bahar;duan ve iyi dileklerin için sağol canım
sende arayı uzatmaya başladın sanki.iyi değilmisin?
kurs nasıl gidiyor?memnunmusun?ben bu hafta gitmiyeceğim.hocayı aradım konuştum.işlemlerimizi bitireceğim bu hafta.hayırlısı ile.
Denizverdi hadi hairlisi canim. Bnece iyi bir karar vermissin. Kiz cocugu mu istedin, yeni dogan mi? Bilgi verirsen sevinirim. Biz iyiyiz, kizim 6 aylik oldu. Cok seker masallah. Anne olmak cok guzel bir duygu. Sen de cok kisa zaman sonra tadacaksin bu duyguyu. Senin adina cok heyecanlandim.
kız istedim roniyam.yeni doğan mı.keşke....en az 6 ay maksimum 2_3 yıl bekleme süresi var.6 ay sonunda tarih olarak 40 gözüktüğüm için 1 yaş altı biraz zor dendi.artık şansa..bana kalsa hemen doğduğu gibi verseler bile havada kaparım.41 yaşa 1 yaş 42 ye 2 yaş 43e3 yaş gibi gidiyor kriter.henüz çok yeni.tam detaylı bilgiyi evraklarımızı teslim ettiğmizde alacağız.şimdilik 0_3 yaş yazıldı.kız olsun istiyorum
kızın 6 aylık omuş maşallah.büyüdüğünü tahmin ediyordum da ayını bilemedim.hayırlı evlat olsunlar.
denizverdi arkadasim tebrik ediyorum bu guzel kararindan dolayi allah seni mukafatlindiracaktir canim benim gule gule buyutursun insallah kizini
Günaydın
DenizVerdi kursa dün gittim ama yarım gün sürdü öğleden sonra eve geldim. Haftaya Resim ve Sanat etkinliği yaptırıcam ödevliyim. Dün buraya msjı yazdım sonrakasığımın ortasına bir sancı girdi belli aralıklarla sonra bulantım kusmam oldu geçmedi kafam ona takıldı tansiyonum normaldi dinlendim akşam ve yattım şimdi çok şükür iyiyim ama 2-3 gündürde bebişi hissetmiyorum bugün dra gidicem canım. Çok takıntılı olmamaya çalışıyorum ama insanın içini kemiren birşey oluyor( hergünde farklı birşey yaşanıyor .
hayırlısını diliyorum
Senin sınavın iyi geçmesine sevindim hayırlısı inşallah seni şoke edicek güzel bir sonuç gelir.
Deniz Bulut Batunun kakasını yapmasına sevindim bunun çok önemli olduğunu söylemişti hocamız canım herşey yoluna giriyor sütünde bikaç güne çoğalır inşallah buna inanıyorum. Bir bitki çayı içiyordu bizim bir arkadaş rezenemiydi tam hatırlamıyorum bir araştır istersen
Merye canım o zaman bende3 günde 1 süreyim sen sürüp kıyafetinimi giyorsun yoksa hafif birde suyla duşmu alıyorsun?
merhaba arkadaşlar;
denizverdi,canım tekrar tebrik ediyorum vermiş olduğun karardan dolayı..eğer bu denememizde olmasaydı çok araştırmıştık,bizde evlat edinecektik..sen kurumun maksimum 3 sene demesine bakma canım okadar sürmüyor..etrafımda evlat edinen çok kişi var onlardan biliyorum..biraz uzun sürmesinin sebebi kız çocuk istemenden dolayı olur sadece,erkek istemiş olsaydın bu süre çok çok daha kısa olurdu..ama bende senin gibi kız çocuğu istiyordum..inşallah Rabbim gönlüne göre verir..
denizbulut,hastaneden çıkmışsınız çok sevindim..tekrar gözün aydın..sağlıklı ve mutlu bir hayatı olsun batunun...sezeryan doğumlarında bende bebeğin emmeye geç adapte olduğunu duymuştum,inşallah zamanla bu sorunu da atlatırsınız...
zarpdeniz canım,belirti arama sakın bende hiç belirti olmamıştı..biraz göğsümde hassasiyet vardı o da ilaçların yan etkisiydi..test gününe az kaldı,şuan ne kadar heycanlısındır seni çok iyi anlıyorum..güzel haberlerini bekliyoruz canım..
altiyunus,canım gözün aydın seninde..2 hafta sonra yavruna kavşucaksın hayırlısıyla,inşallah kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın canım...
baharnaz,sanırım bugün doktora gidiceksin,güzel haberlerini bekiyoruz canım...
meryecim senide çok merak ettik,maşallah iyiymişsin..
herada,iyimisin canım?ikili testinin sonucu çıkmışmıydı?ben arada gözden kaçırmış olabilirim eğer sonucu yazdıysan...
alabamada inşallah iyidir..
nisa mai,toana sizlerde iyisinizdir inşallah...
benimde kahverengi lekelenmelerim var,bol su içip dinlenmeye çalışıyorum ama yinede korkutuyor bu lekelenmeler beni...haftaya p.tesi biran önce gelsede herşeyin yolunda olduğunu görsem..
herkese merhaba
ben siteyi zor açıyorum arkadaşlar neden acaba?
cans, deniz, limon_kabugu, denizverdi, adını yazmayı unuttuğum herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
deniz, ben toplamda 10-11 kg almıştım.geçen hafta evde tartıldım direkt 7 kg gitmişti.ama ben almaya başladım gibi.ne duysam süt olacak diye yiyorum.
DenizVerdi saol canım. Geldim bugün hep ayaktaydım dışard sağlık işleri ardından evime en yakın hastaneye gittim idrarda enfeksiyon varmış, bebiş iyi dedi tekrar Progesteron ilacına başlamamı söyledi evde kalan jelleri bitiricem sonrada hapına devam edicem günde 3 kez bende gel-gitler böyle canım. sonra diğer memor drumla görüştüm hapları vajina yoluyla almamı söyledi birde idrar kültürü yaptır eğer bir sorun varsa anbiyotiğe başlarız dedi benden haberler bu kadar biraz dinlenicem
Limon kabuğu teşekkürler canım
İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
herkese iyi akşamlar
ALTINYUNUS;uğramış
alabamabuakşam evinde olacakmış
baharbebiş iyiymiş..öenmli olan bu.diğer rahatsılıklar geçer katlanılır..bende dolabımda Crinone jel kalmıştı.yakın olsaydık verirdim.ya da kime lazımsa...ööööyle bekledi kaldı.
zarp hocamhaklısınız.ben de önceki forumu istiyoruuuumm.komik şakalar mı hocam?yok bu sefer evde daha bir intizam kurmaya başlıyorum.(cans hocaaaaammm yardımm.intizam kurulur mu?)hani üstünden çıkartılır da çıkartılan yerde kalır ya giysiler,eşler toplarya hep arkalarını...çavuşluk yapmaya başladım.deim geçen gün;hop!artık onu oraya bunu buraya atmak yok.çocuk gelince ben herşeye yetişemiyeceğim.bundan sonra kimse ortalıkta bişey bırakmıyacak!o kadar....
benim koci de:ne var bunda yaa deyip hemen toplamaz mı?aanında kaldırdı.iyi oldu iyiiii. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?