- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Herkese Merhaba,
Ruzgardeniz, hosgeldin tekrar. Oglusa masallah!Ailevi durumlarla ilgili hakkinizda hayirlisi olsun canim, zor surecler gercekten. Belki biraz daha sakin dusunmeye ihtiyacin olabilir, her ne karar alirsan al yanindayiz ve seni bekliyoruz.:1hug:
Liste icin tesekkurler, en yakin Alabama ve Deniz Bulut'un bu listeye ihtiyaci olacak, umarim ben de diger hamilelerimizden sonra bu listeyi sevgiyle kullanirim.opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım, çok düşündüm ve hala da düşünmekteyim desem yeridir, sonunda bencilliklerinden vazgeçip beni ve oğlunu düşünürse kazançlı çıkan o olur, bunu açıkça söyledim, şu an sadece izliyorum ve doğru değerlendirmeye çalışıyorum :)
Ne demek, zevkle :) inşallah bu topikteki herkes eninde sonunda bu listeye ihtiyaç duyacak :Saruboceq:
RuzgarDeniz, ozel mesaj yazmak istedim fakat siteden gelen mesajda gonderemeyecegimi anladim. Yaninda oldugumu hissetmen icin nacizane dusuncelerimi yazmak istedim. Belki bu surecte profesyonel bir yardim almak da iyi bir karar olabilir. Her ne kadar genelde erkekler bu konuya cok sicak bakmasa da denemeye deger oldugunu dusunuyorum canim. Iliskinin saglikli devam edebilmesi icin her iki tarafin da odun vermesi gerektigine inaniyorum, her sey acik bir sekilde konusulup, ortak kararlar alinip, yeni stratejiler belirlenip oyle yola yeniden devam etmek daha saglikli olabilir. Bu surecte lutfen kendine de yanliz zamanlar ayir ve cok ozel oldugunu dusun canim. Benim meshur bir lafim vardir sana da yaziyorum. " Ruhunu mutlaka dinlendir"kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
rüzgar deniz;hoşgelmişin a.s.
rüzgar beye de maşallah..koca adam olmuş.neredeeeen nereye değil mi?kürlerden ondan bundan..sağlıkla büyüt inşallah.
bisikletli olan resmi Cunda da mı çekilmiş. oraya benzettim de..
evliliğin konusunda hangi karar seni mutlu edecekse o olsun.herşeyin hayırlısı..oğluna bir öpücük kondurdum.opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım, çok düşündüm ve hala da düşünmekteyim desem yeridir, sonunda bencilliklerinden vazgeçip beni ve oğlunu düşünürse kazançlı çıkan o olur, bunu açıkça söyledim, şu an sadece izliyorum ve doğru değerlendirmeye çalışıyorum :)
Ne demek, zevkle :) inşallah bu topikteki herkes eninde sonunda bu listeye ihtiyaç duyacak :Saruboceq:
Evet yazın çok güzel bir yer ama kışın yaşanacak yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından. O kadar çok eksikleri var ki. Evleneli 4,5 sene oldu toplasan 2 kere sinemaya gitmişimdir, burada bir tane sinema var ve gidilecek yer değil, gittiğimiz sinema buradan 1 saat uzaklıkta, ki ben evlenmeden önce ayda en az 4-5 defa giderdim, tiyatro desen yok, vs. vs.... Ama yazın tadına doyum olmuyor tabii :) kızarmış dondurma yememekle hiçbir şey kaçırmamışsın canım, ben yedim ve bir daha ağzıam sürmedim, gerçi damak zevkleri farklı oluyor ama ben dondurmayı normal tercih ediyorum o tecrübeden sonra :) sahilde balık yemek mi? aman aman aman... inanılmaz pahalı... boğazda ye daha iyi :) ne bileyim, bir de sanki yaşadıklarım beni buradan tamamen soğuttu herhalde, bilemiyorum :)Ayvalık çok güzel bir yer..2 kere gittim.bu yaz oraya da uğradım.Cundanın ayvalık tostunu yedim.mükemmeldi.ama yanık dondurmasını yemedim.aklım onda kaldı..
bir gün buradan gitme imkanım olursa.favorilerim arasında...
yalnız sahilinde bir daha balık yemem.çok fahiş fiyattı.. taaa yıllar öncesinde.yıllar geçmiş.bak unutmamışım.
hoşgeldin. oğlun maşallah kocaman adam olmuş.darısı başımıza. halen çalışmıyorsun değil mi kendin bakabiliyorsun ne güzel. maddi olarak zorlansan da cok yorulsan da büyük nimet.
eş konusunda en şanssızlardan biriyim. eşimi artık tanıyordum da bu kadarını beklemiyordum yine de. adam tüm hamileliğimde maddi kısmı geç ama menevi olarak da yanımda yoktu. son günlerde alışveriş merkezinden büyük bir paket alınıp talınması lazım 2 saatini bana ayıramıyor! evde bazı eşyaların yeri değişecek erkek işi ama biz bulduğumuz ustalarla idare ediyoruz. yeni ortağıyla kuduğu iş nedeniyle sabah 7 akşam 12 haftada 7 gün çalışıyor. güya 4,5 sene sonra sonuna gelmiş çok iyi kazanacakmış. bu satten sonra trilyoner olsa ne olur beni kaybetti. ancak belki oğullarına maddi faydası olur. keşke. en güldüğüm de bir akşam halama bu nasıl hamile hiç aşermedi canı birşey istemedi dedi. ay halam var diye ağlamadım ama sonra aklıma geldikçe ağlıyorum. yani insanın aşermesi için yanında birinin olması gerekiyor dedim.kendi kenime deniz bulut elma yer misin aaa evet elma alıp yiyeyim şeklinde mi aşericektimsempatiksalakcinni
bir dokun bin ah işit oldu da ben de çok dertliydim bu konuda. burada pek yazmamaya çalışıyordum çünkü kendi kendimin de sinirlerini bozuyorum. sen yazınca dayanamadım. kendimi sperm bankasından sperm almış gibi hissediyoum. tek farkı benim biyolojik baba bir de karışma hakkını keninde buluyor.klava:
kısaca babasız çocuk büyütmek çok zor ama bazen babayla daha da zor. ben zamanında terapist vs herşeyi denemiş biri olarak insanın değişmeye daha doğrusu birşeyleri görmeye niyeti yoksa ne yapsan boş diyorum. sen sadece kendi dayanma gücüne bak ve onunla mı daha mutsuz olursun onsuz mu (dikkat et mutlu demiyorum) kısmını düşün ve en doğu kararı ver. hakkında hayırlısı inşallah.
umarım ben de en doğru kararı vermişimdir benim çin de hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?