ZARP Hocam;haftaya buradasınız ha...hadi inşallah...az kaldı:ecrin_bebek:
Hanımlar merhaba,
ne zamandır giremedim hiç, bir ara denizverdi ile yazıştık, haberleri özet o vermişti sağolsun. Sonra onun üzerinden bile epey vakit geçti. Nasılsınız? herkes iyidir umarım a.s.
Ben yine çalışmaya başladım, sesimin kesilmesinden belli herhalde sempatiksalakcinni Yine aynı yerde, daha iyi şartlar vaadiyle... Bu sefer kendimi çok yormamaya çalışıyorum, seyahatler de epey az bu sefer...
Geçen ay rutin kontrolde güzel bir yumurta görmüştü doktor. Adetin 10.günü 15mm idi, takibe aldık ilaçsız filan büyüdü yumurcak güzelce, hemencecik 23mm oldu. Çatlatma iğnesi + doğal denemeler derken yine elimiz boş çıktık. Bendeki gelişmeler bundan ibaret :kedi:
Herkese selamlar, öperim opuyorumnanaktan
daha da süperi muallim yanındaki bakıcıyı 2 hafta önce parayı az buldu diye gönderdi. şimdi ortalık ve ütü için haftada 2 gün aldığı yardımcı ile üçüzlerine tek başına bakıyor. kızların tam emekleme yürüme zamanı. ben yapamazdım valla. allah dağına göre kar veriyor delikafadulden
baharcım;iyimisin?
Günaydın canım çok şükür iyiyim akşamki böğürtülerden sonra bitti. Sadece hafif bulantı kaldı derken akşam yine geldi anlamıyorum nasıl birşey.
Canım sende çilek kesip yapıştırmaya başlamışsın biz hala gebelik ve doğuma takılı kaldık.
Bebişin organlarının Zigot ta hangi tabakalarda hangi organlarının oluştuğunu gördük. Zigot, döllenmiş yumurta.
Embriyo ve Fetüs aşamalarını gördük, doğumda anne ve bebiş için çantada olması gerekenler, doğum anları yaşananlar, doğumdaki anormal durumlar diye gidiyor canım.
Denizverdi, evet az kaldi canim. Cileklerini de merak ettim dogrusu, gorustugumuzde bakayim.
göreceksin hayatım allahın izniyle ama haklısın bize zaman geçmiyo hala 6 haftam var. ve hayat inan çok zorlaşıyoru koca göbekle. bazı hamileler hiç doğurmuyum bebeğim içimde kalsın ben naparım falan diyorlar ama ben tam aksine onları hiç anlamıyorum bi an önce zaman geçsin istiyorum.kaydirigubbakcemile5alabama, deniz de yorumunu yaptı senin gibi.ona da niye açıklama yaptın demedim.zaten kimseden açıklama istememiştim.sizler kibarca kendi fikirlerinizi söylediniz.teşekkür ederim ikinize de.tabii ki herkes birbirine aynı uzaklıkta.buradaki bulunma amacımız farklı.en yakın dostumuza arkadaşımıza anlatamadıklarımızı anlatıyoruz.ben hamile olduğumu aileme söylemeden sizlerle paylaştım.amniyo sentez olduğumu ailem dahil birçok kişi bilmiyor bile mesela.
hadi bakalım senin az kaldı.darısı başıma.ben de şu 34 leri görsem hayırlısıyla....hihoyyyt
bu arada arkadaşını tebrik ettiğimi de iletirsin canım. darası kasım da sana olsun innnşallah.Alabamacim, sagol canim bilgiler icin...Doktorundan da memnun olduguna sevindim, hayirlisiyla bebegine kavus canim.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım yine gel sık gel olurmuözledik seni çok.kendini yorma çok. yenil haberlerden bilmiyorum tanıyormusun heradamız hamile sanırım bu hafta 10 hafta dolmuş olacak inşallah. belki biliyorsundur.Hanımlar merhaba,
ne zamandır giremedim hiç, bir ara denizverdi ile yazıştık, haberleri özet o vermişti sağolsun. Sonra onun üzerinden bile epey vakit geçti. Nasılsınız? herkes iyidir umarım a.s.
Ben yine çalışmaya başladım, sesimin kesilmesinden belli herhalde sempatiksalakcinni Yine aynı yerde, daha iyi şartlar vaadiyle... Bu sefer kendimi çok yormamaya çalışıyorum, seyahatler de epey az bu sefer...
Geçen ay rutin kontrolde güzel bir yumurta görmüştü doktor. Adetin 10.günü 15mm idi, takibe aldık ilaçsız filan büyüdü yumurcak güzelce, hemencecik 23mm oldu. Çatlatma iğnesi + doğal denemeler derken yine elimiz boş çıktık. Bendeki gelişmeler bundan ibaret :kedi:
bahar sen hangi kursa gidiyordun canım atlamışım ben?DenizVerdi rutinler için sıkılma az kaldı sabret canım İnşallah sonuçlar daha da iyi çıkar.
Sizin dersler daha zevkli geçiyormuş. Kıskandım vallaaa:umursamaz:
süper valla size. hani memorialdede hafta sonu eğitim var ya gerçi o 6 haftalık bende acaba ona mı katılıyorsun dedim.Alabama biz DenizVerdiyle aynı kurs programına katılıyoruz farklı şubelerde.
0-6 yaş çocuk eğitimi fakat ders işleyişimiz farklı gidiyor biraz onlarda bol eğlence var şimdiik biz eğlence kısmına girmedik hazirana kadar haftasonları devam edecek olan kurs bize çocuk gelişimci veriyor bu dersi canım.
DenizVerdi rutinler için sıkılma az kaldı sabret canım İnşallah sonuçlar daha da iyi çıkar.
Sizin dersler daha zevkli geçiyormuş. Kıskandım vallaaa:umursamaz:
yine işine dönmüşsün. aman bu sefer yormasınlar seni. en azından doğal denemeye doktora gitmeye vakit kalsın.Hanımlar merhaba,
amin canım inşallah. inşallah hepimiz süper anne olalım. ama her kaın süper anne olacak diye bişi yok.Denizcim, basa dusunce sanirim yapiliyor. Bir yerde okumustum, "Annelik kadini daha da guclu kiliyor" diye...Sen simdi Batu gelince bak nasil bir " Super Kadin ve Super Anne" olacaksin.kaydirigubbakcemile5
aman hocam..hiç merak edilecek yanları yok...yamuk,hormonlu çilek işte.
hocam sahii.kolunuz nasıl oldu?geçti sanırım.ya da onca işlerle uğraşırken unuttunuz .hani hastasınızdır bir yeriniz ağrır başka bir şey olur unutuverirsiniz o eski ağrıyı dikkat başka yöne çevrilir.öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?