ÖFFFF yine duygularımı resme dökememişim,yazıyla anlatmısımmm:roflol:
ya sen özeline tüzeline bakmıyormusun birşey sorduk demi
Biras mola alıyom benn:ecrin_bebek:
roniyam daha yeni farkettim canım sorunu ,,,,ya site yavaş işliyor birde msj yollayıncaya kadar canımız çıkıyor valla,,,,
canım 4 blastımız donduruldu,,,,,bakalım inş bu sefer tutarda onlarıda kardeşlere kullanırız,,,,,,
ya bu arada birşey sorcam,,,sen istanbulda değilmisin canım ya,,bir yurtdışı muhabbeti var??eşim şehir dışında falan diyorsun?
yaaaaa roniyammmm beeeee üç kuruşluk aklımız vardı 2 kuruşunu harcadın be bacım offffffff valla idrak sorunu yaşıyorum(ilaçlar hepten inekleştirdi),,,:1shok::sm_confused:
monicim ABD de yasiyorum, gunaydin canim bunu kackez soyledimkaydirigubbakcemile3 ama olsun annelik saskinligina veriyorum:1closedeyes:
blaskokistlerine cok sevindim. masallah kardesleri de hazir simdi karnindakilerin.
monicim masallah. ozel bir sey yaptin mi yumurtalarin sayisi ve kalitesi artsin diye. masallah tekrar nazarim degmesin
allah konuşturuyor olsun inş,,annelik falan,,,,,,,
canım ben hiçbirşey yapmadım genlerle alakalı diyorum,,, annem beni 48 yaşında doğurmuş ,,,,biz 11 kardeşiz en küçükleri benim ve bizim ailede infertilite yaşayan hiç kimse yok,,,hatunlarımız havadan, sudan,nemden hamile kalan tipler,,,,30 küsür yeğenim var,,,,yani işin özü doğurganlığı mükemmel olan bir ailenin mensubuyum
ekstra hiçbirşey yapmadım,,,,,ama bu yaşlardan sonra dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum,,,bak mesela kullandığınız dhea yı okudum çok güzel birşey olduğunu öğrendim,,,,herşey yolunda bile gitmiş olsa bende kesinlikle ilerde kullanmayı düşünürümyerimseniben
ben de dilenci oldum valla senağlamamirmirmirmir.herkesten dua dileniyorum, sizin derdiniz size yeter bir de benimle ugrasiyorsunuz
Bak monicim arada bir dirdirlaniyorum ya ben, gurbette olmama ver. kizma bana, dovme benisenağlama. bana sefkat goster, basimi oksa olurmu
hayydaaaa dur bacım daha hamileliğimizi tescillemedikfisfisfis,,,ben her zaman dua ediyorum ,,,,roni cim kendini baskı altında tutma canım gerilme lütfen rahat ol vücudunu rahatlat,,,,,dhea ya devam bence dozajını yükselt bakalım hatırladığım kadarıyla 1 tane alıyordun iki yap,,,,bak takip et,,,,,kendini,,,,,,inş hepimiz anneliği er geç tadıcaz ,,bu sayfanın uğuruna inanıyorum
canim ya bu doktorlara nasilkiziyorum anlatamam(allahin isine karisiyorlar bak simdi bende ilk basvurdugumda yuksek doz ilaca ragmen yumrutalarim biri onden gitti digeri arkada kaldi aman gorsen doktorun daha cok cnai sikildi iptal ediyorum bu tedaviyi falan dedi..sanki ben sucluyum..zaten son sanslariniz falan dedi..neyse canim ilk tup negatifti ama simdi bir mucize yasiyorum tupten sonra dogal yoldan hamile kaldim:)allah nasip eder devam ederse insallah:)bak fsh dusurmek icin mutlaka hayittohumu kaynat hergun ic...solgarin isoflavinase diye bir ilaci var ondan hergun al bak birde biz roniyamla dhea diye yumurtalari genclestiren bir ilac almaya baslamistik sende ondan al..moralinide bozma sakin:)
canım sevicim duaların allah kabul etsin herkesin kandili mübarak olsun canım son deneme demek ne oluyor.nasıl olur.ankarada nerede yaptıracaksın.eger konuşmadıgın merkez varsa sana özelden bir doktor önereyim.bu doktor çok iyi.benim arkadaş üç deneme yaptı istanbulda olmadı.ankarada bu doktora gitti bir kızı var.umudunu sakın yitirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?