İyiyim tatlımmm
olumunekankayizsmile
sadece artık hafta içi gündüz giremiyorum ya akşamlarıda eğer uygun olursam bakıyorum ondada kimseler yoook :gitme:
canım sen taşındın mı hadi bakalım çok yorma emi kendini bu aralar bırak herşeyi sonra yaparsın yavaş yavaş sakın strese girme olumunekankayizsmile
Kindersmscim, stress diz boyu yerine bogazi da gecmis durumda! Evet, ev toplandi fakat esyalarin yola cikmasi sanirim onumuzdeki hafta olacak. Sonra yapamam cunku ulkelerarasi tasiniyoruz, TR'ye gelecegim ve buraya geri donmuyorum, o yuzden buranin cok iyi organize olmasi gerekiyor. Haftaya belki gorusuruz?
erkek anneleri nasıl bakalımmm
Batu nun annesi, Mert'in annesiiii olumunekankayizsmile
Alabamam ,denizbulutummm olumunekankayizsmile
altınyunus cum sen nasılsın?
Merye nerelerde yaa onunla ilgili epeydir bir şeyler okumadım sankii bilmiyorumkismile
Patiklerr sen nerelerdesinnn bittimi işlerinn opuyorumnanaktan
Denizcim, uzun detayli bilgiler icin cok tesekkur ederim, arkadasima bilgileri verecegim umarim onun da isine yarar. Umarim sen de hayirlisiyla oglusuna kavusursun canim. Ayy evet, El Muallim'in ucuzlerini biliyorum, superler, masallah!opuyorumnanaktan
Yaaa denizverdiii gene karşılaşamadık mı yaaaa ben yazrken kimse yoktu bende yazımı yazıp gönderdim çıktım meğer sen gelmişinnn :çok üzgünüm:
valla süper yazmışın ama sen beni anladın değil mi? sempatiksalakcinni
Kindersmscim, stress diz boyu yerine bogazi da gecmis durumda! Evet, ev toplandi fakat esyalarin yola cikmasi sanirim onumuzdeki hafta olacak. Sonra yapamam cunku ulkelerarasi tasiniyoruz, TR'ye gelecegim ve buraya geri donmuyorum, o yuzden buranin cok iyi organize olmasi gerekiyor. Haftaya belki gorusuruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?