38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İyiyim tatlımmm
olumunekankayizsmile
sadece artık hafta içi gündüz giremiyorum ya akşamlarıda eğer uygun olursam bakıyorum ondada kimseler yoook :gitme:

canım sen taşındın mı hadi bakalım çok yorma emi kendini bu aralar bırak herşeyi sonra yaparsın yavaş yavaş sakın strese girme olumunekankayizsmile

valla süper yazmışın ama sen beni anladın değil mi? sempatiksalakcinni

Kindersmscim, stress diz boyu yerine bogazi da gecmis durumda! Evet, ev toplandi fakat esyalarin yola cikmasi sanirim onumuzdeki hafta olacak. Sonra yapamam cunku ulkelerarasi tasiniyoruz, TR'ye gelecegim ve buraya geri donmuyorum, o yuzden buranin cok iyi organize olmasi gerekiyor. Haftaya belki gorusuruz?

erkek anneleri nasıl bakalımmm
Batu nun annesi, Mert'in annesiiii olumunekankayizsmile
Alabamam ,denizbulutummm olumunekankayizsmile

altınyunus cum sen nasılsın?

Merye nerelerde yaa onunla ilgili epeydir bir şeyler okumadım sankii bilmiyorumkismile

Patiklerr sen nerelerdesinnn bittimi işlerinn opuyorumnanaktan

oooo anladım canım olumunekankayizsmile yoğun işler valla biz burda semten semtte zor gidiyoruz uuuuf sen bide ülke değiştirrr gell gelll bekliyommm alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

kindrsms, bu ne neşe böyle.allah eksik etmesin neşeni.ben iyiyim nasıl olayım.beni de umut'un annesi olarak ekleyebilirsin teyzesi.
ebuskagenc,herkes pazar rehavetinde sanırım.ya da gezmekte.istanbul'u bilmem ama izmir'de yazdan kalma bir hava var.

işten giremeyince sen karşılaşamıyoruz bir türlü. sen nasılsın?
gerçekten şu ara hep erkek anası olduk. alabama-ben-altınyunus.
merye ye kıza benziyor demiş dr ama daha kesin bir sonuç yoktu. bakalım belki kızımız geliyordur.
olmadı sizlerden bekleriz bir kız :ecrin_bebek:

daha da süperi muallim yanındaki bakıcıyı 2 hafta önce parayı az buldu diye gönderdi. şimdi ortalık ve ütü için haftada 2 gün aldığı yardımcı ile üçüzlerine tek başına bakıyor. kızların tam emekleme yürüme zamanı. ben yapamazdım valla. allah dağına göre kar veriyor delikafadulden

selam kızlar ancak girebildim bugün nedense acayip bir yorgunluk var arada bir sancımda oluyor

ZarpDeniz, Altınyunus, Alabama, Kindersms, DenizBulut uğramışlar opuyorumnanaktan

Meryeyi bende merak ettim

ebuskagenç sanada selam

ZARP Hocam;dün sadece iki tane çilek yaptım...kağıt işi kolaydır dedim araya başka işler soktum.çarşı pazardı,bir de aniden esti cam perdeye giriştim.elişine kaldı mı 2 çileklik zaman.kafamçokkarıştı

ZARP Hocam;haftaya buradasınız ha...hadi inşallah...az kaldı:ecrin_bebek:

baharcım.hamilelikte oluyor bazen sancılar.kötüye yorma emi...sakın korkma...opuyorumnanaktan:1hug:

göbişler uğramış bugün....herkese selamlar..

Hanımlar merhaba,
ne zamandır giremedim hiç, bir ara denizverdi ile yazıştık, haberleri özet o vermişti sağolsun. Sonra onun üzerinden bile epey vakit geçti. Nasılsınız? herkes iyidir umarım a.s.

Ben yine çalışmaya başladım, sesimin kesilmesinden belli herhalde sempatiksalakcinni Yine aynı yerde, daha iyi şartlar vaadiyle... Bu sefer kendimi çok yormamaya çalışıyorum, seyahatler de epey az bu sefer...
Geçen ay rutin kontrolde güzel bir yumurta görmüştü doktor. Adetin 10.günü 15mm idi, takibe aldık ilaçsız filan büyüdü yumurcak güzelce, hemencecik 23mm oldu. Çatlatma iğnesi + doğal denemeler derken yine elimiz boş çıktık. Bendeki gelişmeler bundan ibaret :kedi:
Herkese selamlar, öperim opuyorumnanaktan

oooooooooo...abcdef;hoşgeldin arkadaşım...muş yolları taştan mı yine..yerimseniben

sesin iyi geliyoryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…