herkese mutlu bır haftasonu dılıyorum .. gunaydın .. bugun hava cok guzel ..
.........baharnazcım .. spor konusunda tavsıylerın ıcın cok tesekkurler .. sporu daımı olarak hayatıma sokalı tam 3 yıl oldu ... haftada 3 gun bır saat kosu bantında veya acık havada yuruyuş 30 dakıka agırlık calısıyorum .. 2 gunde yuzme veya tenıs ..boyum 170 kılom 57 .. saglıklı beslenmeye onem vermeye calısıyorum ..mesala gun ıcersınde 2 porsıyon meyve 2 porsıyon sebze 2 porsıyon proteın ve karbonhıdrat tuketıyorum .. ara ogunlerımde kayısı cevız fındık ve badem ve meyve vardır .. ama sanırım .. bunlar yeterlı degıl .. eşımın degerlerı kotu .. bu yuzden cok uzuluyorum .. hamıle kadıgım zamanlarda da tiroıd yuzunden antıkorlarım bebege zarar verıyor ..
..neyse ... herkese kocaman selam ...........
Günaydın fıstık diyesim geldi :)))
iyi akşamlar arkadaşlar;
denizverdi hoşbuldum,benim tedavim neticelendi,şuan 5+1 günlük hamileyim.. ama inan hamileyim yazarken bile korka korka yazıyorum..ilk randevumuz haftaya salı günü,kesesini ve kalp atışını duymadığımız için halen inanamıyorum...inşallah herşey yolunda gider ve bende sevincimi yaşayabilirim...6 senelik tedavimde ilk defa hamile kaldım,çok güzel ve değişik bir duyguymuş,
Rabbim dileyen,isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın inşallah..
slm herada
Baharnaz, iyiyim canim. Yeni uyandım, birazdan kahvaltı yapacagız, sonra da denizkiyısına gidip denizi izlemeyi düsünüyorum beni cok rahatlatiyor. Bulursam biraz da deniz kabugu toplarım. Siz bu dogum fotografcısı, lohuse serbeti olaylarını bir ogrenin bize de detaylari yazarsiniz artık ama iyi bir hizmete benziyor.:13:
Denizverdi, bir ara enerji icecegini soruyordun aklıma simdi muz geldi! Muz cok iyi bir enerji kaynagi ama kalorisi biraz yuksek. Bir dene istersen. Ben simdi kahvaltıya gidiyorum sonra gorusuruz.
sağol alabama. sağlıklı olsunlar da bir de sütümüz olsun kiloyu nasıl olsa alırlar. 3000 i geçcin yeter zaten demiştim. ben 3850 gr doğmuşum az tosunmuşum. benim kadar olmaz herhalde 39. hafta bitmeyeceği için. sağlıklı olsun yeter kilo da normal olsun.maşallah batuya 41 kere maşallah. demek 40 hafta kalsa 4 kilo 4.5 kilo doğcaktı. el sallarız birbirimize. aynen öyle önemli olan aşklarımız sağlıklı gelsinler gerisi boş.
.........baharnazcım .. spor konusunda tavsıylerın ıcın cok tesekkurler .. sporu daımı olarak hayatıma sokalı tam 3 yıl oldu ... haftada 3 gun bır saat kosu bantında veya acık havada yuruyuş 30 dakıka agırlık calısıyorum .. 2 gunde yuzme veya tenıs ..boyum 170 kılom 57 .. saglıklı beslenmeye onem vermeye calısıyorum ..mesala gun ıcersınde 2 porsıyon meyve 2 porsıyon sebze 2 porsıyon proteın ve karbonhıdrat tuketıyorum .. ara ogunlerımde kayısı cevız fındık ve badem ve meyve vardır .. ama sanırım .. bunlar yeterlı degıl .. eşımın degerlerı kotu .. bu yuzden cok uzuluyorum .. hamıle kadıgım zamanlarda da tiroıd yuzunden antıkorlarım bebege zarar verıyor ..
Günaydın
DenizVerdi, ZarpDeniz, cans kursa gitmeden bir bakayım dedim :) İnşalah iyisinizdir
Herada sağlıkla gelsinler canım inşallah. Cihangir beyle geçen muayenemi yazarım aslında Deniz Bulutun bahsettiği proflardan birine gitmeyi planlıyordum ama nasip bakalım o günlere sağlıkla varalımda 20.haftada falan gitmeyi düşünüyorum
Deniz Bulut , Maşallahyakışıklına tombik tombik olcak.
