38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba arkadaşlar,
Zarpdeniz, şimdiden hoşgeldin diyeyim sana. Artık birşey kalmamış, hayrılı tedaviler dilerim. Mutlu haberlerini de alalım inşallah.
Deniz, yav anlatıyorsun arada da, allah sabır versin arkadaşım, zor bir hamilelik oldu seninkisi. Hayırlısı ile bir kucağına al da, nasılsa ilişkiniz konusunda en doğru kararı verirsiniz.
Şöyle bir bakabildim siteye, son 1-2 sayfaya bakabildim...
Denizverdi anladığım kadarıyla eğlenceli bir kurs dönemi geçiriyorsun, sevindim.
Meryeden haber var mı? Baharnaz sen nasılsın? Diğer hamişler nasıllar? Patikler, Hülya tedavi konusunda son kararınız, son durumlar nedir?
Giremiyorum fazla diye böyle özet haber alayım diye sordum, ara ara konusu geçtiyse de kusuruma bakmayın arkadaşlar :)
Herkes bir kuple özet geçerse, pek sevinirim. Merak ediyorum sizleri, iyi haberlerinizle seviniyorum...
Herkesi öperim.

sağol canım sen nasılsın baş ağrılar bende de oluyordu normal bildiğim kadarıyla hala bu sıkıntın varsa

selam

ZarpDeniz gelişine az kaldı canım İnşallah herşey güzel olucak sen ülkeden ayrılınca dondurulmuşların kime transfer edilecek

Merye başağrılarım devam ediyor canım hayırlısı bakalım deniz Bulutta da oluyormuş gece başağrılarıyla uyanma vakti gelince geçer diyor ve bekliyorum

absinth kendini fazla yormuyorsundur inşallah çok şükür ben iyiyim canım sende iyi ol

DenizVerdi uykuda geçmeyen bir pazardı bugün kursa gittim bugün konular gelmiş aynen senin etkinliklerden ve 3-6 yaş oyunları var fakat geçen yılki başladığımız konularıda ara ara geçelim dedi hoca bizde tamam dedik en azından bilgileniriz. :)) doğum, bebbiş bakımı, lohusalık vs haftaya eğlence kısmına giriyoruz sanırım

baharnaz inşallah oğlum bana huzur getirir inşallah. gerisini boşver

zarpdeniz iyi yolculuklar görüşmek üzere inşallah

merye iyi olmana sevindim. dr cinsiyet için birşey demedi mi hala?

absynth neyse ki benim geniş dr hamilelikteki stres için rahatlattı beni. birşey olacak olsa savaş zamanı normal çocuk dünyaya gelmezdi diyerek

erverdi bugün derste herhalde

alabama patikler hülya kindersm ay başka kim vardı iyisinizdir umarım.

Selam Arkadaşlar,

Aylar oldu topiğe şimdilik hoşçakal diyeli. Bir çoğunuzla da bağlantıyı bir şekilde koruyarak bugünlere geldim. Burada beraber olduğum, topiğin düzenli müdavimi olduğum neredeyse bir buçuk yıl boyunca aklımızı, fikirlerimizi, duygularımızı, hayallerimizi paylaştığımız arkadaşlarıma, hem de hepsine tek tek en derin teşekkürlerimi sunmak istedim tekrar topiğe gelerek.

Eskiler bilir, yeni arkadaşlara da ben söyleyeyim. Gidişimin sebebi transfere bile gidemeyen başarısız tüp bebek denemelerinin verdiği yorgunluk ve hüsrandı. Bir şekilde çocuksuz olma fikriyle barış yaptığımı düşünerek, bu konudan uzaklaşmaya karar verdiğim için gitmiştim topic'ten. Ancak insan bir şekilde zaman içerisinde bir kere daha deneyecek gücü buluyor kendinde. Ben de buradaki arkadaşlarımın düşüncelerini de dikkate alarak (Alabama, Waterss, Deniz Bulut ve Erverdi aklımdakiler, ihtimal bu konuda bana fikir veren diğer arkadaşlar da olmuştur, hepinize bir kere daha teşekkürler) ve de diğer topiclerde okuduklarımı da hesaba katarak) topiğe devam ettiğim dönemdeki, doktor ziyaretlerimi de değerlendirerek verdiğim kararımı uyguladım ve Memorial'da ilk benim içinse son olacak bir deneme yapmaya karar verdim. Sonuca inanmak için hala kendimi zorluyorum, ha gayret ilk trimesterı tamamlamak üzere olan bir anne adayı olduğuma çoğu kez inanamıyorum.

Bu mesajın amacı, buradaki paylaşımlarımız için, giderken de yazdığım gibi, teşekkür etmek. Çok şey öğrendim bu topic'ten, umarım benim de biraz da olsa katkım olmuştur.

