38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama canım masaj önerin için tşk ederim. Şiddeti arttığında eşime yaptırıcam

şimdi bitirdim bahar...bende kurstaki bilgilerden kopyaladın sandımm...çoookkk güzeldiii..bütün anneleri ,anne adaylarını kutluyorum.çok şanslılar..çokkk sıkı sarılın emi bebeğinize:ecrin_bebek:

şimdi bitirdim bahar...bende kurstaki bilgilerden kopyaladın sandımm...çoookkk güzeldiii..bütün anneleri ,anne adaylarını kutluyorum.çok şanslılar..çokkk sıkı sarılın emi bebeğinize:ecrin_bebek:

İnşallah sende sarılıcaksın canım hayırlısıyla şu tedavilerin bitsin dua ediyorum sana. Şimdi çıkayım ben ortaya attığım market poşetlerini filan kaldırayım yerleştireyim eşim gelmeden :) iyice dağınık olup çıktım yarın kayınvalidemler geliyor düzenleyim etrafı :))

kolay gelsin sana... ben de yazımı bitirdim.şimdi bişeyler kesip biçeceğim.
sahi yarın gidecekmisin kursa?kayınvalidenler?

şimdilik herkese iyi akşamlar...

baharnaz, evet zaman çabuk geçiyor.birden kendimi hatırladım 12. haftada.vay bee.nerelere gelmişiz.senin de geçecek hemen merak etme.
bu arada bebek güncesine bayıldım.ellerine sağlık.

ikili test için ense ölçümü lazım zaten. kan da almışlardır herhalde aynı gün. ense ölçümüyle aynı gün olması gerek. buruna da bakmıştır ama dememiştir. bu haftada onun da oluşup oluşmadığı önemli. bir sorun olsa zaten söylerdi. herşey normaldir.benim doktorum rıza madazlı.
doğum şekli için henüz çok erken. hiçbir doktor 30 hatta 34. haftadan önce doğum şeklini konuşmuyor. nedeni öncelkle bebek sağ salim o haftaya gelecek mi diye. sonra da annenin tansiyonu, bebeğin kilosu, pozisyonu vs vs o kadar çok etken varki doğum şekline etki eden hepsi son ana bırakıyorlar.

Gunaydin Citirciklar,

Baharnaz, ceninin guncesine bayildim, super! Tesekkurler paylastigin icin... Umarim ortaligi toplamisindir, ne de olsa kayinannenler geliyor.akannehir

Deniz bulut, senin doktoruna odemeyi nasil yapiyorsun? SGK'li mi? Muayenesi mi var, yoksa hastaneye mi gidiyorsun?

Alabama, senin dokorun kim? Deniz'e sordugum sorularin aynisini sana da sorabilir miyim lutfen? Bir arkadasim 7.denemeden sonra gebeligi yakaladi ve simdi Istanbul'a tasindilar, doktor arayisi icinde, onerileriniz var mi?

Denizverdi, kesme bicme isleri nasil gidiyor?

Altinyunus, evet kuru erigin mayahos bir tadi var ben seviyorum, umarim sana da cok faydasi olur rahatlarsin.

Kindersms, neredesin guzelim? Iyilestin mi?

Patikler, Merye, Hulyaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Absynth'den haber yada gorusen var mi? Siteden ismini mi sildirdi, bilen var mi?bilmiyorumkismile

Herkese sevgiler ve mutlu Pazarlar.

Günaydın a.s.

DenizVerdi canım gelirsin az sonra sana da günaydın :) Kursa bugün öğleye kadar gidicem öğleden sonra bilmiyorum canım. Belki bugün yeni konuya geçer kaçırmak istemem ama kayınvalidemler olduğunda tabiki gidemem kursa :) bizde başlasaydık kağıt, karton işlerine bayılırım ama ev dağılıyor yine dağıtıcam yani :)

ZarpDeniz günaydın uğrayıp gitmişsin zaman farkı olunca canım topladım topladım eşimede toplattım :) bu saatte niye kalktım toplamak için dermişim

Altınyunus beğenmene sevindim bulduğum şeyleri paylaşırım canım İnşallah sağlıkla şu aylarımızı tamamlayalım

Deniz Bulut evet o günü kan testimde yapıldı pazartesi sorarım bakalım nasıl çıkmış

oooo erkenciyiz bahar.günaydın herkese günaydın.mutlu pazarlara.s.

deyip hemen kaçıyorum.hoş bir gün olsun..sevgiden dostluktan yana

günaydın topiğin çıtırları
zarpcım benim tedavilerim acıbadem maslak hastanesinde oldu ve ben sgk dan faydalanmadım hiçbir aşamada malesef. çünkü heyet raporu filan uğraşmam lazımdı yaşım 38 di telefonda konuştuğum bi hemşire sorun yoksa zaten alamassın falan dedi bende uğraşmadım. genelyaşamdan sigortam vardı sadece onun yüzdeon indiriminden faydalandım. Doktorum bildiğin gibi londraya döndü oyüzden öneremiyorum burda olsaydı tavsiye edecektim. sonra ödemelerimi kredikartıyla taksit seçeneğimi kullanmıştım. sadece tedavide 4 taksit ilaçlar hepsi peşindi. sonra sigortam doğumu acıbademde limitli ödediği için ve memorialde doğurursam limitsiz olacağı için hamile kaldıktan sonra memoriale geçtim. memorialde ki doktorum kadın doğum bölümünden Banu Göker çok tatlı bi kadın. ilk defa kadın doktora gidiyorum ve çok memnununm. yine sigortamda ayakta tedavi seçeneği olmadığı için herşeyim ücretli sadece doğuma para vermicem. her muayeneye yine kart indirimimle 115 lira ödüyorum. ama biliyorsunuz 15 gün içindebirdaha gidersem kontrol muayenesine ücret ödemiyorum canım. doktorumu da herkese tavsiye ederim.

