38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi hadi hairlisi canim. Bnece iyi bir karar vermissin. Kiz cocugu mu istedin, yeni dogan mi? Bilgi verirsen sevinirim. Biz iyiyiz, kizim 6 aylik oldu. Cok seker masallah. Anne olmak cok guzel bir duygu. Sen de cok kisa zaman sonra tadacaksin bu duyguyu. Senin adina cok heyecanlandim.

kız istedim roniyam.yeni doğan mı.keşke....en az 6 ay maksimum 2_3 yıl bekleme süresi var.6 ay sonunda tarih olarak 40 gözüktüğüm için 1 yaş altı biraz zor dendi.artık şansa..bana kalsa hemen doğduğu gibi verseler bile havada kaparım.41 yaşa 1 yaş 42 ye 2 yaş 43e3 yaş gibi gidiyor kriter.henüz çok yeni.tam detaylı bilgiyi evraklarımızı teslim ettiğmizde alacağız.şimdilik 0_3 yaş yazıldı.kız olsun istiyorum
kızın 6 aylık omuş maşallah.büyüdüğünü tahmin ediyordum da ayını bilemedim.hayırlı evlat olsunlar.

hayirli olsun canim. Insallah en kisa zamanda cok hayirli bir evlat edinirsin. Inan bana onu cok seveceksin, kendin dogurmus gibi. Hic farki olmayacak. En onemlisi ihtiyaci olan bir bebegi aldigin, ona sefkatli bir anne kucagi, sicak bir aile ortami sundugun icin sevabin da buyuk olacak. Daha once de yazmistim sana. Eger benim bu denememde de olmasaydi biz de basvuracaktik evlatlik icin.

Günaydın

DenizVerdi kursa dün gittim ama yarım gün sürdü öğleden sonra eve geldim. Haftaya Resim ve Sanat etkinliği yaptırıcam ödevliyim. Dün buraya msjı yazdım sonrakasığımın ortasına bir sancı girdi belli aralıklarla sonra bulantım kusmam oldu geçmedi kafam ona takıldı tansiyonum normaldi dinlendim akşam ve yattım şimdi çok şükür iyiyim ama 2-3 gündürde bebişi hissetmiyorum bugün dra gidicem canım. Çok takıntılı olmamaya çalışıyorum ama insanın içini kemiren birşey oluyor ( hergünde farklı birşey yaşanıyor .

hayırlısını diliyorum
Senin sınavın iyi geçmesine sevindim hayırlısı inşallah seni şoke edicek güzel bir sonuç gelir.

Deniz Bulut Batunun kakasını yapmasına sevindim bunun çok önemli olduğunu söylemişti hocamız canım herşey yoluna giriyor sütünde bikaç güne çoğalır inşallah buna inanıyorum. Bir bitki çayı içiyordu bizim bir arkadaş rezenemiydi tam hatırlamıyorum bir araştır istersen

Merye canım o zaman bende3 günde 1 süreyim sen sürüp kıyafetinimi giyorsun yoksa hafif birde suyla duşmu alıyorsun?

günaydın bahar

endişelisin..anladım..git canım git dr a.ihmal etme.inşallah herşey yolunda..bebişi hissetmemen ,uyuyordur ondan olabilir.hemen kötüye yorma...git dr a bir an önce için rahat etsin.
rezene çayı galiba gaz için iyi geliyordu.

denizverdi arkadasim tebrik ediyorum bu guzel kararindan dolayi allah seni mukafatlindiracaktir canim benim gule gule buyutursun insallah kizini

merhaba arkadaşlar;

denizverdi,canım tekrar tebrik ediyorum vermiş olduğun karardan dolayı..eğer bu denememizde olmasaydı çok araştırmıştık,bizde evlat edinecektik..sen kurumun maksimum 3 sene demesine bakma canım okadar sürmüyor..etrafımda evlat edinen çok kişi var onlardan biliyorum..biraz uzun sürmesinin sebebi kız çocuk istemenden dolayı olur sadece,erkek istemiş olsaydın bu süre çok çok daha kısa olurdu..ama bende senin gibi kız çocuğu istiyordum..inşallah Rabbim gönlüne göre verir..