Şimdi, beni bu topiğe devam ederken, biraz da sinir eden şeyi yapmayacağım, 'eee anlatın neler oldu demeyeceğim', olabildiğince geriye gidip, sizlerden haber almaya çalışacağım.

Aklımda olan, hamileliklerinin sonuna yaklaştığını bildiğim iki arkadaşım var; Alabama'cım, Deniz Bulut'çum, klasik olacak ama Allah bir avazda kurtarsın, çok rahat bir doğumla bebişlerinizi kucaklayın inşallah diyorum.

Yeni arkadaşlara ayıp olmasın ama eski arkadaşlarımdan (kimseyi atlamadığımı umarak) Erverdi, Hülya, Waterss, Zarpandit, Patikler, KinderSMS arkadaşlarıma selam kızlar diyorum tekrar. Yenilere selamım biraz mesajlara baktıktan sonra.

Son düzenleme:
kurstann yeni geldim.çabucak bir bakayım dedim

hoşgelmişsin Herada hoşgelmşsin kibar kadın.bebeğinle hoşgeldin

nasılsın canım inş.denizverdinin deiği gibi ağlayarak gidersin ve gideceğin yerlerde senini için güzel yerler olur
dememk salı günü geliyorsun hayırlısı inş.

ya canım cok sıkıcıı durumlar ya eşine güvenememek ondan bir yardım görememek allah inş. Aranızı düzeltir hiç beli olmaz belki merhamete gelir eşinin kıymetini bilir
ama onlar sizi takmayınca ona göre tavır almadınız mı ne bileyim yoldan çevirecek doğru yolu gösterecek bir mantık kullnma gibi ne bileyim onun gibi şeyler yumuşak d ille onu etkileyecek bir yol bulsanız yumuşak dille ama kendini asla geri plana attırmadan gerçi uzaktan konuşmak oluyor benimki aama erkeğe davranmada birinci kural asla kendini geri plana koymayacan
inşş güzel şeyler olacak ikiniz içinde sen ve ruzgar deniz için

ben iyiyim canım dr a son gidişimde biraz rahim ağzı açık dedi fazla yürüme fazla ayakta durma ve progestana başladık diğer tahliller genelde temiz çıktı inş.bundan da sağ salim kurtulacaz allah tüm hamşlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmaynlara da nasip etsin

canım benimkisi kesin kız çıktı allah a şkr hangisi olsa benim için lütüftur yetrki sağlıkla kucağıma alayım kızımı onu çok seviyorum çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin

ya deniz bulut ben sağ tarafa yanlışlıkla bazen yatıyorum karnım uyuşuyor bu normal mi sence

herkese iyi akşamlar.
herada hoşgeldin.ben de her defasında bu son deyip sonuca rağmen yılmadım.iyiki de yılmamışım.sağlıkla kucakla yavrunu inşallah.

absynth, ben 28 haftalık oldum hala inanamıyorum.ilk zamanlar düşük sonra da riskden sonra amniyosentezden sonra derin bir nefes aldım.şimdide 38. haftayı bekliyorum oğlumu kucaklamak için.

rüzgardeniz, liste için teşekkürler.bana da faydası olacak.demek ayvalık'ta yaşıyorsun.cunda'yı ve ayvalık'ı çok severim.bende de aslında evliliğimin ilk yıllarında hoş olmayan anıları var ayvalık'ın.evliliğimin ilk 6 yılı çok kötüydü benimde.hatta 2 yıllık evliyken ayvalık'ta neredeyse ayrılma kararı almıştım.ama geçti gitti o günler.ayvalık'ı yinede çok severim.dilerim sıkıntılı günlerin geçer.hakkında hayırlısı arkadaşım.

denizbulut, ara ara bahsettin evet sıkıntılarından.ne denir ki?dışarıdan ahkam kesmek kolay.ben sorun yaşadığım dönemlerde etrafımda çok kişi ayrıl hemen diyordu.herşey o kadar kolay olmuyor.doğru kararı vermek lazım.tabii ki kendine çok yormadan ve yıpratmadan.dilerim doğru kararı verecek muhakeme gücünü bulursun kendinde.

zarpdeniz, az kaldı gelmene.izmir'e uğrayacak olsan tanışmayı isterdim.ne de olsa yıllardır sadece sanalda tanışıklığımız var.ben de geçen sene bu zamanlarda ilk tedavime başlamıştım istanbul'da.bol şanslar.yolun açık olsun.

herkese sevgiler....

Umarım atladığım kimse yoktur diyerek;

Ozean, güzel bir tedavi olsun umarım. Transfer edilen embriyo sayısına dair bir soru sormuşsun. Merkezini bilmiyorum, bazı merkezlerin daha esnek davrandıklarını duyuyorum ama Memorial'da iki embriyo kondu, 3. için uğraşmama rağmen ikna edememiştim.

