38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

defne cim zaten daha evvel kötü deneyim yaşamış insanın, düşüncelerinin bir tarafından hep moral bozucu fısıltılar geliyor,,,,o sana özgü değil aşkım burdaki insanların çoğu bu duyguları yaşıyor (bende dahil),,,,,,,,allah hepimizin yardımcısı olsun,zor süreç,,,bebek sahibi olacaz diye akıl sağlığımızda gidicek allah göstermesin,,,,,

kizlar selamlar. nasilsiniz, okudugum kadariyla bugun hepiniz iyisiniz.aman allah bozmasin hepimizi daha da iyi yapsin, anne yapsin.
denizcim dogum gunun kutlu olsun.

şükür kız,,,,,,nerelerdesin??çokmu dövdümde girmiyor falan demeye başlamıştımkaydirigubbakcemile3

Defnecim ben iyiyim, pazar sabah yani bekledigim gun ve saatte mens oldum (
kismet ne yapalim. yalniz bu ay bayagi agrili oluyor gibi. her ay 1 ya da 2 apranax ile gecistirirken dun 3 tane almak zorunda kaldim.test negatif cikinca dhea yi yine ikiye ciktim. senin su dedigin tohum ne?hyat mi ne dedin. onun ingilizcesi ne acaba, hem ben burdan bulabilirmiyimki. gecen ay incir kuru yapmistim 18 gun sonra birakmistim incir bitti diye. bu ay tekrar yapayam mi karar veremedim. simdi ders falan calisiyorum ya kaynatmak falan gozumde buyudu. hem zaten dhea aliyorum.
insallah ben de bir mucize yasar ve hamile kalirim bu ay ne harika olur. canim dua ettigin icin sagol. ben tam o gun hastalandigim icin namaz kilamadim, esime kil diye israr ettim ama o da usendi galiba ya da unuttu (
seni burdaki bir arkadasima anlattim inanamadi. o da 40 yasina yeni basti 1 yil once spontan hamile kaldi ama 7. hafta da kaybetti. 1 yildir deniyor ama kalamadi. 10 gun sonra benim doktoruma randevusu var bakalim galiba asilama deneyecek olmazsa tup bebek. canim sen 68 limiydin.

şükür kız,,,,,,nerelerdesin??çokmu dövdümde girmiyor falan demeye başlamıştımkaydirigubbakcemile3

canim dun bir problem vardi siteye giremiyordum ya da cok yavas ilerliyordu. gece uyumadan bir girdim kimseyi goremedim hemen uyudum.
canim benim zaten bu donemde pek belirti olmaz bel agrisi ve kasik agrisi olur. bazi kadinlarda da siddetli gogus agrisi olur ama herkes de degil. cok az kaldi demi c. tesi buyuk gun. hadi bakalim.

monetacim senin kalan embriyolar donduruldu mu? insallah gerek kalmaz ama merak ettim de sordum. masallah bayagi bir olmustu cunku

Canım benim still tea hep içiyorum da,çemen otu var ya içinde,resmen içim dışım kokuyooo:1shok:Bebisim için canım feda ama artık ayaklarım kilomu tasımıyo,resmen altları sızlıyoooo:çok üzgünüm:Tesekkür ederim ilgine canım benim.:1hug:

Kız moni seni dinleyip bol bol sogan yedim bugün,e bi koca beni bosasınnnklava:

e kızım yaaaa,,sende kahven yarım kalıyor beni dövüyorsun,,,,formül veriyoruz beni dövüyorsun,,,ahanda şimdi koca boşarsa dövcen yaaaa beni iyice sopa manyağı yaptın:çok üzgünüm:

Denizim bugün siteye giremeyeceksin belki ama benim kalbime coktaaaan girdin:asigim:Bir de buradan seyeettireyim dedim dogum gününü,mutlu yıllar sana, karnında yolculuga baslayacak olan miniklerinle beraber heeeep mutlu ol her 9 martta :1hug:

Kaçınnnnn cüzzamlı dilarem geldiiii.Yahu ilaclık bi kişi bile kalmadı yasenağlama,moni sen hangi topige sızdın yineeee

ÖFFFF yine duygularımı resme dökememişim,yazıyla anlatmısımmm:roflol:

evet ya anlayıncaya kadar aklım çıktı yani,,,,bu mesajı defne yazsaydı normaldir kızcağız eczacı falan diyecem ,,,ama seeennnn:mymeka:birde örtmen olcen yani,,hemide edebiyatçı yahuu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…