denizbulut,hastaneden çıkmışsınız çok sevindim..tekrar gözün aydın..sağlıklı ve mutlu bir hayatı olsun batunun...sezeryan doğumlarında bende bebeğin emmeye geç adapte olduğunu duymuştum,inşallah zamanla bu sorunu da atlatırsınız...

zarpdeniz canım,belirti arama sakın bende hiç belirti olmamıştı..biraz göğsümde hassasiyet vardı o da ilaçların yan etkisiydi..test gününe az kaldı,şuan ne kadar heycanlısındır seni çok iyi anlıyorum..güzel haberlerini bekliyoruz canım..

altiyunus,canım gözün aydın seninde..2 hafta sonra yavruna kavşucaksın hayırlısıyla,inşallah kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın canım...

baharnaz,sanırım bugün doktora gidiceksin,güzel haberlerini bekiyoruz canım...

meryecim senide çok merak ettik,maşallah iyiymişsin..

herada,iyimisin canım?ikili testinin sonucu çıkmışmıydı?ben arada gözden kaçırmış olabilirim eğer sonucu yazdıysan...

alabamada inşallah iyidir..

nisa mai,toana sizlerde iyisinizdir inşallah...

benimde kahverengi lekelenmelerim var,bol su içip dinlenmeye çalışıyorum ama yinede korkutuyor bu lekelenmeler beni...haftaya p.tesi biran önce gelsede herşeyin yolunda olduğunu görsem..

herkese merhaba
ben siteyi zor açıyorum arkadaşlar neden acaba?
cans, deniz, limon_kabugu, denizverdi, adını yazmayı unuttuğum herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
deniz, ben toplamda 10-11 kg almıştım.geçen hafta evde tartıldım direkt 7 kg gitmişti.ama ben almaya başladım gibi.ne duysam süt olacak diye yiyorum.

Son düzenleme:
Denızverdıcıyım herseyın hayırlısı arkadasım allah rasta getırsın canım gonlundekını tabıkı saglıgın herseyden onemlı bakarsın ılerdede hamıle kalabılırsın bılemezsınhayırlısı tabıkı...

Arkadaslar Merhaba

Forumun bu yeni hali karisik, toplu olarak site yonetimine hepimiz birseyler yazsak ve eskisini istesek nasil olur?

Deniz Bulut, Batu kakasini yapmis gozunuzaydin...Bir cok tecrubeli kisinin ortak gorusu emdikce sutun cogaldigi yonunde. Senin de bir cok konuda dikkatli oldugunu biliyorum, kilo alacagini dusunme, bol bol ye, su ic, komposto ic canim.

Roniyam, masallah kizin kocaman olmus.

Alabama iyi mi, onlar da eve ciktilar mi?

Merye, seni de bebek odasi gibi guzel telaslar almis, cok guzel. Her sey pembe olacak sanirim degil mi? harika seyler var, eminim cok sirin bir odasi olacak.

Altinyunus, toparlandigina sevindim canim. Umut Bebek de guzel odasina gelince her sey daha da guzel olacak. Biraz daha sabir arkadasim.:13:

Herada, sizin bebeginizin cinsiyeti ne zaman belli oluyor?

Limon Kabugu, benim bir arkadasimin da gebeligi lekelenmelerle geciyor simdi raporlu, evde dinleniyor. Doktor bebegi bir kanapeye benzetmis ve kanape iyice odaya yerlesene kadar bu lekelenmeler devam edebilir demis. Bebek biraz daha buyuyup iyice yerlesince kesilirmis. Sen de dinlen mumkun mertebe, lutfen agir kaldirma.

Denizverdi, kizinizla ilgili komik sakalariniza devam ediyor musunuz? Sinavinin iyi gectigine sevindim, :81:ne zaman sonucu ogreneceksin?

