38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DenizVerdi 3 tane sabah 2 tane akşam yatarken 1 tane koyucam progestan.

Merye sormayı unuttum sen ne zaman başladın bu ilaca ne zamana kadar devam ettin nasıl kullandın? drun sana niçin kullanmanı söyledi

Gunaydin Arkadaslar

Denizverdi, simdiden evde cocuk havasina girip oyle davrandiginiz icin sizi kutluyorum.:13: Eger sonucum pozitif cikarsa senin crinone jele talip olabilirim.

Baharnaz, doktorun dogrusunu bilir canim ama sasirmadim desem yalan olmaz. Haftaya kadar her sey yoluna girer umarim.

Merye, bebek odasi icin internetten bak canim, acaip sirin seyler var. Kilo konusunda da sen doktorunun oyle soyledigine bakma bence! O da kusura bakma ama abartmis, sonra nasil verilecek o 35 kilo? Normal dogum dusunuyorsan kilolu dogumun zor oldugunu soyluyorlar, bir de dogum sonrasini dusunmek lazim bence sen yine de kilolara simdiden dikkat et canim.

Benim endiselerim artmaya basladi, her ne kadar su asamada bana bir faydasi olmadigini da biliyorum ama baslangicta daha pozitiftim gun yaklastikca iyice tirsmaya basladim.

çok kısa bir mola için bakmıştım.

bahar, iyi canım adti çok fazla değilmiş progestanın.

zarpdeniz evet hocam.ooooo ne muhabbetler başladı şimdi.bizm evde bir çocuk için çok sakıncalı eşyalar mevcut..dolu hep sivri uçlu kenarları,köşeleri .şimdi hep evde yapılacak değişiklikleri düşünüyorum.çok çok işimiz var.çoook..kocimin de çok çalışması lazım çoook.yeni düzen yeni hayat..inşallah herşey yolunda gider...dersler sınavlar bitti de şimdi evlat edinme ödevleri var.bugün en az 5 hikayelendirmem ve kendime ait özgeçmiş hazırlıyacağım.

crinone jeli mi?seve seve..kendime beklettiğim bir kutu ilacım heba oldu.çok üzüldüm.menogon.umudumu çöpe atmak gibi birşey.pahalı da.ne yapalım..artık geçmiştelki zararları geçmişte bırakmalı.geleceğe bakmalı..

sizin de yarın 10uncu gününüz değil mi?yapAcakmısınız test?

artık çıkmalı...evi çabucak toplayıp ödevlere geçmeli.

bu arada, yeni açtığımdaHERADA AŞAĞIDA GÖRDÜM SENİ.SELAM...HERŞEY YOLUNDA İNŞALLAH.

Son düzenleme:
deniz bulut kac yasinda sin canim benim kacinci denemende yavrunu kazandin gule gule buyutursun insallah darisi hepimizin basina amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

denizverdi canım şimdi gördüm afiyet olsun bende çay sevrim öğlen yemeğine geldim bakim dedim işe dönemem lazım

selam toana canım tamam yaş önemli fakat çok takma moralini güzel tut sabah yürüyüş yap faydası olacaktırşimdi işe gitmem gerek sonra görüşürüz

Kızlar merhaba,

Uzun süredir giremiyorum... İki kez böbrek filmi çekimi, ev alma ihtimali ile ilgili koşuşturmalar ve işimdeki inanılmaz yoğunluktan dolayı bu kadar ara vermek zorunda kaldım. Böbrek filmimin ilkini özel bir yerde yaptırdım, iyi çıkmadı, geçen seneki çalışma yüzdesi 20 idi şimdi ide 15'e düşmüş yani iyi değil. Çapa daki doktorum ille de çapa da çektirmemi istemişti. Bir de orada çektireyim bari dedim bu sefer geçen senekinden bile daha iyi çıktı. Yani 21'e yükselmiş. Önce üzülmüştüm ama sonra çok çok sevindim. Neyse daha da iyiye gider inşallah...