altınyunus canım sen hamile kaldıktan sonra nadir girmeye başladın yoksa burdaki herkes herkese aynı uzaklıkta birine cevap verip birine vermemek gibi kimse kimseye ayıp yapmaz. bende çoğunlukla cevap alamadığım olduğunda üstünde durmamışımdır. sen gel herkese yaz herkesde sana yazar. ama içinde hiçbirzaman bana cevap vermediler duyggusu olmasın. ama sakın niye açıklama yaptın falan deme bana çünkü senin yazdığın cümle herkese cevap hakkı doğuruyor o yüzden o cümleni görenherkes yazacaktır canım.

günaydın güzeller kaydirigubbakcemile3

zarpdeniz hayırlı olsun arkadaşının hamileliği. benim doktorum rıza madazlı. kendisi perinatolog. yani diğer jinekologların hamilelikte bebekte riskli bir durum gördüklerinde yolladıkları kişi. amniosentez ve detaylı ultrason için gidilen doktor. hamilelik takibi de yapıyor. zaten bu işin uzmanı ve her kontrolde detaylı ultrason ile bakıyor. çok da rahat bir doktor. belki şu ana kadar bende önemli birşey çıkmadığından panik yaptıracak birşey demedi. international a da gidiyor haftanın belli günleri. yalnız orada gebelik takibi yaptırmak pek akıl karı deri çünkü hastaneler 15 günde bir ikinci kez ücret alıyorlar. doktorun muayenesi 250 lira herhalde international da da 250 veya 300 liradır. nişantaşında muayenehanesinde ayda 1 kez alıyor bu ücreti. bir de diğer doktorlar gibi 2 haftada bir falan çağırmıyor (tabii bunu gerektirecek özel bir durum yoksa). kendi diyor ama ne zaman daralırsan bir şeyi merak edersen gel diye. ben 9. haftada gittim 250 lira verdim. 12. haftada gittim para vermedim. 16. haftada gittim kendi istediğim için amniosentez yaptırdım 1250 liraydı nakit. 21. haftada ayrıntılı ultrasona gittim birşey vermedim. 26-30. haftalar gittim 250 şer lira verdim. 34. hafta gittim vermedim. şimdi 36 da alır sanırım ve doğuma kadar da almaz diye düşünüyorum. doğum ücreti 2500 lira. benim sağlık sigortam var limitli ama inşallah hastane ve dr doğum ücretinin çoğunu karşılayacak gerisini kendim ödedim. doğum için çalıştığı hastaneler amerikan-acıbadem grubu-memorial-gayrettepe florence nigthingle-hizmet ve tabii cerrahpaşa. bunlardan sadece hizmette ve cerrahpaşada ssk var ama tabii doktorun ücreti ayrı nakit ödeniyor.

ssk lı hastane ve doktor olarak da 2. tüp bebek yaptırdığım çamlıca medicana dan ömer faruk vanlıoğlunu öneririm. hastaneyi ve personeli beğenmedim ama bu dr ve ekibi gerçekten iyi. hastanenin ssk anlaşması var. her muayene 20-25 lira arası. doğum ücreti de ssk anlaşmalı olarak diğer hastanelere göre biraz daha uygun telefon edip sorabilirler. hastanenin yeni doğan merkezi var ve sanırım iyi. buradan el muaalim 40 yaşında üçüzlerini 29. haftada orada doğurdu ve 2 ay sonra üçü de sağ salim eve geldiler.

Son düzenleme:
alabama, deniz de yorumunu yaptı senin gibi.ona da niye açıklama yaptın demedim.zaten kimseden açıklama istememiştim.sizler kibarca kendi fikirlerinizi söylediniz.teşekkür ederim ikinize de.tabii ki herkes birbirine aynı uzaklıkta.buradaki bulunma amacımız farklı.en yakın dostumuza arkadaşımıza anlatamadıklarımızı anlatıyoruz.ben hamile olduğumu aileme söylemeden sizlerle paylaştım.amniyo sentez olduğumu ailem dahil birçok kişi bilmiyor bile mesela.
hadi bakalım senin az kaldı.darısı başıma.ben de şu 34 leri görsem hayırlısıyla....hihoyyyt

Alabamacim, sagol canim bilgiler icin...Doktorundan da memnun olduguna sevindim, hayirlisiyla bebegine kavus canim.opuyorumnanaktan

Selam güzeller
a.s.
aaa nihayet zarpdenizle karşılaştım sanırım :1hug::dance:
ben ne zaman gelsem herkes gitmiş oluyoduuu :çok üzgünüm:

Yaaa denizverdiii gene karşılaşamadık mı yaaaa ben yazrken kimse yoktu bende yazımı yazıp gönderdim çıktım meğer sen gelmişinnn :çok üzgünüm:

Denizcim, uzun detayli bilgiler icin cok tesekkur ederim, arkadasima bilgileri verecegim umarim onun da isine yarar. Umarim sen de hayirlisiyla oglusuna kavusursun canim. Ayy evet, El Muallim'in ucuzlerini biliyorum, superler, masallah!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…