38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz, iyiyim canim. Yeni uyandım, birazdan kahvaltı yapacagız, sonra da denizkiyısına gidip denizi izlemeyi düsünüyorum beni cok rahatlatiyor. Bulursam biraz da deniz kabugu toplarım. Siz bu dogum fotografcısı, lohuse serbeti olaylarını bir ogrenin bize de detaylari yazarsiniz artık ama iyi bir hizmete benziyor.:13:

cans hocam maşallah manken gibiymişsiniz...güzel de besleniyorsunuz...eşiniz kendi değerleri için birşey kullanıyormu?

bahar;size söylediler mi pazartesi İsmek in Zaytinburnun da açılışı varmış.kursiyerleri davetliymiş. şarkıcı Ferhat Göçer gelicekmiş...konser vericekmiş.. bilgine...

Limon kabugu, tekrar hayırlı olsun arkadasım. Bır tanıdıgım hamile olduguna doguma kadar ınanmamıstı, dogumdan onceki gun ruyasında OPU yapıldıgını fılan gormustu....Bu kadar tedaviler ve hayalkırıklıklarının ardından ınsan hakıkaten sasırıyor. Sız Memorıla'a mı gıtmıstınız, doktorunuz kımdı ve bu sefer farklı bır sey mı yapıldı?

hocam şa,nsınıza diyeyim havanuın maşallahı var.deniz kenarı serin olur.ama dikkat edin emi.Istanbula sağlıklı gelin.üşütmeyin.tedavi sırasında başka bir ilaç kullanamıyorsunuz yoksa...ekinezya bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş...belki biliyorsunuzdur ama söyliyeyim dedim.

doğum fotoğrafçısı derken kızlar;doğum sırasında kameraya alıyorlar bebeğin çıkışını.onu resmetmekten mi bahsediyorsunuz?yoksa doğum sonrasında hani gelenlerle çekilinir ondan mı?:26:

bahar;denizin ayrıntılı ultrasona bakan dr u vardı.hemde perinatoloktu sanırım.geçen yazmıştı.bak az kaldı..mucizesine.. deniz;Rıza Madazlı mıydı?neyse Deniz onaylar doğrusunu.

Denizverdi, eminim yaslanıyorken de sen ogrenmeye devam edeceksin. Sagliklı olan da o zaten, gec yaslarda ogrenilen yeni bir sey Alzehiemer, Parkinson gibi hastaliklardan kisiyi koruyormus. Annem 63 yasında, biraz once defterini arıyordu odevini yapacakmıs. Ama kendisi de ogretmen oldugu icin kendi ogretmeninin ogretme tarzından cok memnun degil, umarım yakında alısır.

Baharnaz, kac saat yolculuk suruyor canım? Doktora gitmen ve ilacları alman iyi olmus. Senin yerine de dalından koparılmıs narenciye ve nar yerim merak etme.

Herada, bence sen de icimizden birine ısık tutup, bir kez daha denemesine ornek olacaksın canım.

Denizverdi, sagol canim. Kıslık bir kac kıyafetle gelecegim merak etme. Dun burası 28 dereceydi!
Tedavi oncesi hic hasta olmak istemem. Demek ISMEK konserlere filan basladi, Ooooooooo.....

Denizverdi, bir ara enerji icecegini soruyordun aklıma simdi muz geldi! Muz cok iyi bir enerji kaynagi ama kalorisi biraz yuksek. Bir dene istersen. Ben simdi kahvaltıya gidiyorum sonra gorusuruz.

Denizverdi, bir ara enerji icecegini soruyordun aklıma simdi muz geldi! Muz cok iyi bir enerji kaynagi ama kalorisi biraz yuksek. Bir dene istersen. Ben simdi kahvaltıya gidiyorum sonra gorusuruz.

denedim hocam denemezmiyim.muza da çok dikkat etmek lazım ama.pekliğe sebep olabiliyor.hemoroit sorunu olduğu için ölçüye dikkat etmem şart.afiyet olsun

güller girene girmeyene selam...bugün pazar ,hesap kitap,biraz örgü,biraz ders,biraz da araba boyıyacağım.bu da ders. herkese sevgilerimi yolluyorum.hoşçakalııınnn.

haaa.kızlar.aklına çocuk oyunu gelen olursa vakti de olursa yazar mı lütfen?hani ben bi maya çalayım dedim de...

maşallah batuya 41 kere maşallah. demek 40 hafta kalsa 4 kilo 4.5 kilo doğcaktı. el sallarız birbirimize. aynen öyle önemli olan aşklarımız sağlıklı gelsinler gerisi boş.
sağol alabama. sağlıklı olsunlar da bir de sütümüz olsun kiloyu nasıl olsa alırlar. 3000 i geçcin yeter zaten demiştim. ben 3850 gr doğmuşum az tosunmuşum. benim kadar olmaz herhalde 39. hafta bitmeyeceği için. sağlıklı olsun yeter kilo da normal olsun.

maşallah ne kadar fitsin hiçbir zaman yapamadım yapıklarını hep istedim ama...emek istiyor tabii.

senin için erken ama merak edersen doğum fotoğrafçısı diye yaz bir dolu isim geliyor. örnekler var.
ayrıntılı ultrasonda alabama memorial da cihangir beye gitmişti. o da iyidir herhalde. memorial kötü dr çalıştırmaz. dışarıdan istersen bildiğim 3 isim var. veririm

doğuma girerken başlıyorlar doğum sırasında çekiyorlar sonra da işte bebek ilk odaya gelince meme emerken vs vs.
bu arada bugün pazar değil daha cumartesi

bakalım canım alabamayla aynı gün olursa yan odalardan el sallarız birbirimize hayırlısı artık.