Deniz Bulut'çum ve Alabama'cım hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuunnnnnnnn. Çok çok sevindim... Allah analı ve babalı büyütsün ömürleri sağlıklı ve uzun olsun inşallah. Doya doya koklayın bebeklerinizi. Aynı zamanda kolaylıklar diliyorum size :) Artık gecenizi gündüzünüze katarsınız...
ZarpDeniz'cim seni de bir türlü arayamadım, yukarıda da anlattım çok ama çok yoğundum. Ama hep aklımdaydın. Hadi bakalım hamilesindir inşallah... Heyecanla bekliyorum...Nasılsın bu arada umarım iyisindir. Beni yazılarında sormuşsun çok teşekkür ederim arkadaşım.
Denizverdi'cim ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Sana, sabah yazına hemen cevap yazdım ama msg kutun doluydu kabul etmedi. Ben de özel mailine gönderdim. Sen nasılsın arkadaşım?
Altınyunus canım sen de doğum yapmışsın, güle güle büyüt inşallah. Maaşallah.
Hülya, Merya, Limon Kabuğu, Waterss, Herada,Baharnaz ve tüm arkadaşlar sizler nasılsınız, umarım iyisinizdir.

Ben henüz tedaviye başlamadım. Böbrek sintigrafi filminden dolayı zaten vücudumun 2 ay boyunca radyasyondan arınması gerekmiş. Kısmetse ondan sonra. Hepinizi öpüyorum arkadaşlar...

Dıllaracım kader arkadasım bende bu ay oyle oldum dozajmı az verdıler benım yumurtalıklarımmı problem yaptı anlamadık ama doktor bazen yumurtalıklar degısıklık gosterbılıyo dedı benım cok yumurtalık olusmustu ama 6 tanesı gelıstıyınden yetersız deyıp tam toplatacagımız zaman yumurtalıkları kestıler tedavıyı ustelı sonrada ıgneye devam et dedıler o olusan yumurtlıklarında adet oldugunda gıder dedıler herhalde gıtmıstırler cunkı adetımı oluyorum ve tekrar baslıycam onumuzdekı ay ıgnelere koyumu olur dıye dusunuyorum arkadaslarr ısımız zor allah kolaylık versın pes etmeyelım arkadaslar ltfen bırbırımıze cok dua edelım bu bızım sınavımız ve ınsallah sınavımızı kazanacaz arkaslar hepınızın ısı rast gıtsın ınsallllllllllllllaaaah ,kucaklarımız dolsun amııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn analı babalı ınsallahhhhhhhh.

patikler canım şimdi okudum yazını...eski dostlarız öyle değil mi?

msn iletilerime baktım gelmemiş iletin..niyeyse bazılarının gelmiyor.anlamıyorum.denizbulutta göndermişti birkaç kez.onlar da gelmemişti.Allah Allah?ismimden sonra . (nokta)var.doğruydu değil mi?

buradaki klasörü de boşalttım.

şimdi 2 ay var he...geç olsun temiz olsun demişler.son böbrek tahlilin de iyiymişsevindirmiş seni.
bundan sonrası hayırlı olur inşallah.pilot kızın abla olsun inşallah. hatırladınmı?kızını pilot yapmıştık.

Selam Arkadaşlar,

Denizverdi selam canım. Kolay gelsin ödevlerde. Sınav nasıldı hafta sonu? Ne güzel, ne tatlı bir heyecan içindesiniz, maşallah.

Zarpdeniz selam arkadaşım. Son günlere doğru moral çöker gibi oluyor sen ona aldırış etme, güzel haberlerini okumak için sık sık girmeye gayret edeceğim. Cinsiyet belli olduğunda haber veririm, söz Darısı sizlere ve isteyen herkese diyeyim şimdiden.

Deniz'cim, maşallah diyeyim oğluşuna, fotoğrafını gördüm. 41 kere maşallah. Süt için kuru dut da derler, aklında olsun. Bu arada KAramel'in de selamını ileteyim sana üzerimde kalmasın, gözü aydın, keyifle büyütsün oğlunu der.

Geçmiş olsun Baharnaz. Kontrol altında olman ne iyi.

Patikler'cim, hoşgeldin arkadaşım. Özletme kendini, daha sık gel e mi?

Hülya'cım, nerelerdesin, n'apıyorsun?

