günaydın serpil
DenizVerdi canım benim çayımı içenin soğukta olsa sıcakta olsa içi ısınır yerimseniben
Kayınvalidemler geldi canım. Ayrıca senin şu yürüme işi bence çok iyi gerçekten kilo kaybedersin gerçi kilonu bilmiyorum ama hayatına zaten canlısın capcanlılık katar.
Bugün 2li test sonucum belli oldu Çok şükür sonuç iyi çıktı negatifmiş ben pek anlamam dr öyle diyor maille yollamış cevabını bende inanıyorum :)
günaydın Hocam;akşam yazmak istedim yazamadım ...neyse... huysuzluğu geçmiş klavyenin..demek sinirli anınızda güldürmüşüm.ne mutlu bana.sevindim.
münazara sonunda çevre kazandı.aslında genetik te çok önemli...ikisi de önemli .şöyle diyeyim.genetik tek başına ,.baskınlık çevrede kaldı.herkes birşeyler öne sürdü karşı taraf onu çürüttü.tabiii kararsızlar da vardı.
yaa hocam,ben burada yazarken kimsenin kimliğine statütüsüne göre yazmıyorum.ben yazarken sanki yazdığım kişi karşımdaymış gibi hissediyorum.ondan böyle oluyor.önce bu duyguyu silmem lazım.bunu da yapabileceğimi sanmıyorum.ama şöyle bir çözüm yolu bulabiliriz.çok istiyorsa Deniz Hanım.ona da SİZ diye hitap ederim.hahahahahhahahahah.delikafadulden
böylece onun da gönlünü yapmış oluruz.hahahhahahahah.ayyy hiç güleceğim yoktu.:roflol:
not;hocam dikkatimi şimdi çekti.bakın hocam,siz de bana güzelim diye hitap etmişsiniz...hoş olmuş :))
.
güzel olduğumdan mı..değil
hani böyle işte...
bu arada..akşam klavye yazmayınca.birkaç geri yazıma baktım.gerçekten de öyleymiş.
ooo ben görüp yazana kadar tünaydını da geçti kaydirigubbakcemile3
3 ay 25 yaşındakiler için bile kısa bir süre. 38 yaş üstüne de 6 ay bekleyin öyle araştırmaya başlayın deniyor. bence 2-3 daha beklenip bir infertilite doktoruna gidilebilir. o gerekli testleri yazar.
selam kızlar sabahtan beri bende vakit bulup giremedim.
Baharnaz canım test sonuçları harika çıkmış maşallah çok sevindim. bulantılar da azalmış hadi bakalım artık hamileliğinin keyfini çıkart. bak son iki ay çok zor söyliyim bu günlerin kıymetini bil emi.
cans denizverdi anlaştınız dimi ay cans öyle diyince çok korktum deniz için. neyseki normalmiş dimi değerler.
zarp canım çok az kaldı gelmene hadi hayırlısı 3 kasım da mı geliyodun. ordaki dondurulmuşları memorial bi şekilde alsın ya da aldırsın bence sıkıştır onları. bence çözmeleri gerek. yani çözebilmeleri gerek diye düşünüyorum.
Zarpdeniz'cim.evet herşey tozpembe değil maalesef..ama güzel olurdu değil mi.biz yine de çabalayalım,öyle düşünelim.güzel düşünce,güzellik getirir.
şehriye çorbası yapıyordum fazla uğraşmayayım en basit çorba hem de severim diye gidip arada karıştırmadım diye şehriyeler tencereye yapışmış. biraz çok gelmişler ve koyu oldu diye dibe oturmuşlar. keşke teflonda yapsaydım. suyu da bitmemiş. çorbayı yakan kadın olarak tarihe geçeceğim. bu karanlık gün bir bitse sempatiksalakcinni :bbo:
Deniz Bulut, hakikaten Baharnaz kayip, dolmalari sarip kayinanneyle- babanin agzina veriyor herhalde...
Evet, koca gobisle varis corabi giymek zor olsa gerek ama az kaldi canim biraz daha dayan.
Bence sen valizine ihtiyacin olabilecegini dusundugun herseyi koy, zaten plan da yapmissin. Ne olacak canim biraz da buyuk cekcek ile gidersin, onu hic dert etme. Bir havlu koymak da fayda var yine, kullanmazsan geri getirirsiniz. Kediler en rahat yerleri bilirler, bebegin yatagi nerede olacak, kesin bebegin yatagina da yatarlar, dikkatli olmak lazim bence...
Bizim embriyolar burada 5 yil guvencede, umarim buraya gelmeye gerek kalmadan orada basariyi yakalariz. Gelirken getirebilsem cok iyi olacak ama...
Ahhh canim yaaa. Yenilebilecek durumda mi yoksa yenisi mi yapmak lazim?
Hava soguk sanirim degil mi? Akintiyi da dogumdan once halletmek de fayda var, onumuz kis, daha cok yagmur, kar yagacak. Cok kolay gelsin canim.
şehriye çorbası yapıyordum fazla uğraşmayayım en basit çorba hem de severim diye gidip arada karıştırmadım diye şehriyeler tencereye yapışmış. biraz çok gelmişler ve koyu oldu diye dibe oturmuşlar. keşke teflonda yapsaydım. suyu da bitmemiş. çorbayı yakan kadın olarak tarihe geçeceğim. bu karanlık gün bir bitse sempatiksalakcinni :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?