Alabama ile doğum fotoğrafçısı filan konuşuyorsunuz geçen gün memorıaldan mjs gelmişti bana hep foto, hem loğusa şerbetiyle ilgii hizmetlerimiz var falan diye pek msj okumadım. Zaten aklıma foto ile ilgili hiçbir şey gelmemişti bugüne kadar doğum fotoğrafları nasıl olur bugüne kadar hiç görmedimde :))
Kızlar Ayrıntılı ultrason için nereye gideyim? Kime gideyim? Cihangir beye giden oldumu? fikirlerinizi bekliyorum
doğuma girerken başlıyorlar doğum sırasında çekiyorlar sonra da işte bebek ilk odaya gelince meme emerken vs vs.hocam şa,nsınıza diyeyim havanuın maşallahı var.deniz kenarı serin olur.ama dikkat edin emi.Istanbula sağlıklı gelin.üşütmeyin.tedavi sırasında başka bir ilaç kullanamıyorsunuz yoksa...ekinezya bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş...belki biliyorsunuzdur ama söyliyeyim dedim.
doğum fotoğrafçısı derken kızlar;doğum sırasında kameraya alıyorlar bebeğin çıkışını.onu resmetmekten mi bahsediyorsunuz?yoksa doğum sonrasında hani gelenlerle çekilinir ondan mı?:26:
Cıtır Kızlar Gunaydın,
Limonkabugu, harika bir haberle gune basladim, seni ve esini cok tebrik ederim. Saglikla gecen bir hamileleik dilerim.
Baharnaz, etrafindakiler bebegin cinsiyeti konusunda sanım seni yaniltmayacaklar gorunuyor sen de zaten biraz erkek olması duygusuna kendini kaptırmıstın degil mi? Saglikla gelsin canım, magnezyum alacakmisin umarım cabuk etki gosterir ve sıkıntılarından cabuk kurtulursun arkadasım.
Alabama, Deniz Bulut, supersiniz. Son zamanlar heyecan dorukta...Bakalım aynı gune mı doktorlarınız karar verecek, merakla bekliyorum. Deniz Bulut, Batu tombis bir bebek olacak masallah.Saglikla ogluslarımızı bekliyoruz.:13:
Denizverdi, erkencisin, gunaydın.:79:
Herada, umarım saglikla 3 ayını tamamlarsın canım, ondan sonra daha rahat bir nefes almaya baslarsın.
çok teşekkür herada,inşallah sende sağlıklı bir 9 ay geçirip sağlıkla kucağına alırsın..Selam Arkadaşlar,
Okudum mesajları ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü.
Öncelikle,
Limonkabuğu, gözün aydın arkadaşım. Çookkk sevindim. Sağlıkla devam eden bir hamilelik olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
çok teşekkür ederim zarpdeniz,seninde tedavin hayırlı olsun..inşallah sende de güzel haberler alıcaz..içime öyle doğdu nedenseCıtır Kızlar Gunaydın,
Limonkabugu, harika bir haberle gune basladim, seni ve esini cok tebrik ederim. Saglikla gecen bir hamileleik dilerim.
Limon kabugu, tekrar hayırlı olsun arkadasım. Bır tanıdıgım hamile olduguna doguma kadar ınanmamıstı, dogumdan onceki gun ruyasında OPU yapıldıgını fılan gormustu....Bu kadar tedaviler ve hayalkırıklıklarının ardından ınsan hakıkaten sasırıyor. Sız Memorıla'a mı gıtmıstınız, doktorunuz kımdı ve bu sefer farklı bır sey mı yapıldı?
güller girene girmeyene selam...bugün pazar ,hesap kitap,biraz örgü,biraz ders,biraz da araba boyıyacağım.bu da ders. herkese sevgilerimi yolluyorum.hoşçakalııınnn.
haaa.kızlar.aklına çocuk oyunu gelen olursa vakti de olursa yazar mı lütfen?hani ben bi maya çalayım dedim de...
günaydın merye..selam gülüm seni becerikli hanım ne arabası boyayacan kulladığın arabayımı
LİMONKABUĞU HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN İNŞ.SAĞLIKLI BİR HAMŞLİK GEÇİRİRSİN
BAHARNAZ:kontrollerin güzel çıkmış e allaha şükür canım
günaydın hanımlar benim bebiş iki gün sessiz bir gün iyi hareketli artık alıştım iki gün hareketsiz durmasına bir ara iki de bi rkalp atışını dinlemeye gidiyordum artık benimki böyle olacak diye ikigünlük sesssizlğine alşacam
bende de suç var midemin hassas olduğunu bile bile dayanamayıp yedim..lmonkabuğu arkdşnin kullandığı yağ farklı olursa olabiliyor gibi bende de olmuştu arkdş işyerine getirmişti yedim ikigün mide fesadı gibi bir durum yaşamıştım gerçi hamişlikte midele ilgili çok sorun yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?