evet canim bu benim icinde mucize hala farkinda degilim zaten:)allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...aslinda belki bendede birsey olacagi yok ama onceki kotu deneyimlerim birde kanama yasamam coktedirgin etti insallah keseyi sonrada kalp atimini gorurum...sende kendine dikkat et bakilkinde ben okadar cokkosturuyordumki anlatamam..isten geliyordum evde yemekli misafirlerim oluyordu hemen hergun:)birde boyle deneyeyim bakalim:)
Roniyam,hosgeldin,tesekkurler...sen nasilsin?
şükür kız,,,,,,nerelerdesin??çokmu dövdümde girmiyor falan demeye başlamıştımkaydirigubbakcemile3
Canım benim still tea hep içiyorum da,çemen otu var ya içinde,resmen içim dışım kokuyooo:1shok:Bebisim için canım feda ama artık ayaklarım kilomu tasımıyo,resmen altları sızlıyoooo:çok üzgünüm:Tesekkür ederim ilgine canım benim.:1hug:kizlar nasilsiniz?aaa geriden yazilanlari okumaya calisirken kimse kimseyi yakalayamiyordilaremcim ya sen rejimi falan bosver sut verirken hem bak bir doktor konustu gecengun tv de diyorki zaten sut vermek kendi basina kalori kaybettirien bir sebepmis yani zayiflatici..canim humananin stil tea diye bir cayi var ecz lerde satiliyor:))sutu cok artitirici etkisi var..bu arada yesil cay sakin icme yesil cay idrar sokturucu ve metabolizmayi arttitirici direk sutten bebegine gecer ..zararli canim..sen sut vermeyi kes ben sana zayiflatacak cooook formul veririm sen merak etme:)monetacim senin buyuk gun ne zaman canim?varmi hic belirtiler falan?ay ben senin adina heyecanlaniyorum:)
Kız moni seni dinleyip bol bol sogan yedim bugün,e bi koca beni bosasınnnklava:
Seni çoooook sevdigimi söylemiş miydim bu aralarrre kızım yaaaa,,sende kahven yarım kalıyor beni dövüyorsun,,,,formül veriyoruz beni dövüyorsun,,,ahanda şimdi koca boşarsa dövcen yaaaa beni iyice sopa manyağı yaptın:çok üzgünüm:
Seni çoooook sevdigimi söylemiş miydim bu aralarrr
ÖFFFF yine duygularımı resme dökememişim,yazıyla anlatmısımmm:roflol:Kaçınnnnn cüzzamlı dilarem geldiiii.Yahu ilaclık bi kişi bile kalmadı yasenağlama,moni sen hangi topige sızdın yineeee
Kaçınnnnn cüzzamlı dilarem geldiiii.Yahu ilaclık bi kişi bile kalmadı yasenağlama,moni sen hangi topige sızdın yineeee
ÖFFFF yine duygularımı resme dökememişim,yazıyla anlatmısımmm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?