Merye annem gelme diyor .))) beni istemiyor zaten Martta ben geliyorum diyor
bende kararsızım eşimde istemiyor yolculuk yapmamı
? Hala yolculuk belirsiz otobüsle yolculuk canım uçağa binemem kalkış ve iniş sıkıntısını bebişe hissettiririm diye korkuyorum
ZarpDeniz 10 saat filan sürüyor canım yolculuk otobüsle gidersem ankara kadar 7 saat orda bir gece mola versem .)) diye hesaplar yapıyorum ama nolcak bilmiorum
miss kokulu narenciyeleri tüket benim içinde bol bol limon kokla ayrıca o dalından koparılmış taze limonun kokusu beni bitiriyor
benim ki daha minicik daha duyamıyordur ona ayıp olmaz ama ,bu durum beni çok rahatsız etti bir daha asla ağzıma hamur işi sürmem bu bana ders oldu...Limon kabuğu benim geğirtim hala tüm hızıyla sürüyor eşim artık alıştıama yapabileceğim hiçbirşey sadece bebişe ayıp oluyor artık diyorum :))
DenizVerdi benim egeli bir arkadaşım var mide rahatsızlıkları olduğu an zeytinyaprağı çayı hazırlayıp içiyordu çok faydasını görüyordu çoookk memnundu.
şuan ağzımda sakız var.çiğnemesini beceremediğim tek şey bu heralde.geçsin diye katlanıyorum artık sanki biraz rahatlattı gibi..teekkür ederim önerin için...sakız çok iyi geliyordu bana herssaat ağzımdaydı çok rahhatlattı beni bi de bir arkş hav uç demişti ama onu hiç denemedim ama ekşimeye elma çok iyi geliyordu
limo içme saha kötü yapr bence senin midenin ait dengesi herhalde biraz karışmş ama soda ve sakız ben çok sakız çiğnedim çok iyi geldi ve soda içtim eşim özellikle mineralli su diye içmemmi istedi bir zarar ını görmedim
günaydın merye..
çok teşekkür ederim sanada sağlıklı doğum diliyorum..
bende de suç var midemin hassas olduğunu bile bile dayanamayıp yedim..
şekerli su yaptım şuan onu içiyorum..inşallah iyi gelir..bu ağrıyla hiç bir şey yiyemiyorum..senin mide ağrın kendiliğinden mi geçti?...
otobüsle gitme derim. gidersen uçağı terih et. doktoruna da sor özellikle hamilelik ilerlemediyse uçak daha zararsız diye biliyorum.Merye annem gelme diyor .))) beni istemiyor zaten Martta ben geliyorum diyor
bende kararsızım eşimde istemiyor yolculuk yapmamı
? Hala yolculuk belirsiz otobüsle yolculuk canım uçağa binemem kalkış ve iniş sıkıntısını bebişe hissettiririm diye korkuyorum
ZarpDeniz 10 saat filan sürüyor canım yolculuk otobüsle gidersem ankara kadar 7 saat orda bir gece mola versem .)) diye hesaplar yapıyorum ama nolcak bilmiorum
miss kokulu narenciyeleri tüket benim içinde bol bol limon kokla ayrıca o dalından koparılmış taze limonun kokusu beni bitiriyor
hastanedeki doktorlar da seni yönlendireceklerdir. amniosentez hiç düşünülmüyor herhalde yoksa 16. haftada da ayrıntılı ve amniosentez görüşmesi için cihangir beye yönlendirirlerdi.Deniz Bulut evet hiç aklıma gelmedi düğün fotolarını netten aratmak saol , Alabama Cihangir beyle ilgili yazsın bakalım yoksa senden isimleri alırım napmam gerek kime gitmem gerek bilmiyorum ama
herkese merabalar...
buraya ilk defa yazıyorum ben...
baharnaz ve erverdiyle başka topiklerde yazışmıştık ama...
benim hikayem uzun ama mutlu sonla bitmedi daha...inşallah bidahaki sefere...
neyse asıl yazma sebebim erverdinin oyun isteği...ben anasınıfı öğretmeniyimde dayanamadım bu isteğe...
oyunun adı tavşan kaç tazı tut
çocuklar daire olup yere oturur
dairenin içinde bi tavşan
dışında bi tazı
şarkı szleri şöyle:
şu hendekte bir tavşan uyuyordu uyuyordu
tavşan bana baksana yakışmıyor bu sana tavşan kaç tazı tut..tavşan dairenin dışına kaçar tazı tutmaya çalışır..tezahürat eşliğinde..
baharnaz erverdı ve zarpdenız ... ıltıfatlarınıza cok tesekkur ederım .. bır seyler yapmaya calısıyorum ıste .. ama asıl sorun esımde .. 15 yıldır gunde 1 paket sıgara ıcıyor ..ve bırakmayı hıc dusunmuyordu ..butun ısrarlarıma ragmen ..ama sımdı ayrı oldugumuz ıcın 10 -10- 2010 tarıhınde bıraktı .. yanı subatta gelecegı ıcın başlamzsa 3 aydır kullanmıyor olacak .. inşallah .. yaptıgım butun kurlerı ısrarla reddettı .. hele kecı boynuzu agzına surmedı .. ilaç konusuna da sıcak bakmıyor ..karacıgerım bozulur falan dıye .. ama benım cok uzuldugumu gorunce selenyuma basladı .. bakalım .. inşallah işe yarar ..
