gelişme olarak 1 haftadır kuru incir kürü uyguluyorum, bugün kasıklarım fena ağrıyor.
ya bu ay yada önümüzdeki ay ivf düşünüyorum
hadi hayırlısı deha cım sıra sende,,,,,,,incir kürünün faydasını gördün demekki sancıların ondandır,,,,,,,,canım senin ilk denemen herhalde yanlış anlamadıysam,,,,e bacım bu zamana kadar niye bekledinmirmirmirmir,,,,benimkide laf işte kimbilir ne sorunlar yaşadınki bekledin bu zamana kadar:teselli:,,,üzülme,,,,,inşallah ilk seferde tutanlardan olursun:Saruboceq:
Sagol bitanem,simdi ikinciyi içecektim,ondan da vazgectimmmfisfisfis
Sana neee:mymeka:Bekler bekler,tüpbebe bekcisi mi oldun sen:tomato:?Baaazen süpheleniyorum senden,acabaa bu kız aslında tüpbebek yaptıran bi merkezle ortak mı diyeeeelülülülülülü Saka bi yana günaydınnnn canımın icinin taaaa içisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee dila ya sen cahil insanmısın HERŞEYİN FAZLASI zaten zararlı,,,,sen süt olsun diye ota çöpe çok dalıyorsun değilmi? büyüklerimizin yaptığını yapsana be aşkım TAZE SOĞAN YE BOL BOL salatanın içine bolca doğra bak nasıl süt fışkırıyorsuna.s
öğğkk o yeşil çay meretinide nasıl içiyorsunnaniknanik
Sen bugün dayak yiycen bendenklava: Bi içrmedin kayfemi cadı şirineee Kız yesil çayı süt için diil,zayıflamaya yardımcı oldugu için içiyorumm:lepi:
CANIM merhaba:)nasilsin?nasilgidiyor?Herkese merhaba,
Cumadan bu yana bir suru yazismissiniz nereden baslayacam
Umarim herkes iyidir..Yeni ve guzel haberler var mi bakalim?
kizlar nasilsiniz?aaa geriden yazilanlari okumaya calisirken kimse kimseyi yakalayamiyore daha ne olsun dink donk indiriyorsun zaten:roflol:,,,,,,,e aşkım hem süt hem rejim bir arada olurmu?hiç,,,,,,,(seni fıtık etcem ya bugün),,,
ohhhhh sefan olsunrahat rahat iç kahveni,,,,şimdi bende içicem valla imrendirdin benidedelikafadulden
doğru araycım gerçekten ağır işliyor bende 40 yaşındayım canım ben ilk defa deneyeceğim tüp bebeği ama ilk ve son şansımmış dr öyle dedi yaşım büyük ve fsh çok yüksek olduğun içinmiş bakalım allah yardım ederse tutacak çok korkuyorum adetimin gelmesini bekliyorum ama oda 6 gün gecikti gelirse tedaviye başlıcaz ankaraya gitcem allah verirse olacak vermezse olmuyacak bu gece hepimiz için dua ettim inşalah kabul olmuştur canım kandilin mübarek olsun inşallah allah sana en kısa zamanda bebe:1hug:k sahibi yapar burada bebeklerimizi konuşuruz canım
hoş geldin defnecim bu gece herkes arazi olmuş.....
canim simdilik bir sorun yok kanamam yok cok sukur bu cumartesi doktoragideceigm allah nasip ederse keseyi gormeye..sonrada kalp atisi bu is cok zor canim yaaaaa..ecz biraktim gibi birsey bunu dusunmemeye calisiyorumDefnecim,ben iyiyim..sende haberler nasil?hersey yolunda mi?
evet canim bu benim icinde mucize hala farkinda degilim zaten:)allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...aslinda belki bendede birsey olacagi yok ama onceki kotu deneyimlerim birde kanama yasamam coktedirgin etti insallah keseyi sonrada kalp atimini gorurum...sende kendine dikkat et bakilkinde ben okadar cokkosturuyordumki anlatamam..isten geliyordum evde yemekli misafirlerim oluyordu hemen hergun:)birde boyle deneyeyim bakalim:)Defnecim,senin sayende biz simdi hayatin mucizesini paylasiyoruz,insallah hayirlisi ile tamamlarsin hamileligini!Bende cevreme senden bahsedecegim,tup bebek sonrasi kendiliginde hamile kaldi diye:)
Ben 6 haftalik oldum.Hicbir ilac kullanmiyorum,folik asid disinda.Benim lekelenmem sadece 2-3 surdu ve bitti.Bahsettigin ani-bicak gibi saplanmalar bana da olmustu.Ama su an gayet iyiyim,ne agri kaldi ne lekelenme.Korkma ve rahat ol!
kizlar nasilsiniz?aaa geriden yazilanlari okumaya calisirken kimse kimseyi yakalayamiyordilaremcim ya sen rejimi falan bosver sut verirken hem bak bir doktor konustu gecengun tv de diyorki zaten sut vermek kendi basina kalori kaybettirien bir sebepmis yani zayiflatici..canim humananin stil tea diye bir cayi var ecz lerde satiliyor:))sutu cok artitirici etkisi var..bu arada yesil cay sakin icme yesil cay idrar sokturucu ve metabolizmayi arttitirici direk sutten bebegine gecer ..zararli canim..sen sut vermeyi kes ben sana zayiflatacak cooook formul veririm sen merak etme:)monetacim senin buyuk gun ne zaman canim?varmi hic belirtiler falan?ay ben senin adina heyecanlaniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?