- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıceklerbenım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz
Patikler bu çiçekler sana
ZarpDeniz devlet hastanesine gittiğimde bebişimi hiç göremiyorum dersem inanırmısın sadece birinde atan kalbini gösterdi dr ilk gittiğimde bu kadar canım :))
Sancılarım enfeksiyondan dolayı dedi 2.tahlilim biraz daha temiz çıkınca tedaviden kalan yumurtaların büyüdüğü için onlarda kasıklarına baskı yapıyor olabilir dedi. Ama dinlenme, progestan hepsine devam canım Memorıaldaki drumla haftaya görüşücem ( bugünlerde tel ile görüşüyorum ilgisini hiç kesmiyor aradığım zaman bana hemen dönüyor) o ne diycek bakalım kan tahlilim den dolayı kan hapını 2 ye çıkardık içim dışım hap oldu ağrı kesici bile kullanmazdım ben bebiş sağlıkla gelsinde içeriz ama bu hapların bir zararı yoktur inşallah bebişe 2. hapı akşamları eleviti alırken alıcam.
isim konusunu daha hiç açmadık dersem inanırmısın hiç isim mevzusu geçmiyor evde :)) akşamları böğürtü ve kusmalarım yine başladı bunlarla uğraşıyoruz.
İnşallah yarın tahlilin sonucu çok güzel çıkar ve sonunu sağlıkla getirirsin canım. Sağlıkla kucağına alırsın.
ayyyy bu perşembeleri mahvediyor beni. okul nöbeti mahvediyor valla 18'lik bebeklerim laf anlamıyor ama olsun onlarla uğraşmak yinede hoşuma gidiyor beni gençleştiriyor....
nisa bende teşekkür ederim ... zarpdeniz sanada teşekkür ederim arkadaşım ....
inşallah bu sefer kucağında görecksin bebeğini (bebeklerini). benim süt durumu ümitsiz gibi. ne bulsam içiyorum ama süt 2 damlastresten sen kaçırdın diyorlar. yaaa ne stresi kaçacak olsa yaşadıklarıyla altınyunusun ve alabamanın kaçardı allah korusun. artık takmamaya çalışıyorum ama sağolsun çevreden izin vermiyorlar. batu mama bebeği olacak gibi. umarım sağlıklı olur ve obez olmaz.
Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıceklerbenım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz
sen girerken ben çıkmışım canım. maşallah şu ara tek derdimiz süt. olmadığı için de mama düzenini oturtmak. mama yediği için uyuyunca (her zaman derin dalamıyor) 2-3 saat arası uyuyor. o nedenle akşamları kalk yat da olsa 4-5 saat arası uyuyorum. sabahları da 1-2 saat uyumaya alışabilsem süper olacak.ah.. teadüf etti deniz...nasılız?sağlığın iyimi.ya batunun?olsun mama bebeği olsun.hayırlı ,sağlık olsun da...doysun da...sen elinden geleni yapıyorsun.çeşmeden ne damlarsa artık.
haaa.bir türlü söyliyemedim.o gün,doğum yaptığın gün.sanki daha bir güzellik gelmişti yüzüne...batu şimdiden yaradı sana...peki duruma alışabildinmi.annelik nasıl gidiyor?uykuyla aran nasıl?batu uykucumu annesine izin veriyormu dinlenmesi için.ne çok sordum.görünce
erverdi yazmış. keşke sihirli bir sayı olsa. 1-12 arası desem?Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıceklerbenım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz
Günaydın
herkese hayırlı cumalar nisa mai, denizverdi ve bütün kızlar
Toana tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu denemede bebişlerine kavuşursun Bazı durumları denizverdi yazmış bunlar önemli
ZarpDeniz bugünkü taklil sonucun inşallah güzel mutlu edicek şekilde çıkar canım
Deniz Bulut sen yinede batuyu emzirmeye devam et emzire emzire belki gelir, olmasa mamayla devam edersin.
Bugün dışarılarda olucam diyetsiyene filan gidicem, okula uğruycam.
Canım sütün gelmesinde en büyük etken herzaman için su dur. Ama gelmiyorsa da yapacak birşey yok, tamamiyle yapı ile alakalı... Kimi çok yer içer gelmez, kimi de çok dikkat etmez gümbür gümbür gelir. Hiç dert etme, önemli olan senin elinden geleni yapıyor olman....
Canım hayırlı uğurlu olsun. Bu arada memnun oldum yeni tanışıyoruz.
Patikler bu çiçekler sana
ZarpDeniz devlet hastanesine gittiğimde bebişimi hiç göremiyorum dersem inanırmısın sadece birinde atan kalbini gösterdi dr ilk gittiğimde bu kadar canım :))
Sancılarım enfeksiyondan dolayı dedi 2.tahlilim biraz daha temiz çıkınca tedaviden kalan yumurtaların büyüdüğü için onlarda kasıklarına baskı yapıyor olabilir dedi. Ama dinlenme, progestan hepsine devam canım Memorıaldaki drumla haftaya görüşücem ( bugünlerde tel ile görüşüyorum ilgisini hiç kesmiyor aradığım zaman bana hemen dönüyor) o ne diycek bakalım kan tahlilim den dolayı kan hapını 2 ye çıkardık içim dışım hap oldu ağrı kesici bile kullanmazdım ben bebiş sağlıkla gelsinde içeriz ama bu hapların bir zararı yoktur inşallah bebişe 2. hapı akşamları eleviti alırken alıcam.
isim konusunu daha hiç açmadık dersem inanırmısın hiç isim mevzusu geçmiyor evde :)) akşamları böğürtü ve kusmalarım yine başladı bunlarla uğraşıyoruz.
İnşallah yarın tahlilin sonucu çok güzel çıkar ve sonunu sağlıkla getirirsin canım. Sağlıkla kucağına alırsın.
Arkadaslar Merhaba
Bugun ikinci kan sonucumu da katlayarak aldim cok sukur,darisi diger guzel gelismelere insallah.
Once kan testi gununu beklemistik simdi de keseyi ve kalp atislarini gormek icin bekleyecegiz, tek her sey yolunda gitsinde beklemeye raziyim.
herkese merhaba
hepiniz sağolun destekleriniz için.oğluşumu sabah 11 gibi gördüm.camın arkasında jaluzilerin arasından.
buna da şükür olsun.küçücük oğlum tayzeleri.görünce acık ağladım 15 sene bekledim ne yapayım?kıyafet istediler onları verdik.sonra boynu bükük döndük.neyse sayılı gün.pazar günü 3 hafta olacak şaka gibi geçti zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?