38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

roniyam daha yeni farkettim canım sorunu ,,,,ya site yavaş işliyor birde msj yollayıncaya kadar canımız çıkıyor valla,,,,
canım 4 blastımız donduruldu,,,,,bakalım inş bu sefer tutarda onlarıda kardeşlere kullanırız,,,,,,
ya bu arada birşey sorcam,,,sen istanbulda değilmisin canım ya,,bir yurtdışı muhabbeti var??eşim şehir dışında falan diyorsun?
yaaaaa roniyammmm beeeee üç kuruşluk aklımız vardı 2 kuruşunu harcadın be bacım offffffff valla idrak sorunu yaşıyorum(ilaçlar hepten inekleştirdi),,,:1shok::sm_confused:

monicim ABD de yasiyorum, gunaydin canim bunu kackez soyledimkaydirigubbakcemile3 ama olsun annelik saskinligina veriyorum:1closedeyes:
blaskokistlerine cok sevindim. masallah kardesleri de hazir simdi karnindakilerin.
monicim masallah. ozel bir sey yaptin mi yumurtalarin sayisi ve kalitesi artsin diye. masallah tekrar nazarim degmesin

allah konuşturuyor olsun inş,,annelik falan,,,,,,,
canım ben hiçbirşey yapmadım genlerle alakalı diyorum,,, annem beni 48 yaşında doğurmuş ,,,,biz 11 kardeşiz en küçükleri benim ve bizim ailede infertilite yaşayan hiç kimse yok,,,hatunlarımız havadan, sudan,nemden hamile kalan tipler,,,,30 küsür yeğenim var,,,,yani işin özü doğurganlığı mükemmel olan bir ailenin mensubuyum
ekstra hiçbirşey yapmadım,,,,,ama bu yaşlardan sonra dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum,,,bak mesela kullandığınız dhea yı okudum çok güzel birşey olduğunu öğrendim,,,,herşey yolunda bile gitmiş olsa bende kesinlikle ilerde kullanmayı düşünürümyerimseniben

annen hayran kaldim.bizde de tam tersi. annem 43 yasinda menopoza girdi. ailede benim yasimda olanlar coktan dogurmus herseyi halletmis oluyorlar. bir ben boyle ciktim gec evlendim diye herhalde.
ya evet DHEA icin iyi seyler okudum. al iste en canli ornegi defne. bakarmisin tup bebek denedi olmadi, dhea ile ilk ayinda hamile kaldi. insallah bende de mucize gosterir de ben de bu ay spontan hamile kalirim. ay ne iyi olur ya, dunyanin en mutlu kadiini olurum herhalde.
inan bana ivf den korkuyorum tekrar herseyi yeni bastan yasamak, yumurta takibi, yok buyudu buyumedi, kac yumurtam cikacak, dollendi mi dollenmedi mi, sonrasi o bir asir gibi gecen 12 gun. ay simdi bile nefesim daraldi valla.
allah yardimcim olsun, yuzume gulsun de bir mucize yaratsin ve ben bu ay hamile kalayim.
bak monicim hamile kadinlarin duasi kabul olurmus, sen bana dua et olrmu canim

ben de dilenci oldum valla senağlamamirmirmirmir.herkesten dua dileniyorum, sizin derdiniz size yeter bir de benimle ugrasiyorsunuz

Bak monicim arada bir dirdirlaniyorum ya ben, gurbette olmama ver. kizma bana, dovme benisenağlama. bana sefkat goster, basimi oksa olurmu

ben de dilenci oldum valla senağlamamirmirmirmir.herkesten dua dileniyorum, sizin derdiniz size yeter bir de benimle ugrasiyorsunuz

hayydaaaa dur bacım daha hamileliğimizi tescillemedikfisfisfis,,,ben her zaman dua ediyorum ,,,,roni cim kendini baskı altında tutma canım gerilme lütfen rahat ol vücudunu rahatlat,,,,,dhea ya devam bence dozajını yükselt bakalım hatırladığım kadarıyla 1 tane alıyordun iki yap,,,,bak takip et,,,,,kendini,,,,,,inş hepimiz anneliği er geç tadıcaz ,,bu sayfanın uğuruna inanıyorum

Bak monicim arada bir dirdirlaniyorum ya ben, gurbette olmama ver. kizma bana, dovme benisenağlama. bana sefkat goster, basimi oksa olurmu

:teselli:kız ben seni okşamammı:teselli:hemde binlerce kez yaparım,,,şuna inan şu an şevkatim sana akıyor,,,,oyyyy üzülme sakın:1hug:

kız ne cadısın sen :mymeka:

canım sağol ya sizlerin desteği oldumu çok rahatlıyorum ben adetim gelmedi 7 gün gecikti tedaviye başlamamız lazım ama adetim gelmedi keşke hamile kalsam dedim doğal yolla ama bugün eczaneden test aldım malesef tek çizgi canım sıkıldı dr la konuştum farlutal a başla dedi yarın başlıcam bakalım adetim ne zaman gelecek ona göre ankaraya gitcem tedaviye başlıcam inşallah tutar hayıt tohumunu içiyordum 10 gündir içmiyorum tedaviye başlıcaz diye bıraktım bide bu solgarin isoflavine ne ilacı ?ne işe yarıyor merak ettim bugün kızlardan bazıları hamile olduğunu yazmış nasıl mutlu oldum canım anlatamam artık aile gibi olduk yaa bu çok güzel bişey canım allah seninde bebeğini kucağına almak nasip etsin canım sağol yardımların ve verdiğin moral için allah senden razı olsun hepinizdende sün çok dua ettim hepimiz için öpüyorum seni canım:1hug:

araycım sağol canım seninde duaların kabul olsun ben ankarada ankalife tüp bebek merkezinde yaptıracağım orada bedava tüp bebek kazandım sadece ilaç parasını vereceğiz oda 2600lira mış öyle dediler bilmiyorum bakalım bizim maddi gücümüz olmadığı için yaptıramıyorduk bu şans bize güldü ama şimdide ilaç parasını denkleştirmeye çalışıyoruz bakalım olacakmı herkes bu paranın çok olduğunu söyledi sence nasıl bi fikrin varmı? ama çokda olsa yaptıracağız inşallah .senin dediğin dr kim? umudumu yitirmiyorum ama bazende korkuyorum canım şimdi adetim gelsin diye bekliyorum oda 7 gün gecikti bugün test yaptım tek çizgi çıktı keşke çift çizgi çıksaydıda tedaviye gerek kalmasaydı ne güzel olurdu deme?bende her işin kolayını kaçıyorum neyse canım seni sıktım sen bana bakma canım öpüyorum seni kendine iyi bak:1hug:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:allah sana ve hepimize bebk sevgisini tattırsın canım dualarım seninle

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün bir ögretmen arkadaşımızın 8 deneme ve negatifti.bugun aldıgım bir haberle 10 denemesi sonucu hamile kalmış.1aylık bir kız çocugu oldugunu duydum çok sevindim.kendisi 41 yaşında.

Serpilim geriye dönük okuyorsun galibasengözlerimebaksanab,sevicim hayırlı ugurlu olsun tedavin.ınnnnsallaaah bu sitenin uguru seni de bulacak,anne olacaksın tez zamanda.Sana tedavinde kolaylıklar diliyorum,su gibi aksın yumurtaların,tıkır tıkır işlesin, hersey yolunda gitsinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…