Limonkabuğu, nasılsın, keyifler nasıl? Herşey yolundadır diye tahmin ediyorum ama ses et aralarda

Cans, sen nasılsın arkadaşım?

Merye, az kalmış hayırlısıyla. Sıra sende

Ben şimdilik kaçar, hepinize sevgiler, atladığım varsa affola.

DenizVerdi'cim ay sorma ya... Ne gülmüştük :)
Tabiiki eski dostuz ve inşallah kurduğumuz bu bağ hiçbir zaman sona ermesin. Dediğim gibi benim buradan ayrılma diye bir düşüncem olmadı hiç ama işte bazen böyle kopukluklar yaşayabilirim. :)

Son düzenleme:

Canımmm senin hamileliğin nasıl geçiyor... Maaşallah sana
Ben iyiyim söz özletmeyeceğim

Herada saol canım, senin nasıl gidiyor inşallah iyisindir.

ZarpDeniz sabırla ve dua ile beklediğine eminim canım inşallah güzel haberler verirsin bize canım. yarın yapcakmısın? portakal bahçelerinde gezinti rahatlatır :)
benim durumuda haftaya anlarız inşallah.
Hepimiz için sağlıklı sonuçlar diliyorum

Denizverdi evet canım bakalım hayırlısı.

Patikler geçmiş olsun sonucunun iyi çıkmasına sevindim

sağ ol canım. Senin son durumun nasıl? Takip edemedim son zamanlarda biliyorsun. Bilgi verirsen sevinirim. öpüyorum.

merye nisaa iyi akşamlar kızlar...
kırtasiyeci eksik dosya vermiş.kızkardeşim gitti almaya.bu akşlam bitsin istiyorum.o arada giriverdim:))

denizverdi merye iyi akşamlar denizverdi sınavın iyi geçmiş ne güzel onparmağında on marifet hatum helal sana

iyi akşamlar canım gerçi dün dü ama olsun

meryecik tam sana yazıyordum.bilg.kapandı.(

canım bebiş yatağı konusunda sana yardımcı olamıyacağım.üzgünüm..bana kalsa odanın ortasına ,duvara iki çivi.bir çingene salıncağı.haydiii.

valla güzel olur ama birtane salıncak tarzı var onu alacam belki sandalye gibi ama daha farklı duvara asılmıyor

DenizVerdi 3 tane sabah 2 tane akşam yatarken 1 tane koyucam progestan.

Merye sormayı unuttum sen ne zaman başladın bu ilaca ne zamana kadar devam ettin nasıl kullandın? drun sana niçin kullanmanı söyledi

progestana mı onu 12 haftaya kadar aldık sonra 20 hafta açıklık var dedi akşamları iki tane alıyordum en son kullnmaya tekrar ara verdim 4 hafta kulllandım yani

sen inş.çok yolculuk yapmadın prtakal bahçeleri nerde idi ben varya ne çok korkak davrandım evet canım bende de çok endişe vardı ama sonuçta herşy nasip olayı ile bakınca biraz daha rahatlıyor insn inş.canım güzle haberler verecksin bize inan çok dua ediyorum allah gönlüne göre versin
interneten beşiklere bakınca pek iyi gözlemleme şansım olmuyor eskişehir gidip bakmam gerek burda pek güzel şeyler yok

patikler hoşgeldin canım allah şifa versin canım sen ozaman fazla telefonla konuşma ceple yani tv fazla izleme ne bilem aklına gelen teknoloji ürünlerinden uzak dur mikro dalga fırn dan da uzalk dur baence
bizede öpüyorz canım allah rast getirsin

3 ay inş. arkamdan sizler geliyorsununz alalha şükür yenileri de eklenir inş.

merye nisaa iyi akşamlar kızlar...
kırtasiyeci eksik dosya vermiş.kızkardeşim gitti almaya.bu akşlam bitsin istiyorum.o arada giriverdim:))

iyi akşamlar canım demek bir sürü ödevin var netine baktınmı söylediysende kaçırdım

iyi geceler merye...bende çorba koydum içiyorum.devam ediceğim az sonra....yok daha netime bakmadım.masayı bir toplıyayım.sonra...hadi hoşçakal.bebişe selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…