38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz güzel hamişim kıyamam ben giderim canım çiçekçiye sen bebeğini büyüt bunlarda öğlen çiçekleri olsun herkese

limon kabuğu bebeğine canım inşallah devam eder
.
obiliyor annesi ne çok beklendiğini teyzelerine onu çok çok öper

Selam Arkadaşlar,

Yoğunluktan aralarda okudum ama yazmaya fırsat olmadı. Merak ettirmişim kusura bakmayın. Herşey yolunda çok şükür, amnio ise önümüzdeki hafta yapılacak. Umarım yılbaşına doğru sizlerle güzel haberleri paylaşmak nasip olur.

Zarpdeniz'cim, güzel başladı öyle de devam edecek inşallah gebeliğin. Ağrılar için arkadaşlar yazmışlar, ben de ekleyeyim. Kasık ağrıları aralarda olabiliyor. Rahim büyüdükçe, bazen de ani hareket edildiğinde sancı şeklinde, dönem dönem geri gelen ağrılar bunlar. Bu dönemde özellikle dinlenmek lazım, biliyorsundur zaten. Uykuyla aran nasıl? Biliyorum kalp atışına kadar beklerken zor geçiyor zaman inşallah az kaldı senin de. Allah isteyen herkese ve bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Limon kabuğu, Bebişinin iyi olmasına sevindim arkadaşım. Umarım annen ve kızkardeşin de daha iyilerdir.

Baharnaz, maşallah iyiymişsiniz, sevindim.

Taze annelerimize selamlar olsun. Yeni hayatlarını düzene oturtmayla ilgili tatlı bir telaş içindedirler şimdi. Sütleri ve keyifleri bol olsun diyorum.

Hülya'cım, sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Koşturmacalı geçiyor senin de bayağıdır. Arazilerde filan dikkat et, üşütme e mi?

Bluestar, çok geçmiş olsun.

Altınyunus, ne güzel görmüşsün Umut'u. Az kaldı hayırlısıyla kavuşmaya.

Denizverdi, koşturmacalardasın bu aralar galiba. özgeçmiş ödevleri bitti galiba, güzel haberlerin devamını bekliyoruz, yeni tarih belli oldu mu?

Toana, Patikler, Nisa Mai, sizlere de selam arkadaşlar. Altadığım varsa kusura bakmayın, herkese kocaman sevgi ve selamlar.

Sana da selam canım...Herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. İnşallah haftaya da aynı şekilde herşey yolunda olacak. Öpüyorum canım.

ZarpDeniz annenede çok geçmiş olsun canım bilirim o diz ağrılarını annemden.
Bizdede herkes tansiyon hastası ablam benden 1 yaş büyük oda tansiyon hastası bendekide genetikmi acaba ama ablam çok kilolu ben değilim ve tuzluda tüketmemişimdir geçmişte ve şimdi de. Sancı ve ağrılarını takmamaya çalış canım her gün her hafta değişik gelişmelere yaşıyoruz inan birde benm bulunduğum haftalar gebelikte altın haftalar diye geçiyor hayırlısı sağlıkla sonunu getirelim hepberaber inşallah.

Herada çok şükür iyi olmana sevindim inşallah sonucun güzel çıkar

Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Limon kabugu, aferin bebisine, guzel guzel buyusun.
sağol canım benim aminnn..darısı sana inşallah...
limon kabuğu bebeğine canım inşallah devam eder
.
obiliyor annesi ne çok beklendiğini teyzelerine onu çok çok öper
canım darısı sizin başınıza inşallah...çok teşekkür ediyorum teyzesi...o da seni öpüyor

heradacım,teşekür ederim...annemin gözleride iyi ama kardeşim henüz doktora gitmedi,bu haftaiçi gidicek inşallah...
iyi olmana çok sevindim..inşallah AS'in de sonucu iyi çıkıcak...sonra da keyifle doğum zamanını beklersin...çok öpüyorum canım

denizverdicim bunlarda sana

kimseler yok erverdi hala yazamıyon galba
herkese iyi aklşmlar
zarpdenzi evet bu aralar çok yavşa hareket etmelisin ben öyle yaptım oturuşuna kalkşına herşeyine dikkat etmelisin

herkese iyi akşamlar

merye, ben park yatak almadım ama kullanan herkes memnun.odamda ilk zamanlar için mother'dan beşik aldım. odasına da büyütülen ısmarladım.
limon_kabugu, herşeyin yolunda olmasına sevindim.zaman çabucak geçecek bir bakmışsın doğmuş.şaka gibi benim bile doğum yspslı 24 gün oldu.
herada, amniyo da korkulacak birşey yok için rahat olsun.doktorun mu istedi sen mi yaptırıyorsun?

Arkadaslar Merhaba

Ben bugun doktora gittim, iki tane kesemiz var! Iki hafta sonra kalp atislarini gorecegiz insallah. Gitmeden once agri ve sancilardan dolayi endiselerim vardi biliyorsunuz, simdi biraz daha iyiyim. Ultrasondan sonra Istanbul'daki doktorumu aradim, onlarda kalp atislarini duyalim dediler. Yine beklemedeyiz yani...

Denizverdi ve Baharnaz bunlarda size

Herada Hosgeldin, arayi uzatma canim. Insallah AS'den de guzel sonuclarla geleceksin. Sancilar bir gelip bir gidiyor canim, tek her sey yolunda gitsin de onlara raziyim.

Baharnaz, tansiyon kalitsal olabilir canim. Insallah hamileliginin geri kalan kisminda seni zorlamaz canim. Altin haftalarinin keyfini cikar canim.

Merye, yere egilirken senin dizlerini kirarak egil dedigin surekli aklima geliyor canim. Dikkat ediyorum merak etme.

Ismini yazamadigim arkadaslara sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…