çok teşekkür herada,inşallah sende sağlıklı bir 9 ay geçirip sağlıkla kucağına alırsın..
Cıtır Kızlar Gunaydın,

Limonkabugu, harika bir haberle gune basladim, seni ve esini cok tebrik ederim. Saglikla gecen bir hamileleik dilerim.
çok teşekkür ederim zarpdeniz,seninde tedavin hayırlı olsun..inşallah sende de güzel haberler alıcaz..içime öyle doğdu nedense

bende o tanıdığın gibi olucam sanırım :):)
biz umut tüpe gittik doktorum süleyman tosundu..tedavimde farklı bir şey uygulanmadı ama ben tedavi öncesi 2.kez ameliyat masasına yattım..kapalı olan tüplerim açıldı,kistim alındı ve bağırsaklarımı dahi saran yapışıklıklarım temizlendi..tedaviye ameliyattan hemen sonra başladık kist ve yapışıklıklar tekrarlamasın diye...şükürler olsun ki tedavim olumlu sonuç verdi..
sana şuan da co-cultur yapılıyor sanırım bana da bundan önceki tedavimde yapılmıştı..kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı o tedavim..gerçi o bile benim için mucizeydi..biz kimyasal olmasına bile sevindik demekki hamile kalabilirim diye,
bu ameliyatım co-cultur yapılan tdavimden önce yapılmış olsaydı belki o tedavimde olumlu sonuç verirdi..biz bu tedavide de co-cultur yaptırmak istemiştik ama doktorum rahmin şuan çok temiz buna gerek yok dedi..
bu yönteme çok güveniyorum sende güven..inşallah güzel haberler vericeksin buna gerçekten çok inananıyorum..

slm sabah vermeden başlamışım msjlara cevap yazmaya..herkeze günaydın
dün gece bir aradaşım söylemesi ayıp börek getirmiş bana,onu yedim ve akabinde midemde şiddetli sancı ve gaz oluştu halende midem çok ağrıyor..ilaçda kullanamam ne yapmalıyım sizce?dayanamıyorum ağrıya

selam gülüm seni becerikli hanım ne arabası boyayacan kulladığın arabayımı

LİMONKABUĞU HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN İNŞ.SAĞLIKLI BİR HAMŞLİK GEÇİRİRSİN

BAHARNAZ:kontrollerin güzel çıkmış e allaha şükür canım

günaydın hanımlar benim bebiş iki gün sessiz bir gün iyi hareketli artık alıştım iki gün hareketsiz durmasına bir ara iki de bi rkalp atışını dinlemeye gidiyordum artık benimki böyle olacak diye ikigünlük sesssizlğine alşacam

lmonkabuğu arkdşnin kullandığı yağ farklı olursa olabiliyor gibi bende de olmuştu arkdş işyerine getirmişti yedim ikigün mide fesadı gibi bir durum yaşamıştım gerçi hamişlikte midele ilgili çok sorun yaşıyoruz

deniz veredi ben muzun hem ishale bem de kabızlığa iyi geldiğini biliyorum eskiden sadece ishale iyi geliyor deniyordu şimdi vazgeçmiş tıp hem ishale hem bkabızlğa iyi geliyor
bir de muz benim için için tam bir zor gün dostudur bedensel birçok sıkıntıya iyi geliyor bana yani zarpdeniz dikkate almak ta fayda var

vay hatun vay ben iyi tenis oynarım demek sende oynuyon ha e bir gün oynayalım bebekleri büyütürüz seniki de olur inş.büyürler hatta doğumdan sonra bile oynarız
ama valla artsmisin nesin canım iy ypıyorsun canım bende tedavim sürerken de koşuyorudm günde 20 dk koşu 40 dk yürüyyordm ve birde plates yapıyordum şimdi hamiş olunca herşeyi bıraktım herkes beni çok korkutunca zaten hamiş olduktan sonra tenis iyi gelmezmiş hemen bırakmalılısın demişlti dr um

günaydın merye..
çok teşekkür ederim sanada sağlıklı doğum diliyorum..
bende de suç var midemin hassas olduğunu bile bile dayanamayıp yedim..
şekerli su yaptım şuan onu içiyorum..inşallah iyi gelir..bu ağrıyla hiç bir şey yiyemiyorum..senin mide ağrın kendiliğinden mi geçti?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…