38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Absynth, Hosgeldin tekrar guzelim. Ben de sanan ozelden yazayim diye baktim ama sanki o listede adini gorememistim, tamamen sildirdin zannettim, demek ise basladin. Hayirli olsun, umarim cok strese girmeden, tedavini de aksatmadan hepsi bir arada olur. Gecen ayki yumurtan iyiymis ama biraz daha calismak lazim sanirim, umarim bu ay basarili olur canim, arada yaz lutfen tamamen gitme tamam mi?kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Denizcim, basa dusunce sanirim yapiliyor. Bir yerde okumustum, "Annelik kadini daha da guclu kiliyor" diye...Sen simdi Batu gelince bak nasil bir " Super Kadin ve Super Anne" olacaksin.kaydirigubbakcemile5

baharcım;iyimisin?

Günaydın canım çok şükür iyiyim akşamki böğürtülerden sonra bitti. Sadece hafif bulantı kaldı derken akşam yine geldi anlamıyorum nasıl birşey.
Canım sende çilek kesip yapıştırmaya başlamışsın biz hala gebelik ve doğuma takılı kaldık.
Bebişin organlarının Zigot ta hangi tabakalarda hangi organlarının oluştuğunu gördük. Zigot, döllenmiş yumurta.
Embriyo ve Fetüs aşamalarını gördük, doğumda anne ve bebiş için çantada olması gerekenler, doğum anları yaşananlar, doğumdaki anormal durumlar diye gidiyor canım.

iyi iyi...geçmiş....hen sen yazdığın güncede de yazıyordu ya...bebeğin içeride büyüyor .gelişiyor.ondandır sancının olması.çok büyük bir kanama geçirmedikçe korkma.. seninle bebeğin..

bizim de dün çok iyi geçti.çocuğun gelişiminde çevrenin mi yoksa genetiğin mi daha etkili olduğu konusunda münazarada bulunduk.üçe bölündük.çevreciler,genetik yanlıları ve kararsızlar.çok hoş geçti.çok sevdim bunu
.oyun da vardı tabii.kuzu kurt oyunu oynadık.bu oyunlar dikkat gerektiren oyunlar strateji geliştirmeye yönelik oyunlar...laf aramzda ben kuzu oldum.konsptte yoktu.ama ben bir de meeeeledim.delikafadulden
video da izlemeye başladık ..birkaç kere oluyor.döllenme ,bölünme doğuma kadar uzayan süreç.bebek bekleyenler.anne olmaya hazırlananlarşimdiye kadar çıkardığım sonuç''BEBEK GÖRÜR ,BEBEK YAPAR''
yani top ebeveynlerde..

bir çay daha içeyim ,çıkayım.hiç te gidesim yok ama yine tahlil var.adetliyim de ..sancım da,ağrım da miktarda bolca...hiç gidesim yok.sıkıldım...

Denizverdi, evet az kaldi canim. Cileklerini de merak ettim dogrusu, gorustugumuzde bakayim.

aman hocam..hiç merak edilecek yanları yok...yamuk,hormonlu çilek işte.

hocam sahii.kolunuz nasıl oldu?geçti sanırım.ya da onca işlerle uğraşırken unuttunuz .hani hastasınızdır bir yeriniz ağrır başka bir şey olur unutuverirsiniz o eski ağrıyı dikkat başka yöne çevrilir.öyle mi?

DenizVerdi rutinler için sıkılma az kaldı sabret canım İnşallah sonuçlar daha da iyi çıkar.
Sizin dersler daha zevkli geçiyormuş. Kıskandım vallaaa:umursamaz:

göreceksin hayatım allahın izniyle ama haklısın bize zaman geçmiyo hala 6 haftam var. ve hayat inan çok zorlaşıyoru koca göbekle. bazı hamileler hiç doğurmuyum bebeğim içimde kalsın ben naparım falan diyorlar ama ben tam aksine onları hiç anlamıyorum bi an önce zaman geçsin istiyorum.kaydirigubbakcemile5
Alabamacim, sagol canim bilgiler icin...Doktorundan da memnun olduguna sevindim, hayirlisiyla bebegine kavus canim.opuyorumnanaktan
bu arada arkadaşını tebrik ettiğimi de iletirsin canım. darası kasım da sana olsun innnşallah.
hoşgeldin canım yine gel sık gel olurmuözledik seni çok.kendini yorma çok. yenil haberlerden bilmiyorum tanıyormusun heradamız hamile sanırım bu hafta 10 hafta dolmuş olacak inşallah. belki biliyorsundur.

DenizVerdi rutinler için sıkılma az kaldı sabret canım İnşallah sonuçlar daha da iyi çıkar.
Sizin dersler daha zevkli geçiyormuş. Kıskandım vallaaa:umursamaz:
bahar sen hangi kursa gidiyordun canım atlamışım ben?

kinders sen neler yapıyorsun plan program var mı canım öptüm seni çok. gündüzleri yogunsun değil mi?

Alabama biz DenizVerdiyle aynı kurs programına katılıyoruz farklı şubelerde.
0-6 yaş çocuk eğitimi fakat ders işleyişimiz farklı gidiyor biraz onlarda bol eğlence var şimdiik biz eğlence kısmına girmedik hazirana kadar haftasonları devam edecek olan kurs bize çocuk gelişimci veriyor bu dersi canım.

absinth tekrar işe başlamışsın hayırlı olsun çok yorma kendini canım doğal yoldan gelmemiş hayırlısı canım. Geçmiş durumun ne bilmiyorum canım ama çokta erteleme eşini ikna et. İnşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursun

süper valla size. hani memorialdede hafta sonu eğitim var ya gerçi o 6 haftalık bende acaba ona mı katılıyorsun dedim.

çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm ne habersiniz ben çok iyim kızlar hormon testlerimi yaptırdım ama histerskopi olmalıyım rahim kalp şekl,indeymiş onun için dr düzeletcekmiş size değerlerimi yazayım

freet4 1,38

tsh 0,82
lh 2,51
fsh 4,39
proklatin 7,92
e2 384,7
progestan
1,61

canlarım hamillerimize kolay hamillekler dliyorum tedavi gören arkadşlarada acilen melekleri konsun diyorum hepinizii kocamn kocamn öpüyorum

alabamacım üzümlü kek yerimseniben ;uğramaya başlamışsın.işler azaldımı?.şimdi tatlı telaşlarınız var.daha 6 haftan var .hayırlısi hepsi olur.az öncdışarıdan günş olan yerler sıck ama yine de dikkat edin.tm gribe yakalanma havası.bol mve
bgsa birşe olu.idare e.yarısı çıkmıyor

yine işine dönmüşsün. aman bu sefer yormasınlar seni. en azından doğal denemeye doktora gitmeye vakit kalsın.

Denizcim, basa dusunce sanirim yapiliyor. Bir yerde okumustum, "Annelik kadini daha da guclu kiliyor" diye...Sen simdi Batu gelince bak nasil bir " Super Kadin ve Super Anne" olacaksin.kaydirigubbakcemile5
amin canım inşallah. inşallah hepimiz süper anne olalım. ama her kaın süper anne olacak diye bişi yok.

yaaa ben şimdi farkettim. sen zarpcığımıza siz diye mi hitap ediyorsun? hep mi? dönüp bakamadım. ne o eğitimci diye hoca torpilimi çekiyorsun? delikafaduldenayol burada eğitimimiz, işlerimiz farklı farklı da olsa aynı amaç için uğraşan aynı yaşlarda kadınlarız. ben anlamam kıskandım ben de senden 3-4 yaş büyüğüm. bana da siz de artık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…