirsek, ben gelmeden her sey toparlanmis olacak insallah, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?