Alamaba'cım, Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlattınız gitti, Mert'in hayatı bundan sonra güzelliklerle geçsin inşallah. Sen de sanki dün taburcu olduğunda doğurmuşsun gibi tadını çıkarmaya bak lohusalığının. Bol keyifler diliyorum oğlunla.
Altınyunus, dün yazmayı unutmuşum sana. Kusura bakmayasın arkadaşım. Maşallah oğlunun kilosu çok iyi. Eminim yakın zamanda çıkacaktır. Bebeğinle ilgili hep iyi şeyler duy ve bizimle de paylaş dilerim. Kendine çok iyi bak.
Patikler, sağolasın arkadaşım. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Allah hayırlısıyla isteyen herkese ve bana da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
Baharnaz sağolasın arkadaşım. Herşey yolunda çok şükür.
patikler, teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım.seni de tebrik edeceğimiz günler yakın olsun.
alabama, gözün aydın diyeyim öncelikle.sonrasında yaşadıkların içinse geçmiş olsun.neler yaşadığını az çok anlayabilirim.şükür oğluşun evine gelmiş.güle güle büyüt kuzunu.
oğlum doğduğu kilonun üstüne çıkmış teyzeleri.sanırım yarın onu görebileceğim.hala görmedim kuzumu.bi görsem rahatlayacağım.2 haftaya kadar da çıkacakmış sanırım.
zarpdeniz,canımmm çok sevindim..ben zaten sonucun pozitif çıkacağını tahmin ediyordum..çok umutluydum senden..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
alabamacım,çok kötü şeyler yaşamışsınız,geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Rabbim tekrarını yaşatmasın...
denizverdi,şiirini çok beğendim,yüreğine sağlık...seninde tatlı telaşların başlamış ne güzel..
heradacım,iyiyim canım..sende iyisindir inşallah..birkaç gündür buraya yazamadım, sebebini aşağıda anlatıcam ..
baharnazcım,rahim ağzında açılmamı varmış?doktorun neden dinlenmeni istedi..sebebini yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim..meraklandım şimdi bak..
patiklercim,çok geçmiş olsun canım..iyiki çapadaki doktorunu dinleyip tekrar çektirmişsin ultrasonu yoksa boşu boşuna üzülecektin...herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler,çapada çektirmendeki hayır da buymuş demek ki...inşallah herşey daha da iyi olur canım...
altınyunus,demek bebeğin kilo almış..maşallah UMUT'umuza..inşallah herşey daha da güzel olur...
merye,cans,hülya,deniz bulut,toana,nisa mai,gül1973,inşallah sizlerde iyisinizdir..unuttuğum kimse var mı acaba??,varsa şimdiden özür diliyorum
birkaç gündür foruma giriyordum ama okuyamadan hemen çıkmak zorunda kalıyordum,dün kızkardeşimi beline vuran şiddetli sancı sebebiyle acile kaldırmışlar..tabi bana söylememişler telaşlanırım diye,çok geç haberim oldu...bugünde annem katarakt ameliyatı oldu,yarın kontrolü var bakalım..inşallah herşey yolunda gider..
10 gündürde kayınvalidem buralada,bende kalmıyor kaynımda kalıyor ama süreki gelip gitmek zorunda kalıoruz..bu sebeplerden dolayı 2 gündür yazamamıştım foruma..ama bu gece 2 güzel haber aldım çok mutlu oldum..
ayy ayy ayyy denizverdi canım çiçekleri aldımbunlarda sana
gecenin bu saatinde özgeçmişmi hazırladın canım.
İlaçların içinde öyle bir şey olduğunu yazmışın ki ıyyyyyyyhhhh
LimonKabuğu açıklıkla ilgili birşey söylemedi kendi druma gitmemiştim devlet hastanesine gitmişitim sancılarım için, 3lü test için kan almaya kadar vardı sonuç yani :)
Kızkardeşin ve annen için geçmiş olsun inşallah iyidirler şimdi.
GÜNAYDIN hadi herkes kalksın çiçeklerini alsın
Günaydın 38 in gülleriiiiBunlar tüm arkadaşlara beni hatırlayan yada hatırlamayan herkese gönderiyorum:103::103::103::103::103:
Patikler, ozledik seni canim. Umarim boya-badana bitmis evin tertemiz olmustur. Iyi dileklerin icin cokkk tesekkur ederim, darisi en kisa surede size insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?