Baharnaz, Memorial'den kopamadin degil mi? Umarim yakinda sana uygun bir merkez bulursun canim. Eminonundeyken nostaljik standlara harika gorunumlu tursu koymuslar, tabi ilk aklima sen geldin. Simdi olsaydi bunlara dayanmazdi dedim kendi kendime...

Cans, simdi beklemedeyim canim.:26:

Hulya, Patikler,Nisa Mai, Toana,

Son düzenleme:
DenizVerdi saol canım. Geldim bugün hep ayaktaydım dışard sağlık işleri ardından evime en yakın hastaneye gittim idrarda enfeksiyon varmış, bebiş iyi dedi tekrar Progesteron ilacına başlamamı söyledi evde kalan jelleri bitiricem sonrada hapına devam edicem günde 3 kez bende gel-gitler böyle canım. sonra diğer memor drumla görüştüm hapları vajina yoluyla almamı söyledi birde idrar kültürü yaptır eğer bir sorun varsa anbiyotiğe başlarız dedi benden haberler bu kadar biraz dinlenicem

Limon kabuğu teşekkürler canım

İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

herkese iyi akşamlar

limon kabuğubir zamandır sen de uğramıyorsun.lekelenmelerin devam ettiğine göre senin hamilelik böyle geçecek sanırım.çoook yıllar önce benimle aynı zamanda hamile olan bir bayan vardı.ooooo şimdi genç bir kızı var...bazısının böyle lekeyle kanamayla geçebiliyor.sağ salim kucağına al inşallah...

ALTINYUNUS;uğramış

alabamabuakşam evinde olacakmış

baharbebiş iyiymiş..öenmli olan bu.diğer rahatsılıklar geçer katlanılır..bende dolabımda Crinone jel kalmıştı.yakın olsaydık verirdim.ya da kime lazımsa...ööööyle bekledi kaldı.

zarp hocamhaklısınız.ben de önceki forumu istiyoruuuumm.komik şakalar mı hocam?yok bu sefer evde daha bir intizam kurmaya başlıyorum.(cans hocaaaaammm yardımm.intizam kurulur mu?)hani üstünden çıkartılır da çıkartılan yerde kalır ya giysiler,eşler toplarya hep arkalarını...çavuşluk yapmaya başladım.deim geçen gün;hop!artık onu oraya bunu buraya atmak yok.çocuk gelince ben herşeye yetişemiyeceğim.bundan sonra kimse ortalıkta bişey bırakmıyacak!o kadar....
benim koci de:ne var bunda yaa deyip hemen toplamaz mı?aanında kaldırdı.iyi oldu iyiiii. :))

yok canım heen giyiniyor canım geçmiş olsun idrar da enfeksiyon bol su içmiyon mu
caım birde yağ yıkanınca geçiyor pişmemiş yağ leke yapmıyor

e allaha şükür bazıların da yapısınnda var lekelenme ablamın bazı arkdşları hep görüyrdu lekelenmeyi sizde var sa hiç korkma diyecem inş.herşey yolunda olacak canım bol duya devam çok içiyorum sürekli wc deyim ama daha iyi

bende çok zor açıyorm ben daha şimdiden 10 kilo aldım hiç takmıyorum fazla iş yapmayınca öyle oluyr inş.bebş iyidir ve onun herşeyi yolunda gidecek inş.çok dua et allah sana bağışlasın canım

baharnaz bana fazla ayakta kalma dediler progestanı bende kullandım 20 haftlk iken raahim ağzı açıklığı vardı fazla ayakta kalma küvette banyo yapma fazla yürüme diye 15 dk geçmesin demşti

bence de eskisi daha iyidi ama onda forum takip vardı direk kaldığın yerden giriyordun o yok galiba
seni tatlı telaşlar sarmış hayırlısı canım inş.tam gönlüne göre olur bebişin
yani koca temizlik konusunda ağırlığınnı koydun bizde de ben daha dağınığım gliba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…