şimdi bitirdim bahar...bende kurstaki bilgilerden kopyaladın sandımm...çoookkk güzeldiii..bütün anneleri ,anne adaylarını kutluyorum.çok şanslılar..çokkk sıkı sarılın emi bebeğinize:ecrin_bebek:
İnşallah sende sarılıcaksın canım hayırlısıyla şu tedavilerin bitsin dua ediyorum sana. Şimdi çıkayım ben ortaya attığım market poşetlerini filan kaldırayım yerleştireyim eşim gelmeden :) iyice dağınık olup çıktım yarın kayınvalidemler geliyor düzenleyim etrafı :))
selam kızlar kurstan erken geldim Gebelik konumuz devam etti bugün. Detaylara girmiyorum çoğunuz benden daha bilgilisiniz :)
Vanilya sağlıkla umutla ve neşeyle bekliyoruz seni.Arada okursun ama bizi dimi :)
ZarpDeniz Kayınvalidemler yarın geliyor canım sende evi toparladığın için giremiyormuşsun kolay gelsin kendini.çok yıpratmadan toparlan canım.Cinsiyeti önümüzdeki ay bakalım resmi değiştiricekmiyim :)) sağlıkla gelsinde.
DenizVerdi sabah ki msjını okudumkursa yürüyerek gidiyorum ya çook şanslıyım ders saati 9da ben 15 dk önce evden çıkıyorum ama bugün çoğunluk ders 8 de başlasın dedi bakalım haftaya nolcak bende tarafsızım dedim çünkü zaten erken uyanıyorum uykuya daldığım gün izinliyim geç kalırsam gebelik izni dedim .)) gülüştük
Deniz Bulut pazartesi filan sonucum çıkar herhalde ama sadece ense ölçümü yaptı hiç burun ölçümü yapılmadı yapsa söylerdi galiba dimi. Senin drun kim? Ben drumla doğum şeklini konuştum askıda kaldı. Normal doğum tercihim olduğunu söyledim drda ileri aylarda gidişata göre karar veririz dedi. bakalım hayırlısı. Sizinde ev karışmış tabiki eve yeni bir yakışıklı katılcak ev düzeni ona göre ayarlanıyor ne güzel Maşallah. Kolay gelsin. Halandan Allah razı olsun.
Altınyunus ileriki aylar daha hızlı geçiyor galiba hareketlerini hissederek günleri geçirmek Maşallah bebişine.
Merye hamişi sen nerelerdesin?
Bu arada bugün dersten aklımda kalan hareketleri hissetmeye başladığımızda 1 gün içinde bebişin en az 9 ile 15 kez arasında hareketlerini hissetmeliymişiz
günaydın topiğin çıtırları
zarpcım benim tedavilerim acıbadem maslak hastanesinde oldu ve ben sgk dan faydalanmadım hiçbir aşamada malesef. çünkü heyet raporu filan uğraşmam lazımdı yaşım 38 di telefonda konuştuğum bi hemşire sorun yoksa zaten alamassın falan dedi bende uğraşmadım. genelyaşamdan sigortam vardı sadece onun yüzdeon indiriminden faydalandım. Doktorum bildiğin gibi londraya döndü oyüzden öneremiyorum burda olsaydı tavsiye edecektim. sonra ödemelerimi kredikartıyla taksit seçeneğimi kullanmıştım. sadece tedavide 4 taksit ilaçlar hepsi peşindi. sonra sigortam doğumu acıbademde limitli ödediği için ve memorialde doğurursam limitsiz olacağı için hamile kaldıktan sonra memoriale geçtim. memorialde ki doktorum kadın doğum bölümünden Banu Göker çok tatlı bi kadın. ilk defa kadın doktora gidiyorum ve çok memnununm. yine sigortamda ayakta tedavi seçeneği olmadığı için herşeyim ücretli sadece doğuma para vermicem. her muayeneye yine kart indirimimle 115 lira ödüyorum. ama biliyorsunuz 15 gün içindebirdaha gidersem kontrol muayenesine ücret ödemiyorum canım. doktorumu da herkese tavsiye ederim.
günaydın güzeller kaydirigubbakcemile3
zarpdeniz hayırlı olsun arkadaşının hamileliği. benim doktorum rıza madazlı. kendisi perinatolog. yani diğer jinekologların hamilelikte bebekte riskli bir durum gördüklerinde yolladıkları kişi. amniosentez ve detaylı ultrason için gidilen doktor. hamilelik takibi de yapıyor. zaten bu işin uzmanı ve her kontrolde detaylı ultrason ile bakıyor. çok da rahat bir doktor. belki şu ana kadar bende önemli birşey çıkmadığındanpanik yaptıracak birşey demedi. international a da gidiyor haftanın belli günleri. yalnız orada gebelik takibi yaptırmak pek akıl karı deri çünkü hastaneler 15 günde bir ikinci kez ücret alıyorlar. doktorun muayenesi 250 lira herhalde international da da 250 veya 300 liradır. nişantaşında muayenehanesinde ayda 1 kez alıyor bu ücreti. bir de diğer doktorlar gibi 2 haftada bir falan çağırmıyor (tabii bunu gerektirecek özel bir durum yoksa). kendi diyor ama ne zaman daralırsan bir şeyi merak edersen gel diye. ben 9. haftada gittim 250 lira verdim. 12. haftada gittim para vermedim. 16. haftada gittim kendi istediğim için amniosentez yaptırdım 1250 liraydı nakit. 21. haftada ayrıntılı ultrasona gittim birşey vermedim. 26-30. haftalar gittim 250 şer lira verdim. 34. hafta gittim vermedim. şimdi 36 da alır sanırım ve doğuma kadar da almaz diye düşünüyorum. doğum ücreti 2500 lira. benim sağlık sigortam var limitli ama inşallah hastane ve dr doğum ücretinin çoğunu karşılayacak gerisini kendim ödedim. doğum için çalıştığı hastaneler amerikan-acıbadem grubu-memorial-gayrettepe florence nigthingle-hizmet ve tabii cerrahpaşa. bunlardan sadece hizmette ve cerrahpaşada ssk var ama tabii doktorun ücreti ayrı nakit ödeniyor.
ssk lı hastane ve doktor olarak da 2. tüp bebek yaptırdığım çamlıca medicana dan ömer faruk vanlıoğlunu öneririm. hastaneyi ve personeli beğenmedim ama bu dr ve ekibi gerçekten iyi. hastanenin ssk anlaşması var. her muayene 20-25 lira arası. doğum ücreti de ssk anlaşmalı olarak diğer hastanelere göre biraz daha uygun telefon edip sorabilirler. hastanenin yeni doğan merkezi var ve sanırım iyi. buradan el muaalim 40 yaşında üçüzlerini 29. haftada orada doğurdu ve 2 ay sonra üçü de sağ salim eve geldiler.
Selam güzeller
a.s.
aaa nihayet zarpdenizle karşılaştım sanırım :1hug::dance:
ben ne zaman gelsem herkes gitmiş oluyoduuu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?