38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

işlere ara verdim baktım..
limon k.;şekerli suyu bende duymuştum.bir de nane limon kaynatırlar.bir cezveye biraz kuru nane koy.şööyle bir avuç kadar..ama.cezvede taşar öyle.sen en iyisi bir sütlüğe koy.üzerine de senin limonları dilimle. istersen kabuklarını soy...5 10 dk.kaynasın.sonra şker kullanıyorsan ilave et.afiyet olsun.inşallah iyi gelir..ama akşamki börek akşam dokunurdu gibi geliyor bana.seninki hamilelikten olabilir.

meryecik.yok be canımmm.nerdeee.resim çizdim.onu boyuyacağım.
bebeğin uyuyordur merak etme sen..bir arkadaşın kızı 5 aya gelene kadar oynamamıştı.oooo.şimdi liseye gidiyor

muzun kabızlığa iyi geldiğini de ilk duydum..belki de kişiden kişiye değişiyordur.ben şimdi ilk olarak aldığım bir çayı deniyorum.siz daha önce içtiniz mi bilmem?zeytinyaprağı çayı imiş.limon sıktım.bolca da bal sıktım.bakalım.ya olurum ya ölürümhahahhaa.:86:

kızlar bu ikonda sallanan şey üst iç çamaşırı mı yoksa gözlük mü?çamaşır değil mi?:92: :92:
yoksa ben mi garip birşeye benzettim.

bende yeni duyduğunda şaşırmıştım
ama zeytin yaprağı çayı iyi gelecek gibi duruyor
valla herikisine de benciyor bilmemki

valla canım ne yapsam boştu ama çay içme eğer içiyorsan kendine gelince içersin
şekerli su öksürüğe iyi gliyr bana senin midenin rahatsızlığı nasıl bi ağrı

baharnaz... senin ne işin bar gülüm burda...kursta değilmiydin sen.tam gün değil mi?iyimisin?

yok yeni girdim canım

hımmmm.tedadüf etti o zaman...tamamm.

bahar umarım iyisindir.şimdi çıkmalıyım.sizi seviyorum.hamişler.hoşçakalııınnn.

pazara gideyim
bir tavuk alayım
pazara gidip bir tavuk alıp naaapaalımm.
happuru huppuru happuru huppuru yiiiyelim.

oyun.... oyunnn.yokmu çocukken oynadığınız oyun yaa.

Merye annem gelme diyor .))) beni istemiyor zaten Martta ben geliyorum diyor
bende kararsızım eşimde istemiyor yolculuk yapmamı
? Hala yolculuk belirsiz otobüsle yolculuk canım uçağa binemem kalkış ve iniş sıkıntısını bebişe hissettiririm diye korkuyorum

ZarpDeniz 10 saat filan sürüyor canım yolculuk otobüsle gidersem ankara kadar 7 saat orda bir gece mola versem .)) diye hesaplar yapıyorum ama nolcak bilmiorum

miss kokulu narenciyeleri tüket benim içinde bol bol limon kokla ayrıca o dalından koparılmış taze limonun kokusu beni bitiriyor

DenizVerdi siz oyuncak boyamaya geçmişsiniz canım biz bugün sabah Yenidoğanın bakımı ve Lohusalıktaydık. Eski konuları ve yeni konuları karışık götürücez. Ortada oyuncak yok sadece öğleden sonra resim çalışması yapıcaz galiba pastel boycacıklarla

denizverdi nane limonu sen söyleyince araştırdım evet iyi geliyormuş ama naneyi hamileler içemiyormuş..nane hamilelerde düşük riski yaratıyormuş..bende limonlu ballı su içsem aynı etkiyi gösterirmi ki?
benim mide sancım dün gece başladı dün geceden beri çekiyorum...
valla canım ne yapsam boştu ama çay içme eğer içiyorsan kendine gelince içersin
şekerli su öksürüğe iyi gliyr bana senin midenin rahatsızlığı nasıl bi ağrı
ağrıdan çok gaz sancısı var,çok afedersiniz geğirme oluyor sürekli..

Deniz Bulut evet hiç aklıma gelmedi düğün fotolarını netten aratmak saol , Alabama Cihangir beyle ilgili yazsın bakalım yoksa senden isimleri alırım napmam gerek kime gitmem gerek bilmiyorum ama

Limon kabuğu benim geğirtim hala tüm hızıyla sürüyor eşim artık alıştı ama yapabileceğim hiçbirşey sadece bebişe ayıp oluyor artık diyorum :))

DenizVerdi benim egeli bir arkadaşım var mide rahatsızlıkları olduğu an zeytinyaprağı çayı hazırlayıp içiyordu çok faydasını görüyordu çoookk memnundu.

bende istemiyorum sana deli diyecem eğer gidersen zo r hamiş kalıyorsun birde tehlike ye sokmak gibi birşey bence beni ve anneni dinle gitme kaç saat sürüyor sanki 8/10 saat demiştinciddi söylüyorum gitme ben yapmam

sakız çok iyi geliyordu bana herssaat ağzımdaydı çok rahhatlattı beni bi de bir arkş havuç demişti ama onu hiç denemedim ama ekşimeye elma çok iyi geliyordu

limo içme saha kötü yapr bence senin midenin ait dengesi herhalde biraz karışmş ama soda ve sakız ben çok sakız çiğnedim çok iyi geldi ve soda içtim eşim özellikle mineralli su diye içmemmi istedi bir zarar ını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…