Altınyunus, Merye ve Baharnaz, selam arkadaşlar. Sağlıkla ve huzurla geçsin hamilelikleriniz, sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi inşallah.

Ben Zarpandit ve Erverdi yazdım ama nickler değişmiş Selam Zarpdeniz ve Denizverdi

Cans, Absynth, Serpil, sizlere de merhaba kızlar.

Yağmursesi'nin girmediğini biliyorum ama olur a bir şekilde haberdar olursa bu mesajdan ona da özel bir selam edeyim.

Rüzgar Deniz, maşallah oğluna, koca adam olmuş. Geçenlerde Deniz Karayurt'un oğlu Alp'in fotoğraflarına baktım, Rüzgar'la araları çok yakın diye hatırlıyorum. Yakında ilk yaş hazırlıklarını duyarız sizlerden, keyifle büyütün prensleri.

Ben şimdilik kaçar, hepinize sevgiler.

Son düzenleme:
merye, sende neredeyse 19 haftalık olmuşsun.zaman ne çabuk geçiyor.dikkat et kendine.bu bebekler çok kıymetli hepimiz için.

selam canım inş. Seninkide gzel geçer sen kaç haftalık oldun

pardon merye.doğuma 18 hafta kalmış:)))
meyve sebze, hergün süt ayran,haftada 3 kez balık yemeni tavsiye ederim.et yemeyide unutma.aklıma gelen bunlar.kendini fazla yorma ve istirahat et.ben evde hiç iş yapmıyorum.neredeyse yürüyüş yapmaya bile korkuyorum.kalsiyumu fazla alman ve fazla su içmen lazım.bunları yaparsan erken doğum riskini azaltırsın.

Son düzenleme:
Herada tekrar hoşgeldin İnşallah sende hamileliğini sağlıklı geçirir sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Bu tatlı telaşlarda beraber ilerleriz inşallah.

Altınyunus Meryeye verdiğin önerileri bende alayım

Sağolasın Merye. 11. haftanın içindeyim. Sen yarıyı geçmişsin maşallah, umarım buraya kadar kolay gelmişsindir ve bundan sonrası da rahat geçer.

merhaba herada. seni gördüğüme sevindim tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına al. 11-12 hafta civarısın sanırım. nedense genelde tutturamasam da içimden kızın demek geçti bakalım ne olacak, 12-16 hafta arası belli oluyor. sağlıkla devam eder inşallah. darısı diğer rkadaşların başına.

ben sağ sol arada dinlenirken sırtüstü her türlü yattım bir sorun olmadı. haftalar ilerledikçe kasılma faln oluyor ama uyuşmayı hatırlamıyorum. rahimde açılma varsa serkaj yapıldı mı? sakın ev işi falan yapma. yardım edecek bir yakının var mı yoksa kadın tut ama sen iş yapma. bol bol yat dinlen.

ben kararımı verdim canım. sadece hergün bu kararda ne kadar haklı olduğumu görmek beni üzüyor. keşke yanılmışım diyebilseydim.
senin de bundan sonra geçirdiğin her hafta ile bebeğinin allah korusun bir erken doğum sonucunda yşama şansı yükselecek. tabii hepsi 38. haftalarından sonra zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Teşekkürler Baharnaz. İnşallah diyeyim. İnşallah keyifle paylaşırız bu heyecanlı macerayı. Hayırlısıyla ve sağlıkla devamını getirelim ve buradaki tüm arkadaşlarım ve isteyen herkes de hayırlısıyla muratlarına kavuşsunlar inşallah.

Sağolasın Deniz Bulut'çum. Sende heyecan doruğa çıkmıştır herhalde, sanırım sana uzun gelen ama geride bıraktığın haftalara kıyasla az bir zaman kaldı hayırlısıyla. Kabaca 1-1,5 ayın mesajlarına baktım. Oğlunun adını Batu koyacakmışsınız, harika bir seçim. Sevdikleriyle, sağlıklı, uzun, kısmetli ve çokk mutlu bir hayatı olsun inşallah.

Cinsiyet tahminini aklımda tutacağım arkadaşım. İlk hedef 10. haftayı tamamlamaktı, hayırlısıyla onu atlattık. İnşallah şu ikili de yüzümüzü güldürür de ben de cinsiyetini merak etmeye başlarım diye umuyorum

Son düzenleme:
ben 12. haftada ense ölçümü yapılırken gayet kesin ve net öğrenmiştim. sanırım alabama da 12 de öğrenmişti. bakarsın sen de haftaya öğrenirsin tabii öncelik ense ölçümünde burun ölçüsünde ve organ gelişiminde oluyor. hepsi düzgünse rahatlayıp cinsiyeti sorabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…