Alamaba'cım, Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlattınız gitti, Mert'in hayatı bundan sonra güzelliklerle geçsin inşallah. Sen de sanki dün taburcu olduğunda doğurmuşsun gibi tadını çıkarmaya bak lohusalığının. Bol keyifler diliyorum oğlunla.
Altınyunus, dün yazmayı unutmuşum sana. Kusura bakmayasın arkadaşım. Maşallah oğlunun kilosu çok iyi. Eminim yakın zamanda çıkacaktır. Bebeğinle ilgili hep iyi şeyler duy ve bizimle de paylaş dilerim. Kendine çok iyi bak.
Patikler, sağolasın arkadaşım. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Allah hayırlısıyla isteyen herkese ve bana da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
Baharnaz sağolasın arkadaşım. Herşey yolunda çok şükür.
herkese merhaba
ben siteyi zor açıyorum arkadaşlar neden acaba?
cans, deniz, limon_kabugu, denizverdi, adını yazmayı unuttuğum herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
deniz, ben toplamda 10-11 kg almıştım.geçen hafta evde tartıldım direkt 7 kg gitmişti.ama ben almaya başladım gibi.ne duysam süt olacak diye yiyorum.
Arkadaslar Merhaba
Test sonucum pozitif!Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
Arkadaslar Merhaba
Test sonucum pozitif!Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
saolun kızlar çok şükür bitti gitti inşallah oğlumda iyileşti canım benim aynı zamanda sarılık da atlattı dünyaya çileyle geldi inşallah bundan sonra sağlıklı ve huzurlu yaşar şampiyonum. doktoru canavar gibi uyutmasak başedemezdik dedi. eve gelince sana çok çektircek dedi. bende ben razıyım dedim. 3820 gr. doğdu paşam. 52 cm. biz bile şaştık kaldık. bide gününde 11 gün sonra doğsaydı demek ne olacakmış. maşallah maşallah oğluma benim iyiki kuvvetliymişki başetti o kablolarla. şimdilik resmini koydurmuyo babası biraz kendine gelsin size güzel fotolarını koycam. çooook çirkin ama boşuna merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?