..denızbulutcum ..tesekkurler .. batu hakkında bır seyer yazdım ama gormedın herhalde .. ısmı cok guzel maaşallah .. tınısı çok hoş.. kılosu da cok guzel .. tombış bebekler cok guzel olur .. allah uzun omurler versın ..
meryecım teşekkurler .. tenıs cok guzel bır spor ..dedıgın gıbı hamılelere pek uygun degıl .. sen de cok aktıf spor yapıyormussun ne guzel ...
herkese cok selammm
baharnaz erverdı ve zarpdenız ... ıltıfatlarınıza cok tesekkur ederım .. bır seyler yapmaya calısıyorum ıste .. ama asıl sorun esımde .. 15 yıldır gunde 1 paket sıgara ıcıyor ..ve bırakmayı hıc dusunmuyordu ..butun ısrarlarıma ragmen ..ama sımdı ayrı oldugumuz ıcın 10 -10- 2010 tarıhınde bıraktı .. yanı subatta gelecegı ıcın başlamzsa 3 aydır kullanmıyor olacak .. inşallah .. yaptıgım butun kurlerı ısrarla reddettı .. hele kecı boynuzu agzına surmedı .. ilaç konusuna da sıcak bakmıyor ..karacıgerım bozulur falan dıye .. ama benım cok uzuldugumu gorunce selenyuma basladı .. bakalım .. inşallah işe yarar ..
..denızbulutcum ..tesekkurler .. batu hakkında bır seyer yazdım ama gormedın herhalde .. ısmı cok guzel maaşallah .. tınısı çok hoş.. kılosu da cok guzel .. tombış bebekler cok guzel olur .. allah uzun omurler versın ..
meryecım teşekkurler .. tenıs cok guzel bır spor ..dedıgın gıbı hamılelere pek uygun degıl .. sen de cok aktıf spor yapıyormussun ne guzel ...
herkese cok selammm
cans hocam
eşlerimizden yana pek farklı değilmişiz.benimki de günde neredeyse 3 paket içerdi.ne kadar vitamin aldıysam vermek istediysem(e vitamini,selenyum,mesir macunları,özel hazırlanmış macunlar)hiçbirini içmedi.çokta pahalı macunlar... hepsi çöpe gitti.şimdi neredeyse 6 ay olacak sigarayı bırakalı.. bıraktı bırakmasına da bende bu pıhtı işi peydah oldu...tekrar başlamasa bari..ayyy hocam...şimdi hemen bir fıkra geldi aklıma. benim eşimin tutumuyla ilgili
Hocanın bir eşeği vardır.hergün yemini verir.Hocaya artık yem parası vermek zor gelmiştir.her gün azar azar eşeğe verdiği yemi azaltır.eşek günden güne erimeye başlar da hoca anlamaz.o cebinde kalan paraya bakar..hoca böyle kısa kısa eşeğin yemini;bir sabah bakar ki eşek nalları dikmiş havaya..hoca ne dese beğenirsin
__tam da ne güzel alışmıştı az yemeğe...ömrü vefa etmedi yazık!!.....
hocanın işi gibi bizim işimiz... tam kocam sigarayı bıraktı.. hadi dedik başlıyacağız.ömrümüz vefa etmedi misalii..ömrü vefa etmeyen ben oluyorum burada.....
erverdi kız burada noktayı koyar.işlerinin başına döner...
baharnaz yaş 35 üstü olunca herhalde 16. hafta civarı (amniosentez yapılabilecek haftalar) perinatolog ikili test sonucu ve ayrıntılı ulltrason ile amniosenteze gerek var mı yok mu diye değerlendirsin diye ona yönlendiriyorlar. bir de 22. hafta civarı olan ayrıntılı ultrasonu o yapıyor. senin ikili test iyiydi. için rahat olsun herşey iyi gidecek inşallah.
baharnaz o 16 saat uyumayı gece yarım saatte bir uyanıp gündüz az uyuyup arada 4 saat ağlamayı da toptan yapan bebekler var kasım hamilelerinde. gece 2-3 kere uyanıp 2-3 saat uyuyanlar d. çok değişiyor yani. allah hepimize sağlıklı kolay bebekler versin.
çok teşekkür herada,inşallah sende sağlıklı bir 9 ay geçirip sağlıkla kucağına alırsın..
çok teşekkür ederim zarpdeniz,seninde tedavin hayırlı olsun..inşallah sende de güzel haberler alıcaz..içime öyle doğdu nedense
bende o tanıdığın gibi olucam sanırım :):)
biz umut tüpe gittik doktorum süleyman tosundu..tedavimde farklı bir şey uygulanmadı ama ben tedavi öncesi 2.kez ameliyat masasına yattım..kapalı olan tüplerim açıldı,kistim alındı ve bağırsaklarımı dahi saran yapışıklıklarım temizlendi..tedaviye ameliyattan hemen sonra başladık kist ve yapışıklıklar tekrarlamasın diye...şükürler olsun ki tedavim olumlu sonuç verdi..
sana şuan da co-cultur yapılıyor sanırım bana da bundan önceki tedavimde yapılmıştı..kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı o tedavim..gerçi o bile benim için mucizeydi..biz kimyasal olmasına bile sevindik demekki hamile kalabilirim diye,
bu ameliyatım co-cultur yapılan tdavimden önce yapılmış olsaydı belki o tedavimde olumlu sonuç verirdi..biz bu tedavide de co-cultur yaptırmak istemiştik ama doktorum rahmin şuan çok temiz buna gerek yok dedi..
bu yönteme çok güveniyorum sende güven..inşallah güzel haberler vericeksin buna gerçekten çok inananıyorum..
slm sabah vermeden başlamışım msjlara cevap yazmaya..herkeze günaydın
dün gece bir aradaşım söylemesi ayıp börek getirmiş bana,onu yedim ve akabinde midemde şiddetli sancı ve gaz oluştu halende midem çok ağrıyor..ilaçda kullanamam ne yapmalıyım sizce?dayanamıyorum ağrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?