38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz, insallah canim, umarim gelisim ve donusum de cok guzel olur hatta muhtesem! En son yasadiklarin umarim son bulanti ve bogurtulerindir, bir daha gelmezler.:Saruboceq:

geldim geldim.ama çayımı şimdi sallıyacağım.demlemenin yerini tutmaz ama idare eder.herkese selam

Denizverdi, neler aldin bakayim Kapalicarsidan? Gelmissin asagida goruyorum seni, bu sefer de ben sobeledim!sositososito

yaaa hocam tam girdim okuyorum.maus kilitlendi yazdıklarım gitti.inanın tutasım fırlatıp atasım geliyo böyle zamanlarda balkondan aşağıkötükedihüso

çok yürümüşüm.ayaklarım yorulmuş.biraz diyeneneyim.hem okurum hem yazarım.şimdi uzatıcam caanım ayacıklarımı.çayımıda içeceğim yorgunluk atacağım.hoşçaklın opuyorumnanaktan

Denizverdi, hosgeldin! Bence senin mouse'u degistirme zamani gelmis canim. Benim yavas yavas uyku saatim geldi, normalde bu saate kadar kalmam ama kargo arastirmasi yaparken internete takildim kaldim, simdi kaciyorum, hoscakal.

Zapdeniz canım bağışıklıkla ilgili testlerin adı o değil.Daha önce de hiç duymadım ANA neyin kısaltılmışı biliyor musun.Lupus antikoaglon ve antikordiyopolin falan (yanlış yazmış olabilirim tm okuyamıyorum çünkü) var benim testlerin içinde.

Az önce bir deniyeyim dedim hormon testim çıkmış.Fsh 9,68 e2 64,9 Lh 2,26 çıkmış.Değerler fena değil.Bakalım haftaya diğer testlerimi de tamamlıyayım da sonuca bakıcaz sonra.

Senin gelmene de bir ay kaldı değil mi zapdeniz.

canım hayırlı olsun. çok güzel heyecanlar bunlar. artık bebişi sahiplenip ticker da yaparsın sanırım. ben de buna taktım. haftanı takip etmek zor oluyor yaaa.

tüp için 3 antral az ama her ay değişiyor bu rezerv bakarsın öbür aya 5 olur. hem ben de hamile kaldığımda 2-3 yumurta anca kalmıştı. inşallah hormonların iyi çıkar, bu düzensizlik kist nedeniyleydi. o da gitmiş zaten.

canım maşallah.nazar olma inşallah.çok sevndim.demek kıpırdandı.bir şey diyeyim.eskilerden duymuştum.erkek çocuğu 40 gün içinde canlanırmış oynarmış.yerimsenibenben hep kız olsun dedim ama.kaydirigubbakcemile3neyse kızı ben alırım.gözünaydın tekrar.

benimki 11. haftaya kadar parmağını oynatmamıştı (ultrasonda tabii) klava:
neyse ki şimdi durmuyor

kan akımı zayıf olunca derken adetteteki kan akımı mı?yani adet kanı miktarı mı?Allah Allah?ben dünya kadar oluyorum.dereler gidiyorum.yine birşey yok..hep te öyle derler ya.. çok adet olmak iyi derler.sökülmek iyi diye.ne kadar olursa iyi diye. zamanında bir dr da demişti.hadi sonuçları iyi çıksın da ona göre yön belirleyin arkadaşım.:1hug:

DenizVerdi bak hala geziyor bulutlar dağıldı, hava açıldı, denize karşı ohh mis gibi çayını yudumlarken şimdi kimbilir nerede neler düşünüyordur güzel bir yazıyla bekliyorum seni.

yok yok ne çay yudumlaması.çarşıyı arşınladım.yazıcam yazıcam da şimdi o hava yok.kociyle sohbet var.arada bakıyorum buraya.şimdi kötü dizisi başladı da döndüm buraya.hani vurdulu kırdılı öldürmeli.kötü bir film var ya.

Denizverdi, hosgeldin! Bence senin mouse'u degistirme zamani gelmis canim. Benim yavas yavas uyku saatim geldi, normalde bu saate kadar kalmam ama kargo arastirmasi yaparken internete takildim kaldim, simdi kaciyorum, hoscakal.

yok hocam yok sadece maus değil değişime ihtiyacı olan.çok yavaş.format atılacak.kolonlar takılacak.zavallım sessiz sessiz okutuyor kendini.patlattım da kolonlarıdelikafadulden

hocam??? taşınmadan bahsetmişiniz..ne taşınması.siz burada ev almıştınız ama taşınmıyacaktınız.öyle değilmiydi?benim devreler mi karıştı?kafamçokkarıştı

Hülyacım;değerlerin iyiymiş.umarım tüp gerktirmşyecek bir tedavi şekli bulursunuz:Saruboceq:

Denizverdi, yeni cicilerinizi gule gule giyin ve mamalarinizi da afiyetle yiyin canim. Yok, TR'de duzeni kurulmus evimiz var ama oraya tasinmiyoruz. Ama biraz yaklasiyoruz, Birlesik Arap Emirliklerine tasiniyoruz. Onun icin su an binbirturlu organizasyonla ugrasiyoruz, bir yigin formaliteleri siraya koyduk ve tum bunlarin ben oraya gelmeden once bitmesi gerekiyor cunku buraya geri donmeyecegim, esim de biraz daha kalip donemi bitirip oyle gelecek. Cok calismam lazim cokkkkk...kaydirigubbakcemile2

Denizverdi canım adetteki kan akımı değil rahimdeki kılcal damarlardaki kan akımından bahsettim ben.Doplerle ona baktı dr.

Günaydın güzeller a.s.

siteye bir türlü giremedim sabah bende 30 dk yürüyüşümü yapıp geldim :)

DenizVerdi canım saol. Darısı senin başına. İnşallah beklediğin kapı çabuk açılır canım dua ediyorum opuyorumnanaktan

Ohh güzel güzel alışverişler yapılmış zaten alışverişe ya yalnız yada aynı alışveriş görüşünde arkadaşla çıkılır :)
Güle güle giyin ve yiyin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…